Dargi Fani,sunt Eu "andra"
142 mesaje
• Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
*lol*..bah "marea fana", ce limba vorbesti?? Virginuca? Piranduca? Ecceptie? Baaahhhh...scoala bahhhhh...*lool*
Andra are sini tari ca o piersica cruda, sfircuri obraznice, carnea frageda si ferma, e virginuca, da bine ca-i pirandutza...*looool*
Andra are sini tari ca o piersica cruda, sfircuri obraznice, carnea frageda si ferma, e virginuca, da bine ca-i pirandutza...*looool*
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Re: Dargi Fani,sunt Eu "andra"
------HAI GATA CU ''TALENTELE'',DEAR aNDRA..DU-TE SHI FA PIPI!!Initial trimis de ANDRA
CU CATEVA ZILE IN URMA AM AFLAT DE ACEST SITE,SHI AM FOST CURIOASA SA VAD DESPRE CE ESTE VORBA.MI-A PARUT BINE DE ACEST LUCRU ,DEOARECE SUNT MAI APROAPE DE VOI..DE FANII MEI.
- Unregistered
Tarfele muzicii romanesti!
Initial trimis de ASENA
Esti cea mai SCARBOASA creatura..........;S ;S ;S
Asena,fetito,inseamna ca o cunosti tre bien pe donsoara Andra,care cica se ineaca in ocean,de spui de ea ca e scarboasa!Nu ca as fi eu fan ANdra!Fereasca D-zeu!Pai daca fata asta e scarboasa,Andreea B,Andreea A,tarfa aia de la Demmo,si multe alte pramatii din muzica romaneasca fara voce in ce categorie ar intra?Mumii la TV?In cazul asta ar trebui sa apara numai pe Discovery!Insa nu puteti sa negati faptul ca ANdra are voce cat Andreea A,B pana la Z la un loc!
I rest my case!Just for Today!
- Dope_Rapper
- Junior Member
Re: Tarfele muzicii romanesti!
Initial trimis de Dope_Rapper
Asena,fetito,inseamna ca o cunosti tre bien pe donsoara Andra,care cica se ineaca in ocean,de spui de ea ca e scarboasa!Nu ca as fi eu fan ANdra!Fereasca D-zeu!Pai daca fata asta e scarboasa,Andreea B,Andreea A,tarfa aia de la Demmo,si multe alte pramatii din muzica romaneasca fara voce in ce categorie ar intra?Mumii la TV?In cazul asta ar trebui sa apara numai pe Discovery!Insa nu puteti sa negati faptul ca ANdra are voce cat Andreea A,B pana la Z la un loc!
I rest my case!Just for Today!
N-ai fost atent! M-am referit la fatza lui Si_bemol!
E cea mai gretzoasa fotografie pe care putea sa si-o expuna, sau poate ca nu.....
Iar in ceea ce priveste 'Andra', mai baiete, ca sa folosesc acelasi apelativ, nu e prea frumoasa insa voce are, zic eu.
- ASENA
- Junior Member
Re: Re: Tarfele muzicii romanesti!
Initial trimis de ASENA
N-ai fost atent! M-am referit la fatza lui Si_bemol!
E cea mai gretzoasa fotografie pe care putea sa si-o expuna, sau poate ca nu.....
Iar in ceea ce priveste 'Andra', mai baiete, ca sa folosesc acelasi apelativ, nu e prea frumoasa insa voce are, zic eu.
Voce am si eu,dfar nu am banmi sa ma lansez si o imit perfect pee andra scuzee
Piranda.Voce are si Monica Anghel dar nu are priza la public...voci mai au si alti...
Vocea fetei de la angel e cu adevarat puternica|!!Nimeni nmu are o vocee ca aia...
- Unregistered
Re: Re: Re: Tarfele muzicii romanesti!
--Da....bine..sunt shi altii buni..dar eu sunt CEA MAI BUNA.Am spus-o shi repet:EU SUNT CEA MAI BUNA VOCE DIN ROMANIAInitial trimis de Unregistered
Voce am si eu,dfar nu am banmi sa ma lansez si o imit perfect pee andra scuzee
Piranda.Voce are si Monica Anghel dar nu are priza la public...voci mai au si alti...
Vocea fetei de la angel e cu adevarat puternica|!!Nimeni nmu are o vocee ca aia...
- Andra
Re: Re: Re: Re: Tarfele muzicii romanesti!
Initial trimis de Unregistered
-ANDRA-fitzoasa,proasta,ratata-"VEDETA''
Initial trimis de carmen
----Jos cu Andra!!!E o fitzoasa ,o fufa plina de talente in capul ala gol ,bun ca sa ploua in gat.E O MEDIOCRA!cU TOT CU VOCEA EI ATAT DE ''laudata''.este o BITCH.
Astea-s de pe alt thread, "Cea mai proasta formatie/solist"
Acum astea de aici:
Initial trimis de ANDRA
CU CATEVA ZILE IN URMA AM AFLAT DE ACEST SITE,SHI AM FOST CURIOASA SA VAD DESPRE CE ESTE VORBA.MI-A PARUT BINE DE ACEST LUCRU ,DEOARECE SUNT MAI APROAPE DE VOI..DE FANII MEI.
SALUT,ANDRA!ESTI UN JAF
Initial trimis de ANDRA
-------O CHESTIE MAI INTIMA?NU SUNT MULTI CEI CARE STIU CA M-AM MUTAT IN BUCURESTI,LA O SCOALA NOUA,IAR LA INCEPUTUL ANULUI AM DAT UN MIC "CONCERT" PE CATEDRA. LA UN COCERT DIN BAIA-MARE,AM FOST FOARTE EMOTIONATA,UN FAN MI-A DAT UN SUPERB BUCHET E FLORI,SHI CU O VOCE TREMURANDA MI-A SPUS CA AM O VOCE SUBLIMA
Initial trimis de ANDRA
---------'UN OCEAN DE-AI FI'' ESTE O PRELUCRARE.AM VRUT SA INTERPRETEZ ACEASTA MELODIE VECHE DAR SUPERBA,IAR IMPRESARUL MEU MI-A FACUT PE PLAC
------HAI GATA CU ''TALENTELE'',DEAR aNDRA..DU-TE SHI FA PIPI!!
Initial trimis de Andra
--Da....bine..sunt shi altii buni..dar eu sunt CEA MAI BUNA.Am spus-o shi repet:EU SUNT CEA MAI BUNA VOCE DIN ROMANIA
Una si aceeasi patetica persoana... Se da Andra, si imediat un post mai incolo, isi raspunde singura... ;h Carmen, Unregistered, Andra, P.Diddy, cum i-o spune... Probabil, cum zicea cineva, o colega de clasa a numitei ANDRA, pe care o invidiaza la culme, pentru ca a captat toata atentia si ii fura toti baietii... lol... Mai fetelor, nu va mai certati, bate-ti-va... E mai sanatos pentru sistemul nervos...
P.S. Ce tot pui liniutele alea la inceputul frazelor? M-ai zapacit... Pe viitor, cand mai faci din astea, ia un sfat de la pralea: macar schimba-ti stilul de a scrie, poate reusesti sa pacalesti...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Re: Re: Re: Re: Re: Tarfele muzicii romanesti!
SUNT DANIEL,DIN IASI IAR DACA VRETZI ,UN AMIC PE CINSTE NU EZITATI SA MA SUNATI.IMI PLAC :METALLICA,LIMP BIZKIT,MARILYN MANSON,PINK.CALL ME.
Initial trimis de daniel bradatan
--VA ROG,,SUNATI SUNT SINGUR,STINGHER,CAUT IN NOAPTE O IUBIRE PIERDUTA.SUNATI,CA INEBUNESC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ia uite inca doua aberatii ale aceleiasi penibiloase... Adica cu alte cuvinte "roacherii e looseri"... lol... Sa-i explic totusi ca Limp Bizkit sau Pink n-au nici o treaba cu rock-ul? Neah, o las sa moara proasta...
indescifrabil
-
MAI FRATILOR,NU E ANDRA,IAR DACA A VRUT SA O FACA PE ANDRA A DAT-O IN BARA!ANDRA E BUNA PT. VARSTA EI E CHIAR FOARTE BUNA DAR MAI SUNT SI MAI BUNE CA EA.MA CAC IN VOCEA EI.SE AFLA ALTELE SI MAI BUNE,INTOTDEAUNA EXISTA CEVA MAI BUN ASA CA MA BEI TU TARFA ORICINE AI FI.ANDRA NU ESTI PANA MA FAC EU POPA.ESTI O TARFA AMARATA CARE NU ARE CE LUCRA.DACA AI NEVOIE DE PULA AICI NU O GASESTI TARFA NAIBI!
¨EU SUNT CEA MAI BUNA VOCE,AM MAI SPUS ASTA SI BLA BLA BLA¨ AI VRUT SA SPUI CA TU ESTI CEA MAI BUNA TARFA.ATUNCI ITI DADEAM DREPTATE.
¨EU SUNT CEA MAI BUNA VOCE,AM MAI SPUS ASTA SI BLA BLA BLA¨ AI VRUT SA SPUI CA TU ESTI CEA MAI BUNA TARFA.ATUNCI ITI DADEAM DREPTATE.
- TARFA MAI ESTI¨ANDRA¨
Prost e nepotul lui bunica-ta...;pInitial trimis de TARFA MAI ESTI¨ANDRA¨
MAI FRATILOR,NU E ANDRA,IAR DACA A VRUT SA O FACA PE ANDRA A DAT-O IN BARA!ANDRA E BUNA PT. VARSTA EI E CHIAR FOARTE BUNA DAR MAI SUNT SI MAI BUNE CA EA.MA CAC IN VOCEA EI.SE AFLA ALTELE SI MAI BUNE,INTOTDEAUNA EXISTA CEVA MAI BUN ASA CA MA BEI TU TARFA ORICINE AI FI.ANDRA NU ESTI PANA MA FAC EU POPA.ESTI O TARFA AMARATA CARE NU ARE CE LUCRA.DACA AI NEVOIE DE PULA AICI NU O GASESTI TARFA NAIBI!
- Unregistered
Initial trimis de TARFA MAI ESTI¨ANDRA¨
Vad ca mi-ai ascultat sfatul si n-ai mai inceput cu liniute... ;h Dar mai ai ceva de schimbat... Ia gandeste-te... ;h
indescifrabil
-
Domnule Intelepciune ,''multumesc'' pentru sfat.Dar te rooooooog sa ma lamuresti si pe mine..please.....Daca tu la cei 25 de ai ai tai sau cat draq ai mai avea stai sa colectionezi mesajele unei fete muuuuult mai mici decat tine atunci e grav....Daca la varsta ta te intereseaza virgulitele,cratimioarele,liniutele,carjulitele si mesajele mele ,atunci pot spune ca inteligenta cu care te mandresti este cam sub semnul intrebarii sau esti administratorul acestui site ori un pierde-vara care studiaza metodele de pierdere a timpului .Gresesc?dovedeste-miInitial trimis de Portnoy
Vad ca mi-ai ascultat sfatul si n-ai mai inceput cu liniute... ;h Dar mai ai ceva de schimbat... Ia gandeste-te... ;h
P.S.Eu nu sunt Andra.Iar daca scriu un subiect iar dupa vreo 3 ore
imi dau un raspuns, inseamna ca vreau sa dau samanta carcotasilor ca.....nu dau nume ;h
- Unregistered
Initial trimis de Portnoy
Ia uite inca doua aberatii ale aceleiasi penibiloase... Adi[B]ca cu alte cuvinte "roacherii e looseri"... lol... Sa-i explic totusi ca Limp Bizkit sau Pink n-au nici o treaba cu rock-ul? Neah, o las sa moara proasta... [/B]
vez ca mai ie un thread cu asia facut de unu' asianul care zice ca, de fapt, il cheama eusebiu BRADATAN. incepe sa devina un nume cunoscut asta.
- Unregistered
aha! care va sa zica, daca lashi mesaju scris shi te duci la o bere shi-l trimitzi cand te-ai intors, apare neinregistrat. ie bine de tzinut minte.
-
neatza - Mesaje: 5820
Initial trimis de TARFA MAI ESTI¨ANDRA¨
QAm intrat intimplator pe site-ul asta si pot sa spun ca nu face mai mult de trei lei.Totusi l-am remarcat pe unu'Portony care certa o fatuca ,probabil de gimnaziu,care se dadea drept Andra.Portony,dupa anisorii pe care ii ai si dupa incrincenarea ta presupun ca esti niscaiva administrator pe site.Atunci,nu crezi ca ar fi mai corect sa lasi copiii in pace si sa faci ceva cu adevaratii psihopati care scriu aici?Sau te pomenesti ca dupa ce nu ai avut rezultate cu morala ta ridicola,ai schimbat foaia?!Sincer acum,tu ai scris aici?
- Pentru Portony
De cate ori am vazut subiectul asta am tot vrut sa mai postez... Zic " sa mai postez " pentru ca am postat o data si m-am ars . Mi-am spus parerea sincera despre Andra , ziceam ca e o proasta .. au venit din prima comentarii din partea lui Aliosha ... apoi vad ca voi ati spus chiar mai multe despre ea decat mine... lucruri mult mai "frumoase" ... dar vad ca eu am fost primul si singurul care a fost sesizat pentru asta... Bravo!
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
Domnule Intelepciune ,''multumesc'' pentru sfat.
Dar te rooooooog sa ma lamuresti si pe mine..please.....Daca tu la cei 25 de ai ai tai sau cat draq ai mai avea stai sa colectionezi mesajele unei fete muuuuult mai mici decat tine atunci e grav....
Cu placere, desi sunt sigur ca n-o sa-ti foloseasca... In primul rand nu stiu varsta ta, n-am stiut-o niciodata (n-am de unde, pentru ca nu ai curaj sa-ti exprimi pseudo-parerile tale pe contul pe care probabiul il ai)... Si de fapt nu ma intereseaza... NESIMTIREA NU ARE VARSTA... Si eu cel putin simt nevoia sa o taxez... Cum bine spunea cineva de pe aici, ma "mananca degetele"... Am spus mai sus de ce, nu repet... Totusi, atat iti mai spun, multi mai gresesc pe aici, pun o virgula aiurea, greseli de ortografie, etc, dar daca au bun simt, nimeni nu le spune nimic... Daca au pareri pertinente, toata stima... Se vede din ce spui tu sus ca pana la urma iti stii limitele, dar mandria ta nu te lasa sa recunosti... O recunosti fara sa vrei... Gura pacatosului adevar graieste...
Daca la varsta ta te intereseaza virgulitele,cratimioarele,liniutele,carjulitele si mesajele mele
,atunci pot spune ca inteligenta cu care te mandresti este cam sub semnul intrebarii
Adica tu spui ca dupa ce termini scoala nu mai trebuie sa tii cont de gramatica... No comment... O sa te lovesti de asa ceva toata viata... Bineintels ca daca o sa te faci chelnerita, dama de companie, sau nu mai stiu ce, nu conteaza... Poate asta vrei, spune-mi si nu te mai corectez... Eventual imi cer si scuze...
sau esti administratorul acestui site
Nu sunt... N-am nici o treaba...
ori un pierde-vara care studiaza metodele de pierdere a timpului .Gresesc?dovedeste-mi
Aici te apropii de adevar ;h E cam mare plictiseala pe aici... :j
P.S.Eu nu sunt Andra.
Vai... :shock: Nu esti Andra? Mi-ai spulberat toate sperantele... Incepusem si eu sa cred...
Iar daca scriu un subiect iar dupa vreo 3 ore
imi dau un raspuns, inseamna ca vreau sa dau samanta carcotasilor ca.....nu dau nume ;h
Nu, inseamna ca n-ai reusit... Nici macar atat nu esti in stare... ;h Asta am vrut sa-ti dovedesc, dar tu nu ti-ai dat seama...
Initial trimis de Pentru Portony
QAm intrat intimplator pe site-ul asta si pot sa spun ca nu face mai mult de trei lei.Totusi l-am remarcat pe unu'Portony care certa o fatuca ,probabil de gimnaziu,care se dadea drept Andra.Portony,dupa anisorii pe care ii ai si dupa incrincenarea ta presupun ca esti niscaiva administrator pe site.Atunci,nu crezi ca ar fi mai corect sa lasi copiii in pace si sa faci ceva cu adevaratii psihopati care scriu aici?Sau te pomenesti ca dupa ce nu ai avut rezultate cu morala ta ridicola,ai schimbat foaia?!Sincer acum,tu ai scris aici?
Hai sa-ti explicitez ca la clasa I, da? Sa-ti demonstrez cat esti de proasta... Ca tot tu esti aici de fapt... Eu raspund la mesajul ala, da? Iti spun ca desi nu ai mai pus linioare, tot te recunosc... Da? Tu imi raspunzi, imi multumesti pentru sfat... Adica recunosti ca tu ai scris mesajul ala... Apoi vii si te dai altcineva si ma intrebi daca eu am scris mesajul... Dupa cum am mai spus, suferi rau cu logica... Hai mai spune si altele, eu nu am treaba multa, sunt aici, iti mai demonstrez... ;h
P.S. E "Portnoy", nu-i poci numele, ca se supara... Ala, originalu'... Nu eu...
indescifrabil
-
Mihai-Mof , crede-ma ca toata lumea spune despre acest subiect ca e tampit , toata lumea crede acelasi lucru ca si tine ... dar degeaba , e prea putin! Om vedea cand a disparea ... ca de postat , lumea posteaza la greu!
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
Initial trimis de Alex
Portony,EU-Alexandru am scris mesajul despre psihopatul care injura ca la usa cortului.Eu,nu duduia cu care te tot scofulesti.Ia niste Extraveral sau gaseste-ti o prietena si incearca sa te calmezi.Ride lumea de tine...
Nu stiu unde m-ai vazut pe mine c-as fi nervos... Nu vezi ce frumos i-am explicat domnisoarei? Extraveral nu iau, mai beau ceai de tei din cand in cand sa fiu si eu in rand cu toti barbatii...
Bun... Atunci daca tu esti "Alexandru", citeste TOT ce s-a scris si dupa aia comenteaza... OK? De fapt, ce te bagi in Zepteru' altuia? :confused: Te-a intrebat cineva ceva? Sau te astepti de la o intalnire cu domnisoara? ;h Eu iti spun ca sigur o sa ramai tot cu scriitoarea...
íƒí£í£í£í£í£í£.... Aici ai fost chiar simpatic... Rade lumea... Unde? ;h Eu nu aud pe nimeni... :confused: Tu te certi cu mine, sau te certi ca sa vada lumea ce "replici mature" dai altora? ;h
P.S. Asa, de curioziate, du-te si tu aici http://www.mikeportnoy.com/about/drums/?menu=about si vezi si tu cine-i "Portnoy". Inteleg ca pe mine nu ma respecti, dar poate dupa ce vezi asta, o sa ii scrii macar numele corect... Macar atat merita si el saracu'...
indescifrabil
-
Re: Dargi Fani,sunt Eu "andra"
.MUZICA ROMANEASCA ESTE CEA MAI PROASTA MUZICA PE CARE AM AUZIT-O VREODATA.CUM DE CUMPARA IDIOTI ASTIA DE ROMANI ASEMENEA MUZICA NU POT SA INTELEG.MA ROG,VA DORESC CITI MAI MULTI FANI IN CONTINUARESAU(CITMAI MULTI PROSTI IN CONTINUARE).Initial trimis de ANDRA
- Unregistered
Re: Re: Re: Re: Tarfele muzicii romanesti!
Initial trimis de Andra
--Da....bine..sunt shi altii buni..dar eu sunt CEA MAI BUNA.Am spus-o shi repet:EU SUNT CEA MAI BUNA VOCE DIN ROMANIA
Ma "Andra" pe tin Dumnezeu te-a harazit cu mai multe lucruri :
1.Modestie f f f mare

2.Prostie absoluta.
3.Si un spirit de a zice miciuni f f f dezvoltat
Oare ''andra'' asta nu cumva e o gluma proasta de-a lu X-tina care e cunoscuta pentru clonele ei ? :con:
-
monk - Mesaje: 2747
Initial trimis de alexInitial trimis de Portnoy
[B]
mai beau ceai de tei din cand in cand sa fiu si eu in rand cu toti barbatii...
Tre'sa faci altceva ca sa fii in rind cu barbatii...ma bucur ca paranoia nu-i molipsitoare,altfel am fi totii in pericol de moarte din cauza ta
Hmmmm... íƒí£í£í£í£í£... Ia uite aici un citat, nu cred ca se supara baiatu' daca-l copiez, i-auzi ce bine le zice...Initial trimis de neatza
pierdut simtzul umorului. gasitorului nici o recompensa. era in totalitate nul, avea un trening albastru, ii aparuse o infectzie ezoterica pe partea stanga a ironiei shi ie debil mintal.
neatza, ne intelegem noi cumva cu drepturile de autor, ok?

P.S. Si hai sa-ti mai spun un seucret, mai Balex, "Andra", X-tina Aguilera, Cr@zy sau care o mai fi urmatoarea ta identitate... De fapt regula nr.1: la misto se raspunde cu misto. Asta daca poti, bineinteles...
indescifrabil
-
Re: Re: Re: Re: Re: Tarfele muzicii romanesti!
Initial trimis de monk
Oare ''andra'' asta nu cumva e o gluma proasta de-a lu X-tina care e cunoscuta pentru clonele ei ? :con:
Mai monk, astea-s "glume" facute de persoane complexate, care tot incearca sa-si dovedeasca singuri cat de "meseriasi" sunt... Ei rad si se bucura in patetismul lor ca cica "i-am pacalit pe fraieri, cat sunt de mistocar(ara)", dar nu-si dau seama ca de fapt oricine poate sa faca asta... E, uite totusi ca aceasta jalnica c creatura (care se pare ca intr-adevar e cine zici tu), nici atat nu poate, sa-si schimbe stilul de a scrie un post, ca sa para intr-adevar ca e de la alta persoana...
indescifrabil
-
Initial trimis de UnCopilutz
De cate ori am vazut subiectul asta am tot vrut sa mai postez... Zic " sa mai postez " pentru ca am postat o data si m-am ars . Mi-am spus parerea sincera despre Andra , ziceam ca e o proasta .. au venit din prima comentarii din partea lui Aliosha ... apoi vad ca voi ati spus chiar mai multe despre ea decat mine... lucruri mult mai "frumoase" ... dar vad ca eu am fost primul si singurul care a fost sesizat pentru asta... Bravo!
Un Copilutz, ai cam incurcat borcanele.
Eu nu ti-am comentat parerea ci felul in care ai formulat-o. Daca imi aduc bine aminte postul suna cam asa: "E proasta".
Pentru asta ai luat avertisment pe Muzica. Aici pe Barfe poti face ce te taie capu, cand scrii dincolo chinuie-te un pic mai mult.
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Re: Re: Re: Dargi Fani,sunt Eu "andra"
Initial trimis de Nasu
:con: :con: :con: ....ei na ,sa ma iau singur la palme si nu alta!!..asta se numeste invidie Fatuco...Si daca te intereseaza fatuca asta chiar canta,si destul de bine fata de alte asa zise "voci" din Romania(asta daca chiar este Andra cea care a dat mesajul).
Ca este cam prostuta nu are legaturaa cu vocea ei!
Asa ca...ciocul mic si joc de glezne ca nu mai santem in.... "Ani de liceu"
Te rog sa citesti mai bine mesajul meu inainte sa spui ceva.
Eu nu am jignit-o pe Andra. Si nu sunt invidioasa pentru ca nu as avea de ce. Mie imi place Andra, si inca foarte mult. O admir pentru vocea ei.
Si aceasta de pe forum NU este adevarata Andra.
-
Nightmare - Junior Member
142 mesaje
• Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii