(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
Decret,mie imi e sa nu cumva sa fie totzi in duba la ora asta(shtii tu care duba...dak nu atunci itzi dau un indiciu e Wolkswagen shi e alba cu inscriptii laterale shi frontale cu albastru shi cu o instalatzie de"sunet shi lumina" deasupra):D:D:D
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
- plutonier MiG29 , verifica daca merge girofarul !
- merge , nu merge , merge , nu merge , merge , nu merge....
unul dintre bancurile mele preferate cu polititsti , special adaptate pt. MiG
Bai..Decret...eu stiu ca tu esti un copil si te culci la 9 seara. N-am ce sa itzi fac. Noapte buna se ureaza la 3 AM...nu la ora la care te culci tu.
- merge , nu merge , merge , nu merge , merge , nu merge....
unul dintre bancurile mele preferate cu polititsti , special adaptate pt. MiG
Bai..Decret...eu stiu ca tu esti un copil si te culci la 9 seara. N-am ce sa itzi fac. Noapte buna se ureaza la 3 AM...nu la ora la care te culci tu.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Moshule,da acuma nu mai sunt mah plutonieri.Acuma sunt agentzi principali sau cam asha ceva:p.Io numa pa nenorocitu ala care mi-a luat mie carnetu il tzin minte k era subinspector(tot dau io odata cu mashina peste el:D)
Oricum ,misto bancu.
Oricum ,misto bancu.
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
´neatza la lume!
Bah, am fost la unul in vizita duminica, si avea un sac cu vodca!!! Sa mor eu! Un sac din ala impletit, plin cu Stalinskaja de juma´ de litru!!! Cred ca avea vreo 20 de litri! Am baut si eu ca omul, cu suc de roshii, dar ala o bea ca pe apa! Asa randament rar mai vezi!
Am dat gata si o oala cu ciorba, de vreo 8 litri, pe care o facuse maica-sa! Buna a dracu! Acra, cu carne si cartofi!..nami nami...
Dupa aia am inceput sa lucram la gradina lui, ca era plina de pamint rascolit..cica toata iarna a avut cirtite din alea oarbe pe acolo...i-au facut toata curtea vrashte! Si la sfirsit am baut vreun litru de zeama de varza, de am stat si ieri toata ziua pe wc...sa mor daca mai puna gura pe bautura!!!! Ma jur!!!!
Bah, am fost la unul in vizita duminica, si avea un sac cu vodca!!! Sa mor eu! Un sac din ala impletit, plin cu Stalinskaja de juma´ de litru!!! Cred ca avea vreo 20 de litri! Am baut si eu ca omul, cu suc de roshii, dar ala o bea ca pe apa! Asa randament rar mai vezi!
Am dat gata si o oala cu ciorba, de vreo 8 litri, pe care o facuse maica-sa! Buna a dracu! Acra, cu carne si cartofi!..nami nami...
Dupa aia am inceput sa lucram la gradina lui, ca era plina de pamint rascolit..cica toata iarna a avut cirtite din alea oarbe pe acolo...i-au facut toata curtea vrashte! Si la sfirsit am baut vreun litru de zeama de varza, de am stat si ieri toata ziua pe wc...sa mor daca mai puna gura pe bautura!!!! Ma jur!!!!
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Initial trimis de D€CR€T
Hm, curios, nici SOD/Alin/Eye nu sunt...parerea mea e k ashtia-s totzi la opera...
normal bah ce dracu sa faci luni noaptea? discotecile inchise, gradina zoologica in renovare ,muzeu satului cu gestionaru in medical, ne-am gandit sa dam o raita prin parc pe la opera poate-l gasim pe moshu...si era bah acolo pe sectoru stiut si o foame la el de clienti ca deh ca dupa uichend...si dupa ce ne-am scos junghiurile din boase sod si cu mine a aparut si seringa cam jovial si radios el asa ,cum il stim de fapt, si cu un chef de futut de parca era statut de fro 2 luni...l-am cam ostenit pe moshu azi noapte ca era cam ravasit si cu fardurile duse si creca de-aia nu v-a urat noapte buna...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Am cumparat de la un cunoscut 10 kile de vin alb de Buzau. E boala curata sa ai bautura in casa. Am inceput sa beau si dimineatza shpritzane. Nu ma pot abtine. Atat e de bun.
L-am bagat la frigider. Si am luat si un bax de minerala Carpatina. Si il beau..juma-juma. Fenomenal. Nu gasesc epitete pt. cat de bun e.
Shpritz rece. Ce poate fi mai bun ? :p
L-am bagat la frigider. Si am luat si un bax de minerala Carpatina. Si il beau..juma-juma. Fenomenal. Nu gasesc epitete pt. cat de bun e.
Shpritz rece. Ce poate fi mai bun ? :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de Oribilul Mosh
Eu cred ca o sa ajung sa cersesc la metrou...sau pe la usile forumistilor bogatzi. Asa ca Nicholas. :p :p :p (ba...Nico...te rog eu mult. daca o sa ajung rau...sa itzi amintesti de bine...si sa imi dai mancare si haine mai vechi d'ale tale. si asa pe la sarbatori....o mica atentie in bani. da ? )
*loooooool*...bani n-am moshule, da io-s dau dragoste! Ca de aia am sa dau si la alti! Sa vezi dupa aia ce o sa te iubeasca fetele! Gigolo o sa te faci!..*loool*...al dracu´ materialist..*loool*
Nu bea tot vinul...sa aduci si aici citeva sticle, ca imi este si mie pofta!..

-
caramizi are falling on my head
lala lala lalala la lala la la!...
sau din ciclul hai sa ne batem cap in cap:
......m-a facut mama tartancí£,
pai m-a facut ma-a-ma tartancí£í£
sa tot dau cu capu'n zid, mí£i
s-apoi sa mai dau un pic
pí£i, si degeaba moldoveancí£, Leano!
m-a facut mama ashea mí£i,
poi m-o facut ma-a-ma asheaa
rele cu drag sa tot fac
si s-am trei coaste de drac,
s-apoi sa-ti zic lume pí£zea, mí£i Leano!
lala lala lalala la lala la la!...
sau din ciclul hai sa ne batem cap in cap:
......m-a facut mama tartancí£,
pai m-a facut ma-a-ma tartancí£í£
sa tot dau cu capu'n zid, mí£i
s-apoi sa mai dau un pic
pí£i, si degeaba moldoveancí£, Leano!
m-a facut mama ashea mí£i,
poi m-o facut ma-a-ma asheaa
rele cu drag sa tot fac
si s-am trei coaste de drac,
s-apoi sa-ti zic lume pí£zea, mí£i Leano!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
sunt plin de draci deoarece "minunatul meu calc din camera mea" a ars 2 harduri ...unul de 20 care nu al meu
si nu stiu cum o sa fac cand vin ai mei acasa sa le zik si unu de 2.1 dar ala nu e problema!
chiar acuma inainte de pasti am ramas fara pc in camera mea!
si tre sa iau 2 harduri noi ...uff!

chiar acuma inainte de pasti am ramas fara pc in camera mea!

The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
...pai bah pe moshu l-ai facut un OM fericit ca nu o sa mai postezi pe pronosticuri ca cica l-ai exasperat..

-
ba, voi stiati ca in Bucureºti exista strada ierbii? E si in sectorul 6. Kgula, tre' sa ne mai spui blocu' acuma
Sanda Tudor Elena. Ghicií¾i numele de familie. Si de cand mortii lui se pune intre numele mici?
Moí¾ei fiul zimbrului cred ca n-o sa ne mai scrie mailu' azi. Then again, si vremea zimbrilor s-a cam dus...
Au mai facut Ackent melodii penibile, da' asta chiar e ceva, sa mor de nu...
da-ni-l cruddd. It burns ussss...
Timiºoara e oraºul cele mai ciudate denumiri de strí£zi din Romania.
And just sit there in his corner...Asta nu e din nimic, da' mi-a trecut prin cap. Si ziceti ca nu suna bine!E despre un erou. Opa, da' ce ma fac acum, ca nu mi iese din cap. Ar trebui sa ma ingrijorez sau sa ma fac sofer?
So...we had Norvegia, Argentina, Marsilia, Australia, now Viení¾iane, what next? Pe cand un Dalap Ulriga Darrit Municipality sau mí£car un Sandar Beri Begawan?
Forgive me father, for I have sinned.
What have you done, my child?
I have disappointed Moí¾ei.
That's a terrible sin indeed, my child.Si chiar in saptamana mare!Bulangiule!Iesi in gatii ma-tii afara din biserica mea!
mmm mmm mmm mmm Crash test dummies
Oare mi- crescut mie sau doar s-a micºorat lumea?
Ce mi se pare ciudat? Ca scrisul mi-l recunosc intotdeauna. Oricat de multe scrisuri ar fi, oricat de mult l-as schimba, il recunosc imediat. Parca m-aº vedea pe mine. Oare l-am mancat degeaba pe grafologul acela?Da, am mancat un grafolog. Ei, si ce, am mancat doi?
Blestemata fii, vrajitoare! Ce vraja afurisita ai aruncat asupra mea?
de ce maica, ce se intampla?
Termin primul numar in doar 2 ore jumate! Si bine, tastatura mea bate prost 'a'-ul, da' asta e cu totul altceva.
Cred ca Ambra mi-a deschis apetitul pentru bancuri cu final neasteptat, si nici macar nu trebuia sa va spun voua asta. E prea moí¾ei-like, sa mor io. Mai conteaza?
Iata si un Ryo. Budei Ryo, din Galaí¾i. Bine, stiu ca se scrie Rio, da' o fi prescurtare de la Ryukyu.
hehe, tot ce zice Moí¾ei nu se aplica in cazul meu. Si ma mai gandeam ca si Postelnicu e roº ca patlagica, da' nu-i patlagica.O treaba care ma enerveaza cu draci e ca azi m-am imbracat pentru vremea de ieri, si invers.
Ce mult a trecut de-atunci...e prea transparenta melodia asta. NU e rea, da' e prea transparenta. Pot sa pricep usor smecheriile ei. Moga e varza. In schimb, culmea, í£lea de la TNT s-ar putea sa aiba o oarecare treaba.

Sanda Tudor Elena. Ghicií¾i numele de familie. Si de cand mortii lui se pune intre numele mici?
Moí¾ei fiul zimbrului cred ca n-o sa ne mai scrie mailu' azi. Then again, si vremea zimbrilor s-a cam dus...
Au mai facut Ackent melodii penibile, da' asta chiar e ceva, sa mor de nu...
da-ni-l cruddd. It burns ussss...
Timiºoara e oraºul cele mai ciudate denumiri de strí£zi din Romania.
And just sit there in his corner...Asta nu e din nimic, da' mi-a trecut prin cap. Si ziceti ca nu suna bine!E despre un erou. Opa, da' ce ma fac acum, ca nu mi iese din cap. Ar trebui sa ma ingrijorez sau sa ma fac sofer?
So...we had Norvegia, Argentina, Marsilia, Australia, now Viení¾iane, what next? Pe cand un Dalap Ulriga Darrit Municipality sau mí£car un Sandar Beri Begawan?
Forgive me father, for I have sinned.
What have you done, my child?
I have disappointed Moí¾ei.
That's a terrible sin indeed, my child.Si chiar in saptamana mare!Bulangiule!Iesi in gatii ma-tii afara din biserica mea!
mmm mmm mmm mmm Crash test dummies
Oare mi- crescut mie sau doar s-a micºorat lumea?
Ce mi se pare ciudat? Ca scrisul mi-l recunosc intotdeauna. Oricat de multe scrisuri ar fi, oricat de mult l-as schimba, il recunosc imediat. Parca m-aº vedea pe mine. Oare l-am mancat degeaba pe grafologul acela?Da, am mancat un grafolog. Ei, si ce, am mancat doi?
Blestemata fii, vrajitoare! Ce vraja afurisita ai aruncat asupra mea?
de ce maica, ce se intampla?
Termin primul numar in doar 2 ore jumate! Si bine, tastatura mea bate prost 'a'-ul, da' asta e cu totul altceva.
Cred ca Ambra mi-a deschis apetitul pentru bancuri cu final neasteptat, si nici macar nu trebuia sa va spun voua asta. E prea moí¾ei-like, sa mor io. Mai conteaza?
Iata si un Ryo. Budei Ryo, din Galaí¾i. Bine, stiu ca se scrie Rio, da' o fi prescurtare de la Ryukyu.
hehe, tot ce zice Moí¾ei nu se aplica in cazul meu. Si ma mai gandeam ca si Postelnicu e roº ca patlagica, da' nu-i patlagica.O treaba care ma enerveaza cu draci e ca azi m-am imbracat pentru vremea de ieri, si invers.
Ce mult a trecut de-atunci...e prea transparenta melodia asta. NU e rea, da' e prea transparenta. Pot sa pricep usor smecheriile ei. Moga e varza. In schimb, culmea, í£lea de la TNT s-ar putea sa aiba o oarecare treaba.
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Bhuttule, esti beat?
-
eye chiar asa de disperat e moshu?oricum premiul la Formula 1 nu il vede
oricum la fotbal intern cedez biletul daca e sa castig!!!
uff savurez ultimele clipe de viata ca tre sa apara ai mei si tre sa rezolv problema cu hardu!! adik 2 500.000 tre sa ma sponsorizeze ca sa iau un nou hard pt tipa care mi a dat hardu ei +ca mai e celalalt hard...

oricum la fotbal intern cedez biletul daca e sa castig!!!
uff savurez ultimele clipe de viata ca tre sa apara ai mei si tre sa rezolv problema cu hardu!! adik 2 500.000 tre sa ma sponsorizeze ca sa iau un nou hard pt tipa care mi a dat hardu ei +ca mai e celalalt hard...

The wind of change blows straight into the face of time
-
sly - Mesaje: 2918
F**k School!!!
Maine eu si alti destepti (cica sunte destepti...not
) trebuie sa fim la scoala la 7 dimineatza ca sa dam niste teste........restu lumii vine la scoala la ora 12:40 ca ei sunt mai tantalai :con: , maine dau un test de clasa a 11 a si eu sunt a 9 .......ce tampenie!!
Ce ma oftica e ca si joi trebuie sa fiu la scoala la 7 si ies la 1:20, iar restul lumii are liber ...........mda, si mai e inca o chesti eu o sa dau tezele mai devreme din cauza ca o sa vin in ro inainte sa se termine anul scolar

Ce ma oftica e ca si joi trebuie sa fiu la scoala la 7 si ies la 1:20, iar restul lumii are liber ...........mda, si mai e inca o chesti eu o sa dau tezele mai devreme din cauza ca o sa vin in ro inainte sa se termine anul scolar

l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
nu mai dau voie la poponari??????????//baga-mi-as.....voiam sa-l iau pe moshu cu mine,asta e!
ma,la mine e simplu:daca fac rost de bani,vin,daca nu,nu.mi-as dori din tot sufletu sa ajung,sa vad,o sa anunt din timp.(o zi inainte
)
jaded,propozitia completa e "fuck school,i'm too good to go back".asta e scris la intrare in facultatea mea.traiasca eminem!
ma,la mine e simplu:daca fac rost de bani,vin,daca nu,nu.mi-as dori din tot sufletu sa ajung,sa vad,o sa anunt din timp.(o zi inainte

jaded,propozitia completa e "fuck school,i'm too good to go back".asta e scris la intrare in facultatea mea.traiasca eminem!
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Special pt.......Om....na ca am ochi albastri :D
Aline, nu sunt asa de nesimtita incat sa scriu ca sunt prea buna pt. scoala, we do need an education (copyright Crina
)
Moshule, ai zis acum catva timp ca am ochi verzi nu albastri
...well sunt albastri
...............urmeaza 1 ochi :rolleyes:...........yes...I'm drunk.........

Moshule, ai zis acum catva timp ca am ochi verzi nu albastri

- Fişiere ataşate
-
- lol2.jpg (4.51 KiB) Vizualizat de 4369 ori
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
Mig-ule, pui tu seringile la desinfectat, sau eu? Sa nu ia drogatul vreo boala de pe aici, ca ne pune la plata!
Pai ai bah incoace...bautura am, mincare am, femei am (iti fac cunostinta cu Lili?)...
Pai ai bah incoace...bautura am, mincare am, femei am (iti fac cunostinta cu Lili?)...

-
Uite cum am prins-o pe Lili a mea cu prostiile! Bah, moshule, pentru asta nu te iert!!!!
Nu-i asa ca sora-sa aia mica urita seamana putin cu DM??..
Nu-i asa ca sora-sa aia mica urita seamana putin cu DM??..

- Fişiere ataşate
-
- lili2.jpg (38.37 KiB) Vizualizat de 4375 ori
-
LOL
ce dracu facem bah ca ajunge dracu moshu celebru prin hustler si playboy si s-au dus naibii serile placute de luni seara din parc de la opera...
ps bah sly ce-ti veni mah sa inchizi thread valoros pe simplu cu melodiile si clipu chiar cand vroiam si io sa bag post academic?
ce dracu facem bah ca ajunge dracu moshu celebru prin hustler si playboy si s-au dus naibii serile placute de luni seara din parc de la opera...
ps bah sly ce-ti veni mah sa inchizi thread valoros pe simplu cu melodiile si clipu chiar cand vroiam si io sa bag post academic?
-
Bah, Lili e dragostea mea de care sint mindru!...moldoveanca mea frumoasa..*lol*..(zic frumos, ca cica citeste si ea din cind in cind forumul!!)..Lili, daca vezi postul asta, sa stii ca te iubesc..or something!...:p
Lasa ca o vezi tu daca vii incoace saptamina viitoare!..:o
Lasa ca o vezi tu daca vii incoace saptamina viitoare!..:o
-
De Sfantu Gheorghe
E interesant cum fiecare tipologie de oameni are frustarile ei, care-o
fac urata cand ies la suprafata. Si mai ingrozitor e sa-ti dai seama ca si
tu te incadrezi intr-o tipologie. E al drcu' de urat sa stai la masa cu
frustrarile tale.
Nicholas, nu sunt ma beat, asta fac cand n-am chef de munca.
Motei, tre' sa ma inveti sa folosesc outlooku'.
Mi-e foame. Carmen, hai ma, nu mai termini odata? bleah, ce chef de munca
n-am.
Chesterfield, scuza-ma ca l-am mancat pe Nescafe.
Oare bate Manchester diseara? Nici Ferguson nu pare prea increzator. ce
frumos ar fi fara spanioli in semifinale.Este ca dupa masa merge un somn?
Ce ziceti, sa ma culc?Cand colo,ce sa vezi, lupu' abia atunci se intorcea
de la grí£dinií¾í£.Asta n-ar fi buna de subtitrare, c-ar fi decalata rau. 'Da'
de ce nu-i decalunga?' se auzi o voce din public. 'Sau decalitru?' si
dintr-o data multimea incepu sa faca tot felul de supozitii decimale. Sa-i
parasim.
fac urata cand ies la suprafata. Si mai ingrozitor e sa-ti dai seama ca si
tu te incadrezi intr-o tipologie. E al drcu' de urat sa stai la masa cu
frustrarile tale.
Nicholas, nu sunt ma beat, asta fac cand n-am chef de munca.
Motei, tre' sa ma inveti sa folosesc outlooku'.
Mi-e foame. Carmen, hai ma, nu mai termini odata? bleah, ce chef de munca
n-am.
Chesterfield, scuza-ma ca l-am mancat pe Nescafe.
Oare bate Manchester diseara? Nici Ferguson nu pare prea increzator. ce
frumos ar fi fara spanioli in semifinale.Este ca dupa masa merge un somn?
Ce ziceti, sa ma culc?Cand colo,ce sa vezi, lupu' abia atunci se intorcea
de la grí£dinií¾í£.Asta n-ar fi buna de subtitrare, c-ar fi decalata rau. 'Da'
de ce nu-i decalunga?' se auzi o voce din public. 'Sau decalitru?' si
dintr-o data multimea incepu sa faca tot felul de supozitii decimale. Sa-i
parasim.
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Mah rau e sa stai singur cand nu stii sa faci de mancare..:u
Yo l`ash chema pe Moshu ca voluntar la facut de mancare da` pana imi face el ceva de haleala,cred k nu mai ramane nimik din ingredientele de facut papika.
Ziceti-mi si mie niste retete de facut mancare din nimik...;a
Yo l`ash chema pe Moshu ca voluntar la facut de mancare da` pana imi face el ceva de haleala,cred k nu mai ramane nimik din ingredientele de facut papika.

Ziceti-mi si mie niste retete de facut mancare din nimik...;a
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
asa e
[quote]Initial trimis de DeathQueen
[B]Mah rau e sa stai singur cand nu stii sa faci de mancare..:u
Asa este....Si eu am mare nevoie de ajutor din punctul asta de vedere! Mai am de stat singura inca vreo 3 saptamani!!! Cred ca am sa mor de foame!
Noroc ca azi vine o prietena la mine si stie sa gateasca.....
De sambata mananc numai pizza:bleah:
Whish me luck!
[B]Mah rau e sa stai singur cand nu stii sa faci de mancare..:u
Asa este....Si eu am mare nevoie de ajutor din punctul asta de vedere! Mai am de stat singura inca vreo 3 saptamani!!! Cred ca am sa mor de foame!
Noroc ca azi vine o prietena la mine si stie sa gateasca.....
De sambata mananc numai pizza:bleah:
Whish me luck!
I woke up this morning, the sunshine was shining / I put on my happy face / I'm living, I'm able, I'm breathing, I'm grateful / Woke up and realized this world's not so bad after all / looked at it through a child's eyes, and I saw these beautiful / Things that you never think about/
-
jane doe - Junior Member