la ce piesa ar trebui sa faca noul clip shi cam cum ar fi clipu(parerea voastra)

Forumul asociat fanclubului Simplu

la ce piesa ar trebui sa faca noul clip shi cam cum ar fi clipu(parerea voastra)

Mesajde kahlan » Mar Apr 22, 2003 8:34 am

Dupa mine...ar trebui sa faca clip la"sambata seara"k mi se pare interesant...cat despre clip...imi imaginez ca ar fi cumva intr-o discoteca(sau un club)...ceva de genul asta dar faza cu discoteca cred ca s-a cam invechit... :rulz:
kahlan
Junior Member

...

Mesajde kahlan » Mar Apr 22, 2003 8:35 am

akum...parerea voastra!
kahlan
Junior Member

Mesajde UnCopilutz » Mar Apr 22, 2003 5:25 pm

Mai baiatule , in primul rand puteai sa iti spui parerea in acelasi post ! Bun ... despre clip , sa stii , te anunt , ca urmatorul clip o sa fie filmat la o melodie de pe albumul noi si nu cred ca e vreo sansa sa vezi clip la "Sambata seara" sau "Viata are glas" ... Deci , degeaba o sa isi dea toti cu parerea , pentru ca nici macar nu se cunosc numele pieselor noi ...
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde kahlan » Mie Apr 23, 2003 10:56 am

Initial trimis de UnCopilutz
Mai baiatule , in primul rand puteai sa iti spui parerea in acelasi post ! Bun ... despre clip , sa stii , te anunt , ca urmatorul clip o sa fie filmat la o melodie de pe albumul noi si nu cred ca e vreo sansa sa vezi clip la "Sambata seara" sau "Viata are glas" ... Deci , degeaba o sa isi dea toti cu parerea , pentru ca nici macar nu se cunosc numele pieselor noi ...

....DESHTEPTULE!...sunt fata!!!! :)
kahlan
Junior Member

Mesajde sly » Mie Apr 23, 2003 12:22 pm

subiect inchis!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Înapoi la Simplu