la ce piesa ar trebui sa faca noul clip shi cam cum ar fi clipu(parerea voastra)
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
la ce piesa ar trebui sa faca noul clip shi cam cum ar fi clipu(parerea voastra)
Dupa mine...ar trebui sa faca clip la"sambata seara"k mi se pare interesant...cat despre clip...imi imaginez ca ar fi cumva intr-o discoteca(sau un club)...ceva de genul asta dar faza cu discoteca cred ca s-a cam invechit... 

- kahlan
- Junior Member
Mai baiatule , in primul rand puteai sa iti spui parerea in acelasi post ! Bun ... despre clip , sa stii , te anunt , ca urmatorul clip o sa fie filmat la o melodie de pe albumul noi si nu cred ca e vreo sansa sa vezi clip la "Sambata seara" sau "Viata are glas" ... Deci , degeaba o sa isi dea toti cu parerea , pentru ca nici macar nu se cunosc numele pieselor noi ...
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
Initial trimis de UnCopilutz
Mai baiatule , in primul rand puteai sa iti spui parerea in acelasi post ! Bun ... despre clip , sa stii , te anunt , ca urmatorul clip o sa fie filmat la o melodie de pe albumul noi si nu cred ca e vreo sansa sa vezi clip la "Sambata seara" sau "Viata are glas" ... Deci , degeaba o sa isi dea toti cu parerea , pentru ca nici macar nu se cunosc numele pieselor noi ...
....DESHTEPTULE!...sunt fata!!!!

- kahlan
- Junior Member
5 mesaje
• Pagina 1 din 1