Calculatoarele si screenul vesnic
Moderator: anjin-san
Superb!
Da dracu a mai vazut tanc albastru?Shi ma rog unde pui tu 2 V12(pe deasupra pui Alisson pe un tanc rusesc-blasfemie:D) k nu prea incap,decat daca renuntzi la altele(de ex la incarcatura de lupta).romanii cand au modificat T55(de fapt au modificat unu deja modificat,Tr85) shi au facut TR85M1(T-55 era un tanc ceva mai vezhiutz k T-64 cu echipaj clasic de 4 persoane) au pus un motor nemtzesc(MAN dak nu ma insel) de 860CP.Oricum un tanc modern are cam 1300-1500CP da dieselurile nu se mai poarta.Acuma la moda sunt turbinele cu gaz(vezi T80UM1 sau M1Ai,A2 Abbrams).Da oricum tancu ala tunat e superb da sper k n-ai umblat shi la blindaj:p
Da dracu a mai vazut tanc albastru?Shi ma rog unde pui tu 2 V12(pe deasupra pui Alisson pe un tanc rusesc-blasfemie:D) k nu prea incap,decat daca renuntzi la altele(de ex la incarcatura de lupta).romanii cand au modificat T55(de fapt au modificat unu deja modificat,Tr85) shi au facut TR85M1(T-55 era un tanc ceva mai vezhiutz k T-64 cu echipaj clasic de 4 persoane) au pus un motor nemtzesc(MAN dak nu ma insel) de 860CP.Oricum un tanc modern are cam 1300-1500CP da dieselurile nu se mai poarta.Acuma la moda sunt turbinele cu gaz(vezi T80UM1 sau M1Ai,A2 Abbrams).Da oricum tancu ala tunat e superb da sper k n-ai umblat shi la blindaj:p
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
aberatie la superlativ
bai... l-am preparat! adica l-am modificat estetic si l-am optimizat dpdv al vitezei! (ca asta se face cand se prepara ceva)
- l-am facut albastru ca nu-mi placea verdele ala
- i-am pus allison-uri ca am vazut ca astea-s cele mai tari la tractor pulling. nu i-am pus turbo-diesel ca nu prea am avut unde sa-i pun prizele de aer. i-am pus 2 ca sa fuga mai tare..evident c-am mai dat jos de pe el ce nu era esential, respectiv incarcatura de lupta
- romanii au modificat si oltcitu' si-a iesit un mare rahat
- la blindaj n-am umblat, i-am adaugat dupa cum vezi, ca sa nu-i traga in cauciucuri
)
- tre' sa citesc despre turbinele cu gaz ca nu stiu prea multe. poate fac o noua versiune data viitoare
)).
- l-am facut albastru ca nu-mi placea verdele ala
- i-am pus allison-uri ca am vazut ca astea-s cele mai tari la tractor pulling. nu i-am pus turbo-diesel ca nu prea am avut unde sa-i pun prizele de aer. i-am pus 2 ca sa fuga mai tare..evident c-am mai dat jos de pe el ce nu era esential, respectiv incarcatura de lupta
- romanii au modificat si oltcitu' si-a iesit un mare rahat

- la blindaj n-am umblat, i-am adaugat dupa cum vezi, ca sa nu-i traga in cauciucuri

- tre' sa citesc despre turbinele cu gaz ca nu stiu prea multe. poate fac o noua versiune data viitoare

" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
Cum sa ii traga mah in cauciucuri...ce tancu are cauciucuri?:D:D
Aia e fosta mea mashina.I-am vandut-o lu Saddam k vrea sa aiba un runaway vehicle.Acuma umblu cu asta...(are portbagaju mare,sa pot sa car cu ea)
Aia e fosta mea mashina.I-am vandut-o lu Saddam k vrea sa aiba un runaway vehicle.Acuma umblu cu asta...(are portbagaju mare,sa pot sa car cu ea)
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Pentru ca mi-a placut meciul din seara asta m-am gandit sa sarbatoresc cu un nou background.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
prea mult fara o masina
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
Eu n-am calculator aici in Bucuresti, l-am lasat acasa, dar in camera la camin avem trei (doar doua functioneza doar de la un timp)... Iata desktop-ul unuia... Dezordinea e la loc de cinste... Mai conteaza? Omu'-si face treaba, eu la fel... Singura chestie naspa e ca proprietarul calcului a cam bagat-o la inchisoare pe aia... In curand pe ecrane si partea a doua... Adica desktop-ul celuilalt calc...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Din colectie cu avatarul...este si backgroundul !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
-
neatza - Mesaje: 5820
tinand cont ca ieri mi-am pus ICSPE .... am luat niste wllpapere chiar daca mergeau si pe 98 

-
monk - Mesaje: 2747
ma .... desktopul ca desktopul .... da ce ziceti de mousepdul meu .... ? 

-
monk - Mesaje: 2747
http://vali.rockmania.net/walls/2003/photo.php?imagine=./06-miki3.jpg
sa moara kpitalii de ciuda
se aude, tov. butu?
sa moara kpitalii de ciuda
se aude, tov. butu?
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Un screen..
Este Win XP chiar daca seamana un pic cu MAC OS.
- Analyst
- Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma