a m-ai auzit cineva...
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: a m-ai auzit cineva...
iti plac? si mie. daca vrei sa stii mai multe, calinescul@home.ro
- Unregistered
Re: a m-ai auzit cineva...
[quote]Initial trimis de mitotakis
[B]a "m-ai"
[B]a "m-ai"
-
SatyR - Junior Member
"m-ai"
Foarte interesant.....ce gandeai tu in moementul ala(cand ai scris)? Iti ziceai tu : "Mah hai sa ma dau mare ca shtiu sa scriu,hai sa scriu cu "liniutza",ca sa fac o parere buna"...Asha gandeai ,nu?
Mai bine lasai fara nici o cratima............
Foarte interesant.....ce gandeai tu in moementul ala(cand ai scris)? Iti ziceai tu : "Mah hai sa ma dau mare ca shtiu sa scriu,hai sa scriu cu "liniutza",ca sa fac o parere buna"...Asha gandeai ,nu?
Mai bine lasai fara nici o cratima............
- Titina
- Junior Member
"m-ai"
bine-o facut cine l-o atentionat p'ala... este totusi o greseala penala... adica noh... hai sa zicem, daca ar fi fost "s-au" in loc de "sau", sau greseala cea mai folosita in ziua de astazi, pe care o vad in 80% din sms-urile de pe atomic: "voi sunte-ti", "voi da-ti" si alte d'astea...X-(
-
sohatzki - Junior Member
S-ue Pap-arude a-u sco-s melo-dia ai-a At-ac l-a Persoa-na.S-i es-te destu-l d-e dragut-za.A-i gri-ja cu-m scri-i
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii