Telesport / TV Sport
Moderator: baixinho©
DE PE FORUMUL RDI-SAT
A aparut pe formul rdi la topicul TELESPORT
"Pisti
Teacher
Posted: Sun Apr 20, 2003 1:15 pm Post subject:
--------------------------------------------------------------------------------
Am un prieten care este colaborator la Realitatea TV si mi-a confirmat faptul ca Telesport are mai probleme de organizare si este putin probabil sa-si inceapa curand emisia.
Pisti"
"Pisti
Teacher
Posted: Sun Apr 20, 2003 1:15 pm Post subject:
--------------------------------------------------------------------------------
Am un prieten care este colaborator la Realitatea TV si mi-a confirmat faptul ca Telesport are mai probleme de organizare si este putin probabil sa-si inceapa curand emisia.
Pisti"
-
becali - Junior Member
SARBATORI FERICITE!!!!!
Eu intru intr-o vacanta scurta, o saptamana si ceva asa ca urez de pe acum la toata lumea un paste fericit si sa ne "revedem" cu bine. Poate vom vedea si TELESPORT-ul
-
becali - Junior Member
Sarbatori fericite ! Ce frumos a fost Pastele de acum 2 ani...cand seara am avut meci live din NBA...pe Tvr2 ! :yD
Nu mai zic nimic despre Telesport astia. Poate...pe la jumatatea sezonuilui viitor de NBA or sa emita si ei.
Nu mai zic nimic despre Telesport astia. Poate...pe la jumatatea sezonuilui viitor de NBA or sa emita si ei.

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
- Vince Carter
- Junior Member
Dupa o lunga perioada de pauza, a reaparut site-ul http://www.telesport.ro
Totul e la fel, cu o singura exceptie: sloganul nu mai e "Pentru tine numai sport", ci "Pentru tine orice sport"
Totul e la fel, cu o singura exceptie: sloganul nu mai e "Pentru tine numai sport", ci "Pentru tine orice sport"

- cristane
- Junior Member
Becali, de ce nu recunosti si tu ca nu vom vedea prea curand TELESPORT. Eu unul, si cred ca si multi alti (nu prea mai apar posturi la acest subiect), m-am resemnat si sunt aproape sigur ca nu va aparea prea curand. Eu as zice mersi si sa apara in toamna.
-
dumars - Junior Member
Personal imi pare rau ca m-am agitat atata in privinta
Telesportului , sacaindu-l saptamanal pe directorul de programe
al firmei de cablu din Satu-Mare deoarece acum mi-e jena sa mai dau ochii cu el fiind sigur ca imi va reprosa fapul ca sunt neseriosi etc.etc......ca mi-a zis el sa am rabdare......etc...
De acum incolo voi face lobby pentru The TennisChannel ....sa
vedem ce-o iesi !!!!!!!!!!!
Telesportului , sacaindu-l saptamanal pe directorul de programe
al firmei de cablu din Satu-Mare deoarece acum mi-e jena sa mai dau ochii cu el fiind sigur ca imi va reprosa fapul ca sunt neseriosi etc.etc......ca mi-a zis el sa am rabdare......etc...
De acum incolo voi face lobby pentru The TennisChannel ....sa
vedem ce-o iesi !!!!!!!!!!!
- raduivo
- Junior Member
Iarasi am vesti
In primul rand aflasem deja ca marile firme au conditionat preluarea cu inceperea emisiei de 14 ore, asa ca am trimis urmatorul mesaj la Telesport si Realitatea
"Ce se mai intampla cu telesport-ul?
Ati inceput emisia, dar cei de la cablu spun ca nu le-ati facut nici o oferta si campionatele Spaniei si Angliei sunt pe terminate (asta in ciuda faptului ca in urma cu cateva luni era un banner pe sit-ul Realitatea "Telesport, in curand pe cablu")
Ma intreb: OARE VETI MAI APAREA PE CABLU?"
De la Realitatea am primit urmatorul raspuns:
"From: "Dorina Tompa" <dorina.tompa@realitatea.tv>
Telesport emite din martie intre orele 18,00 - 22,00 . Firma de cablu
la care sunteti dvs. abonat trebuie sa incheie un contract cu
televiziunea noastra si atunci veti putea viziona si Telesportul. Nu va ramine
decit sa va adresati firmei de cablu la care sunteti abonat. Succes."
De la TELESPORT a venit:
"From: "Telesport Office" <office@telesport.ro>
Telesport a inceput emisia pe satelit la 15 martie 2003 cu un program " de proba " de aproximativ 6 ore ( in functie de programul transmisiilor care variaza intre 1h30' si 3h ). aproximativ 150 de companii de cablu din tara au incheiat contracte cu noi si redistribuie deja acet program scurt.
Etapa urmatoare este un program de 14h de emisie de la 10:00 la 0:00 . Pentru aceasta etapa este prevazut un termen de maximum 90 zile.
Intr-un interval de 6 luni de la inceperea programului de 14h Telesport va produce un program de 24h.
Raspuns final : TELESPORT ESTE PE CABLU SI IN CURAND VA FI PENTRU TOATA LUMEA.
"
Concluzie:
Emisia de 14 h (cand marile firme il vor prelua) va incepe in maxim 90 zile de la inceperea emisiei, deci pana in 15 iunie, asa cca nu mai e mult, mai ales ca e prima data cand primesc un raspuns de la office@telesport.ro
In primul rand aflasem deja ca marile firme au conditionat preluarea cu inceperea emisiei de 14 ore, asa ca am trimis urmatorul mesaj la Telesport si Realitatea
"Ce se mai intampla cu telesport-ul?
Ati inceput emisia, dar cei de la cablu spun ca nu le-ati facut nici o oferta si campionatele Spaniei si Angliei sunt pe terminate (asta in ciuda faptului ca in urma cu cateva luni era un banner pe sit-ul Realitatea "Telesport, in curand pe cablu")
Ma intreb: OARE VETI MAI APAREA PE CABLU?"
De la Realitatea am primit urmatorul raspuns:
"From: "Dorina Tompa" <dorina.tompa@realitatea.tv>
Telesport emite din martie intre orele 18,00 - 22,00 . Firma de cablu
la care sunteti dvs. abonat trebuie sa incheie un contract cu
televiziunea noastra si atunci veti putea viziona si Telesportul. Nu va ramine
decit sa va adresati firmei de cablu la care sunteti abonat. Succes."
De la TELESPORT a venit:
"From: "Telesport Office" <office@telesport.ro>
Telesport a inceput emisia pe satelit la 15 martie 2003 cu un program " de proba " de aproximativ 6 ore ( in functie de programul transmisiilor care variaza intre 1h30' si 3h ). aproximativ 150 de companii de cablu din tara au incheiat contracte cu noi si redistribuie deja acet program scurt.
Etapa urmatoare este un program de 14h de emisie de la 10:00 la 0:00 . Pentru aceasta etapa este prevazut un termen de maximum 90 zile.
Intr-un interval de 6 luni de la inceperea programului de 14h Telesport va produce un program de 24h.
Raspuns final : TELESPORT ESTE PE CABLU SI IN CURAND VA FI PENTRU TOATA LUMEA.
"
Concluzie:
Emisia de 14 h (cand marile firme il vor prelua) va incepe in maxim 90 zile de la inceperea emisiei, deci pana in 15 iunie, asa cca nu mai e mult, mai ales ca e prima data cand primesc un raspuns de la office@telesport.ro
-
becali - Junior Member
Care sunt aceste mari firme ?????
De ce intarzie atata??????
Sunt curios ce vor transmite daca vor reusi sa emita 14 ore incepand de prin 15 Iunie deoarece la acea data deja sunt
incheiate campionatele din Anglia si Spania
Vor transmite Wimbledonul oare ??????????
Sper sa fie si la Satu-Mare.......
Daca nu, ma voi consola cu DSF-ul care va transmite zilnic turneul
de la Wimbledon incepand cu ora 18.....E si asta ceva nu ?????
Pentru amatorii de tenis postul german NDR de pe Astra transmite zilnic turneul de la Hamburg intre 14-18 .
Sper ca Telesportul sa aiba mult tenis in programele sale....
De ce intarzie atata??????
Sunt curios ce vor transmite daca vor reusi sa emita 14 ore incepand de prin 15 Iunie deoarece la acea data deja sunt
incheiate campionatele din Anglia si Spania
Vor transmite Wimbledonul oare ??????????
Sper sa fie si la Satu-Mare.......
Daca nu, ma voi consola cu DSF-ul care va transmite zilnic turneul
de la Wimbledon incepand cu ora 18.....E si asta ceva nu ?????
Pentru amatorii de tenis postul german NDR de pe Astra transmite zilnic turneul de la Hamburg intre 14-18 .
Sper ca Telesportul sa aiba mult tenis in programele sale....
- raduivo
- Junior Member
Astazi dimineata (17.05.2003) a fost prezentat pe Realitatea ultimul numar din revista Live, in care era o recalma mare cu Telesport, are cineva revista?
P.S. Pentru oribilul_mosh:
1. SCUZE ca nu am reusit sa-ti raspund pe messenger
2. Ti-am urmat sfatul cu avatarul
Inca ceva
Hai , MOSULE, fa-ne din nou fericiti
(Duminica dimineata, ora 5, TVR 1)
P.S. Pentru oribilul_mosh:
1. SCUZE ca nu am reusit sa-ti raspund pe messenger
2. Ti-am urmat sfatul cu avatarul
Inca ceva
Hai , MOSULE, fa-ne din nou fericiti
(Duminica dimineata, ora 5, TVR 1)
-
becali - Junior Member
Astral - Telesport
Se confirma intrarea cu un program de 14 ore in curand.
Iata mail primit de la office@telesport.ro
"Este foarte adevarat ca in unele locuri din tara operatorii de cablu
distribuie deja programul Telesport. Este intr-adevar un program de proba
dar care nu mai dureaza mult.
Inca se negociaza contractul cu ASTRAL si nu va putem da o data exacta
pentru receptia Telesport. Oricum negocierile sunt intr-o faza avansata si
nu mai dureaza mult."
Iata mail primit de la office@telesport.ro
"Este foarte adevarat ca in unele locuri din tara operatorii de cablu
distribuie deja programul Telesport. Este intr-adevar un program de proba
dar care nu mai dureaza mult.
Inca se negociaza contractul cu ASTRAL si nu va putem da o data exacta
pentru receptia Telesport. Oricum negocierile sunt intr-o faza avansata si
nu mai dureaza mult."
-
becali - Junior Member
Un prieten de-al meu care lucreaza la Realitatea mi-a spus ca sunt slabe sanse ca Telesport sa apara in toamna. Citez si el : "poate nu va aparea niciodata".
nici nu cred ca mai emite pe satelit.
nici nu cred ca mai emite pe satelit.

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Acum aproxim. 1 an de zile am aflat de Telesport cu mare
bucurie intr-un articol aparut in presa locala in care se spunea ca
va incepe emisia la 1 Septembrie 2002. Devenise deja postul meu
favorit si numaram zilele pana la 1 Sept.......Treptat au inceput sa
urmeze amanari si paraamanari iar visul frumos de a avea un post de sport romanesc s-a transformat intr-um fel de cosmar....
Oare chiar nu se mai poate face nimic ????????????????
Ar fi una dintre cele mai mari dezamagiri ...........................
Acum cateva luni scriam pe acest forum ca Telesportul ar putea fi
ajutat de alte posturi deficitare la capitolul sport prin preluarea anumitor transmisii pana ei isi rezolva problemele si trebuie sa recunosc ca unele dintre ele s-au conformat , in special Prima si
TVR 2 ( prin transmisiile din divizia B si respectiv turneele de Masters )
Oare nu i-a ajutat deloc acest lucru????????????
Ce ziceti ???
bucurie intr-un articol aparut in presa locala in care se spunea ca
va incepe emisia la 1 Septembrie 2002. Devenise deja postul meu
favorit si numaram zilele pana la 1 Sept.......Treptat au inceput sa
urmeze amanari si paraamanari iar visul frumos de a avea un post de sport romanesc s-a transformat intr-um fel de cosmar....
Oare chiar nu se mai poate face nimic ????????????????
Ar fi una dintre cele mai mari dezamagiri ...........................
Acum cateva luni scriam pe acest forum ca Telesportul ar putea fi
ajutat de alte posturi deficitare la capitolul sport prin preluarea anumitor transmisii pana ei isi rezolva problemele si trebuie sa recunosc ca unele dintre ele s-au conformat , in special Prima si
TVR 2 ( prin transmisiile din divizia B si respectiv turneele de Masters )
Oare nu i-a ajutat deloc acest lucru????????????
Ce ziceti ???
- raduivo
- Junior Member
pe satelitul sirius doo zile la rand , miercuri si joi, in jurul orei 19.30 , era doar o mira cu telesport si un anunt de ... remedieri tehnice. nu am mai verificat de-atunci.
-
eyewitness - Mesaje: 19220
De pe 29 mai a aparut anuntul cu "Revizie tehnica", s-ar parea ca e vorba de introducerea unei norme de codare, nu stiu care va fi, dar dupa ce se intampla in lumea canalelor codate ce emit in Europa va fi ceva cu 2 la coada (seca, irdeto sau conax) - asta e pentru cei care au antene satelit.
Pentru cei cu cablu este o veste buna, se pare ca odata cu codarea postului vor incepe si o transmisie regulata si, dupa cum se vb la cei de la cablu (am primit mail de cei din Iasi care au confirmat ca odata cu startul unui program regulat il vor prelua)
Pentru cei cu cablu este o veste buna, se pare ca odata cu codarea postului vor incepe si o transmisie regulata si, dupa cum se vb la cei de la cablu (am primit mail de cei din Iasi care au confirmat ca odata cu startul unui program regulat il vor prelua)
-
becali - Junior Member
Data de lansare a canalului TELESPORT ramane incerta.
Cei doi actionari principali, Silviu Prigoana si Horatiu Nicolau,
nu mai sunt in relatii foarte cordiale. Horatiu Nicolau a precizat
ca viitorul Telesportului ar fi urmat sa fie clarificat la Adunarea Generala programata pe 16 iunie de actionarii postului. Conform Tvmania
Becali (optimist fiind) ce ne mai poti zice nou? Eu unul altceva nu am putut gasi.
Cei doi actionari principali, Silviu Prigoana si Horatiu Nicolau,
nu mai sunt in relatii foarte cordiale. Horatiu Nicolau a precizat
ca viitorul Telesportului ar fi urmat sa fie clarificat la Adunarea Generala programata pe 16 iunie de actionarii postului. Conform Tvmania
Becali (optimist fiind) ce ne mai poti zice nou? Eu unul altceva nu am putut gasi.
-
dumars - Junior Member
2287
n-o sa mai apara Telesport.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Noutati ar mai fi, dar nici nu sriu cum sa le interpretez
Am aflat ca (desi neaga acest lucru), Prigoana s-a certat cu Nicolau, iar Telesport-ul a ramas fara unul din "tati". In sprijinul acestei stiri este si disparitia link-ului pt Telesport de pe situl Realitatii si incercarea lui Silviu Prigoana de a deschide un canal de sport, Sport tv (deja, conform sitului http://www.fai.ro, Rosal a inregistrat domeniul http://www.tvsport.ro)
Cum as putea comenta asta?
Daca Telesport-ul nu mai apare, si e cam greu, a ramas fara spatiu de emisie (contractul pt Sirius era impreuna cu Realitatea) si fara studiouri, nou-anuntatul post va avea destul timp de asteptat, obtinerea licentei, avizarea (din nou) a studiourilor si, mai ales, programe competitive, se stie drepturile NHL, NBA le are Telesport, Divizia A prosportgrup (care le-a subinchiriat si TVR), Champions League protv, baschet si rugby divizia A, campionatul Anglie si al Spaniei Telesport etc
Nu lipsit de importanta este aparitia a cel putin 3 televiziuni noi cu o mare disponibilitate financiara, care, chiar daca au un caracter generalist (ca Prima, Pro TV si Antena 1) vor incerca sa atraga publicul si prin transmisiuni sportive.
Ma gandesc in primul rand la deja anuntata cumparare a B1TV de catre compania lui Robert Murdoch, magnatul care detine concernul Fox, Stream, Tele Piu, Sky, etc., daca nu ma insel el detine drepturile de televizare pt NBA si NFL in SUA, B1 va deveni din toamna Fox Romania, cu investitii de peste 30 milioane dolari in infrastructura (echipamente studiouri) + productii ale firmei mama (news films si 20th centuri fox)
O a doua televiziune care va aparea cu siguranta pana la data de 30 septembrie este National Tv, postul fratilor Micula, patronii de la European Drinks, care nu cred ca se vor lansa cu o grila fara ceva sport si cred, datorita disponibilitatilor financiare ca vor cumpara de la Prosportgrup si ei drepturi de transmisie Live din Divizia A (acum 2 saptamani, NTV a cumparat 60 pasat-uri pt angajati)
Nu in ultimul rand este Nova Tv, care se vorbeste ca ar fi a lui Berlusconi, dar nu stiu daca promisiunile facute cu privinta la lansarea in toamna asta vor fi respectate
E de asteptat si lansarea Accent tv, postul companiei Adisam, cea care ridica la satelit semnalul pt Mtv, B1 si tele 7 si care are in spate o companie americana (lansarea ar trebui sa fie nu mai tarziu de luna martir a lui 2004)
Despre TELESPORT, in conditiile actuale, ar fi doua posibilitati
1. Fie actionarii mai fac o infuzie de bani pt studiouri si emisie satelit (odata cu iesirea lui Silviu Prigoana cred ca acesta nu mai are calitate de actionar prin retragerea ajutorului cu privire la studiouri si transmisia satelit - nu cunosc termenii contractuli de asociere - desi acesta afirma ca este inca actionar), fie cauta o sponsorizare puternica (o firma care ar putea fi promovata ulterior pe post, ar deveni actionara a postului etc).
2. Asocierea Telesport-ului cu o televiziune deja existenta, formandu-se un concern media, ar fi si o posibilitate mai usoara de a intra pe cablu (postul respectiv avand deja o anumita relatie cu cablistii), oamenii deja instruiti, studiouri, Telesport-ul avand avantajul unui dosar valid de emisie, a drepturilor de transmisie deja consacrate si, nu n ultimul rand, a unui nume
Daca as putea, i-as sugera lui Horatiu Nicolau o eventuala colaborare cu Prima Tv (Cristian Burci s-ar puta lansa, cred intr-o noua investitie - pe care eu o vad viabila - dupa ce i-a reusit treaba cu Radio Star) sau chiar cu Pro Tv, desi initialul Prosport tv il avea la conducere pe acelasi Horatiu Nicolau
Am aflat ca (desi neaga acest lucru), Prigoana s-a certat cu Nicolau, iar Telesport-ul a ramas fara unul din "tati". In sprijinul acestei stiri este si disparitia link-ului pt Telesport de pe situl Realitatii si incercarea lui Silviu Prigoana de a deschide un canal de sport, Sport tv (deja, conform sitului http://www.fai.ro, Rosal a inregistrat domeniul http://www.tvsport.ro)
Cum as putea comenta asta?
Daca Telesport-ul nu mai apare, si e cam greu, a ramas fara spatiu de emisie (contractul pt Sirius era impreuna cu Realitatea) si fara studiouri, nou-anuntatul post va avea destul timp de asteptat, obtinerea licentei, avizarea (din nou) a studiourilor si, mai ales, programe competitive, se stie drepturile NHL, NBA le are Telesport, Divizia A prosportgrup (care le-a subinchiriat si TVR), Champions League protv, baschet si rugby divizia A, campionatul Anglie si al Spaniei Telesport etc
Nu lipsit de importanta este aparitia a cel putin 3 televiziuni noi cu o mare disponibilitate financiara, care, chiar daca au un caracter generalist (ca Prima, Pro TV si Antena 1) vor incerca sa atraga publicul si prin transmisiuni sportive.
Ma gandesc in primul rand la deja anuntata cumparare a B1TV de catre compania lui Robert Murdoch, magnatul care detine concernul Fox, Stream, Tele Piu, Sky, etc., daca nu ma insel el detine drepturile de televizare pt NBA si NFL in SUA, B1 va deveni din toamna Fox Romania, cu investitii de peste 30 milioane dolari in infrastructura (echipamente studiouri) + productii ale firmei mama (news films si 20th centuri fox)
O a doua televiziune care va aparea cu siguranta pana la data de 30 septembrie este National Tv, postul fratilor Micula, patronii de la European Drinks, care nu cred ca se vor lansa cu o grila fara ceva sport si cred, datorita disponibilitatilor financiare ca vor cumpara de la Prosportgrup si ei drepturi de transmisie Live din Divizia A (acum 2 saptamani, NTV a cumparat 60 pasat-uri pt angajati)
Nu in ultimul rand este Nova Tv, care se vorbeste ca ar fi a lui Berlusconi, dar nu stiu daca promisiunile facute cu privinta la lansarea in toamna asta vor fi respectate
E de asteptat si lansarea Accent tv, postul companiei Adisam, cea care ridica la satelit semnalul pt Mtv, B1 si tele 7 si care are in spate o companie americana (lansarea ar trebui sa fie nu mai tarziu de luna martir a lui 2004)
Despre TELESPORT, in conditiile actuale, ar fi doua posibilitati
1. Fie actionarii mai fac o infuzie de bani pt studiouri si emisie satelit (odata cu iesirea lui Silviu Prigoana cred ca acesta nu mai are calitate de actionar prin retragerea ajutorului cu privire la studiouri si transmisia satelit - nu cunosc termenii contractuli de asociere - desi acesta afirma ca este inca actionar), fie cauta o sponsorizare puternica (o firma care ar putea fi promovata ulterior pe post, ar deveni actionara a postului etc).
2. Asocierea Telesport-ului cu o televiziune deja existenta, formandu-se un concern media, ar fi si o posibilitate mai usoara de a intra pe cablu (postul respectiv avand deja o anumita relatie cu cablistii), oamenii deja instruiti, studiouri, Telesport-ul avand avantajul unui dosar valid de emisie, a drepturilor de transmisie deja consacrate si, nu n ultimul rand, a unui nume
Daca as putea, i-as sugera lui Horatiu Nicolau o eventuala colaborare cu Prima Tv (Cristian Burci s-ar puta lansa, cred intr-o noua investitie - pe care eu o vad viabila - dupa ce i-a reusit treaba cu Radio Star) sau chiar cu Pro Tv, desi initialul Prosport tv il avea la conducere pe acelasi Horatiu Nicolau
-
becali - Junior Member
2292
Initial trimis de ayrton
(Amanunte?)
am vorbit cu oameni care lucreaza la Realitatea si care sunt in tema. ei mi-au spus de fiecare data tot ce am postat eu aici, iar azi mi-au confirmat ca Telesport nu o sa mai apara, cel putin in legatura cu Realitatea. Ce o sa se intample mai departe - nu stiu, cert este ca au facut o mare tampenie (cei de la Telesport) sa cumpere atatea drepturi de transmitere a meciurilor, iar acum stam cu ochii in soare. De exemplu, au cumparat meciurile de hochei din campionatul intern si nu le-au transmis (la o adica, as fi preferat sa le vad inregistrate pe Realitatea si la 2 noaptea). becali spune el bine ce spune, dar imi permit o completare/rectificare: B1 a fost cumparat de compania lui Robert Murdoch. ma rog, a investit o anumita suma de bani (destul de mica, suficienta, insa, pentru a plati salariile restante de cava vreme si a-i determina pe cei care voiau sa plece la National TV sa renunte la idee).
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
S. Prigoana a obtinut licenta de transmisie prin satelit
pentru TV Sport. Aceasta ar urma sa apara intre februarie - aprilie 2004.
Pe de alta parte, Horatiu Nicolau nu a precizat o data de lansare pentru TELESPORT. A spus doar ca va face "sesizari la CNA si la Consiliul Concurentei".
pentru TV Sport. Aceasta ar urma sa apara intre februarie - aprilie 2004.
Pe de alta parte, Horatiu Nicolau nu a precizat o data de lansare pentru TELESPORT. A spus doar ca va face "sesizari la CNA si la Consiliul Concurentei".
-
dumars - Junior Member
Probabil ati vazut si voi, astazi pe Realitatea, reporterul ce il intervieva pe Copos avea in mana doua microfoane, unul pe care era scris REALITATEA si altul pe care scria TV SPORT (o sigla parca desenata cu mana - naspa). Din cate stiu eu, regretatul TELESPORT a incetat sa mai emita pana si megaprogramul de 6 ore pe care-l avea.
-
dumars - Junior Member
TELESPORT-TVSPORT
A inceput emisia TVSPORT pe satelitul Sirius exact in locul lasat de TELESPORT, azi 22.07.2003 ora 17
-
becali - Junior Member
Si o sa dea NBA ? :p
O sa-l receptionam si noi....sau e tot un fel de Mecca din Noapte de Decemvrie ?
O sa-l receptionam si noi....sau e tot un fel de Mecca din Noapte de Decemvrie ?
-
SIGLA TV SPORT
Dupa parerea mea e mai reusita decat a Telesportului
http://perso.wanadoo.fr/telesat/0_TV%20Sport.jpg
http://perso.wanadoo.fr/telesat/0_TV%20Sport.jpg
-
becali - Junior Member
tv sport
Emite deja calupuri de imagini din sporturile ce vor fi difuzate pe acest canal, am primit azi mail de la ei si se pare ca vor incepe emisia pe 1 august si vor ajunge la o emisie normala (10-12h pe zi) odata cu starul nului sezon fotbalistic di Anglia
-
becali - Junior Member