Care este piesa favorita?
29 mesaje
• Pagina 1 din 1
Care este piesa favorita?
ce piesa va place cel mai mult? Chiar ma intreb care va fi rezultatul sondajului...
=Crows bring the spring=
R.I.P.
R.I.P.
-

Black Beauty - Junior Member
Cred ca pana acuma eu sunt singura care a votat alta piesa, pt. ca mie 8imi place cel mai mult piesa Lory, oricat de ciudat este.
- Mis Vierme
- Junior Member
am ales "visul meu" pt ca imi plac foarte mult bluesurile, imi aduce aminte de ceva special din viata mea si in plus vocea lui viorel suna foarte calda si imi patrunde foarte adanc in suflet in momentele in care sunt trista
- mariutza
- Junior Member
top10
1. de dorul tau
2. la capat de drum
3. cand soarele rasare
4.arati perfect
5. imi plac ochii tai
6. de ziua ta
7. vreau sa te uit
8.regrete
9.amintirile
10 lory(pacat ca nu am mai auzit piesa asta de vreo 6 luni) :cry:
2. la capat de drum
3. cand soarele rasare
4.arati perfect
5. imi plac ochii tai
6. de ziua ta
7. vreau sa te uit
8.regrete
9.amintirile
10 lory(pacat ca nu am mai auzit piesa asta de vreo 6 luni) :cry:
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-

Crazy Babe - Mesaje: 722
De cand au aparut, baietii de la 3SE au avut numeroase hituri si pot spune ca au scos albume destul de bune.. Printre piesele mele preferate se numara: Amintirile, De dorul tau, Arati perfect, si La capat de drum..
eu am votat: la capat de drum!!
eu am votat: la capat de drum!!
-

AnouCk - Mesaje: 86
Ok!Salut in primul rand!Am votat Regrete...de ce?imi place piesa foarte mult si cred k e prima piesa la care am avut sentimentul k a fost compusa pt mine!desi nu scot din calcul nici Lory,La capat de drum,Amintirile....etc.Asta e!Nu le pot vota pe toate!
It is not the fall that kills u, it's just the sudden stop at the end.
-

katitza_elena - Junior Member
Lory!
Lory este piesa mea favorita ca de altfel a multora celor de aici.Este scrisa cu tot sufletul, cu toata inima pentru un suflet care acum se afla undeva in Ceruri.Este o poveste...trista, dar reala.Este cea mai trista si sensibila piesa a lor.
- Andytzu
- Junior Member
29 mesaje
• Pagina 1 din 1