Vreau sa-mi sterg contul.

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Vreau sa-mi sterg contul.

Mesajde Ondine » Vin Apr 18, 2003 5:52 pm

Vreau sa-mi sterg contul acesta, deoarece am unul nou, cu un alt nick. Ma poate ajuta un administrator ?
Ondine
Junior Member

Mesajde marian jan » Vin Apr 18, 2003 5:56 pm

ma,e o problema dificila.nu stiu cum sa iti explic.contul este inregistrat intr-o baza de date a forumurilor din romania.la aceasta baza de date noi nu avem acces,fiind controlata de un siberian,care este subaltern al lui george gates,nepotul fratelui lui mathew gates,tatal lui bill gates.si el are o parola cu care poate intra in baza asta de data,facuta in fox pro 1.1.intelegi?
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Aliosha » Vin Apr 18, 2003 6:51 pm

Nu iti stergem contul "vechi" doar pentru ca ti-ai inregistrat alt user. Foloseste-l pe cel nou, eventual puteai sa ceri schimbare de nick.
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Apr 18, 2003 9:26 pm

Ondine...tu esti Salma ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde vali » Vin Apr 18, 2003 9:28 pm

da, ea este

ramane cum a zis aliosha ;)
some people deserve to die
vali

Mesajde Salma » Sâm Apr 19, 2003 9:30 am

OK, ramane asa, cum ziceti voi. Da Moshule, eu sunt, asa ca poti sa nu mi te mai adresezi cu "Salma si Ondine" ;)
E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
Salma

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Apr 19, 2003 9:58 am

Nu eu m-am adresat cu "Salma si Ondine". Linia aia roshie...care itzi atragea atentia pe forumul de oldies..a fost facuta de Vali....care niciodata nu scrie cand intervine in mesajul altuia. :mad:

Stiu cine esti. Te stiu de pe forumul CG...ca aparatoarea femeilor. Vezi ca ti-am deschis subiect acolo...despre fetele cu mumu.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Salma » Sâm Apr 19, 2003 11:42 am

Mi-ai deschis subiect? Nu o sa le iau apararea femeilor din masini de lux, pentru ca sunt de acord cu tine, in aceasta privinta. Eu sunt fericita ca-mi permit sa merg cu taxiul, dupa 7 ani de munca. Iti raspund aici, pentru ca m-a obosit obtuzitatea celor de pe CG si nu vreau sa dau nastere la o noua discutie. De aia nici nu mai intru acolo si de aia mi-am schimbat si aici nick-ul.
Salma

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Apr 19, 2003 3:03 pm

E..am deschis pt. toata lumea. :)

Mai consideri ca fotbalul este un joc stupid ? Si ca barbatzii sunt niste copii ? :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Salma » Sâm Apr 19, 2003 3:13 pm

Ei, am exagerat putin, nici eu n-am ratat vreun campionat modial ;) Iti dai seama ce scandal iesea daca bateam moneda pe tema jocurilor ? Dar barbatii sunt niste copii toata viata si parerea asta n-o sa mi-o schimbe nimeni:ham:
Salma

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Apr 19, 2003 3:18 pm

Am mutat aici pe aberatzii...acest subiect. Sper sa nu se supere nimeni. :yD

Pai zi asa mai Salma...eu te credeam o uracioasa d'aia care isi chinuie barbatu cu telenovele in timpul meciurilor importante. Si cand colo....tu stai la meciuri cu berea in mana si spargi semintze.

Pai avea dreptate Assassin sau Masi...cand se luau de tine. :ham:
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Salma » Sâm Apr 19, 2003 3:25 pm

Mai, Moshule, ce-ai cu mine, ce-am facut? Te-am suparat cu ceva? Iarta-ma [-o .Nu mai apas pe butoane gresite cand trimit mesaje, promit :-S Cu baietii astia de aici chiar ma intelegeam bine, de ce tre' sa ne certam iar pe tema fotbalului ? Poate ca Assasin si Masi aveau dreptate, dar n-aveau argumente convingatoare, stateau mai prost la retorica;)
Salma

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Apr 19, 2003 7:29 pm

Cu ce sa gresesti ? Get serious ! Nici sa glumesc nu mai am voie ? :cry:

Glumeam si eu cu tine....ce te-ai suparat asa ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Salma » Sâm Apr 19, 2003 8:49 pm

:) Hai, ma, ca te iert:D Dar, acum serios, mi-am dat seama ca nu are rost sa-mi pun in cap toti barbatii si incerc sa ma abtin pe forumul asta:T
Salma

Mesajde cubu » Joi Apr 24, 2003 1:40 am

Initial trimis de Salma
Dar barbatii [B]sunt niste copii toata viata si parerea asta n-o sa mi-o schimbe nimeni:ham: [/B]

Pai sa inteleg ca tu esti un fel de... pedofila? :confused: :con: Ca vad ca ai prieten, zici ca e serioasa treaba... Ha? :con:
indescifrabil
cubu

Mesajde marian jan » Joi Apr 24, 2003 1:48 am

ce intelegi prin asta ,salmo?cum adica copii?
bravo baixule!
marian jan

Mesajde vali » Joi Apr 24, 2003 2:37 am

Initial trimis de Salma
Dar barbatii [B]sunt niste copii toata viata si parerea asta n-o sa mi-o schimbe nimeni:ham: [/B]

pai lojic, daca *** are doar *** ani !!!
vali

Mesajde Salma » Vin Apr 25, 2003 10:08 am

Initial trimis de marian jan
ce intelegi prin asta ,salmo?cum adica copii?

Pin asta se intelege ca si la varste sarite de 30 de ani barbatii vor sa fie rasfatati, pupaciti, alintati, sa aiba o femeie care sa le poarte de grija, sa le aduca mancarea la nas, sa le spele, alea, alea, asa, ca o mamica si, chiar si la 50 de ani, le place la nebunie sa se joace . Cate femei care stau cu zilele la calculator cunoasteti voi ?
Nashule, crede-ma, nu are legatura cu varsta, am cunoscut unii cu 10 ani mai mari care se comportau la fel.
Iar ca sa nu-mi sara toti barbatii in cap trebuie sa mentionez ca ce-am spus mai sus nu e un lucru rau, pentru ca cele mai multe dintre femei simt nevoia sa aiba grija de un barbat si sa-l rasfete. Cel putin multe din cele pe care le cunosc eu.
Salma

1885

Mesajde baixinho© » Vin Apr 25, 2003 10:42 am

Initial trimis de Ondine
Vreau sa-mi sterg contul acesta

ia o guma de sters, sau eventual foloseste pasta colectoare. nu stiu daca acesta este terminul, in orice caz ma refer la pasta aceea alba cu care "acoperi" ce ai scris gresit si dupa aceea corectezi.

Initial trimis de Salma
Hai, ma, ca te iert

eventual, scuzi. de iertat nu iarta decat Dumnezeu.

Initial trimis de Salma
varste sarite de 30 de ani barbatii vor sa fie rasfatati

unii barbati. nu generaliza, ca s-ar putea sa te "frigi".
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Re: 1885

Mesajde Mirela » Vin Apr 25, 2003 2:22 pm

Initial trimis de baixinho

ia o guma de sters, sau eventual foloseste pasta colectoare. nu stiu daca acesta este terminul, in orice caz ma refer la pasta aceea alba cu care "acoperi" ce ai scris gresit si dupa aceea corectezi.

aea se numejte tippex, baicsule!
Ondine-o, daca nu gasesti tippex la librarie, iti sugerez sa incerci cu pic, ca poate-poate o merge si cu ala...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Salma » Vin Apr 25, 2003 5:47 pm

Corect, baixinho, unii. Cand o sa ma invat minte sa nu mai generalizez?
Sa stiti c-am dat pe monitor si cu guma si cu pic, da' nu vrea al dracu' cont de loc sa se stearga. Tot se mai vede putin, iar cand apas pe sagetutele alea din dreapta fuge, ma, de mine sus-jos, sus-jos. Am si ametit, zau :silly:
Salma

1889

Mesajde baixinho© » Sâm Apr 26, 2003 10:42 am

Initial trimis de Salma
fuge, ma, de mine sus-jos, sus-jos.

apasa stanga-dreapta sau pune mana la ochi cand apesi! alt sfat nu stiu, serios! sau ar mai fi: scoate contu in afara legii ori da-l afara din tara, da' dimpreuna cu iel sa te duci si tu.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Salma » Sâm Apr 26, 2003 12:30 pm

Mi-e frica, zau, sa fug cu contu'. Daca patesc ca Maria Vlas ?
Salma

Mesajde cubu » Sâm Apr 26, 2003 10:23 pm

Initial trimis de Salma
Mi-e frica, zau, sa fug cu contu'. Daca patesc ca Maria Vlas ?

Pai ce faci Salmo, pana la urma? Ramai Salma, sau te metamorfozezi in Ondine?

P.S. Aia din avatar esti tu?
indescifrabil
cubu

1894

Mesajde baixinho© » Dum Apr 27, 2003 7:40 pm

Initial trimis de Portnoy
Aia din avatar esti tu?

da
ANTI

baixinho©

Mesajde Salma » Lun Apr 28, 2003 9:13 pm

Initial trimis de Portnoy

Pai ce faci Salmo, pana la urma? Ramai Salma, sau te metamorfozezi in Ondine?

P.S. Aia din avatar esti tu?

Ondine era nick-ul meu de cand eram blonda si ma credeam sirena :D Acum sunt bruneta, asa ca ramane Salma. Sa nu se inteleaga ca sunt fan Salma Hayek, doar imi place cum arata. ;vAs vrea eu sa arat ca ea...
Baixinho, felicitari. Ai ghicit, eu sunt. Am editat singura poza si am fost atat de incantata de isprava mea incat am zis s-o pun ca avatar.
Salma

Mesajde vali » Lun Apr 28, 2003 9:34 pm

Initial trimis de Salma
Sa nu se inteleaga ca sunt fan Salma Hayek, doar imi place cum arata. ;vAs vrea eu sa arat ca ea...

crezi ca numai tu? :D

ps: peste 2 zile o sa rad eu de raiden, el de mine, eu de tine si tu de mine :D
vali

Mesajde Salma » Mar Apr 29, 2003 11:24 am

Da, dar cred ca eu o sa fiu aia care o sa rada mai tare de voi doi. :D Mai ales cand o sa dau din plete pe muzica celor de la Cargo. :rulz: Da' ce sa-i faci, tu acum esti om serios, ditamai nashul (vad c-au inceput si altii sa-ti zica asa) si trebuie sa ai un "look" corespunzator. Mai bine lasai avatarul cu Soprano ;)
Salma

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii