Cei mai afoni artisti din Romania

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Cei mai afoni artisti din muzica romaneasca

Andreea Antonescu
16
17%
Andreea Balan
16
17%
Andra
5
5%
Akcent
12
13%
O-zone
9
9%
Angel
6
6%
Viva
7
7%
Cream
5
5%
Alina Sorescu
6
6%
Pops
14
15%

Voturi totale : 96

Cei mai afoni artisti din Romania

Mesajde iulik » Mar Apr 22, 2003 6:03 pm

Sunt muuuulti........
iulik

Mesajde Titina » Mar Apr 22, 2003 7:40 pm

Angel n-are ce cauta acolo.
Am votat-o pe AndreEA.
Titina
Junior Member

Mesajde monk » Mar Apr 22, 2003 8:04 pm

...pacat ca nu se puteau vota toti .... :(
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Nightmare » Mar Apr 22, 2003 8:14 pm

Am votat Andreea Antonescu. Mi se pare cam falsa.
Nightmare
Junior Member

Mesajde basstard » Mar Apr 22, 2003 8:47 pm

Ba iulik, ai trantit si tu 10 artisti la nimereala si ai facut un thread.
Afoni sunt o gramada (tinde sa devina majoritatea, daca nu a devenit deja)

Cred ca tu esti mai afon/afoana decat artistii pe care i-ai enumerat sau nu i-ai ascultat live pe toti.
Cream n-are ce cauta in lista ta. Gagica are voce misto si stie sa cante bine. Ascult-o live...e de-acolo. Ca muzica/imaginea/whatever sucks e altceva. N-as asculta Cream (decat varianta de acum 25 de ani cu Clapton la chitara :) ) dar recunosc ca Claudia are voce.
Alina Sorescu (aici deja nu mai vorbesc in cunostinta de cauza, am auzit si eu de la altii, surse sigure da daca n-am vast cu ochii mei nu bag mana in foc) iar canta f bine. Fatuca nu canta de ieri... de cand era mica se ocupa de din astea si are ceva talent (zice-se...eu n-am rabdare s-o ascult)

Concluzie:
Nu da cu bata in balta ca stropesti aiurea.
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde Matrashita » Mie Apr 23, 2003 1:45 am

Ce cauta Angel in top ca nu inteleg,e una din pustoaicele cu cele mai bune voci din Romania...
Off,unii fac subiecte doar ca sa se afle in treaba...
Think about it!...or just THINK!!!:con:
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Re: Cei mai afoni artisti din Romania

Mesajde cubu » Mie Apr 23, 2003 2:41 am

Initial trimis de iulik
Sunt muuuulti........

Eu nu pot sa ma decid intre Andreea Balan si aia de la Akcent...
indescifrabil
cubu

Re: Re: Cei mai afoni artisti din Romania

Mesajde dadius » Mie Apr 23, 2003 7:22 am

Initial trimis de Portnoy

Eu nu pot sa ma decid intre Andreea Balan si aia de la Akcent...

:D :D :D
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde UnCopilutz » Mie Apr 23, 2003 5:06 pm

Animalicsii
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde Titina » Mie Apr 23, 2003 6:05 pm

Bai iuliko ...ai uitat pe cineva: prea "cunoscuta" Georgia...sau poate dupa tine aia are voce,nu?
Titina
Junior Member

Mesajde marian jan » Mie Apr 23, 2003 6:09 pm

ba,nu va luati de o-zone,ca va rup!
marian jan

Mesajde b0mber » Joi Apr 24, 2003 9:34 pm

Initial trimis de X-Tina Aguilera
Bai [B] iuliko ...ai uitat pe cineva: prea "cunoscuta" Georgia...sau poate dupa tine aia are voce,nu? [/B]

lool...si mie mi se pare Georgia una dintre cele mai mari kkturi din ultimii ani...dupa ce ca are ultimu' jeg de voce,mai are si fata de cur...nu ma surprinde ca apare la Tv,atata timp cat tat-su si ma-sa sunt plini de bani....
I slice nerds and melt icebergs in the north pole
You soft so, really awful, i rock the grand flow
b0mber
Junior Member

Ha...

Mesajde Love2Fly » Joi Apr 24, 2003 10:52 pm

Angel n-are ce cauta acolo.
Am votat-o pe AndreEA..

Am votat Andreea Antonescu. Mi se pare cam falsa.

Din cate stiu, voi doua sunteti mari fane Andreea Balan asha ca sa radeti de AndreEA e ca si cum ati rade de AB...oricum nivelul lor e 0 asha ca nu-i nici o deosebire.
As propune totusi cu insistentza...Georgia! si Oana de la K-pital cu "super vocile" lor!
Love2Fly
Junior Member

buuuuuu

Mesajde sohatzki » Joi Apr 24, 2003 11:58 pm

enimal ics si o-zone... probabil si akcent... THEY SUCK!:bleah:
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
sohatzki
Junior Member

Re: Ha...

Mesajde Nightmare » Vin Apr 25, 2003 9:43 am

[quote]Initial trimis de Love2Fly
[B]

Din cate stiu, voi doua sunteti mari fane Andreea Balan

Hmmm...Eu nu sunt fana Andreea Balan. De unde ai tras concluzia asta? Doar o admir pentru muzica ei.:)
Nightmare
Junior Member

Re: buuuuuu

Mesajde Nightmare » Vin Apr 25, 2003 9:47 am

[quote]Initial trimis de sohatzki
[B]enimal ics

In primul rand, se scrieAnimal X . In al doilea rand, Animal X e o trupa buna. Nu degeaba au multi fani.
Nightmare
Junior Member

..hihi!

Mesajde drumplayer » Vin Apr 25, 2003 3:26 pm

...eu zic ca in romania nu se prea iau in seama artisti adevarati..... sau?? ....aaaahahh ma oboseste deja tema asta...
drumplayer

Animalele X

Mesajde drumplayer » Vin Apr 25, 2003 3:34 pm

..da explica-mi ca nu inteleg... de cand e animal x o trupa buna... sau de ce??? is niste tarani!!!... ce influente au vierme, rama si soparla? sau cum il cheama pe ala.. hiena moarta! ...cred ca habar n-au de muzica... niste manelisti care stiu sa danseze... mai, ce rau sunt!!! ... au scoala de muzica?? stiu sa cante la vreun instrument? ...macar is compun ei piesele?? cel putin acum cand sunt deja lansati... sau tot aia de la 3 sugi est le dai piese..???
drumplayer

Re: Animalele X

Mesajde piper1996 » Vin Apr 25, 2003 7:47 pm

bai, sincer, animalele nu "are" voce, dar cel putin, vad ca transpira pe scena acolo dansand .... nu stiu de ce trebuiau sa cante, cand, probabil, erau buni acolo, pe felia lor ...

pe mine ma sidereaza de exemplu trupa Asia, care face pleibec si mai si pretinde ca face show ... macar daca ar dansa daca tot nu baga voce ...

Initial trimis de drumplayer
..da explica-mi ca nu inteleg... de cand e animal x o trupa buna... sau de ce??? is niste tarani!!!... ce influente au vierme, rama si soparla? sau cum il cheama pe ala.. hiena moarta! ...cred ca habar n-au de muzica... niste manelisti care stiu sa danseze... mai, ce rau sunt!!! ... au scoala de muzica?? stiu sa cante la vreun instrument? ...macar is compun ei piesele?? cel putin acum cand sunt deja lansati... sau tot aia de la 3 sugi est le dai piese..???
piper1996

Mesajde Charisma » Vin Apr 25, 2003 8:08 pm

cam toti din industria muzicala romaneasca sunt afoni...da..cu exceptiile de rigoare, insa din ce ai enumerat tu pe-aici Cream si Angel nu prea au ce cauta
aduceri aminte si stele
Charisma
Junior Member

Mesajde SiMiCs » Vin Apr 25, 2003 9:20 pm

Cei mai afoni artisti romani hmm sunt o gramada din pacate,dar cred ca AndreeeeeeA :hehe: ii intrece pe toti .Este urmata de Cristina Raduta ,Unika,Giorgia etc :).Si sa nu cumva sa uit cel mai afon interpret din muzica romaneasca~ inegalabilul~ Costi Ionita :hehe: Din pacate pot sa continu lista pana la Craciun.Si nu uitati PARERILE SUNT IMPARTITE!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Esti Varzaaaaaaaaa!

Mesajde Love2Fly » Vin Apr 25, 2003 10:00 pm

Hmmm...Eu nu sunt fana Andreea Balan. De unde ai tras concluzia asta? Doar o admir pentru muzica ei.

Lol.....ce mi-e ca asculti Ab ce mi-e ca esti fana Ab e acelasi lucru....si daca consideri ca Ab face o muzica de calitate si ca AndreEA nu atunci
Esti varzaaaaaa!
pt ca nici una din ele nici nu se apropie de muzica de calitate....

In primul rand, se scrieAnimal X . In al doilea rand, Animal X e o trupa buna. Nu degeaba au multi fani.

Daca au multi fani nu inseamna ca muzica lor e buna ci ori ca lumea asculta muzica de tot kktul ori ca fetele din ziua de azi sunt prea in calduri si ca nu mai pot dupa "animali icsi" asha ca.....

Esti varzaaaaaaa!

Cei mai afoni artisti romani hmm sunt o gramada din pacate,dar cred ca AndreeeeeeA ii intrece pe toti .Este urmata de Cristina Raduta ,Unika,Giorgia etc

Eu cred ca in fruntea ierarhiei e Costi Costitza cu satra lui de tigani borati (inclusiv sugaciul ala de Alin) dupa care urmeaza toate fetitzele fitzoase gen....Georgia, TNT si alte m**** care habar nu au ce e aia o nota muzicala.....
Love2Fly
Junior Member

Re: Esti Varzaaaaaaaaa!

Mesajde Unregistered » Sâm Apr 26, 2003 11:11 am

[B]

Lol.....ce mi-e ca asculti Ab ce mi-e ca esti fana Ab e acelasi lucru....

Nu cred ca este acelasi lucru. Este o diferenta intre a asculta si a fi fan.
Unregistered

Re: Esti Varzaaaaaaaaa!

Mesajde Nightmare » Sâm Apr 26, 2003 11:18 am

[B]

Lol.....ce mi-e ca asculti Ab ce mi-e ca esti fana Ab e acelasi lucru....

Am mai zis ca NU sunt fana Andreea Balan, ci doar o admir si ii ascult muzica.
Nightmare
Junior Member

Domol...

Mesajde Aurolacul » Sâm Apr 26, 2003 2:21 pm

ce-i cu toata ura asta? Rahhh!!! Ease down little homiez!
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Josefine^ » Dum Apr 27, 2003 8:28 pm

daca si raluca (angel) a ajuns sa fie numarata printre artistii afoni, atunci var rog, cu regret, sa va mai spalati in urechiushe ca v'a slabit auzu' :p
Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
Josefine^
Junior Member

mda...

Mesajde Weirda » Dum Apr 27, 2003 8:59 pm

eu una am votat cu accentuatii aia care dupa ce ca arata nashpa, canta la fel si danseaza si mai rau...apoi..nu inteleg ce vb de animal x, daca nu esti fan, schimba canalu' si nu-i asculta; angel chiar are o voce super si nu are ce cauta in topul asta, sunt multi alti afoni pe care "i-ai sarit", anyway...asta e muzica romaneasca...
Weirda
Junior Member

Re: mda...

Mesajde Unregistered » Lun Apr 28, 2003 9:09 pm

Initial trimis de d3a^crazY
eu una am votat cu accentuatii aia care dupa ce ca arata nashpa, canta la fel si danseaza si mai rau...apoi..nu inteleg ce vb de animal x, daca nu esti fan, schimba canalu' si nu-i asculta; angel chiar are o voce super si nu are ce cauta in topul asta, sunt multi alti afoni pe care "i-ai sarit", anyway...asta e muzica romaneasca...

Eu nu inteleg ce cauta Andra intr-un asemenea top. Chiar ati innebunit? Invidia si gelozia nu prea ar trebui sa aibe legatura in discutiile astea. Ia fiti putin optimisti si spuneti-mi daca voi chiar credeti ca Andra e afoana?
Unregistered

Re: Cei mai afoni artisti din Romania

Mesajde V.T. » Mar Apr 29, 2003 6:47 am

Stiu si eu ce sa zic ? Ca sa imi dau seama cat de afoni sunt unii dintre ei, trebuie sa ii prind atunci cand presteaza live, or asta in Romania zilelor noastre, este practic o utopie....
V.T.

Mesajde Unregistered » Mie Apr 30, 2003 3:12 am

Orice s-ar spune trebuie sa recunoasteti ca afoana mai mare decat uni-ka nu exista, imi aduc aminte de melodia cu labirint, de unde drak castiga asta bani, cine ii cumpara albumele, cine merge la "spectacolele ei"?
Unregistered

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii