Sarbatori fericite tuturor forumistilor
51 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Acesta este un thread clasic de acum un an..in care forumistii isi urau Sarbatori Fericite !
Pentru ca astazi este ultima zi lucratoare...ne vom despartzi de unii forumisti..pana dupa sarbatori.
Asa ca eu le urez La multi ani , sarbatori fericite....si tot ce doresc ei.
Pentru ca astazi este ultima zi lucratoare...ne vom despartzi de unii forumisti..pana dupa sarbatori.
Asa ca eu le urez La multi ani , sarbatori fericite....si tot ce doresc ei.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Sa nu faceti prostii pana duminica, sa va duceti la Inviere, sa papati cozonac...
. .......si Pasteti Fericiti!
. .......si Pasteti Fericiti!
"It all started with a brilliantly engineered sound that's increased in frequency,until it sounds like an alarm following you through the track.
It left no chance but dance for your life!"
It left no chance but dance for your life!"
-
Stormy Lady - Junior Member
- Hera
- Junior Member
Paste Fericit tuturor forumistilor si betzie placuta tuturor adminilor;M ...lu` Moshu`i urez haleala placuta! 

Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
- aphextwinz
- Junior Member
Paste fericit tuturor celor care posteaza pe acest minunat portal!!va zic inca de azi deoarece in weekend nu voi avea timp de net+ca voi fi pe litoral 

The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
Pashte Fericit. Tu nu?
Sarbatori fericite shi pazea la excese, sa nu va vizitam la dezintoxicare dupa...
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Mda...
Pai acum in preajma Sfintelor Sarbatori Pascale cand ar trebui ca toata lumea sa se impace si sa se aiba ca fratii ma gandesc si eu sa urez un sincer "Sarbatori Fericite" Oribilului Moshu, ai grija cu mancarea caci esti candidat la URGENTZE..lui SatyR(keep up the good work), lu' Alin, lu' SOD, lu dinu(chiar daca nu prea ma inghite el), lu' Sopra (idem Dinu), lu' Mr. Hyde, lu' baixo..., lu Aliosha (tot respectu'), lu' bhuttu, ingerasRO, lu' Vali, lu' Mig29, Gabytzu, Decret, Deedee, tuturor fetelor forumiste si tuturor celor care au vazut nickul Love2Fly pe acest forum! Bafta tuturor!
-
Love2Fly - Junior Member
Un paste foarte fericit urez si eu alaturi de Afra, tuturor forumistilor. Fie ca aceste sarbatori sa deschida sufletele tuturor oamenilor, sa le deschida mintile si ochii mintii pe cat se poate de mult. Sa le aduca in case acea lumina si caldura launtrica de care fiecare dintre noi are nevoie. Si fie ca aceste sarbatori sa ne faca mai buni.
K-gula
K-gula
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
de aici ,de pe mioriticele plaiuri ale inetului din focsani,va urez Paste fericit si tot ce va doriti voi si familiile voastre!de asemenea,sa va dea domnul sanatate,ca-i mai buna decat toate!urarea este adresata tuturor celor ce ma cunosc si nu ma cunosc,ateilor,musulmanilor,adventistilor sau luteranilor,fete sau baieti,crestini,catolici sau ortodoxi,prieteni sau dusmani!
un gand cu totul special zboara la focsaneanca mea din irlanda,Mirela,la bunul meu prieten din canada,Aliosha,la prietenul meu de suflet,Eyewitness,la bunul meu prieten si totodata jucaria mea sexuala preferata,Moshu,la Dana,Afex,Onkoasa,Kicku,la bunii mei prieteni K-gula,Alin, Bhuttu,la Dinu,la iubitul meu Sopra si la Jaja,la Mig,Decret si Zgubi.
PASTE FERICIT TUTUROR!
era s-o comit la modul grosolan!Vali tata,te pup la gingii!tot ce-t idoresti tu!
un gand cu totul special zboara la focsaneanca mea din irlanda,Mirela,la bunul meu prieten din canada,Aliosha,la prietenul meu de suflet,Eyewitness,la bunul meu prieten si totodata jucaria mea sexuala preferata,Moshu,la Dana,Afex,Onkoasa,Kicku,la bunii mei prieteni K-gula,Alin, Bhuttu,la Dinu,la iubitul meu Sopra si la Jaja,la Mig,Decret si Zgubi.
PASTE FERICIT TUTUROR!
era s-o comit la modul grosolan!Vali tata,te pup la gingii!tot ce-t idoresti tu!
-
SOD - Mesaje: 6035
Adevarat a Inviat!
Initial trimis de bhuttu
sa nu prea curviti
sa nu prea

'ai sa va urez si-aici tot binele din lume, multa caldura in suflet (si in cí£shi, eventual) si lumina Invierii sa va calauzeasca pasii pana la anu'. Pasteti cat mai fericiti (acu' cat aveti ocazia, ca pana la Pastele viitor nu mai servitzi) , pofta buna, eventual mahmureala usoara, sa ciocniti cat mai multe oo si sa va fie de bine!
ps: Cata, sa-ti traiasca aia mica, ce i-a adus Iepurasul?
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
51 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2