METALLICA "St. ANGER"!!!!!!
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
METALLICA "St. ANGER"!!!!!!
Metallica va lansa pe 9iunie un album nou!!! "St. Anger":con:... abia astept!! poate mai vin si prin Romania sa ne mai dea un pic de GOOD OLD 'TALLICA SHIT! ... Intr-un interviu au declarat ca in Romania a fost cel mai misto public! :o ati merge la un eventual concert???
-
drumplayer - Junior Member
Re: METALLICA "St. ANGER"!!!!!!
Initial trimis de drumplayer
Metallica va lansa pe 9iunie un album nou!!! "St. Anger":con:... abia astept!! poate mai vin si prin Romania sa ne mai dea un pic de GOOD OLD 'TALLICA SHIT! ... Intr-un interviu au declarat ca in Romania a fost cel mai misto public! :o ati merge la un eventual concert???
..asteapta-l tu cu prietena ta ...cartea

..si..sunt mai asteptate in Romania Chekken girls ..ca dau din fundulet ptr. adeptii lui costita ionita... daca te intere'
..oricum vor scoate ...tot un "produs 100% Metallica" ..adica nimic "nou" ...(stii,ei isi permit ...) ..si peste vreo 3-4 ani il vor remixa cu mai stie-cine-ce filarmonica din Los Angeles ..si tot asa... pana mor toti. Si GATA.
-
Bortzianu' - Junior Member
Re: METALLICA "St. ANGER"!!!!!!
Intr-un interviu au declarat ca in Romania a fost cel mai misto public!
Unde ai vazut tu ca au declarat? In "Evenimentul zilei" langa stirea cu gaina care naste pui vii? Acum pe bune... Daca au declarat asa ceva, mai mult ca sigur au zis aici in Romania, la fel cum zic si in alte tari... La cate sticle si-au luat in concertul ala, cred ca nu mai calca pe aici vreo 80 de ani... Adica niciodata...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Re: Re: METALLICA "St. ANGER"!!!!!!
Initial trimis de Portnoy
Unde ai vazut tu ca au declarat? In "Evenimentul zilei" langa stirea cu gaina care naste pui vii? Acum pe bune... Daca au declarat asa ceva, mai mult ca sigur au zis aici in Romania, la fel cum zic si in alte tari... La cate sticle si-au luat in concertul ala, cred ca nu mai calca pe aici vreo 80 de ani... Adica niciodata...
...am vazut interviul dat de lars ulrich (tobaru de la metallica) pe site-u lor METALLICA.COM ...
p.s. Dream Theater e super!!

- drumplayer
Re: Re: METALLICA "St. ANGER"!!!!!!
Initial trimis de Portnoy
..tre sa mentionez ca eu am fost pe stadion la concertu metallica din bucale...si crede-ma ca nu au luat sticle!! sticle in cap au luat antract si monster magnet
- drumplayer
Re: Re: Re: METALLICA "St. ANGER"!!!!!!
..tre sa mentionez ca eu am fost pe stadion la concertu metallica din bucale...si crede-ma ca nu au luat sticle!! sticle in cap au luat antract si monster magnet
Poate nu ai vazut... Iti spun ca la un moment dat a venit Hammet in fata la un solo si a luat o sticla chiar in chitara... A facut "semnul" si dupa aia a stat in spatele scenei tot concertul, n-a mai avut curaj...
Cat despre interviul ala, ce sa zic, ma bucur, daca zici ca e pe site-ul lor, te cred... SA MAI VINA!!!

indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Re: Re: Re: Re: METALLICA "St. ANGER"!!!!!!
....Initial trimis de Portnoy
Poate nu ai vazut... Iti spun ca la un moment dat a venit Hammet in fata la un solo si a luat o sticla chiar in chitara... A facut "semnul" si dupa aia a stat in spatele scenei tot concertul, n-a mai avut curaj...
Cat despre interviul ala, ce sa zic, ma bucur, daca zici ca e pe site-ul lor, te cred... SA MAI VINA!!!![]()
... eu pot sa zic ca eram destul de aproape de scena ... vedeam si cum transpira bassitu ala vechi... si nu am observat sa fii lovit vreo sticla pe cineva de la metallica... si kirk se tot plimba pe scena ...era chiar in fata mea.. in dreapta statea mai mult ... oricum mie mi s-o parut super atmosfera!
- drumplayer
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii