(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde Mirela » Vin Apr 25, 2003 12:49 am

bineinteles ca exista, mah, da' p'acileja nu le zice ciori..le zice ori crows (aka. crí£uz), ori ravens(adica reiví£nz) :p
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde J'adore » Vin Apr 25, 2003 2:46 am

Ma doare capul, tremur toata in a word I'm sick ;P
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde vali » Vin Apr 25, 2003 3:15 am

jaded, o aspirina populara? :a
some people deserve to die
vali

Mesajde J'adore » Vin Apr 25, 2003 3:49 am

Vali, cred ca am inteles ce ai spus, sper :con: , raspunsul e nu :D....no drugs :con: sau am inteles eu prost.......ah......damn headache now I'm confused:(
J'adore
Junior Member

Mesajde vali » Vin Apr 25, 2003 4:22 am

Initial trimis de Jaded
no drugs

drugs? :con:
there ain't no drug baby, everybody's doing it or everybody should

ps:la unele decat sa le bati apropouri, mai bine de duci si le zici direct ca vrei sa le futzi. scurt si la obiect
vali

Mesajde J'adore » Vin Apr 25, 2003 5:18 am

everybody's doing it, I allways hear about it last :rolleyes: (not that I follow the cround...... :D )

p.s. got it..over and out
J'adore
Junior Member

Mesajde Aliosha » Vin Apr 25, 2003 5:20 am

bhuttu, numa' fatalaii si fetitele de 13 ani tin jurnale.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Nicholas_Alex » Vin Apr 25, 2003 7:02 am

Mi sa stricat mashina de spalat! Daca pun putine rufe, merge. Daca pun si vreo 2 prosoape, nema! Sta ca proasta la pula, si geme, cum facea ala nebunu´ cind arunca pisici de pe bloc cu batista, sa le faca parashutiste.

Inainte cind erau mashinile alea vechi, erau usor de reparat...mai un carbune, o curea..acum are in ea numai chip-uri, si alte prostii. Te costa asa de mult reparatul, ca mai bine iei una noua. Da´ de unde? Si ce? Pula mea, ca la asta sa terminat garantia in ianuarie! Cred ca sint facute special sa se strice la citva timp dupa garantie! De-a dracu´!

:mad:
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Aliosha » Vin Apr 25, 2003 7:30 am

Initial trimis de Portnoy
[B]

Sau jucati "obligatea pe plecatea in tari straine" cu colegii de gradinita? Bah, da' rau o duceti... [B]

:yD
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde eyewitness » Vin Apr 25, 2003 7:43 am

Initial trimis de Nicholas_Alex
Mi sa stricat mashina de spalat!

insoara-te! :D
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Apr 25, 2003 8:21 am

Nicholas..tzi s-a stricat masina de spalat ca ai spalat rufe in Saptamana Mare. Nu stiai ca e pacat ? :mad: Te-a batut Dumnezeu !

Dar las'..ca ai pui tu 1 motorash d'ala de frigider din care ai multe...si o sa mearga iar. Rezolvi tu cumva.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde darkshines » Vin Apr 25, 2003 2:34 pm

;i i dream in xhtml
Fişiere ataşate
whateveriwrotehereshouldbeignored.gif
whateveriwrotehereshouldbeignored.gif (91.97 KiB) Vizualizat de 2491 ori

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Mirela » Vin Apr 25, 2003 2:35 pm

Cum sa fie bah pacat? Nu-i traditie sa spele femeile in Saptamana Mare tot de prin casa, pe la tzara scot covoare, tzoluri, stergare, tot, si le scutura si le spala la rau...se spala perdelele si se apreteaza (nu ca irlandezele, numa' saptamana treucta am vazut-o pe una in magazin cu perdeaua veche, iesea prafu' din ea ca din altceva, vroia sa-si cumpere una noua, si-i zicea la vanzatoare ca decat s-o spele prefera una noua :D )

da' anyways....degenerez (like usual), io am intrat numa' sa ma laud ca am baaaaaaaaaaaaaani, am bani, uichendu' asta-i beau (ca azi e Vinerea Mare, e pacat) . Auzi Moshule, pune jos shaoarma aia din mana, ca e Vinerea Patimilor, ie pacat :p

í -propos de asta...v-am spus ca in Irlanda in Vinerea Patimilor toate barurile se inchid si nimeni, absolut nimeni nu are voie sa comercializeze bautura toata ziua? Ie lege votata, parafata, de nuj' cati ani se palica si au nijte amenzi si pentru ala care vinde si pentru ala care cumpara de te ustura curu' (asa cum il ustura pe stim noi cine :p) ...Asta e singura zi din an cand se face chestia asta la butoaiele astea fara fundsi daca nu ti-ai facut aproviionarea in ziua dineinte stai pe uscat rau de tot...
si inca un í -propos...zic statisticile ca irlandejii beau in medie 155 de kile de bere per persoana pe an. asta inseamna 310 pinturi/an (aproape una pe zi) si retineti, am spus IN MEDIE!Numa' cehii beau mai mult, cu fo' 2 kile/persoana parca...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Apr 25, 2003 2:39 pm

Draga Mirela...daca vrei sa stii eu tin post....spre deosebire de tine !

Ne-ai mai zis faza cu irlandezii...ca nu comercializeaza alcool in Saptamana Mare. Deja te repetzi. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Vin Apr 25, 2003 2:41 pm

sau poate e un déjí -vu? :p
ps: acu' la spartul targului...ti-e usor sa tii post. da' ia sa vezi tu cand ai mainile pan' la cot in aluatul de cozonac si in umplutura de sarmale si tre' sa le gusti pe toate...mai bine nu mai tii post deloc decat sa-l tii si sa te spurci
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

1886

Mesajde baixinho© » Vin Apr 25, 2003 3:38 pm

Initial trimis de Mirela
palica

nu ie palica, ci palinca. numa' la beutura tze gandu!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Nicholas_Alex » Vin Apr 25, 2003 6:08 pm

Mai oameni buni si rai, va multumesc pentru sfaturile utile. Cel putin eye a zis bine de tot...ceea ce nu pot spune si despre moshul, care a gasit ocazia sa ma dojeneasca parinteshte, si sa faca misto de compresoarele mele. Moshule, cind vi la mine, sa iei cu tine un furtun subtire, de vreun metru!!

Eu post nu tin...este o aberatie a fostului partid comunist, sa ne faca sa mai slabim putin (sau mai mult, daca ma uit bine la poza moshului!), asa cum este si chestia cu tigarile, ca dauneaza sanatatii (propaganda medicala!).

De ce sa nu maninci miel inainte de a merge la biserica?? Cum dracu sa stai linistit, cind il vezi pe tava, rumenit, cu ceva prune uscate, sau mai stiu eu ce mirodenii??

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Apr 25, 2003 6:20 pm

Itzi aduc mah furtun. Ce faci cu el ? Vrei sa-tzi faci clisma ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Vin Apr 25, 2003 7:44 pm

Initial trimis de baixinho

nu ie palica, ci pali[b]n
ca. numa' la beutura tze gandu! [/B]

loali, mah, asa o fi, n-am ce zice, da' ii veche. bhuttu a observat chestia asta cu muuuult inaintea ta :p
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde cubu » Sâm Apr 26, 2003 12:38 am

Initial trimis de Aliosha

:yD

Aliosho... aaaa.... Eu... aaaa... :con: Era vorba de Italia si alte tarisoare Europene... ;) Sper ca ai inteles, nu? Restul nu se pune ;)

P.S. Ce dinti albi si stralucitori ai... Ce pasta de dinti folosesti?
indescifrabil
cubu

Mesajde vali » Sâm Apr 26, 2003 4:04 am

Initial trimis de darkshines
;i i dream in xhtml

u are so crazi?
ce naiba mah, ai ajuns sa visezi html?

eu mi-am facut site intre timp
http://sunt.fat.frumos.am.palosu.gros.si.sunt.bengos.zoso.info
vali

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Apr 26, 2003 10:59 am

baixole..vezi ca ma duc la meci in Regie...sa ii vad pe Timisoara. Daca itzi face placere...treci p'acolo inainte sa mergi pe Giulesti. Mai vorbim si noi..ne felicitam de Paste....etc. :yD
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Sâm Apr 26, 2003 11:12 am

deschide thread moshule : "baicsule merji la stadion?" ce dracu te-ai ramolit?
eyewitness

1893

Mesajde baixinho© » Sâm Apr 26, 2003 12:08 pm

Un forum pe pagina principala ar fi fost mai indicat.
Sau, si mai bine, vorbeste cu vali sa faca un site: [url]www.mergidomnulebaixinholameci?.ro[/url].
Daca stii si tu sa faci unul, spor la munca!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Apr 26, 2003 12:16 pm

Am ramas singur pe forum. Oamenii fac pregatiri de Paste. Deh..eu am fost mai harnic. Inca de ieri am terminat de facut ciorba de miel , cozonacii , pasca , friptura de miel , drobu , oule . Azi dimineatza am fost in beci...si am scos niste vin. Si cam atat.
E totul pregatit.

ce bai baixole..ai ajuns si domn acum ? :)
Fişiere ataşate
hmmmmmmmm.gif
hmmmmmmmm.gif (1.26 KiB) Vizualizat de 2497 ori
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Sâm Apr 26, 2003 7:24 pm

Moshule...tu daca stii sa faci o omleta, e bine! Asa ca nu mai umbla cu bashini de cuc, ca nu te crede nimeni..poate cel mult eye...:D

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Apr 26, 2003 9:32 pm

Ce face mah ? Si eu care doream sa itzi pregatesc niste sarmalutze cand veneam la tine. In semn de protest...nu mai fac nimic..pt. ca ai zis asa. O sa mancam chipsuri...sau la cantina.

Tot nu mi-ai zis ce faci cu furtunu !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Bamse » Sâm Apr 26, 2003 11:04 pm

sunt de paza aicea

ps: sunt mai multi de paza...buey voi nu luati lumina ..sau v-ati smecherit ..aveti electricitate acu'

ohhh...e vreun site...http://www.bisericaonline ?
Go go shift+7 keep running!
Bamse
Junior Member

Mesajde J'adore » Sâm Apr 26, 2003 11:22 pm

Mda si eu sunt de paza aici (la mine e deabea 4:20 pm), inca nu am terminat pregatirile......pt. cei din romania Christos a inviat :D
Si o sa fiu de paza si mai tarziu, ca nu merg la biserica :(
J'adore
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Apr 27, 2003 12:11 am

Eu m-am hotarat in ultimul moment sa plec la biserica sa iau lumina. Azi am fost la meci pe stadion..si ajuns acasa m-am culcat. Trezindu-ma pe la 22:30 am constatat ca prietenii mei plecasera la Mitropolie...si ca ramasei singur. :)
Dar nu-mi pare rau !

Am fost si eu sa iau lumina. Ma simt bine. Am baut un vin. Am ciocnit oo. Am mancat....si asta voi face si in continuare.
Dintr-un moment in altul astept sa fiu chemat la friptura. :p

La 0:00 eram pe forum si am facut o captura...cu forumistii prezentzi. La 0:05 am plecat la biserica !

catharsis a fost primul forumist cu care am vorbit dupa Inviere...si ne-am urat traditionalul Hristos/Adevarat a inviat.
Pe urma am vorbit cu Aliosha.

Numai bine la toata lumea...si sarbatori fericite ! Mancatzi si betzi...ca d'astea sunt facute sarbatorile !

I love you all ! :kiss:
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati