vama veche - rahat expirat

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

fan VV

Mesajde Andre Zalau » Lun Apr 21, 2003 3:08 pm

Initial trimis de Jaquelin
Adevarul e ca Vama Veche le a dat lectii la toti din muzica romaneasca punct!

Cred ca esti una/unul din putini fani care mai scriu, cred ca acesta e un site anti Vama Veche , altfel nu si-ar fi exprimat toti inculti vulgaritatile.

Salut cu respect :
Andrei
Andre Zalau

Mesajde Unregistered » Mar Apr 22, 2003 1:09 am

Bai nea' andre, esti destept tare, dupa parerea mea, poti sa te stergi cu cv-ul dupa ce folosesti wc-ul (yes).

In rest, mars la oi boule si ia-i ai pe lingaii aia de la voma veche cu tine. Si poti chiar sa-i iei la lins daca iti plac asa de mult.

Oricum ei au fost sunt si vor ramane la cosul de gunoi al muzicii.

La munca distrusilor e plina Romania de "talente".

Asa ca andre ai grija, "nu am chef azi" dar daca nu esti cuminte "ozosep - am sa te 'ntzep".

Usor, usor, vad ca te-ai inverzit la fata. Dupa parerea mea poti sa si mori, un bou mai putin pe lume.
Unregistered

magari

Mesajde Unregistered » Mar Apr 22, 2003 11:37 am

Imi pare rau sa zic, dar cred ca numai niste magari si porci pot pune versuri de genul "sa te fut", "ma cac". Cred ca trebuie sa fii un animal prost si nerusinat sa cinti asa ceva. Muzica nu trebuie sa fie o gramada de rahat, ci sa iti inalte spiritul. Voi nu ati ascultat muzici adevarate, care sa va faca sa va aduceti aminte de frumusetea vietii, sa va infioreze? Asta e muzica si asta e arta, nu magaria unor golani mizerabili.

PS: mergeam cu sotia la munte, cu trenul si am avut ocazia sa ascult versurile mizerabile de la "Hotel Cismigiu", cintate de un dobitoc la chitara, in gura mare. Porcarie curata, animale de oameni ce sint...
Unregistered

Re: magari

Mesajde Bortzianu' » Mie Apr 23, 2003 12:07 am

Initial trimis de Unregistered
Imi pare rau sa zic, dar cred ca numai niste magari si porci pot pune versuri de genul "sa te fut", "ma cac". Cred ca trebuie sa fii un animal prost si nerusinat sa cinti asa ceva. Muzica nu trebuie sa fie o gramada de rahat, ci sa iti inalte spiritul. Voi nu ati ascultat muzici adevarate, care sa va faca sa va aduceti aminte de frumusetea vietii, sa va infioreze? Asta e muzica si asta e arta, nu magaria unor golani mizerabili.

PS: mergeam cu sotia la munte, cu trenul si am avut ocazia sa ascult versurile mizerabile de la "Hotel Cismigiu", cintate de un dobitoc la chitara, in gura mare. Porcarie curata, animale de oameni ce sint...

..aku: nici mie nu-mi place vv ..am zis-o mai sus ..dar cred ca muzica e sunet pentru suflet ..adica depinde de sufletul tau ...ca sa poti "demodula" ..anumite rahaturi ... concluzie: orice e muzica. dar tre' sa avem grija cu ce ne hranim sufletul ..ca e unul saracul, singur si ... cum il crestem ...asa demodulam
..ce noapte-i afara... iar face primaria economie la becuri ..pe strada mea, la capat de lume ..:((
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde marian jan » Mie Apr 23, 2003 12:15 am

sanatatea voastra mintala sufera enorm.
bravo baixule!
marian jan

Mesajde vamaveke » Vin Apr 25, 2003 12:37 pm

Pentru toti cei care nu au inteles mesajul albumului AM SA MA INTORC BARBAT, taceti naibii din gura. Daca ati asculta tot albumul, poate ca ati intelege si voi unii singurul mijloc de aparare al unor oameni sunt Visele, Iubirea, Sperantele... Daca voi nu ati iubit niciodata, asta nu inseamna ca altii nu au voie. Pentru ca, la urma urmei, asta este mesajul albumului AM SA MA INTORC BARBAT: IUBIREA. Pentru toti fanii Vama Veche:

ignorati acesti oameni lipsiti de vise... sau incercati sa-i ajutati sa inteleaga ce e Dragostea... Caci lumea asta moarta doar cu Iubire va scapa...

Visele nu ti le dau,
Nu mi le poti lua....
De dupa gard, uitandu-se la el,
scancea o curva ce-l iubise......
vamaveke
Junior Member

muzica

Mesajde un om » Vin Apr 25, 2003 1:52 pm

am dat din greseala peste site. mare greseala intr-adevar.
plin de putzoi care cred ca stiu totul despre viata, care n-au realizat nimic si nici sanse sa o faca nu vad pentru ei , a caror singura pasiune ramane seringa.
va credeti masculi si vai, nu ascultati voi muzica asta pentru poponari.
futu-va-n aripa, faceti armata, intemeiati o familie, faceti-va rost de o casa si mutati-va din pestera unde haladuiti acum, creaturi de Neanderthal.
apoi sa pretindeti ca aveti gusturi muzicale care merita luate in seama si sa faceti pe criticii muzicali.
in speranta ca din adunatura asta de gunoaie va iesi macar un biped care se pricepe la muzica, sau macar un om, ies din balta asta in care calcat din greseala.
un om

Re: muzica

Mesajde Unregistered » Vin Apr 25, 2003 2:12 pm

...mi-e mila de tine!!! cred ca tu ai facut prea multa armata! ...ce? te-a parasit nevasta? de ce esti asa de suparat?? ..ce vrei sa spui ca oamenii de pe site-u asta n-au gusturi muzicale??.. bine ca au aia care asculta cacaturile care apar pe atomic in fiecare zii...
Unregistered

Re: Damn...ai dreaq manelisti, au invadat si internetul....

Mesajde Unregistered » Vin Apr 25, 2003 2:24 pm

...hai bai daca tie nu-ti place vama veche nu exagera.. eu i-am vazut in concerte si intr-adevar astia stiu cei aia muzica!... e o chestiune de gust... si gusturile nu se discuta
Unregistered

Mesajde Bortzianu' » Sâm Apr 26, 2003 12:09 am

Initial trimis de vamaveke
Pentru toti cei care nu au inteles mesajul albumului AM SA MA INTORC BARBAT, taceti naibii din gura. Daca ati asculta tot albumul, poate ca ati intelege si voi unii singurul mijloc de aparare al unor oameni sunt Visele, Iubirea, Sperantele... Daca voi nu ati iubit niciodata, asta nu inseamna ca altii nu au voie. Pentru ca, la urma urmei, asta este mesajul albumului AM SA MA INTORC BARBAT: IUBIREA. Pentru toti fanii Vama Veche:

ignorati acesti oameni lipsiti de vise... sau incercati sa-i ajutati sa inteleaga ce e Dragostea... Caci lumea asta moarta doar cu Iubire va scapa...

Visele nu ti le dau,
Nu mi le poti lua....

... ce e masturbarea ...ajuta-i tu ... ma refer la cea intelectuala (daca stii ce e ala intelect)
VV: masturbare (oananie live) intelectuala..
..si NU se numesc "mijloace de aparare" ...sunt doar forme de escapism ... iar autoflagelarea ..nu mi se pare prea buna .. in sens pozitiv...
Bafta tarane.
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde cubu » Sâm Apr 26, 2003 3:09 am

Mai tataie... Mie nu-mi place Vama Veche, nici nu sunt de acord cu cover-urile... Dar du-te mata in orice camin studentesc de exemplu din Regie Bucuresti, si o sa vezi ca cuvintele alea pe care le-ai auzit pe tren sunt NIMIC pe langa adevarul crud...
si gusturile nu se discuta

Ba da, in anumite cazuri se discuta...
indescifrabil
cubu

Mesajde Dreamy_Girl » Sâm Apr 26, 2003 9:02 am

Initial trimis de vamaveke

Visele nu ti le dau,
Nu mi le poti lua....

Sa stii ca ai mare dreptate... Si eu am incercat si incerc in continuare sa le vorbesc despre vise, iubire si sperante... Chiar aca uneori ma privesc cu ironie...
P.S.: Si mie imi place f.f.f.f. mult melodia "Epilog" si cred din tot sufletul ca un sarut poae schimba lumea :) a:
Dreamy_Girl

Re: rahat expirat

Mesajde Dreamy_Girl » Sâm Apr 26, 2003 9:09 am

Initial trimis de Bortzianu'

..cat despre muzica lor: .. inca o directia 5

..ce am azi?

Lamureste-ma si pe mine ce sufletu' vrei sa spui prin asta!!!!!!
Dreamy_Girl

laughing out loud

Mesajde Unregistered » Sâm Apr 26, 2003 10:50 am

Mi-ar place sa revenim la subiectul cu vama veche si sa incerc sa va conving ca vama veche nu e formatie de atomic.

Am citit tot felul de aberatii aici pe forum de genul: vama veche nu este muzica rock, versurile sunt slabe, mesajul este slab, muzica e comerciala. Defapt inca nici nu am citit toate mesajele.

In primul rand vama veche ESTE formatie rock si nu e greu de simtit influentele de rock clasic: beatles, lennon, stones, queen si pe ultimul album roger waters / pink floyd... Ca instrumentisti sunt asa si asa. Chitaristul care canta cu ei la concerte e chiar bun (btw are cineva vara asta varianta live? ) ,dar nu stiu sigur daca face parte din trupa. Dar vama veche nici nu au nevoie de john pettruci si portnoy pentru ca e genul de formatie rock care se concentreaza pe songwriting.

In al doilea rand despre versuri: in opinia mea tudor chirila sau cum il cheama scrie printre cele mai bune versuri din rockul romanesc ( pe locul unu la versuri poate ar fi pasarea colibri dar asta e alta discutie ) . Intr-adever a scris si unele versuri care dau in cliseu. Dar voi uitati ca exista melodii foarte bune care nu au versuri bune. "Love of my life" de la queen de exemplu "love of my life ,can't you see , please don't take it away from me" sau ceva de genul asta.

Ce sa mai scriu ? Fiecare are dreptul la opinia lui, nu ? Dar ca vama veche e formatie buna nu e o opinie e mai mult un fapt.
Unregistered

Re: laughing out loud

Mesajde cubu » Sâm Apr 26, 2003 9:37 pm

Mi-ar place sa revenim la subiectul cu vama veche si sa incerc sa va conving ca vama veche nu e formatie de atomic.

Nici eu nu sunt de parere ca sunt o formatie de Atomic, dar... pur si simplu nu-mi plac...

In primul rand vama veche ESTE formatie rock si nu e greu de simtit influentele de rock clasic: beatles, lennon, stones, queen si pe ultimul album roger waters / pink floyd...

Daca se vad influente de rock clasic, nu inseamna neaparat ca e rock... Hai c-am mai zis pe forumul asta... Mie imi plac din scoala generala de Roxette, care pe atunci cantau cu anumite influente din rock clasic, progresiv, dar cantau POP... Tipul e fan Black Sabbath, a contribuit si el la "Ozzmosis"- ul lui Ozzy... Dar el a compus intotdeauna POP...
Nu as putea defini stilul Vama Veche... E ciudat...

Ca instrumentisti sunt asa si asa.

Am auzit din surse sigure ca bateristul poate face usureanu piese Dream Theater, cu toate ca n-are dublu pedalier...
indescifrabil
cubu

Re: Re: laughing out loud

Mesajde Unregistered » Dum Apr 27, 2003 6:33 am

Initial trimis de Portnoy

Daca se vad influente de rock clasic, nu inseamna neaparat ca e rock... Hai c-am mai zis pe forumul asta... Mie imi plac din scoala generala de Roxette, care pe atunci cantau cu anumite influente din rock clasic, progresiv, dar cantau POP... Tipul e fan Black Sabbath, a contribuit si el la "Ozzmosis"- ul lui Ozzy... Dar el a compus intotdeauna POP...
Nu as putea defini stilul Vama Veche... E ciudat...

Propun sa deschidem un alt thread despre unde incepe muzica pop si unde se termina muzica rock, adica ce inseamna exact pop si ce inseamna exact rock.

Pana la urma eu tot consider ca vama veche e formatie rock pentru simplu fapt ca isi compun melodiile, canta la instrumentele lor, nu fac playback. Intr-adevar este un rock foarte comercial dar este rock.
Unregistered

Re: Re: Re: laughing out loud

Mesajde Unregistered » Dum Apr 27, 2003 6:39 am

Cand am spus mai sus "foarte comercial" am vrut sa spun
foarte comercial in comparatie cu marile trupe de rock si nu in comparatie cu trupele de Atomic...
Unregistered

Re: Re: laughing out loud

Mesajde Florin » Lun Apr 28, 2003 2:37 am

Initial trimis de Portnoy

Am auzit din surse sigure ca bateristul poate face [B]usureanu
piese Dream Theater, cu toate ca n-are dublu pedalier... [/B]

Bateristul canta D.T. de la cap la coada,si are pedala dubla.
Parerea mea este urmatoarea.Baterist foarte bun,chitarist de exceptie.Restul nu sunt muzicieni de top,dar au ceva ani in spate,si se simte.Compozitia este naiva ,dar pana la urma asta este (sau a fost) farmecul lor - fac muzica "studenteasca", de pahar.Cred ca au gresit (muzical vorbind) la ultimul album,incercand sa faca muzica "grea".Nu au cum...Rezultatul a fost ca si-au pierdut putin din prospetime.Au calitati de care nu poti face abstractie.Oricum ai lua-o, de bine sau de rau,s-au umplut 4 pagini pe acest subiect, deci vv este totusi un fenomen interesant.
Mie personal imi place sa ii vad din cand in cand in concert.
Nu inteleg inversunarea unora vis a vis de ei. In fond nu e nimeni obligat sa ii asculte.Ca un exercitiu, propun celui care a deschis subiectul sa ne scrie ce formatie ii place,si am sa ii demonstrez ca o demolez din 3 fraze.Este foarte simplu, oricine poate face asta.
Relaxati-va, muzica este frumoasa!
Florin
Junior Member

Re: Re: Re: laughing out loud

Mesajde Bortzianu' » Mie Apr 30, 2003 1:08 am

Initial trimis de florin barbu

Bateristul canta D.T. de la cap la coada,si [B]are
pedala dubla.
Parerea mea este urmatoarea.Baterist foarte bun,chitarist de exceptie.Restul nu sunt muzicieni de top,dar au ceva ani in spate,si se simte.Compozitia este naiva ,dar pana la urma asta este (sau a fost) farmecul lor - fac muzica "studenteasca", de pahar.Cred ca au gresit (muzical vorbind) la ultimul album,incercand sa faca muzica "grea".Nu au cum...Rezultatul a fost ca si-au pierdut putin din prospetime.Au calitati de care nu poti face abstractie.Oricum ai lua-o, de bine sau de rau,s-au umplut 4 pagini pe acest subiect, deci vv este totusi un fenomen interesant.
Mie personal imi place sa ii vad din cand in cand in concert.
Nu inteleg inversunarea unora vis a vis de ei. In fond nu e nimeni obligat sa ii asculte.Ca un exercitiu, propun celui care a deschis subiectul sa ne scrie ce formatie ii place,si am sa ii demonstrez ca o demolez din 3 fraze.Este foarte simplu, oricine poate face asta.
Relaxati-va, muzica este frumoasa! [/B]

... ehehe ... bine zis.
PUNCT.
(adica mie mi-a inchis gura ..mai ales cu : "muzica este frumoasa"...recunosc ca ..de-atata strofocare/lupta de gherila /demonstratii /ipoteze....am pierdut esentialul : muzica e aproape singurul lucru frumos care ne-a mai ramas .... asa ca ma relaxez ... :) )
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde vamaveke » Mie Apr 30, 2003 11:49 am

Initial trimis de Dreamy_Girl

Sa stii ca ai mare dreptate... Si eu am incercat si incerc in continuare sa le vorbesc despre vise, iubire si sperante... Chiar aca uneori ma privesc cu ironie...
P.S.: Si mie imi place f.f.f.f. mult melodia "Epilog" si cred din tot sufletul ca un sarut poae schimba lumea :) a:

Nici nu stii ce fericit am fost cand am citit postul tau. Poate ar trebui sa ne cunoastem, Dreamy_girl.

Niciodata sa nu uiti de Inima ta...
vamaveke

Mesajde Unregistered » Joi Mai 01, 2003 10:02 am

Vama Veche a avut curajul sa faca un proiect super cum e "Am sa ma intorc barbat" si le-a iesit perfect!!!! Aia carora nu le place, sa taca si sa se afunde in incultura lor, dar sa nu jigneasca in halu' asta niste tipi care stiu intr-adevar ce inseamna sa faci muzica si pe toti cei care-i admira si-i asculta.
Unregistered

Re: muzica

Mesajde anti-paranoia » Joi Mai 01, 2003 9:58 pm

Initial trimis de un om
am dat din greseala peste site. mare greseala intr-adevar.
plin de putzoi care cred ca stiu totul despre viata, care n-au realizat nimic si nici sanse sa o faca nu vad pentru ei , a caror singura pasiune ramane seringa.
va credeti masculi si vai, nu ascultati voi muzica asta pentru poponari.
futu-va-n aripa, faceti armata, intemeiati o familie, faceti-va rost de o casa si mutati-va din pestera unde haladuiti acum, creaturi de Neanderthal.
apoi sa pretindeti ca aveti gusturi muzicale care merita luate in seama si sa faceti pe criticii muzicali.
in speranta ca din adunatura asta de gunoaie va iesi macar un biped care se pricepe la muzica, sau macar un om, ies din balta asta in care calcat din greseala.

BAI ,cocalarule,este evident ca tu ai scris toate mesajele antiVama Veche.Mai schimba-ti nick-ul,esti un caz patologic
anti-paranoia

Mesajde Unregistered » Joi Mai 01, 2003 10:05 pm

...da,dom'le tot repetau sa ma fut si altele si-mi tot aminteau ca nu mi-am tras-o de citiva ani buni.De fapt este vina neveste-mi care si-o trage cu altul si pe mine ma lasa pe uscat,dar imi este mai usor sa dau vina pe Vama Veche,decit sa accept ca sint un impotent frustrat
Unregistered

Mesajde Unregistered » Lun Mai 12, 2003 12:16 pm

va iubim! s&r din toata inima nu luati seama tuturor cretinopatilor.
Unregistered

Mesajde Unregistered » Joi Mai 15, 2003 9:24 pm

mortii mamii voastre de retardati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bai tampitilor voi stiati ca vama vche canta doar life in concert....................
manelisti inculti si retardati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hoooooooooooooooooo manelistilor
Unregistered

Mesajde Bortzianu' » Joi Mai 15, 2003 11:35 pm

mortii mamii voastre de retardati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bai tampitilor voi stiati ca vama vche canta doar life in concert....................
manelisti inculti si retardati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hoooooooooooooooooo manelistilor

..in nici un caz nu canta LIFE ...dar ma rog, noi suntem aia manelisti retardati ..cum vrei tu ... laba trista (mai nou asa li se spune unregisteratilor)..

bafta in coitinuare..
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Dreamy_Girl » Mar Mai 20, 2003 10:02 pm

Oh no!
]Iar ati inceput sa va certati? Chiar nu puteti trai fara sa va huiduiti? Va rog frumos, daca nu cumva cer prea mult, sa faceti si voi macar asa, un mic efort, sa incercam sa ne respectam si sa ne intelegem omeneste.
Nu credeti ca este absurd sa uram atunci cand putem iubi? :) :)
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Dreamy_Girl
Junior Member

Mesajde cubu » Mie Mai 21, 2003 12:24 am

Eu continui sa cred ca esti o creatie virtuala a unuia care n-are ce face... Asa ceva nu exista...
indescifrabil
cubu

Mesajde Dreamy_Girl » Vin Mai 23, 2003 9:59 pm

Sunt o fiinta umana ca oricare alta... Am si eu un suflet... Sunt fericita, si habar n-am de ce... Uneori simt nevoia de a raspandi in jurul meu cateva raze de lumina...
Sunt poate putin mao idealista si mai visatoare decat o parte din cei din jurul meu...
Viata e simpla. Noi o complicam. Trebuie sa iubim viata pentru ca si viata sa ne iubeeasca pe noi.
Cu totii suntem oameni, si avem sentimente. nu?
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Dreamy_Girl
Junior Member

Mesajde neinregistrata » Sâm Mai 24, 2003 12:43 pm

n-ai inteles nimic

Initial trimis de Sa Moara!
Adevarul este ca trebuie sa fii retardat sa poti scoate din putzul gandirii asemenea versuri de duh:
"am sa-mi trag un glontz in cap, si-am sa-mi fac o gaura"
(probabil ca gaurile pe care le au nu le mai ajung)...
"si-am sa vad lumea prin ea intr-o alta aura"
(no comment), de fapt rusinos si penibil...
Imi si imaginez revelatia pe care o au cei care asculta asemenea deseuri.
Despre muzica: o amestecatura de plagiat si melodii de adormit fraierii.
"sa nu uitzi vreodata de inima ta"
(Uau!!!)
"lumea asta moarta va-ncerca sa-tzi fure dragostea"
("mort" este doar talentul vostru)
Nu am sa mai continui, dupa cum am mai spus:
Vama veche = rahat expirat
Auzi, au compus ei o melodie care va "zgudui lumea", epilog, si ajungand la concluzia ca este sublima s-au gandit sa compuna si un album ptr ea, asa ca sa nu se simta singura.
PENIBIL
Adevarul este ca epilog nu este rahat expirat este rahat vechi, de la vama veche (especially for you)
cei care asculta vv sunt ori disperatzi ori... ori...
neinregistrata

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma