Cine va iesi? (propunerea)
58 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Cine va iesi?
Cei care citesc acest thread probabil ca deja stiu ca o data la doua saptamani un concurent paraseste casa.
Hai si noi, ca tot omul, sa ne dam cu parerile - cine va fi urmatorul, de ce, si cine ar trebui sa castige...
Parerea mea ca urmatoarele doua persoane care vor fi propuse pentru eliminare vor fi Adi si Mumu, si cred ca va pleca Adi (pentru ca este mult prea retras)
Am zis
Hai si noi, ca tot omul, sa ne dam cu parerile - cine va fi urmatorul, de ce, si cine ar trebui sa castige...
Parerea mea ca urmatoarele doua persoane care vor fi propuse pentru eliminare vor fi Adi si Mumu, si cred ca va pleca Adi (pentru ca este mult prea retras)
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
-
genicon - Junior Member
Eu nu l-ash da afara pe Adrian. Mai degraba ar trebui sa plece Iulia sau Izabela sau Soso. Doi dintre acesti 3 enumeratzi de mine..cu sigurantza vor fi nominalizatzi. Cel putin asa zic eu.
Diseara din pacate nu o sa vad. Avem Formula 1 din Brazilia in direct...iar pe HBO este Swordfish cu John Travolta si Halle Berry.
Diseara din pacate nu o sa vad. Avem Formula 1 din Brazilia in direct...iar pe HBO este Swordfish cu John Travolta si Halle Berry.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Propunerea ...
Deci .... scopul acestui subiect (mama ce serios
) este de a vedea pe cine ati propune voi in fiecare saptamana pentru plecare in locul celor din casa BB .
O rugaminte as avea : Sa puneti data saptamanii pentru care votati ! ( Chiar daca e scrisa si sub mesaj data postului )
Pentru saptamana : 14-20 apr . Io cred ca vor fi propusi :
1. Izabela (chiar daca nu vreau sa plece . Mi-am schimbat opinia despre ea : E singura care se pare ca e naturala)
2. Adrian (Cam retras , nu ?)

O rugaminte as avea : Sa puneti data saptamanii pentru care votati ! ( Chiar daca e scrisa si sub mesaj data postului )
Pentru saptamana : 14-20 apr . Io cred ca vor fi propusi :
1. Izabela (chiar daca nu vreau sa plece . Mi-am schimbat opinia despre ea : E singura care se pare ca e naturala)
2. Adrian (Cam retras , nu ?)
-
monk - Mesaje: 2747
Re: Cine va iesi?
Mah Genicon.... de iesit urmatoru e mumu si dupa el creca pleaca si Adrian...da imi pare rau ca dreaq imi place cel mai mult!
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
-
TheSmoker - Junior Member
Caracterizarea pe care am pus-o eu fiecaruia
Adrian - cel mai retras dintre toti, insa un potential enorm
Soso- Baiatu' mamei, caracter de fetitza, nimeni sa nu-l supere sau sa-l deranjeze, parerea mea? o sa moara de foame in viata.
Ernest - desi din discutiile lui reiese ca e obsedat de SEX, mie imi pare un baiat de treaba, un neinteles si de aici si unele conflicte ale lui cu cei din casa.
Florin-El deja e stabilit acolo in frunte, si cel mai bien stie EL asta....probabil asta ii va aduce pierzania.
Costel - cel mai echilibrat, cel mai constant in ceea ce face si ce spune
IZA - reprezinta perfect starea natiunii, adica jalnica
Alida - cea mai sclifosita, plange din orice pt ca stie ca asha va induiosha publicul si pe colegii ei.
Andreea - la fel...fetitza mamii, am ramas sokat cand am vazut cum plangea ca a pus-o sa spele bocancii, ea afirma: "dupa ce am stat 22 de ani crescuta de mama acum ma pun astia sa spal bocancii?"
Iulia - in afara de "laptariile" alea pe care le are...e varza.
Violeta - are si ea o tendintza de a conduce insa sa rezuma la a da sfaturi pt ca stie ca nu tine la fete sa te impui.
Soso- Baiatu' mamei, caracter de fetitza, nimeni sa nu-l supere sau sa-l deranjeze, parerea mea? o sa moara de foame in viata.
Ernest - desi din discutiile lui reiese ca e obsedat de SEX, mie imi pare un baiat de treaba, un neinteles si de aici si unele conflicte ale lui cu cei din casa.
Florin-El deja e stabilit acolo in frunte, si cel mai bien stie EL asta....probabil asta ii va aduce pierzania.
Costel - cel mai echilibrat, cel mai constant in ceea ce face si ce spune
IZA - reprezinta perfect starea natiunii, adica jalnica
Alida - cea mai sclifosita, plange din orice pt ca stie ca asha va induiosha publicul si pe colegii ei.
Andreea - la fel...fetitza mamii, am ramas sokat cand am vazut cum plangea ca a pus-o sa spele bocancii, ea afirma: "dupa ce am stat 22 de ani crescuta de mama acum ma pun astia sa spal bocancii?"
Iulia - in afara de "laptariile" alea pe care le are...e varza.
Violeta - are si ea o tendintza de a conduce insa sa rezuma la a da sfaturi pt ca stie ca nu tine la fete sa te impui.
-
Love2Fly - Junior Member

Soso e doar baiat bun....
Da' faza e ca marea majoritate considera ca a fi bun este echivalent cu a fi fraier si la o adica cam asa si e ! Partea buna e ca este si istet ...si oricum o sa mai stea in concurs...un timo ! Cand o sa iasa o sa iasa pt ca asa a ales el!
trebuie doar sa pricepi:*
Go go shift+7 keep running!
-
Bamse - Junior Member
Deci pentru propunerea din 20 aprilie eu as vrea sa fie nominalizati:
1. Alida, pentru ca ma enerveaza fata ei de cizma,
2. Adrian, care nu stiu cum vrea sa mearga mai departe, sta si nu se baga in nimic, mi se pare deci ca e in plus, asa ca nu o sa-i simtim lipsa.
1. Alida, pentru ca ma enerveaza fata ei de cizma,
2. Adrian, care nu stiu cum vrea sa mearga mai departe, sta si nu se baga in nimic, mi se pare deci ca e in plus, asa ca nu o sa-i simtim lipsa.
***D I N A M O!!!***
-
Ayrton - Mesaje: 1790
14-20 aprilie
A iesit Mumu... era ceva de asteptat, desi eu personal nu as fiu vrut sa plece... Saptamana aceasta mi-ar place sa ii votez pe:
1. Soso - chiar daca mai e lume care zice ca e istetz sau destept, mie mi se pare cel mai prost de acolo. Mai ales fazele alea cand rade asa, ca n-are ce face... plus ca e "fetitza" si aduce a poponar.
2. Adrian - desi e oltean ca mine (sorry The_Smoker) si zice ca i-ar place rapul, e cel mai retras din casa, cel mai tacut si... neadaptat. Parerile mele pentru aceasta saptamana... :o
Am zis
A iesit Mumu... era ceva de asteptat, desi eu personal nu as fiu vrut sa plece... Saptamana aceasta mi-ar place sa ii votez pe:
1. Soso - chiar daca mai e lume care zice ca e istetz sau destept, mie mi se pare cel mai prost de acolo. Mai ales fazele alea cand rade asa, ca n-are ce face... plus ca e "fetitza" si aduce a poponar.
2. Adrian - desi e oltean ca mine (sorry The_Smoker) si zice ca i-ar place rapul, e cel mai retras din casa, cel mai tacut si... neadaptat. Parerile mele pentru aceasta saptamana... :o
Am zis
-
genicon - Junior Member
daca nu calca pe bec vre-unul dintre ceilaltzi in saptamana ce urmeaza, natural ar fi sa fie propushi spre exmatriculare adrian shi soso, pentru cea mai putzina participare. cel putzin io pe adrian nu l-am auzit vorbind niciodata, creca atunci cand vorbea el aveam TV-ul inchis. soso e funny (mi-a placut la faza cu maturatul), da' cineva tot trebuie sa fie propus.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
Mah angus...Adrian vorbeste de multe ori...dar de cele mai multe ori vorbeste de unu' singur. E un baiat linistit...de ce sa il dam afara ? Nu ne-a suparat cu nimic.
Mai bine sa ii nominalizam pe Izabela si pe Soso. Si sa plece Izabela asta mai repede...ca ne-am saturat de ea.
Mai bine sa ii nominalizam pe Izabela si pe Soso. Si sa plece Izabela asta mai repede...ca ne-am saturat de ea.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
De ce sa iese aia mai inadaptati? Sa iese ai cu impresii in cap, adica Violeta
"Imperious, choleric, irascible, extreme in everything,
with a dissolute imagination of the like which has never been seen.
Atheistic to the point of fanaticism, there you have me in a nutshell.
And kill me again or take me as I am, for I shall not change.
NEVER !"
with a dissolute imagination of the like which has never been seen.
Atheistic to the point of fanaticism, there you have me in a nutshell.
And kill me again or take me as I am, for I shall not change.
NEVER !"
-
Necuratu' - Junior Member
vreau sa plece iza sau iulia... nu-mi plac !!
Cat despre violeta..... este una dintre preferatele mele... si sper sa ramana, cine stie...poate castiga :p
Cat despre violeta..... este una dintre preferatele mele... si sper sa ramana, cine stie...poate castiga :p
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Initial trimis de Oribilul Mosh
Mah angus...Adrian vorbeste de multe ori...dar de cele mai multe ori vorbeste de unu' singur. E un baiat linistit...de ce sa il dam afara ? Nu ne-a suparat cu nimic.
Moshule, parerea mea

Am zis
-
genicon - Junior Member
Care v-atzi uitat la toata emisiunea..scrietzi si voi ce au propus cei din casa...astazi , 20 aprilie 2003.
Sunt f. curios.
Multumesc !
Sunt f. curios.
Multumesc !
-
Ai o pila?
vreau sa plece iza sau iulia... nu-mi plac !!
Auzi? cunosti pe cineva la Prima TV? se pare ca ti s-a indeplinit dorintza.

-
Love2Fly - Junior Member
-
monk - Mesaje: 2747
chiar e greu de spus cine vor fi urmatorii doi propusi. creca in continuare ar putea fi propusa izabela, ca deja s-a obishnuit lumea sa o voteze, ea s-a obishnuit sa fie votata shi nu-i mai pasa, shi poate ca ernest, ca a calcat multa lume pe coada in ultima saptamana. deshi ei sunt cei mai traznitzi dintre totzi. acuma, tzinand cont de evolutzia spectaculoasa a relatziei ernest-alida, s-ar putea sa nu-i mai voteze lumea ca sa avem cu ce ne distra in continuare. shi atunci, cine? gasitorului, recompensa...
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
O sa fie Alida ! Alaturi de Iza. Sa nu uitam ca baietzii nu se voteaza intre ei. Dar mai mult ca sigur o sa ii voteze publicul...si asta o sa il aduca pe Ernest la baraj cu Iza.
-
58 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2