Initial trimis de Unregistered
Ce examene in mijlocu lunii aprilie ???
Cei din anii terminali au examene in perioada asta...
Initial trimis de Unregistered
Ce examene in mijlocu lunii aprilie ???
Initial trimis de Portnoy
Cei din anii terminali au examene in perioada asta...
Initial trimis de ro-oana
Da,da, ...pacalitu' ,pacalitu',pacalitu',RUSINICA!!! :A
Initial trimis de neatza
io v-am spus! da' n-are cum sa fie ala la care ma gandeam io. ar fi fost prea mishto.
Initial trimis de Asianul
lucru de valoare :formatia ASIA.
Initial trimis de X-Tina Aguilera
LOL
Bai totushi ...A.S.I.A. mie mi se par cam invechite,nu shtiu cum sa-ti zic.Mie mi-au placut la inceput shi nici acum nu le urasc(nu's printre formatiile mele preferatae),dar....nu mai sunt asha la "moda".
Au inceput sa aiba nishte melodii cam.... :con: ..cam stupide...
Initial trimis de Bortzianu'
..tanti ..citeste si pagina anterioara ..ca era o gluma de student cu stresul adanc infipt in piticul sau creier ...
Oops!!!!!!Bai sorry!N-am citit pagina aia inainte....![]()
![]()
![]()
Imi cer mii de scuze shi imi retrag cuvintele.
:a
Initial trimis de Portnoy
Mai da' ce ingeras esti cand postezi cu userul tau... Cand erai [B]Andra, erai mai indarjita... [/B]
Nu io am fost cu "andra" ,..iti jur,daka vrei!!![]()
Nici nu-mi place andra shi...daca vrei mai multe amanunte,uita-te pe subiectul "[B]Dargi fani,...etc." [/B]
Initial trimis de Asianul
salve!
ma numesc Eusebiu Bradatan si as dori sa adresez un mesaj administratorilor acestui syte.Haideti sa luptam impotriva vulgaritatii si mediocritatii incepind cu mesajele primite de pe acest forum .In loc sa defasuram ostilitati fara minte,haideti mai bine sa vorbim despre un lucru de valoare :formatia ASIA.Pe aceast cale va rog sa alocati un spatiu numai pt. ele.Mai taiati din mesajele despre Parazitii,M arius Moga,Candy si scrieti mai mult despre ASIA .Fani asiani uniti-va.Pina ne mai vedem fiti seriosi la scoala,iubiti-va si nu uitati ca energia Universului munceste pt. a va indeplini visele.
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator