Akcent

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Titina » Joi Apr 24, 2003 5:14 pm

Mie mi se par shi afoni shi oribili.........
Nu shtiu ce cauta ashtia prin muzica...
Titina
Junior Member

Mesajde sohatzki » Vin Apr 25, 2003 12:08 am

Initial trimis de Akc
Sunt mai buni ca TNT !!!! TRaiasca Akcent!

AKCENT::bleah:
TNT::bleah:
- ce dreq are akcent atata de interesant (ma rog, inafara de fetze, haine decolorate etc.)??????? voi n-auziti ce versuri de kkt au???? valabil si pentru TNT... ultima lor piesa, mai toata piesa zic (zic, nu canta, ce naiba...) la la la la la la la la la la la la laaaaaaa. astea-s versuri?! zice undeva prin refren: "sunt nebuna declarata"... mai corect ar fi: "sunt nashpeta declarata", ca doar asa se aleg cuvintele in melodiile trupelor de genu' asta: ca si cum alegi hartia igienica la supermarket...

;a
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
sohatzki
Junior Member

Mesajde Unregistered » Lun Apr 28, 2003 2:29 pm

Am vazut la stiri zilele astea o stire "bomba" : un tip de la casa de discuri a celor de la Akcent fost amenintat cu bataia daca nu scoate din studio ultimele piese akcent (care inca nu sint publice). Drept urmare atat studio-ul cat si baietii au bodyguard :hehe: .
Dupa aia unul din ei a zis ca se simt onorati de faptul ca piesele lor au devenit interesante pentru hoti.
Eu zic ca s-ar putea sa fie ceva reclama ascunsa inainte de lansarea albumului....sau poate chiar unii vor sa scoate casete pirat cu ei inainte de lansarea oficiala a albumului (oare ???);i
Unregistered

hate em

Mesajde Crazy Babe » Lun Apr 28, 2003 8:04 pm

:hehe: :hehe: ackent sucks BIG TIME!! adi arata
destul de bine.. da in rest sunt la pamant,, nu mai
au viata prea lunga in muzik rom.
:kiss: 4 all
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde Sydney » Mar Apr 29, 2003 1:37 pm

Akcent e najpa rau.O descriere a lor ar suna cam asa : "Sincroane de cacat/Texte ca-n telenovele..."
Akcentul care a fost la inceput a fost dragutz.DE ex. Ultima Vara.Piesa buna.Da` s-a stricat de cand sunt numa` baietzi.
Good shit this is....mmmmm....

Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
Sydney
Junior Member

sou...here we are again...:P

Mesajde Weirda » Mar Apr 29, 2003 1:45 pm

accentuatii sunt nashpaaaa....canta mai rau decat gaina bunicii si danseaza si mai rauuu... aiurea ;cah!
Weirda
Junior Member

Mesajde gigi » Mar Apr 29, 2003 1:55 pm

E pe bune asta ca au vrut sa le fure piesele ?? Ca i-am vazut si eu cu bodyguarzi , de parca vroia cineva sa-i fure si pe ei.
gigi

Anterior

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma