De ce "canta" popa in biserica??????
25 mesaje
• Pagina 1 din 1
De ce "canta" popa in biserica??????
V-ati intrebat vreodata de ce "canta" popa in biserica?? pe mine ma enerveaza la culme... ce dracu nu poate sa vorbeasca ca un om normal?? macar daca ar canta ceva misto.. ar avea si fani.. poate ar aparea pe atomic: Presfintitul si Preacuviosul Parinte Mitropolit al Ardealului Ioan Sapca cu super hitul Isus CH din NAZARETH! ...pe locu I in top! .."cu moartea pe moarte calcand... tam taratam..".... eu cred ca e vorba de manipulare in masa! ...toata religia noastra de fapt...
- drumplayer
ai dreacu' popi, ademenesc lumea-n biserica cu cantec, cu paine, cu vin, femei sa mai ne dea shi gata, vine apocalipsa!
- aphextwinz
- Junior Member
Eu gasesc o explicatzie care mie mi se pare logica:daca ar vorbi noramal slujba ar tzine mai putin de jumatate si nu s-ar prea intelege ce zice.GAndeste-te:daca spune cuvintle cantate le spune lungi si calre si intelege tot prostu` ce zice,pe cand dak ar vorbi normal....
PS: Si nu cred ca da bine MC Popa si nici nu merge Prohodu pe un beat si cu Scrach-uri
Parerea mea!híªc!
PS: Si nu cred ca da bine MC Popa si nici nu merge Prohodu pe un beat si cu Scrach-uri
Parerea mea!híªc!
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
A.....si in plus d-aia e pus acolo.Sa cante.Mortii lui....Imagineaza-ti ce ar zice babele dak nu ar canta popa!
PS:d3a^crazY ce se intampla?De ce postam in aceleasi locuri?
PS:d3a^crazY ce se intampla?De ce postam in aceleasi locuri?
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
nush mai...

-
Weirda - Junior Member
carturare te inseli...popii canta in biserica pt ca bisericile prin forma naosului au cea mai buna acustica creindu-se astfel efectul de home theatre iar bocitoarele din pronaos care fac vocea a doua sustin impreuna cu paracliseru vocea popii. in plus daca andrele,animale si ozoane sant lasate libere sa cante unde vor de ce nu ar canta si popii...deci nu vine apocalipsa.
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Q;De ce sa trag clopotele la biserica?
A. De franghie.
A. De franghie.
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
-
Dreamy_Girl - Junior Member
Re: De ce "canta" popa in biserica??????
Initial trimis de drumplayer
V-ati intrebat vreodata de ce "canta" popa in biserica?? pe mine ma enerveaza la culme... ce dracu nu poate sa vorbeasca ca un om normal?? macar daca ar canta ceva misto.. ar avea si fani.. poate ar aparea pe atomic: Presfintitul si Preacuviosul Parinte Mitropolit al Ardealului Ioan Sapca cu super hitul Isus CH din NAZARETH! ...pe locu I in top! .."cu moartea pe moarte calcand... tam taratam..".... eu cred ca e vorba de mani****re in masa! ...toata religia noastra de fapt...
"huo spurcatule"!!!! de cand n-ai mai fost in biserica bai cripta???? ...
..e un sentiment placut. e liniste si impacare cu tine ... ia-o ca pe o muzica veche bai pagan arab de-al lui Sadam!!...
..iesi din cripta ca e frig. Si la frig ti se contracta axionii.....
..generatie tanara si bolnava de nervi...
-
Bortzianu' - Junior Member
V-ati intrebat vreodata de ce "canta" popa in biserica?? pe mine ma enerveaza la culme... ce dracu nu poate sa vorbeasca ca un om normal?? macar daca ar canta ceva misto.. ar avea si fani.. poate ar aparea pe atomic: Presfintitul si Preacuviosul Parinte Mitropolit al Ardealului Ioan Sapca cu super hitul Isus CH din NAZARETH! ...pe locu I in top! .."cu moartea pe moarte calcand... tam taratam..".... eu cred ca e vorba de mani****re in masa! ...toata religia noastra de fapt...
Cred ca asta e cea mai idioata intrebare pe care am auzit-o de cand m-am inscris pe forumu asta.....mda....la asa intrebare ma intreb ce as putea raspunde...nu pot decat sa spun ca esti paralel cu muzica fratioare daca pe tine te deranjeaza muzica de liturghie,fara suparare da asa e..pune si tu mana pe niste cantece Gregoriene ceva,pe niste Palestrina si vezi care e faza cu muzica religioasa care e super muzica...io unu nu stiu de unde sa mai fac rost de muzica religioasa si vad ca altii fug de ea...
btw..ma rupe muzica religioasa bulgareasca...mama ce coruri au aia ...St. Sophia Choir e rupere,ca dealtfel si muzica folclorica bulgareasca sau acele celebre bocete care n-au cum sa te lase rece,as asculta toata ziua asa ceva:)
-
SatyR - Junior Member
sa dau pe spate! nu-mi cred ochilor!
vorba lu moromete: "ocupatziunea manuala a romanului nu e intotdeauna shi ocupatziunea lui mintala. Adica... bai Cocosila, ocupatziunea ta mintala e la alte prostii."
-
neatza - Mesaje: 5820
Odata ce s-a adoptat acest subiect, cred eu ca am intrat oarecum pe teren minat. Despre religie putem discuta mult si bine... Si nu vonm ajunge in veci la mult doritul consens Iliescian. Cred ca oricat de duri cred unii ca sunt, sunt aproape sigur ca nevoia de religie exista. Muzica religioasa are rolul ei bine stabilit. Partea proasta e ca trebuie sa ai multa scoala ca sa poti pune pe picioare un cor cu adevarat de vaoloare. INtr-adevar, muzica religioasa este cu adevarat senzatioonala. Zicea cineva de muzica Gregoriana. Super...Si sa nu ne oprim aici. Poate ca n-ar fi rau ca gusdtul sa fie un picv modelat. Propun cel;or care cred despre muzica religioasa ca este o "lalaiala" sa asculte cu multa atentie Dead can Dance. Este un bun inceput. Pe de alta parte consider ca sunt deplasate comentariile de gen "poate ar aparea pe atomic: Presfintitul si Preacuviosul Parinte Mitropolit al Ardealului Ioan Sapca cu super hitul Isus CH din NAZARETH! ...pe locu I in top! .."cu moartea pe moarte calcand... tam taratam..".... eu cred ca e vorba de mani****re". Dincolo de faptul ca este blasfemitor, este si o jignire fata de cei care chiar cred in "ce le spune popa" si nu in "ce fa
- V.T.
Odata ce s-a adoptat acest subiect, cred eu ca am intrat oarecum pe teren minat. Despre religie putem discuta mult si bine... Si nu vom ajunge in veci la mult doritul consens Iliescian. Cred ca oricat de duri cred unii ca sunt, sunt aproape sigur ca nevoia de religie exista. Muzica religioasa are rolul ei bine stabilit. Partea proasta e ca trebuie sa ai multa scoala ca sa poti pune pe picioare un cor cu adevarat de valoare. Intr-adevar, muzica religioasa este cu adevarat senzationala. Zicea cineva de muzica Gregoriana. Super...Si sa nu ne oprim aici. Poate ca n-ar fi rau ca gustul sa fie un pic modelat. Propun celor care cred despre muzica religioasa ca este o "lalaiala" sa asculte cu multa atentie Dead can Dance. Este un bun inceput. Pe de alta parte consider ca sunt deplasate comentariile de gen "poate ar aparea pe atomic: Presfintitul si Preacuviosul Parinte Mitropolit al Ardealului Ioan Sapca cu super hitul Isus CH din NAZARETH! ...pe locu I in top! .."cu moartea pe moarte calcand... tam taratam..".... eu cred ca e vorba de mani****re". Dincolo de faptul ca este blasfemitor, este si o jignire adusa celor care chiar cred in "ce le spune popa" si nu in "ce face popa".
- V.T.
mai am si io o intrebare intrebatoare legata relativ de subiect
De ce in tara asta de 2 lei exista marea obligatiune sa fii credincios in ale lu dumnezo ?
ca io sincer habar nu am si de fapt nici nu ma intereseaza .
si daca tot suntem la sectiunea intrebari mai vine ceva
de ce domle behaie popa cela in beserica de zici ca o murit tati sponsorii care ii intretineau ditamai catinita vila parohiala ?
religia inseamna doar o lalaiala chioara numa buna sa te sinucizi ?
unde ii si linistea in biserica mai ca in afara de sewntimente sinucigase nu iti inspira nimica lalaiala aia ?
si ultima ia spuneti voi acestia care va dati drept mari religiosi mari de ce biserica nu are in intretinere orfelinate spitale sau camine de batrani dece le pasa doar cum sa suteasca bani de la saraci pentru bunastarea proprie ?
astea is marile mele curiozitati despre aberatia reprezentata de biserica si de hotii numiti popi
P.S. mai am si altele mai mici dar importante dar nu cred ca mi-ar ajunge spatiu sa postez tot
De ce in tara asta de 2 lei exista marea obligatiune sa fii credincios in ale lu dumnezo ?
ca io sincer habar nu am si de fapt nici nu ma intereseaza .
si daca tot suntem la sectiunea intrebari mai vine ceva
de ce domle behaie popa cela in beserica de zici ca o murit tati sponsorii care ii intretineau ditamai catinita vila parohiala ?
religia inseamna doar o lalaiala chioara numa buna sa te sinucizi ?
unde ii si linistea in biserica mai ca in afara de sewntimente sinucigase nu iti inspira nimica lalaiala aia ?
si ultima ia spuneti voi acestia care va dati drept mari religiosi mari de ce biserica nu are in intretinere orfelinate spitale sau camine de batrani dece le pasa doar cum sa suteasca bani de la saraci pentru bunastarea proprie ?
astea is marile mele curiozitati despre aberatia reprezentata de biserica si de hotii numiti popi
P.S. mai am si altele mai mici dar importante dar nu cred ca mi-ar ajunge spatiu sa postez tot
- ettyus
Re: Re: De ce "canta" popa in biserica??????
Initial trimis de SatyR
Cred ca asta e cea mai idioata intrebare pe care am auzit-o de cand m-am inscris pe forumu asta.....mda....la asa intrebare ma intreb ce as putea raspunde...nu pot decat sa spun ca esti paralel cu muzica fratioare daca pe tine te deranjeaza muzica de liturghie,fara suparare da asa e..pune si tu mana pe niste cantece Gregoriene ceva,pe niste Palestrina si vezi care e faza cu muzica religioasa care e super muzica...io unu nu stiu de unde sa mai fac rost de muzica religioasa si vad ca altii fug de ea...
btw..ma rupe muzica religioasa bulgareasca...mama ce coruri au aia ...St. Sophia Choir e rupere,ca dealtfel si muzica folclorica bulgareasca sau acele celebre bocete care n-au cum sa te lase rece,as asculta toata ziua asa ceva:)
adica tu asculti acasa "muzica" ,,,cantata de popii nostri ?? eu nu m-am legat de corurile nu-stiu care...OK???
si e vorba de gust! daca ti-e iti place OK! dar eu nu inteleg de ce se canta?? care e scopul?????? ...din afara de "mama ce misto suna" .... crezi ca nu are nici un efect asupra oameniilor?
De ce se repeta in biserica "Doamne miluieste!" si alte chestii de 3x?? ...unii habar n-au ce inseamna de fapt si repeta ca prostii!! ...si le intra in cap si gata! NU SE INTREABA DE CE! ..si pentru mine sunt niste ...... mananca ce li se da!
...oricum nu merita sa te pui cu religia ca are si ea rostu ei.. da o sa piarda teren dupa ce n-o sa mai fie prosti!
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
-
drumplayer - Junior Member
Re: Re: Re: De ce "canta" popa in biserica??????
adica tu asculti acasa "muzica" ,,,cantata de popii nostri ?? eu nu m-am legat de corurile nu-stiu care...OK???
si e vorba de gust! daca ti-e iti place OK! dar eu nu inteleg de ce se canta?? care e scopul?????? ...din afara de "mama ce misto suna" .... crezi ca nu are nici un efect asupra oameniilor?
De ce se repeta in biserica "Doamne miluieste!" si alte chestii de 3x?? ...unii habar n-au ce inseamna de fapt si repeta ca prostii!! ...si le intra in cap si gata! NU SE INTREABA DE CE! ..si pentru mine sunt niste ...... mananca ce li se da!
...oricum nu merita sa te pui cu religia ca are si ea rostu ei.. da o sa piarda teren dupa ce n-o sa mai fie prosti!
..Bai COPILU' lu' Ceausescu!!!!
Oamenii nu merg la biserica pentru POPI (desi exista popi pentru care merita sa mergi ) ..merg pentru ca sunt nefericiti ..si au nevoie de o speranta/liniste/un moment de regasire... si SUFLETUL, la fel ca STOMACUL tau, are nevoie de PAPA ..iar hrana e de natura energetica (sunetul e unda ??? ...sau corpuscul

... Si inca ceva: ... vezi ce e aia o tantra... si la ce foloseste ea. ..
..No ..pai poate ai inteles ceva ...pesemne ca mare foamete e in sufletul tau...
... las' ca pun eu popa pe tine ...
-
Re: Re: Re: Re: De ce "canta" popa in biserica??????
Initial trimis de Bortzianu'
Oamenii nu merg la biserica pentru POPI (desi exista popi pentru care merita sa mergi ) ..merg pentru ca sunt nefericiti ..si au nevoie de o speranta/liniste/un moment de regasire... si SUFLETUL, la fel ca STOMACUL tau, are nevoie de PAPA ..iar hrana e de natura energetica (sunetul e unda ??? ...sau corpuscul)
..No ..pai poate ai inteles ceva ...pesemne ca mare foamete e in sufletul tau...
... si ce daca mergi la biserica esti fericit? eu am nevoie de mai mult decat atat ca sa fiu fericit!.. cel putin la varsta mea! mie nu mi-e frica sa infrunt realitatea bai! n-am nevoie de biserica NOASTRA ca sa ma mint pe mine! ... si de niste popi care sa-mi cante ca daca sunt cuminte si-mi zic rugaciunile totu va fi OK!..
Oamenii care sunt "credinciosi" pur si simplu au nevoie de ceva de ce sa se "tina"... le e frica de ideea ca dupa ce mori s-ar putea sa nu mai fie nimic... VOR SA CREADA, NU SA INTELEAGA! cel putin unii... nu toti; mai sunt si exceptii..
io zic sa incheiem subiectu.. ca n-are rost.. oricum IMI PARE RAU CA AM LANSAT THREAD-UL asta..! sa zicem ca am fost mic si prost... ok? sau naiv.. cum vreti!
-
Re: Re: Re: Re: De ce "canta" popa in biserica??????
Initial trimis de Bortzianu'
Oamenii nu merg la biserica pentru POPI (desi exista popi pentru care merita sa mergi ) ..merg pentru ca sunt nefericiti ..si au nevoie de o speranta/liniste/un moment de regasire... si SUFLETUL, la fel ca STOMACUL tau, are nevoie de PAPA ..iar hrana e de natura energetica (sunetul e unda ??? ...sau corpuscul)
... bai! io daca am probleme cu "sufletu" mai bine ascult o muzica adevarata(ROCK!!!), nu shitu din bisericile NOASTRE! ..
P.S. Spune-ti parerea, da respect-o pe-a mea!
-
Re: Re: Re: Re: Re: De ce "canta" popa in biserica??????
... bai! io daca am probleme cu "sufletu" mai bine ascult o muzica adevarata(ROCK!!!), nu shitu din bisericile NOASTRE! ..
P.S. Spune-ti parerea, da respect-o pe-a mea!

MA... pai tu ma stii pe mine ... mai mult decat altii . Intrebarea este: tu crezi ca d'aia ma duc eu la biserica (atunci cand ma duc) ??? De frica pentru viata de dupa? de slab ce sunt si de disperat ca sunt singur si neajutorat si ... din FRICA????? Hai ..ma ..intr-adevar tre' sa mai ..acumulezi niste informatii de la viata asta.

..Ma duc IN biserica. Ascult cantecele pe care NU LE-A INVENTAT POPA ...si ma simt mai impacat cu mine ..
..Ca vezi tu ... eu mai fac si pacate si ..mai am si o constiinta ..si .. acolo e singurul loc ferit de viteza/crime/goana dupa bani/rasism/minciuni ..singurul loc unde ..pot sa imi vad de sufletul meu ..macar o clipa. Oamenii au nevoie de astfel de locuri in secolul vitezei. locuri unde sa se regaseasca...
..Tu probabil ..inca nu ai pacatuit prea mult ..ca SIGUR constiinta ai

Popii??? Stii bine ca ii consider mai ceva ca parlamentarii . Dar e treaba lor.. Ca ne-am nascut poate deodata .dar murim separat.
..Hai gata cu subiectul asta fara subiect.
..bafta

-
Amin! 

-
:lol: ce subiect ..de ce canta popa in biserica..hmmm trebuie sa faca ceva ..daca ar vb normal probabil uni dintre spectatori ar adormi deci .........canta poate se mai scoala pe parcurs niste spectatori....
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
Pace voua, oameni buni... Fiecare are voie sa faca ceea ce simte el atunci cand isi simte sufletul incarcat... cu conditia sa nu fie o activitate distructiva sau un act dde vandalism... Asa ca, de ce trebuie sa va contraziceti cu atata vehementa?
-
unii imi inspira mila...
Baieti si fete... din curiozitate ati citit vreunul dintre voi vreo carte scrisa de parintii Bisericii din vechime? nu zic cateva zic macar UNA sa intelegeti si voi cu ce se mananca toata treaba asta cu religia? aveti idee daca Dumnezeu exista macar? ce stiti despre El? cand o sa intelegeti cat de cat cum vine treaba asta om- Dumnezeu atunci...poate o sa intelegeti de ce se canta in biserica...apropo a auzit vreunul de Theodoros Vasilikos...cautati pe net si o sa va lamuriti...
Semnatura nu tre' sa depaseasca 4 randuri !
Whakawhiti te ra
A upane ka upane!
A upane kaupane whiti te ra!
Hi!!
Whakawhiti te ra
A upane ka upane!
A upane kaupane whiti te ra!
Hi!!
- NARAYAN
- Junior Member
25 mesaje
• Pagina 1 din 1