T.N.T. artistele din CRIPTA!!!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

T.N.T. artistele din CRIPTA!!!

Mesajde Drumplayer » Vin Apr 25, 2003 1:50 pm

..ce parere aveti despre tinerele de la TNT?? ...ce simplu e sa ajungi vedeta peste noapte in Romania... sa fi fata, sa arati bine ..sa stii sa te "sacrifici" un pic din punct de vedere moral...si gata! esti pe atomic! ...daca mai stii sa si canti... nu prea conteaza!...
Drumplayer

Mesajde SiMiCs » Vin Apr 25, 2003 3:49 pm

Ce pot sa spun mie chiar imi plac fetele de la TNT sunt alfel decat toate formatile din Romania.Si totusi nu cred ca este chiar asa usor sa ajungi la Atomic cum spui tu !.Adevarul e ca nu prea au voci sau poate au dar nu le-am auzit niciodata cantand live ,deci rezulta ca nu prea au voci,dar oricum ce mai conteaza ca in Romania nu mai conteaza sa ai voce conteaza sa arati bine :(Nu?
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Vin Apr 25, 2003 10:15 pm

In curand Atomicul va da faliment si toate epavele distruse nu vor mai avea unde sa cante!:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde the Zephyr » Vin Apr 25, 2003 11:40 pm

Off topic, ca oricum mai ie un thread TNT..

Am observat ca au inceput sa apara si pe mtv....deci se pare ca e destul loc pentru toata lumea... Daca moare atomicul se muta si astia cu catel si purcel pe mtv...sau poate se va naste alt post. :(
Sanest choice in the insane world...
the Zephyr
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Vin Apr 25, 2003 11:54 pm

Initial trimis de the Zephyr
Off topic, ca oricum mai ie un thread TNT..

Am observat ca au inceput sa apara si pe mtv....deci se pare ca e destul loc pentru toata lumea... Daca moare atomicul se muta si astia cu catel si purcel pe mtv...sau poate se va naste alt post. :(

Lui Drumplayer :)) : mai !!! la "urmatoarea" (stii tu ce) te pun sa canti tu din gura , sa te vad ...ca din cate imi dau seama ti se pare usor.... Mama lor de cinele si fusuri si toom-uri!!!!!

... Hai sa nu mai discutam despre ceva ce stie toata lumea: ca actualmente in romania nu mai exista o SCARA a valorilor, un AX central , dupa care sa se ghideze tineretul (e usor sa spui:"tineretul asta e de caca, nu stie ce vrea etc..." ...dar "maturii societatii nu sunt in stare nici macar sa le ofere un AX ...)
... ca ele se vor naste muuulte si marunte pe plaiul mioritic ...si tot ca ele ..dupa ce vor fi un produs trecut de APOGEUL vanzarii (hai ca mai toti am facut management in faculta) ...va fi INLOCUIT ... problema e ca se inlocuieste UN produs perimat (in uterom) cu alte 5 ... deci cresterea e in progresie geometrica...aproape..

..si tu drumplayere..pune-te pe instrumente ca ..pe 10 cantam la "zilele europei"!!! si ne facem de cacao !!!!

..apropos: oare de ce vara asta ..se anunta a fi 90% cu spectacole live???!!!! va spun eu : vremurile se schimba si oamenii au inceput sa CEARA ....
Tot INAINTE! ..:))
Bortzianu'
Junior Member

...blabla

Mesajde drumplayer » Sâm Apr 26, 2003 8:36 pm

...hai ba ca m-ai plictisit cu raspunsu tau!!! ...cand facem o stii tu ce??? :)
drumplayer

Re: ...blabla

Mesajde cubu » Sâm Apr 26, 2003 9:20 pm

Initial trimis de drumplayer
...hai ba ca m-ai plictisit cu raspunsu tau!!! ...cand facem o stii tu ce??? :)

Propun ca thread-ul asta sa fie redenumit "Buricul Pamantului" ;)
indescifrabil
cubu

Mesajde basstard » Dum Apr 27, 2003 1:57 pm

Inca nu
Da am vint si io..il asteptam pe Vio si facem takeover :D
human being/being human
basstard
Junior Member

Re: T.N.T. artistele din CRIPTA!!!

Mesajde Josefine^ » Dum Apr 27, 2003 8:47 pm

Initial trimis de Drumplayer
..ce parere aveti despre tinerele de la TNT?? ...ce simplu e sa ajungi vedeta peste noapte in Romania... sa fi fata, sa arati bine ..sa stii sa te "sacrifici" un pic din punct de vedere moral...si gata! esti pe atomic! ...daca mai stii sa si canti... nu prea conteaza!...

ti se pare ca ele arata bine? :bleah:
Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
Josefine^
Junior Member

Mesajde cubu » Dum Apr 27, 2003 11:07 pm

Initial trimis de bassplayer
Inca nu
Da am vint si io..il asteptam pe Vio si facem takeover :D

Poate cantati un cover T.N.T. :j
indescifrabil
cubu

Mesajde Sydney » Mar Apr 29, 2003 6:08 am

TNT blows!
Good shit this is....mmmmm....

Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
Sydney
Junior Member

Re: Re: T.N.T. artistele din CRIPTA!!!

Mesajde drumplayer » Mar Apr 29, 2003 12:34 pm

Initial trimis de Josefine^

... mie nu mi se pare ca arata bine... ca nici nu m-am uitat la ele defapt...... cand aud "ani de liceu" imi vine sa borasc!
drumplayer

Mesajde drumplayer » Mar Apr 29, 2003 12:37 pm

Initial trimis de Portnoy

...o sa cantam un cover t.n.t. cand ma apuc io sa cant la tambal! :)
drumplayer

Mesajde Unregistered » Mar Apr 29, 2003 2:03 pm

Initial trimis de Josefine^

Arata normal, adica orice tipa de liceu se poate identifica usor cu una dintre ele . Si baietii au de unde alege :blonda, roscata, bruneta.
Unregistered

Mesajde Sydney » Mar Apr 29, 2003 2:04 pm

Eat shit and die!
Cate ai vazut tu in licee cu cercei in tot corupu` si care fac p-ale dracu?Mai gandeste si vorbeste dupa...

Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
Sydney
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mar Apr 29, 2003 2:08 pm

Initial trimis de edd4real
Eat shit and die!
Cate ai vazut tu in licee cu cercei in tot corupu` si care fac p-ale dracu?Mai gandeste si vorbeste dupa...

ca asa or fi la el in liceu :))
Bruneta cere pumni, si blonda arata cu 5 ani mai mare decat este.
Roscata mi se parea cea mai cool , da nu prea ii mai ajungi cu prajina la nas.
Unregistered

Mesajde Sydney » Mar Apr 29, 2003 2:13 pm

Initial trimis de Unregistered

ca asa or fi la el in liceu :))
Bruneta cere pumni, si blonda arata cu 5 ani mai mare decat este.
Roscata mi se parea cea mai cool , da nu prea ii mai ajungi cu prajina la nas.

Sunt cam najpa deh...Nu-s chiar fotomodele.Ma rog...adik se poate mai bine(mult mai bine).

Ps:punetzi-va dreaq un nume ca va incurc!

Sydney
Junior Member

Mesajde pro » Mar Apr 29, 2003 2:14 pm

Bey, invidiosilor , mai lasati-le in pace... Arata bine, se imbraca misto, nu va mai credeti buricul pamantului.
pro

Mesajde Sydney » Mar Apr 29, 2003 2:28 pm

Initial trimis de pro
Bey, invidiosilor , mai lasati-le in pace... Arata bine, se imbraca misto, nu va mai credeti buricul pamantului.

Eat more shit and die too!

Sydney
Junior Member

aham`z!

Mesajde Weirda » Mar Apr 29, 2003 9:21 pm

Initial trimis de pro

pey...pt inceput, nu ne credem buricu' pamantului, apoi, de-aia exista acest forum ca sa discuti, sa spui ce gandesti, si... dak si alea de la TNT arata bine... think before you act! ih...horrible... just horrible...
Weirda
Junior Member

Re: aham`z!

Mesajde Unregistered » Mar Apr 29, 2003 9:28 pm

Initial trimis de d3a^crazY

pey...pt inceput, nu ne credem buricu' pamantului, apoi, de-aia exista acest forum ca sa discuti, sa spui ce gandesti, si... dak si alea de la TNT arata bine... think before you act! ih...horrible... just horrible...

Bine ca au succes la copii de gradinita lalallalalalalallaalllalalaaaaaaaa :A
Unregistered

Mesajde Bortzianu' » Mie Apr 30, 2003 12:50 am

Initial trimis de Portnoy

:)) ..hi hi hi ..buna Portnoy , sincer ..:))

... Cover la cover :)) ..si poa' ca tre' sa-mi dea ele voie ???

..parca ma vad : "ani de WeCeu / fac tare de-o saptamana/ ani de WeCeu/ cand imi iese-atat de greu!"

.. ideea e simpla: (valabila si pentru altii) ceva 100% produs TNT vers/muzica ..si apoi mai putem vorbi despre "O TRUPA"
..asa ..de produse Ordean/Moga etc ... cu fete feminine ..m-am cam saturat
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Sydney » Mie Apr 30, 2003 10:54 am

Initial trimis de Bortzianu'

..parca ma vad : "ani de WeCeu / fac tare de-o saptamana/ ani de WeCeu/ cand imi iese-atat de greu!"

.. ideea e simpla: (valabila si pentru altii) ceva 100% produs TNT vers/muzica ..si apoi mai putem vorbi despre "O TRUPA"

Uite una pin putzul gandirii......

REF: Ani de gradinitza
/Cu emotii pe olitza/
Scupii ani de gradinitza...

Mama imi pune/
Un pachet de gume/
Biberonul/Si suzeta din ibric
Ma culc devreme/
Nu fac belele
/NU fac probleme/
Si mananc nuamai laptic

Sydney
Junior Member

Mesajde drumplayer » Mie Apr 30, 2003 11:09 am

Initial trimis de Bortzianu'

......

...nu ba! facem un cover la ultima lor melodie..."Asta e"...sau cum cripta masii ii va zice.... nu de alta, da sa fim si noi originali..!![/B][/QUOTE]
drumplayer

Mesajde drumplayer » Mie Apr 30, 2003 11:16 am

P.S. ...cum dracu faceti smiley-urile alea miscatoare??
drumplayer

Mesajde Sydney » Mie Apr 30, 2003 11:56 am

Initial trimis de drumplayer
P.S. ...cum dracu faceti smiley-urile alea miscatoare??

Da-i aic http://www.fanclub.ro/misc.php?s=&action=showsmilies

Sydney
Junior Member

Re: T.N.T. artistele din CRIPTA!!!

Mesajde aspyrin » Mie Apr 30, 2003 12:55 pm

ma bucura interesaul tau deosebit pentru aceasta trupa. ma deranjeaza in schimb insinuarile stupide si false, precum si faptul ca n-ai avut curajul sa te loghezi, ca sa stie lumea cu cine are de a face. poate reusesti si tu sa te "sacrifici" putin, dpdv moral, si sa-mi dai un e-mail de prezentare
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde dadius » Mie Apr 30, 2003 1:22 pm

Initial trimis de Mihai-MOF

ma bucura interesaul tau deosebit pentru aceasta trupa. ma deranjeaza in schimb insinuarile stupide si false, precum si faptul ca n-ai avut curajul sa te loghezi, ca sa stie lumea cu cine are de a face. poate reusesti si tu sa te "sacrifici" putin, dpdv moral, si sa-mi dai un e-mail de prezentare

de acord intru'totul cu Mihai. E cazul sa se termine cu idiotii astia care scriu fara sa se logheze.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde Drumplayer » Mie Apr 30, 2003 7:42 pm

Intradevar. Sunt un cretin si un muist. O sa-mi dau palme singur, in fiecare dimineata, cand ma uit in oglinda. Seara ii chem pe altii sa ma ia la suturi.

Promit sa ma loghez de acum inainte, ca sa nu ma mai injur singur, ca un fraier ce sunt.
Drumplayer

Mesajde Bortzianu' » Mie Apr 30, 2003 11:25 pm

Intradevar. Sunt un cretin si un muist. O sa-mi dau palme singur, in fiecare dimineata, cand ma uit in oglinda. Seara ii chem pe altii sa ma ia la suturi.

Promit sa ma loghez de acum inainte, ca sa nu ma mai injur singur, ca un fraier ce sunt.

... ideea era alta...

Mihai-MOF: ..totusi te-ai eschivat (devine un obicei) ..si ..ai evitat subiectul ...
..da-ne tu detalii: ani de canto/ ani pe instrument/compozitii proprii ale fetelor/ experienta de scena ...

..nu te fa ca nu vezi ,te rog ...asa, din respect pentru tine...
Bortzianu'
Junior Member

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii