Banii,banii,cum Curg Banii !!!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Banii,banii,cum Curg Banii !!!

Mesajde Unregistered » Mar Apr 29, 2003 1:01 pm

Cum sa faci 100.000.000 intr-o luna CINE PRICEPE SI CREDE, FACE BANI USOR SI REPEDE. Poti sa faci bani astfel! Credeti-ma: am incercat toate metodele posibile (si legale). Aceasta este cea mai USOARA si mai RAPIDA cale. Poti sa faci o gramada de bani, repede si legal. Merge! E testat! Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la final textul.

In urma cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la fel cum faci si tu acum) cand am descoperit un articol asemanator cu acesta in care se spunea ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamani.
Cei interesati sant rugati sa trimita un Email la adresa komplex2003@yahoo.com si ve-ti primi in cel mai rapid timp posibil instructiunile finale.
ce ai de pierdut?! Incearca si TU !!! Si tu poti fi MULTIMILIONAR in cel mai scurt si placut timp !
DECI?!
Unregistered

Mesajde Sydney » Mar Apr 29, 2003 1:03 pm

Au mai fost smecheri d-astia ca tine care au facut subiecte asemanatoare.Si la fel ca ei ,si tu ...mananci rahat!(asta k sa nu fiu obscen)
Good shit this is....mmmmm....

Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
Sydney
Junior Member

Mesajde UnCopilutz » Mar Apr 29, 2003 6:06 pm

Si pana la urma unde killu` meu vrea sa ajunga asta? Cum te f**te? Tre` sa i trmiti bani sau cum?
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Re: Banii,banii,cum Curg Banii !!!

Mesajde cubu » Mar Apr 29, 2003 7:38 pm

Cacaturi din astea erau si pe timpul lui Ceasca... Numai ca trimiteai scrisori... Aceeasi aberatie...
indescifrabil
cubu

Mesajde Sydney » Mie Apr 30, 2003 11:11 am

Initial trimis de UnCopilutz
Si pana la urma unde killu` meu vrea sa ajunga asta? Cum te f**te? Tre` sa i trmiti bani sau cum?

E treaba ca tre` sa trimiti nu-s ce draq si o suma de bani la niste adrese si se invart banii pana ajung iar la tine...ceva de genu`.Oricum e tzapa mare.Ceva de genu`:

-Frate,da-mi si mie 1000 de lei!
-Nu am la mine!
-Da-mi cheia de la casa k ma duc eu sa iau!
Good shit this is....mmmmm....

Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
Sydney
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii