Fani si FanClub-uri...Au vreun rost?!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Fani si FanClub-uri...Au vreun rost?!

Mesajde 10xx » Mar Apr 29, 2003 9:22 pm

Daca rasfoiti revistele de muzica si divertisment, la robrica "anuntzuri" ne tot lovim de fel de fel de FanClub-uri ale diferitelor formatii si de asa zishii fani. Exista ei oare? De ce se inscriu in fan-club-uri si ce gasesc acolo? Ce rol are un fanclub si cu ce ajuta el un artist?
Stie cineva ceva mai multe, sa ma lamureasca si pe mine?
10xx

Re: Fani si FanClub-uri...Au vreun rost?!

Mesajde Weirda » Mar Apr 29, 2003 9:37 pm

[quote]Initial trimis de 10xx
Daca rasfoiti revistele de muzica si divertisment, la robrica "anuntzuri" ne tot lovim de fel de fel de FanClub-uri ale diferitelor formatii si de asa zishii fani. Exista ei oare? De ce se inscriu in fan-club-uri si ce gasesc acolo? Ce rol are un fanclub si cu ce ajuta el un artist?
Stie cineva ceva mai multe, sa ma lamureasca si pe mine?
[/QUOTE
pai la ora actuala putini sunt fani restu' sunt obsedati, desi cuv fan e prea fortat, pt mine...iti place o formatie, o asculti, iti dai cu parerea, dar e de rau cand transformi pers respectiva intr-un idol, ceva de neatins...
se inscriu in fan cluburi din lipsa de timp- in 1 rand- ca dak ar avea ce face, nu ar sta sa scrie scrisori sau mailuri aiurea...si zic aiurea, pt ca sunt persoane care chiar spera sa le raspuna acel idol! pai are el/ea timp de asa ceva?!din cate stiu, pustii de la amicii mai raspund la un SMS sau un mail...dar, in mare, toti au 14-15 ani! se inscriu in fan cluburi pt ca spera ceva.. spera ca va avea sansa sasi intalneasca 'idolii'- si iar revenim la ipocrizie...
un fan club ... prosteste mintea unui copil, parerea mea!fiindca am cunostinte care conduc un fan club -nu dau nume- si vad ce aberatii scriu copilasii aia frate...e de groaza!
in final, tre' sa fii constient de ceea ce faci, de gusturile tale si sa fol timpu' mult mai util...:)) am zis-o! :P
gata! punkt!
Weirda
Junior Member

Mesajde Sydney » Mie Apr 30, 2003 11:06 am

Asta cu fancluburile e o aberatie.De obicei le infinteaza oagari d-aia de vreo 13-14 ani kare nu au ce face.Dupa cu a vazut majoritatea sunt fancluburi Andre,Animal X,Akcent si alte aberatii.Ma rog...sa se afle si ei in treaba!

PS: e un fel de luati-o-n cur si datzi-o si la prieteni!
Good shit this is....mmmmm....

Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
Sydney
Junior Member

Re: Re: Fani si FanClub-uri...Au vreun rost?!

Mesajde Preferata » Mie Apr 30, 2003 12:19 pm

spre uimierea voastra eu nu sunt deacord ku voi si pt spune ka am 19 ani !Pai eu nu am facut parte din nici un fanclub .. decat din Fancluburile de pe pajina asta .Dar am fost invitata la bucuresti de catre florin de la Hi-Q si totzi fanii care au fost pe pajina asta au fost invitatzi sa vina , am fost la Florin acasa ne-am dus impreuna la stadion unde aveau concert .. am intrat cu florin :) am primit casete tricouri si am stat in spatele scenei .. lukru kare eu nu credeam vreodata ca o sa se intampla doar fiindka mai arunk o privire pe aceasta pajina.Si la bucuresti a venit si shefa fanclubului Hi-Q pe tzara :Andreea care i-a inmanat lui florin niste felicitari iar florin a scris dedicatzii pe ele si s-a semnat ..asha ca draga d33a unii idoli au timp de fanii lor .. cel putzin in Romania .. ka sa nu mai zik ka asta vara o diskoteka din Craiova anuntzase ca vine in concert Hi-Q intr-o seara .. iar eu am sunat am vb ku ei si mi s-a spus ka nu .. ei nu vin in Craiova .. deci puteam foarte simplu sa iau tzeapa .. sa dau 100.000 si sa nu vad pe nimeni .. asha kum au facut majoritatea.Concluzia este ca suntetzi foarte pesimisti .. si orice munka in orice fel e bine venit :) iar faptul ka au 13 14 ani e ku atat mai bine .. pentru ka daca ei de la varsta asta fac ceva extraordinar ... numai faptu ka stau atata ca sa raspunda .. sa organizeze...etc.. le va fi de ajutor kand vor fi mai mari ...E ceva sa fii un lider .. un Sef .. de la asha o varsta .
Preferata

:)

Mesajde Weirda » Mie Apr 30, 2003 4:57 pm

"unii idoli..." pai tu ii consideri pe cei de la hi-q niste idoli?! ei sunt un exemplu foarte rar, crede-ma; de expl, eu ii admir pt faptul ca nu umbla cu bodyguarzii dupa ei, sunt deschisi si foarte de treaba... nu am avut ocazia sa vb decat cu dana si mi-a lasat o impresie buna, e chiar o tipa cool! eu vb doar de anumiti fani, care sunt obsedat cu adevarat-am vazut destui- si de anumite fan cluburi care nu isi fac treba cum trebuie...
Weirda
Junior Member

Mesajde bhuttu » Joi Mai 01, 2003 11:33 pm

Eu cred ca mananca lumea cacat. Si mai cred ca frati-miu a intrat in randul lumii.

Prin postul asta imi cam incalc un principiu, ala de a posta pe barfe online cat mai putin posibil, dar daca din viata am scoate compromisurile, n-ar ramane decat cacatul, nu?

DECI , va intreb boieri dumneavoastra:fanclub, ce este un fanclub? Daca imi veniti cu exemplele Bravo de mai sus, da, e vorba de niste copilasi pentru care scoala, fir-ar mama ei a dracu',pare o institutie perimata si Animal X rulzzzz. Dar, dragii mei, acelea nu-s fancluburi. Tentative, in cel mai bun caz.

Un fanclub bun(si subliniez bun, uite: un fanclub bun ) este o institutie in care, normal, trebuie investiti niste bani, dar care odata pusa la punct va incepe sa si scoata bani si in acelasi timp sa ajute, poate chiar foarte mult in unele cazuri, trupa careia ii e dedicat. Investitia, profitul si ajutorul sunt proportionale cu faima trupei, evident.
Poate-am vorbit prostii, nu? Sa lasam exemplele sa vorbeasca dara:
http://www.aerosmith.com , un model de fanclub bine organizat. Al unei trupe cu destula priza la public cam pe tot globul. Contributia de membru e destul de insignifianta ca suma fata de ce se ofera, dar puneti pariu ca aia scot bani? Adica voi n-ati da 60$ pe an ca sa stati la baute cu aia de la Aerosmith? Pai vedeti la ce e bun un fanclub?

http://www.santana.com , site al marelui Carlos si totodata al fanclubului lui oficial. Pai oamenii aia sunt o fundatie. Care, pe langa activitatea de fanclub fac tot felul de actiuni de caritate, documentatii, treburi de-stea.

Si eu tot as mai vorbi, da' mi-e ca v-oti plictisi. Nu de-alta, da' eu m-am plictisit deja. A, care era intrebarea? Au vreun rost fanii si fancluburile? DA!
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Piciulika » Vin Mai 02, 2003 1:42 am

..la ora asta nu mai pot spune decat : "cata dreptate ai, bhuttu!!!"..... in romania se stie ca nu functioneaza sisteme de valori... :D

...normal ca au rost fan-cluburile si mai ales fanii, care daca nu ar fi, nu ar mai exista oameni care sa pupe in fund "vedetele" si sa linga pe jos in urma lor... nu ar mai vinde nici un artist si nici o "vedeta" nimic, nu? :P

restul...scrie deasupra...
Piciulika

Familia de fani...

Mesajde Dreamy_Girl » Sâm Mai 03, 2003 9:07 pm

Cand mai multi oameni sunt fani infocati ai aceleiasi vedete sau trupe, intre ei se creeaza de multe ori o legatura intr-adevar speciala.
Iti spun fara nici o exagerare: Noi, toti fanii DIRECTIA 5 suntem ca o familie mare.
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Dreamy_Girl
Junior Member

Re: Familia de fani...

Mesajde sohatzki » Lun Mai 05, 2003 11:23 pm

Initial trimis de Dreamy_Girl
Cand mai multi oameni sunt fani infocati ai aceleiasi vedete sau trupe, intre ei se creeaza de multe ori o legatura intr-adevar speciala.
Iti spun fara nici o exagerare: Noi, toti fanii DIRECTIA 5 suntem ca o familie mare.

io zic ca nu trebuie un fan-club pentru a se crea o legatura speciala intre niste fani ai unei formatii... legaturile astea sunt evidente, din moment ce esti fan si intelegi muzica unei formatii... ceea ce nici nu poate fi vorba in cazul trupelor ca akcent, tnt s.a.m.d....
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
sohatzki
Junior Member

Re: :)

Mesajde Bortzianu' » Lun Mai 05, 2003 11:49 pm

Initial trimis de d3a^crazY
" hi-q niste idoli?! ei sunt un exemplu foarte rar, crede-ma; de expl, eu ii admir pt faptul ca nu umbla cu bodyguarzii dupa ei, sunt deschisi si foarte de treaba...

..da da ..Ia intreaba-i despre: anul trecut au terorizat Sibiul cu scuterele lor, circuland cu viteza pe Bulevard (unde e interzis si accesul bibciletelor!!!) ... ...asta pentru ca ei sunt Hi in Qui si sunt vedete ... Norocul lor ca nu m-au atins ... halal "foarte de treaba si deschis" ..Si apropos' de fani : multa lume a scuipat dupa ei ...
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: :)

Mesajde Weirda » Mar Mai 06, 2003 3:16 pm

Initial trimis de Bortzianu'

..da da ..Ia intreaba-i despre: anul trecut au terorizat Sibiul cu scuterele lor, circuland cu viteza pe Bulevard (unde e interzis si accesul bibciletelor!!!) ... ...asta pentru ca ei sunt Hi in Qui si sunt vedete ... Norocul lor ca nu m-au atins ... halal "foarte de treaba si deschis" ..Si apropos' de fani : multa lume a scuipat dupa ei ...

asta a fost impresia mea...oricum, cu baietii nu prea am vb, cu dana am stat mai mult
Weirda
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii