Arbitrii, principalii vinovati

Campionatul National, echipa nationala a Romaniei...

Arbitrii, principalii vinovati

Mesajde Einstein » Lun Aug 20, 2001 4:01 pm

Am vazut cu toti cum a arbitrat Corpodean la Steaua-Craiova. Nici ceilalti arbitrii nu sunt mai prejos. Se pare ca arbitrii au cam inceput sa arbitreze numai pentru Bucuresti, echipele din provincie,cum ar fi Craiova, Farul sau Otelul fiind mereu defavorizate de aceste "greseli" ale "cavalerilor fluierilor.

Well, aici puteti sa va spuneti parerea despre arbitrii, precum si sa votati daca ar trebui aduse brigazi din strainatate. Eu personal cred ca ar trebui. Voi ce credeti?
Einstein
Junior Member

Re: Arbitrii, principalii vinovati

Mesajde Vizitator » Joi Aug 23, 2001 9:26 am

Initial trimis de Einstein
Am vazut cu toti cum a arbitrat Corpodean la Steaua-Craiova. Nici ceilalti arbitrii nu sunt mai prejos. Se pare ca arbitrii au cam inceput sa arbitreze numai pentru Bucuresti, echipele din provincie,cum ar fi Craiova, Farul sau Otelul fiind mereu defavorizate de aceste "greseli" ale "cavalerilor fluierilor.

Well, aici puteti sa va spuneti parerea despre arbitrii, precum si sa votati daca ar trebui aduse brigazi din strainatate. Eu personal cred ca ar trebui. Voi ce credeti?
Vizitator

MUIE bALAS (MUIE rAPID)

Mesajde Vizitator » Joi Aug 23, 2001 9:35 am

Sa-mi bag pula in gura lor de tigani jegosi cu Rapidul lor si cu Balaj ala cu pula-ngura. Sunt din Cta si tin al dracului d3e tare cu FARUL si am vb. cu totibaietii din galerie si ii spunem lu laba trista ala de Balaj ca daca-l prindem in cta. il omoram.Cine este el de-si permite sa ne fure pe noi in halul asta. Muie la bucuresteni!!!.Batem la UMT!!!!!!!!!!!!. sami bag pula in tot bucurestiul vostru si in special in rapid si sportul.MULTA MUIE!!!!!

FORZA FARUL
MEREU IN DIV. A
MEREU PREZENTI , MEREU ULTRA'
Vizitator

Mesajde Einstein » Vin Aug 24, 2001 11:03 am

Omule, nu numai farul e dezavantajata de arbitrii.
De exemplu, eu tin cu Craiova si nu mi-a placut deloc cum ne-a arbitrat Corpodean cu Steaua.
Stelistii nu zic nici pas cand arbitrajul le e favorabil, dar, dupa meciul cu National, cand arbitrajul nu le-a mai fost favorabil, s-au plans si ei.
Cred ca ar trebui aduse brigazi din strainatate.
Apropo, vreau sa le transmit stelistilor sa nu vina nici unul la meciul de la Craiova, ca ii omoram. Stiu si ei si cred ca toata lumea ca Craiova are cea mai mare galerie din tara, si cred ca s-a vazut si la finala de cupa cu Dinamo, cand au venit 30.000 de oameni de la Craiova.
Einstein
Junior Member

Înapoi la Fotbal Intern