p.s. acest subiect este dedicat pentru fanii adevarati .. pentru fanatici

Initial trimis de RALUKUTZA
oa .........pai daca as avea nr de tel al idolului meu as sari in sus de bucurie......as face cinste si n-as dormi nopti intregi de fericire
Initial trimis de OLiX
Ce ai face daca ai primi numarul de telefon al "idolului" tau ? Astept sa votati si sa comentati ..
p.s. acest subiect este dedicat pentru fanii adevarati .. pentru fanatici![]()
Initial trimis de OLiX
Ce ai face daca ai primi numarul de telefon al "idolului" tau ? Astept sa votati si sa comentati ..
Initial trimis de OLiX
Initial trimis de eyewitness
-moshu bea bere, io tequila si sod orice este lichid si are denumirea generica de alcool.
Initial trimis de sohatzki
i-as suna o data, as vorbi cu ei vreo 15 minute... cred!.. sau nu! le-as trimite sms-uri cat duce caru'... :p
Initial trimis de Dreamy_Girl
Cine n-ar face asa?
Oh Godness, numai cand ma gandesc ca, cine stie prin ce minune, asa avea okazia sa vorbesc cu idolul meu... Wooooooooowww..
Pt. Bortzianu' (kiar si nelogat): Mey fiinta lu' D-zeu, de unde-ti vin asa idei sucite? Sa stii ca eu ii apreciez pe cei de la D5 pt. muzica lor, si nu sunt obsedaa de... ce crezi tu.
.. Okay?
Initial trimis de OLiX
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator