Oribilul Mosh, cel mai prolific forumist roman

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Oribilul Mosh, cel mai prolific forumist roman

Mesajde Aliosha » Joi Mai 01, 2003 6:06 am

Astazi observam ca Oribilul Gabriel are 7406 posturi (13.03 posts per day) fiind inregistrat pe 09-10-2001. Daca stam sa adunam posturile lui de pe acest forum cu cele de prin alta parti suma lor ar depasi lejer 8000.

In acelasi timp, daca intrati pe alte forumuri si vizualizati top 20 posters outeti observa ca o singura persoana il intrece pe magnificul Flores. Acel user are (acum) 7773 in conditiile in care este inscris pe acel forum pe data 07-01-2000.

Luand in considerare diferenta de un an de activitate si mai ales media de posturi pe zi care este dubla pt Carbasanu, putem sa ii decernam fara frica titlul de cel mai prolific forumist roman (pe un forum romanesc).

Asadar, Gabriel, felicitari pentru premiul "O viatza, un forum". Spune-ne cu ce sentimente intampini aceast eveniment si mai ales care sunt planurile tale de viitor.

PS: Celebritate: iata ce intoarce un search "Oribilul Mosh" pe Google:
http://www.google.ca/search?hl=en&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=Oribilul+Mosh&meta=
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mai 01, 2003 10:31 am

Buna ziua !

Ce este acest subiect ? Un nou talk-show ? Te-ai gandit bine cand l-ai facut...si ai chemat un adevarat campion. :yD

In primul rand nu inteleg de ce cand sunt cautat cu google...apar pe pagina O-Zone alaturi de noraxata. Imi potzi spune ce se intampla ?

In al doilea rand va spun ca nu este deloc dificil sa ai 7400 si ceva de posturi. Aliosha are 4000 , dana peste 4000. Eu am pus un pic mai mult suflet. Sunt asa ca un fel de Wilt Chamberlain al forumului. Bineinteles....putini oameni stiu cine a fost Wilt Chamberlain. Multzi o sa creada ca este vorba despre actorul din Shogun. Nu,nu...ala e Richard Chamberlain. Anjin-san :p

Dupa parerea mea...sunt altzii care au stat mai mult ca mine pe forum. Si care au aberat si mai mult. Dar probabil sunt eu mai simpatic...si am iesit in evidetza.

Lasatzi..ca vine iar vara...si o sa avem useri gen Calypso..cu o medie de 53,55 posturi/zi ! Sa vedetzi atunci bucurie !

Pai cam atat. Altceva nu stiu ce sa mai zic. In incheiere va adresez si eu un Hriston a Inviat....si asta e.

Gabriel :rolleyes:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde vali » Joi Mai 01, 2003 10:37 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
In al doilea rand va spun ca nu este deloc dificil sa ai 7400 si ceva de posturi.

mai ales cand ai net non stop si nici o ocupatie :P

bici
some people deserve to die
vali

1909

Mesajde baixinho© » Joi Mai 01, 2003 11:23 am

Bineinteles....putini oameni stiu cine a fost Wilt Chamberlain. Multzi o sa creada ca este vorba despre actorul din Shogun. Nu,nu...ala e Richard Chamberlain.

[url=http://www.nba.com/history/players/chamberlain_bio.html]
Wilt[/url] este fratele lui [url=http://members.tripod.com/~ukculttv/r-chamberlain.html]
Richard[/url].
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde genicon » Joi Mai 01, 2003 12:13 pm

In al doilea rand va spun ca nu este deloc dificil sa ai 7400 si ceva de posturi. Aliosha are 4000 , dana peste 4000. Eu am pus un pic mai mult suflet. Sunt asa ca un fel de Wilt Chamberlain al forumului. Bineinteles....putini oameni stiu cine a fost Wilt Chamberlain. Multzi o sa creada ca este vorba despre actorul din Shogun. Nu,nu...ala e Richard Chamberlain. Anjin-san :p

Intai si intai, vreau sa spun ca sunt dezamagit. Asteptam din partea bine-meritat-bine-premiatului Mosh un discurs mai ceva ca la Oscar. Se vede ca bietul om se bazeaza pe "fapte, nu vorbe", transcris in limbaj forumistic "posturi, nu vorbe". Mai ales daca se intrepatrunde cu o friptana si un vin bun, Moshul este clar "Orbitor. Aripa stanga" (lapsus de autor) si "Is like a phenomenom" (L.L. Cool J)

Acum pentru cei care nu au chef/timp/inspiratie sa dea cu clicku pe linkurile lui baixinho, va dau eu cea mai pretioasa informatie, sau cea mai importanta legata de Wilt Chamberlain (din cate stiu eu, inca este in viata) - omul asta a marcat intr-un singur meci de baschet (bingo! juca baschet) 100 de puncte, sau peste 100, asta in cazul in care, "pe vremea lui", adica atunci cand le juca el, nu existau aruncari de 3 puncte. In urma unui calcul usor, rezulta ca omul nostru a inscris 2.083 puncte pe minut, adica un cos pe minut, adica ceva extraordinar. Totusi, se vede clar ca mosul mai are mult pana sa il ajunga, pentru ca cele 7 posturi pe zi (rotunjit) nu inseamna decat 0.0019 posturi pe minut. Asadar, moshule, nu pot decat sa iti urez bafta in continuare si Baga mare, sa il iei si pe Wilt!!!! :o :eek: ;)
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Mai 01, 2003 12:17 pm

Initial trimis de genicon
Wilt Chamberlain (din cate stiu eu, inca este in viata)

wrong. a murit pe 12 octombrie 99, la Los Angeles, la varsta de 63 de ani, o luna si 22 de zile.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mai 01, 2003 12:42 pm

Si a castigat 2 titluri de campion NBA. A avut un mare rival in acea vreme ! Cea mai puternica echipa de basket a tuturor timpurilor !!! Boston Celtics-ul anilor 60 ! Acea echipa magnifica a castigat de 8 ori consecutiv campionatul. Au avut 11 titluri de campioni intre 57 si 69....din care 8 consecutive !

Era la Boston atunci un alt mare jucator. Bill Russell. Am avut ocazia sa urmaresc cateva dintre infruntarile acestor titani ai basketului romantic.

mai genicom....eu ce sa zic ? astept sa ma laude lumea. :p
eu doream doar sa o ajung pe dana la posturi..care avea vreo 500. (in toamna lui 2001) nu am crezut nicidoata ca va fi posibil.... ! nu mi-am dat seama ca am ajuns aproape de 7500. :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde vali » Joi Mai 01, 2003 1:23 pm

moshule, cum merge cu ademenirea lu unq ?
some people deserve to die
vali

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mai 01, 2003 1:38 pm

Am vrut sa il aduc pe unq aici...sa scrie la noi...dar m-a refuzat. Pana la urma..mai bine...ca ala ma intrecea in 1 an. :)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde catharsis » Dum Mai 04, 2003 12:02 am

din cate am auzit, wilt chamberlain era cunoscut pentru excesele sale din viata extrasportiva, el laudandu-se ca prin patul lui au trecut vreo 2.000 de femei (daca tin bine minte)
moshule, tu cu cate te lauzi?
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mai 04, 2003 12:14 am

nu cu foarte multe. sunt inca in asteptarea primei stelutze in dreptul inimii.

dar tu cu cate te lauzi...de ai pus intrebarea ? :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Some people just...hmmm.....

Mesajde Love2Fly » Dum Mai 04, 2003 12:18 am

Cred ca o sa am 70 de ani cand o sa am 7400 de mesaje:) fizic nu e posibil.
Moshu e nebun in schimb! Asta nu are viata sociala, nu iese cu forumistii:) nu-i place berea, nu iese la Pizza cu fetele, sta toata ziua si pune posturi aici pe site....ce looser!:) in ultima vreme am auzit ca nici nu o mai ia la l**a din cauza obsesiei de a posta
mai mult!
mai mult!
mai mult!
mai mult!
mai muuuuuult!
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iun 12, 2003 8:46 pm

a se vedea atasamentul ! *p
Fişiere ataşate
cel mai prolific.jpg
cel mai prolific.jpg (120.68 KiB) Vizualizat de 2603 ori
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde nocturna » Joi Iun 12, 2003 11:12 pm

felicitari si la mai mare moshule. asteptam sa depasesti 10.000 de posturi lejer. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iun 12, 2003 11:19 pm

pai trag tare...ca s-a pus un premiu in joc. salgado88/helguera88 ....bunul prieten al lui Mr Hyde ofera o cola celui ce ajunge primul la 10 000 . eu sau unq !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Vin Iun 13, 2003 12:01 am

Moshule,ti-as ura la mai mare da mie frica :j.Poate cade netu din cauza ta...
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

2218

Mesajde baixinho© » Vin Iun 13, 2003 12:37 pm

Lola, vezi ca cand ajunge contoru la 9999, o ia de la 1, nu continua cu 10.000, asa ca mai subtire, c-o sa vina perioada in care Ti-Tina Aguillllllllllllera (apropo scumpa, cand o punem si noi?) o sa aiba mai multe posturi ca tine!
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iun 13, 2003 2:52 pm

baixinho , sper ca nu mi te adresezi mie cu Lola ! vezi ca n-am ajuns sa ma trag de sireturi cu tine pe acest forum. mai ai pana sa ajungi de teapa lu' eye sau SOD.
Oribilul Mosh
Junior Member

?

Mesajde Ayrton » Vin Iun 27, 2003 3:44 pm

Cum mai sta clasamentul Moshule?
Adversarul stie despre competitie sau ai mers pe blat si cand faci 10.000 ii spui lu ala ca a pierdut cola?
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iun 27, 2003 3:55 pm

competitia a fost propusa chiar pe forumul "adversarului". nu e problema mea daca el nu stie.

cum sa stea situatia ? am vreo 200 in fatza....si ma indrept cu pasi repezi catre o sticla de cola la 0,25 ! e 9000 lei ! bani frumosi ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii