Ce ne-a incantat sufletul astazi....

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Re: Arteziana

Mesajde cutuma© » Vin Apr 25, 2003 8:26 pm

Initial trimis de Love2Fly
Fratilor, astia care stati in bucwalle, e o fanatana arteziana nou inaugurata la Obor si noaptea e FANTASTICA....trebuie sa vedeti....e mirifica!:)

Mda, e mirifica, shi se asorteaza DE MINUNE cu aurolacii shi gunoaiele din jur.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Love2Fly » Vin Apr 25, 2003 10:47 pm

Asta cam asha e...insa totusi e un inceput....
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Bamse » Dum Apr 27, 2003 7:39 am

:wazzup:

Astazi nu m-a incantat nimic ...da o sa ma incant acu ...abia astept sa dorm
Go go shift+7 keep running!
Bamse
Junior Member

Mesajde basstard » Dum Apr 27, 2003 12:16 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Fata sin Sibiu de pe hip-hop....care i-a umplut de rusine pe Decret si nea Gabitz. Am ras cu lacrimi..de ce le-a zis.

Azi am pascut fericit in hohote de ras. E mortala gagica.
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde SOD » Dum Apr 27, 2003 1:02 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
care atzi dus-o pe matrasita la restaurant..fara stirea mea ? :mad:

Fariseilor !

ce modest e moshu!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

1903

Mesajde baixinho© » Mie Apr 30, 2003 3:27 pm

campionatu mondial de snucí£r de la Shefild. Bun baiat Hunter í£sta.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde cutuma© » Mie Apr 30, 2003 9:12 pm

Mai e Fu in competitzie? Fantastic asiaticul asta..
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Bamse » Mie Apr 30, 2003 9:41 pm

Am agatzat o gagica super simpatica.

Partea naspa ....e ca aseara cand eram mort de beat in discoteca ..m-a sarutat cea mai buna prietena a mea ..si eu nu vreau sa fie gagica mea ;P
Bamse
Junior Member

1911

Mesajde baixinho© » Joi Mai 01, 2003 11:41 am

Initial trimis de D€CR€T
Mai e Fu in competitzie?

a fost invins in sferturi de englezul Stephen Lee cu 13-7, dupa ce la un moment dat conducea cu 2-0 si 3-1. Semifinalele vor fi, daca tot am scris despre asta, Paul Hunter (Anglia) - Ken Doherty (Irlanda) si Mark Williams (Tara Galilor) - Stephen Lee. Hunter este favoritul meu si m-a uns pe suflet ca l-a scos din competitie pe englezul Peter Ebdon, nimeni altul decat campionul mondial en-titre. Azi, de la orele 20.00, in direct pe Eurosport, incep semifinalele.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde vali » Joi Mai 01, 2003 1:14 pm

Initial trimis de Bamse
Am agatzat o gagica super simpatica.

Partea naspa ....e ca aseara cand eram mort de beat in discoteca ..m-a sarutat cea mai buna prietena a mea ..si eu nu vreau sa fie gagica mea ;P

fuck her and dump her :D
some people deserve to die
vali

Re: 1911

Mesajde Mirela » Joi Mai 01, 2003 2:45 pm

Initial trimis de baixinho
[B]Semifinalele vor fi, daca tot am scris despre asta, Paul Hunter (Anglia) - Ken Doherty (Irlanda) si Mark Williams (Tara Galilor) - Stephen Lee. B]

as always...hop si eu cu incetinitorul.
Ca de obicei s-au nimerit nasol rau de tot semifinalele. De ce nu putea sa fie Williams vs. Doherty si Hunter vs. Lee si o finala Hunter-Doherty? Acu' io cu cine mai tzin?...Stephen Lee nu prea imi place, n-am nimic personal cu el, numa' ca nu-mi place moaca lui :D Iar pe Mark Williams...nu-l suport. Are o tehnica nasoala. Joaca bine, ce-i drept, da' n-are stil, mah,n-are nici un pic de sarm. Fu e baiat de baiat, l-a scos pe Ronnie O'Sullivan (favoritul meu) inca din primul tur ( da' si-a luat Roniie unasutasaizecisinoua de mii de lire? si-a luat! :o )

aaaaah..si ca sa nu fiu offtopic chiar de tot...azi ma incanta ca am muzica noua, am muzica noua!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

errrrrr ..vali

Mesajde Bamse » Vin Mai 02, 2003 3:33 pm

N-o sa fut ma pe nici una ....prieten...am zis de ce ...iar gagica simpatica....e un ingeras ( are 17 ani ) ...n-as putea s-o fac
Bamse
Junior Member

cu dedicatie pt. Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mai 04, 2003 12:04 am

Astazi dupa multa vreme...am ascultat celebra emisiune Fotbal minut cu minut . Nu s-a schimbat nimic !

Ilie Dobre comenta meciul Craiova-Sportu Studentesc....si aveam impresia ca joaca Brazilia cu Argentina in finala campionatului mondial de fotbal.

Octavian Vintila era coordonatorul transmisie din studio...si il tot intrerupea....iar Dobre nu vroia sa dea legatura.

De la Timisoara a relatat Nicolae Secosan. Se auzea publicul spectator la radio...de credem ca e transmisie de pe San Siro. Politehnica a facut din pacate..doar 0-0 cu Otelu.

Mi-a facut o reala placere...sa ascult etapa la radio.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Re: errrrrr ..vali

Mesajde Love2Fly » Dum Mai 04, 2003 12:36 am

Initial trimis de Bamse
N-o sa fut ma pe nici una ....prieten...am zis de ce ...iar gagica simpatica....e un ingeras ( are 17 ani ) ...n-as putea s-o fac

Si ingerii se f*t, ba o iau si la m**e de la 12 ani...asha ca...fuck her little ass!
Love2Fly
Junior Member

n-o fut ma si gata

Mesajde Bamse » Dum Mai 04, 2003 12:42 am

da ca sa nu raman in urma ...maine dupa ce o sa ma intalnesc cu ea...o sa ma intalnesc cu alta...p-asta daca e cu prima ocazia o fut ..ca face pe dura cu mine

ps: cu "pretena" ..dupa ce am evitat-o vreo doua zile...am stat de vorba azi...si a zis okay...io nici n-am crezut ca ..bla bla...si cand am plecat de la ea ..a trantit usa de la intrare de-am crezut ca se darama peretii....pwela mea ..acu parca nici amica mea nu mai vreau sa fie
Bamse
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Lun Mai 05, 2003 12:55 am

Asha se intampla mereu....dupa ce le dai papucii nici nu vor sa mai auda de tine! si totusi....
f**e-o!
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Shaki » Lun Mai 05, 2003 3:41 pm

Azi:
in sfarsit am ajuns pe Net si frec menta ca de obicei in loc sa fac Lucruri Importante
e o zi insorita si calda, cum imi place mie; urasc frigul!!!
o sa merg la plimbare in Parcul Ioanid
Shaki

Mesajde catharsis » Mie Mai 07, 2003 7:57 pm

astazi m-a incantat faptul ca am mai scapat de o teza si am dormit de pe la vreo 1.30 la 7 (ziua desigur...)
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde cubu » Mie Mai 07, 2003 10:28 pm

Azi am facut rost de 2 CD-uri VIDEO cu Dream Theater, un concert din 2000... "Metropolis 2000 - Live from NY"... Si l-am fazut pe Myung facand pe bass cu 6 corzi ce nici un chitarist nu poate face in Romania pe o chitara solo... E nebun...
indescifrabil
cubu

Mesajde Nightmare » Mie Mai 07, 2003 10:50 pm

Azi m-a incantat faptul ca am aflat ca vineri nu mai facem muzica si franceza (materii pe care le predau cei mai enervanti profesori din scoala).
Nightmare
Junior Member

Mesajde MiG29 » Joi Mai 08, 2003 1:59 am

Meciu din regie k am vazut 11 goluri shi meciu lu Faru k shi acolo am vazut 5 goluri shi am dat 10.000 pe bilet...asta vine 2.000 golu +un penalty ratat care e bonus.A shi k mi-am luat ultimu album a lu Bregovic.:)
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Mai 08, 2003 8:35 am

Mi-am gasit vocatia! Imi schimb locul de munca, ma fac "condom tester"!! :D

http://news.bbc.co.uk/2/hi/business/2359457.stm
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mai 08, 2003 8:56 am

Bravo , MiG ! Eu am dat 50 000 pe meciul din Cotroceni..si n-am vazut nici un gol. Singurul spectacol a fost dat...de Los Platanos..care au incantat asistentza cu piese cunoscute.

Steaua o echipa..sub-mediocra ! :(
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde basstard » Joi Mai 08, 2003 9:43 am

Az mia incintat suflitu canele lu vecinu ca nu sa mai pisat pe patalonii mei
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde Mirela » Joi Mai 08, 2003 3:04 pm

Initial trimis de Nicholas_Alex
Mi-am gasit vocatia! Imi schimb locul de munca, ma fac "condom tester"!! :D

Old news, alexe! Si din pacate cred ca ai ratat ocazia :p Mai e un pic si se termina anul academic...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Mai 08, 2003 3:53 pm

Da la anu´ mai face? Zile ca sint voluntar! Nici nu-mi trebuiesc banii aia...mie imi ajunge munca..ca-s silitor..si poate un pachet din ala de 25 de bucati, sa-l am amintire...:D
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Mirela » Joi Mai 08, 2003 4:10 pm

Nujtu daca mai face, da' la anu' io nu-s in Eire, asa ca nuj daca po' sa te ajut cu ceva. Da' las' ca-l stiu pe furnizor si pun o vorba buna pentru tine. Suvenir ii zic sa-ti dea un pachet din ala VIP, da' sa le scoata pe alea verzi, ca n-au nici un Dumnezeu. Nujtu ce-a fost in capu' lor, probabil ca s-au gandit la Irlanda, iarba verde de acasa, yada-yada, da' nu strica sa fi fost si ei un pic mai inspirati.

on-topic: payslip, payslip, in uichend am ce cheltui!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde bhuttu » Joi Mai 08, 2003 10:36 pm

Superb a fost azi radioul de la munca. Unde in alte dati Enrique Iglesias, Los Canos, Voltaj si altii de teapa lor erau obisnuiti ai eterului, azi am ascultat muzica buna spre extrem de buna. A fost Aerosmith cu "Falling in Love" si "don't get mad get even"(parca si "Hole in my soul"), Beatles pana la spargere, Holografuri vechi(de genul "Stai asa in poala mea") si multi, multi alti. Ce ziceti, sa fie vreo legatura cu faptul ca n-a mai fost Radio 21, a fost Radio 3?
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde cubu » Sâm Mai 10, 2003 4:28 pm

Am primit azi un mail de la un prieten vechi din copilarie, care a emigrat in Canada prin '91 sau '92... Zice ca vine incoace saptamana viitoare si vrea sa ne intalnim... Nu l-am mai vazut de cand a plecat... M-am distrat copios citind mailul lui pentru ca nu prea mai stie sa "vorbeste romaneste"... Abia astept sa-l aud "live"... :j
indescifrabil
cubu

Mesajde cubu » Sâm Mai 10, 2003 6:53 pm

Si tot azi am gasit pe LAN ultimul album Stratovarius, "Elements part I"... Suna bine!
indescifrabil
cubu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma