Body&Soul sau Bogdan?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Body&Soul sau Bogdan?

Mesajde Unregistered » Mar Apr 22, 2003 9:22 pm

care credeti ca o sa aiba mai mult succes Body&Soul sau Bogdan
Unregistered

Re: Body&Soul sau Bogdan?

Mesajde Unregistered » Mar Apr 22, 2003 9:27 pm

Initial trimis de Unregistered

cum vi se pare clip-ul body&soul?
Unregistered

Re: Re: Body&Soul sau Bogdan?

Mesajde Unregistered » Mar Apr 22, 2003 11:08 pm

cum vi se pare clip-ul body&soul?

De cacat ,mai de cacat decat melodia. Astia sunt zero fara ala Blond
Unregistered

Re: Re: Re: Body&Soul sau Bogdan?

Mesajde nocturna » Mie Apr 23, 2003 11:01 am

Astia sunt zero fara ala Blond

asa este. cu ala erau 0x1.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Re: Re: Re: Re: Body&Soul sau Bogdan?

Mesajde SweetDream » Mar Apr 29, 2003 5:42 pm

Eu cred ca-i mult mai bine acum decat inainte. Daca pana acum nu prea le auzeam glasciorul ca-i acapara Bogdan, acum vedem ce le poate pielea si eu zic ca au cu ce! Cel putin le-au inchis gura celor care spuneau ca baietii nu au voce si ca vocea era bogdan. Am vazut ca ei se pot descurca cu cantatul, dar bogdan ce o sa faca cu dansul ? Si am vazut ce face body&Soul fara bogdan, dar bogdan ce o sa faca fara body&Soul ???? Ramane de vazut...
SweetDream

Re: Body&Soul sau Bogdan?

Mesajde Bortzianu' » Mie Apr 30, 2003 1:00 am

...mai mult decat cand?
....succes ... e bine zis ..ca e trecator..

..poate care se apuca primul de canto..va avea mai mult succes.
..n-o mai chinui atat ca ... aude oricine "kg de antares" (vorba unui ilustru contemporan de pe forum :) ) pe voci" ..tunere la greu ...

...si-atunci : ce voiai sa spui? canta cineva natural in BsiS ?
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: Body&Soul sau Bogdan?

Mesajde Unregistered » Mie Apr 30, 2003 8:55 pm

Initial trimis de Bortzianu'

...mai mult decat cand?
....succes ... e bine zis ..ca e trecator..

..poate care se apuca primul de canto..va avea mai mult succes.
..n-o mai chinui atat ca ... aude oricine "kg de antares" (vorba unui ilustru contemporan de pe forum :) ) pe voci" ..tunere la greu ...

...si-atunci : ce voiai sa spui? canta cineva natural in BsiS ?

Apropo, stie cineva de pe aici daca bogdan a facut canto ca ma gandeam sa-mi dea ceva lectii ca vreau sa ma apuc de cantat. Am inteles ca are conservatorul...sau...
Unregistered

Re: Re: Re: Body&Soul sau Bogdan?

Mesajde Darec » Mie Apr 30, 2003 9:55 pm

Apropo, stie cineva de pe aici daca bogdan a facut canto ca ma gandeam sa-mi dea ceva lectii ca vreau sa ma apuc de cantat. Am inteles ca are conservatorul...sau...

Misto misto misto....

Trebuia sa faci lectii de canto cu el cat a fost cu voi. Acum cred ca e prea tarziu...:D :D :o
Darec

Re: Re: Re: Re: Body&Soul sau Bogdan?

Mesajde Bortzianu' » Mie Apr 30, 2003 11:15 pm

Initial trimis de Darec

Misto misto misto....

Trebuia sa faci lectii de canto cu el cat a fost cu voi. Acum cred ca e prea tarziu...:D :D :o

:)) Buna!! Punct ochit punct lovit!!!! .....bravo Darec

...:))))))
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mie Apr 30, 2003 11:33 pm

Am pe strada mea un tip care iese la plimbare cu un rottweiller meserias , adevarat...
Cand apare toti maidanezi din cartier incep sa latre , sa se dea la el , dar de la mare , mare distanta...
Daca animalul a intors capul la ei s-au facut mici , mititei ...
Animalul pleaca mai departe , maidanezii raman cu latratul pentru tot restul vietii...
Asta a fost pentru Bortzianul , pentru Darec si alti cativa maidanezi .Sa nu ramaneti cu latratul....
Fara suparare !
Unregistered

Aparentele inseala

Mesajde SweetDream » Joi Mai 01, 2003 12:12 am

Imi pare rau sa va dezamagesc(Bortziane si Darec). Mi-ar fi placut mie sa fac parte din trupa body&Soul in momentul de fata, dar baietii au succesul garantat si fara mine.
Asta e... TEAPA!
SweetDream

Mesajde Bortzianu' » Joi Mai 01, 2003 12:14 am

Am pe strada mea un tip care iese la plimbare cu un rottweiller meserias , adevarat...
Cand apare toti maidanezi din cartier incep sa latre , sa se dea la el , dar de la mare , mare distanta...
Animalul pleaca mai departe , maidanezii raman cu latratul pentru tot restul vietii...
Asta a fost pentru Bortzianul , pentru Darec si alti cativa maidanezi .Sa nu ramaneti cu latratul....
Fara suparare !

HI HI HI
Si voua sa nu vi se BLOCHEZE/SARA CD-ul cand faceti playback!!!

ca va faceti ca kkt ..ca de obicei :))

..Mai: de ce nu va ocupati cu dansul? ca va miscati bine..asta fara misto.

..Si cred ca daca ati lua totusi niste lectii de canto .. vi-ar prinde bine...

CE? numai eu sa bag abdomene ca tembelul???
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Body&Soul sau Bogdan?

Mesajde Darec » Joi Mai 01, 2003 12:24 am

:)) Buna!! Punct ochit punct lovit!!!! .....bravo Darec

...:))))))

Merci, Merci....
Darec

Mesajde SweetDream » Joi Mai 01, 2003 12:27 am

HI HI HI
Si voua sa nu vi se BLOCHEZE/SARA CD-ul cand faceti playback!!!

ca va faceti ca kkt ..ca de obicei :))

..Mai: de ce nu va ocupati cu dansul? ca va miscati bine..asta fara misto.

..Si cred ca daca ati lua totusi niste lectii de canto .. vi-ar prinde bine...
CE? numai eu sa bag abdomene ca tembelul???

Hello!!! Abrambureala!!!! Las-o mai moale cu lalaiala.
Vad ca pricepi greu si iuti repede:In forumul asta e vorba de Body&Soul sau bogdan, nicidecum de canto si playback.
Apropos, cand scoti si tu ceva pe piata cu trupa aia a ta de rock -buricul pamantului- sa vadem si noi daca poti face si altceva in afara de a critica pe altii.
SweetDream

Mesajde Bortzianu' » Joi Mai 01, 2003 12:41 am

Initial trimis de SweetDream

Hello!!! Abrambureala!!!! Las-o mai moale cu lalaiala.
Vad ca pricepi greu si iuti repede:In forumul asta e vorba de Body&Soul sau bogdan, nicidecum de canto si playback.
Apropos, cand scoti si tu ceva pe piata cu trupa aia a ta de rock -buricul pamantului- sa vadem si noi daca poti face si altceva in afara de a critica pe altii.

..Pai deja am facut tanti..

...sper sa mai vezi pana atunci ..:)

..SI ERA VORBA DE trupa B si S care FACE PLAYBACK!!! printre altele!!! si nu orice fel de playback!!! CI unul PE VOCI "ajutate " de calculator...

..despre asta vorbeam tanti ...

..nu te mai eschiva ..iesi macar o data din "visele tale placute" ...

..apropos de abureala-abrambureala..:)
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde SweetDream » Joi Mai 01, 2003 12:58 am

..Pai deja am facut tanti..

...sper sa mai vezi pana atunci ..:)

..SI ERA VORBA DE trupa B si S care FACE PLAYBACK!!! printre altele!!! si nu orice fel de playback!!! CI unul PE VOCI "ajutate " de calculator...

..despre asta vorbeam tanti ...

..nu te mai eschiva ..iesi macar o data din "visele tale placute" ...

..apropos de abureala-abrambureala..:)

Hello! Vocea iti este solicitata mult mai mult in muzica dance decat in rock. Ei "asa cu vocea lor", cum zici tu, au un nume in industria asta de kkt, poate nu atat de renumit ca altii, dar de tine n-a auzit nimeni.
Din partea mea (cu stima si sinceritate) sper sa auzim cat mai curand de voi si de bine!
CIau!
SweetDream

Mesajde Darec » Joi Mai 01, 2003 12:58 am

Fara suparare !

Bai, Grigore Alexandrescule, am inteles in mare parte; n-am inteles cine esti tu rottweilerul sau tipul? De asemenea, cainii latra la tip sau la caine sau la amandoi sau nu e nici o diferenta? Apoi Rottweilerul e fata (gagica) de latra cainii aia la ea ca in mod sigur maidanezii nu sunt poponari ? Rottweilerul sau stapane-su au strabism sau alte probleme de focalizare de vad totul la mare distanta sau au vedenii de vad niste caini ca se fac mici, mititei...sau sunt nemancati de vad mici, costite, fileuri...?

Apropo de "Animalul pleaca mai departe , maidanezii raman cu latratul pentru tot restul vietii..." corect se spune :Apa trece, pietrele raman...parca asa era :D :D :D

Mai vorbim...
Darec

Mesajde Darec » Joi Mai 01, 2003 1:00 am

Bortziene astia ne-au facut caini, eu sunt stelist tu cu cine tii?
asta chiar e de tot cacatul:D :D :D
Darec

Mesajde Darec » Joi Mai 01, 2003 1:09 am

Hello! Vocea iti este solicitata mult mai mult in muzica dance decat in rock.

Zau...Oi fi si tu un pui de Ordean si nu ne-am prins noi astia pe aici cu cine vorbim, Moculescule...prostii de noi...

Ce dracu ma? Asa e Britney Spears e arta si precizie pe langa Metallica sau Guns... Metallica se formeaza prin rock ca sa scoata intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat o basina de album pop-dance "in trei".

Recunosc aici chiar am fost rau. Imi cer scuze...:moon: :moon:
Darec

Mesajde Unregistered » Joi Mai 01, 2003 1:14 am

Initial trimis de Darec

Zau...Oi fi si tu un pui de Ordean si nu ne-am prins noi astia pe aici cu cine vorbim, Moculescule...prostii de noi...

Ce dracu ma? Asa e Britney Spears e arta si precizie pe langa Metallica sau Guns... Metallica se formeaza prin rock ca sa scoata intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat o basina de album pop-dance "in trei".

Recunosc aici chiar am fost rau. Imi cer scuze...:moon: :moon:

Rusinica! Rusinica! O fi trecut de 12 noaptea, dar totusi...
Unregistered

Mesajde Bortzianu' » Joi Mai 01, 2003 1:15 am

Hello! Vocea iti este solicitata mult mai mult in muzica dance decat in rock. Ei "asa cu vocea lor", cum zici tu, au un nume in industria asta de kkt, poate nu atat de renumit ca altii, dar de tine n-a auzit nimeni.
Din partea mea (cu stima si sinceritate) sper sa auzim cat mai curand de voi si de bine!
CIau!

:)) ..nu zau??? ..chiar asa? VOCEA ITI E MAI SOLICITATA la dance ?? ... hi hi hi ..buna gluma. pacat ca n-ai facut-o intentionat..
..cand iti zice cineva ca esti prost ..tu o iei ca pe un compliment???

..imi dau seama ca ...ti-a intrat totul pe o ureche si ti-a iesit ..prin ..celelalte gauri (presupun ca tu ai una in plus)... asa ca .. eu o las balta ...

..si apropos de caini (darec, sunt stelist :) ) ...fumata chestia cu cainii latra/ursul trece ..daca asta voiai sa spui ... ma rog ..eu sunt maidanez (din provincie) ..dar tu esti maidanez de bucale si ..probabil ca si cei de la B si S ..si v-a cam prins BAsescu :))

...asa ca mai bine in satul meu si necastrat ..problema voastra e ca toata mintea voastra aflandu-se in boase .. ati ramas si fara ea :)

..concluzie : alta data cand dai intr-un caine intreaba-te mai intai al cui este ..:)

...daca va prind prin Sibiu ... de mana mea va va sari CD-ul ..fara misto ..:)

Bafta fratilor.
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Darec » Joi Mai 01, 2003 1:29 am

Bai Bortziene astia io cred ca sunt nebuni. In mod sigur nu au mai citit posturile pe aici ale noastre...Ne ataca asa de sarbatori si de zile libere cand suntem "veseli" si avem chef de discutii...

Hai Baietii sunteti la mutare cititi si voi ce scrie pe mai sus si sa-i dam bice ca ne prinde dimineata... Tastati, tastati si iar tastati spunea Lenin de 1 mai :D Pentru Unregistred-ati tastatura e aia din fata voastra... NU NU masa:D :D
Darec

Mesajde Bortzianu' » Joi Mai 01, 2003 1:40 am

Initial trimis de Darec
Bai Bortziene astia io cred ca sunt nebuni. In mod sigur nu au mai citit posturile pe aici ale noastre...Ne ataca asa de sarbatori si de zile libere cand suntem "veseli" si avem chef de discutii...

Hai Baietii sunteti la mutare cititi si voi ce scrie pe mai sus si sa-i dam bice ca ne prinde dimineata... Tastati, tastati si iar tastati spunea Lenin de 1 mai :D Pentru Unregistred-ati tastatura e aia din fata voastra... NU NU masa:D :D

:)) ..ba eu ies ...ca desi le fac "reclama negativa" la amaratii astia de la B si S ..totusi le fac ...

..si oricum nu invata nimic ...n-au reusit parintii lor ..dar eu un strain ...

..nu va aplecati dupa bomboane aruncate de straini ..:)
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Darec » Joi Mai 01, 2003 1:50 am

:)) ..ba eu ies ...ca desi le fac "reclama negativa" la amaratii astia de la B si S ..totusi le fac ...

..si oricum nu invata nimic ...n-au reusit parintii lor ..dar eu un strain ...

..nu va aplecati dupa bomboane aruncate de straini ..:)

Voiam sa spun ca ne irosim talentul... da' ne dezmorteam si noi mainile dupa bautele de la Pasti , nu?:D
Darec

Mesajde Bortzianu' » Joi Mai 01, 2003 1:57 am

Initial trimis de Darec

Voiam sa spun ca ne irosim talentul... da' ne dezmorteam si noi mainile dupa bautele de la Pasti , nu?:D

:))..hi hi ..subtil ca de obicei ..:)
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Darec » Joi Mai 01, 2003 2:04 am

:))..hi hi ..subtil ca de obicei ..:)

Ma vorbeam de nebuni da' tu ai vazut ca suntem singurii dupa aici... Astia au plecat toti la mare... Cine e nebun acum, a? Cred ca ma duc sa ma culc, scuze sa dorm :D :D :D
Bafta si mai ne gasim noi pe aici... Trebuie sa mai cada tampiti pe mainile noastre pe aici sa-i ciufulim nitel...nu de alta dar multi mai sunt... Am auzit ca mare e gradina cu prosti si cu artisti de cacat (scuze de pleonasm) a lu' Dumnezeu dar unii cica au sarit gardul si au cazut in Romania ... Mama ei de asezare strategica a romaniei:D
Darec

Mesajde Unregistered » Joi Mai 01, 2003 10:42 am

PENTRU BORTZIANU SI PENTRU DAREC

Am spus eu ca semanati cu maidanezii de pe marginea drumului ?!
Atunci cred ca am gresit .Stiti cu cine semanati , cu mosulicii din papusile Muppets .
M-am plimbat din amuzament prin toate forumurile :va stiu stilul baieti .Critica , critica ,critica tot va iesi candva ceva .
Apropo la varsta cand mai eram fan , eram fan ABBA .
Socoteste singur cam cat am !
Bai ,bai !
p.s .Cand apareti si voi pe piata muzicala , ca sa se mai distreze si altii pe seama voastra ? S-au cred trebuie sa astept pana la pensie trebusoara asta !

Oricum fara voi ne-am plictisi pe net .IMI PARE RAU ca va durut atacul , dar numai voi , numai voi .
Sa mai vedeti si pe pielea voastra cum este !
Unregistered

Mesajde Unregistered » Joi Mai 01, 2003 10:56 am

Dupa ce-am citit toate mail-urile am cateva precizari de facut :

1.Credema ca niste persoane ca voi cu « experienta » atat de mare in "de-ale forum-urilor" stiu ca nu toate mesajele cu unregistred apartin aceleiasi persoane. Deci, nu mai incurcati oalele caci nu eu am scris masajul cu cainii. Sunt mai multi pe acest forum care participa la discutii.
2.Daca vreti sa vb cu vedete, cautati-le pe frumuri gen »dragi fani, sunt eu andra » si parca erau si aia de la hi-q printr-un thread, ca aici nu sunt.

In final : Body&Soul, sau bogdan ?
Unregistered

Mesajde Bortzianu' » Vin Mai 02, 2003 12:29 am

Dupa ce-am citit toate mail-urile am cateva precizari de facut :

1.Credema ca niste persoane ca voi cu « experienta » atat de mare in "de-ale forum-urilor" stiu ca nu toate mesajele cu unregistred apartin aceleiasi persoane. Deci, nu mai incurcati oalele caci nu eu am scris masajul cu cainii. Sunt mai multi pe acest forum care participa la discutii.
2.Daca vreti sa vb cu vedete, cautati-le pe frumuri gen »dragi fani, sunt eu andra » si parca erau si aia de la hi-q printr-un thread, ca aici nu sunt.

In final : Body&Soul, sau bogdan ?

:))
..Unu : ai lipsit "pe vremea ta" la lectiile despre CRATIMA? ... ascultai abba ..stiu ...

DOI: ..ti-ar place sa ma doara ... dar de alte lucruri ma dor pe mine..in nici un caz ca inca niste non-valori ... au mai scos o piesa..Treaba lor si a retardatilor care ii asculta ... fericiti.

si..TREI : si eu eram fan abba ..cand eram mic...
BAfta!
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Unregistered » Vin Mai 02, 2003 11:29 pm

Bortzianu' dragule , tu acum te certi cu cel putin doi deodata !
Rusinica ofticosule !
Apropo , fan esti la 16 ani , mai apoi renunti la tampenii de astea...
Arata ce poti tu ...
Unregistered

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii