guess who
Moderator: Shaki
Bobez, ai ghicit, iaca6 e Jethro Tull - "Christmas Song" din '72 (Living in the Past).
Nu vi se pare ca seamana cam prea mult cu Phoenix - "Mugur de fluier", aparuta in '74?
Vad ca la clasica nu prea aveti spor, iaca5 e Paganini "Concertul nr 1 pt. vioara si orchestra"
Nu vi se pare ca seamana cam prea mult cu Phoenix - "Mugur de fluier", aparuta in '74?
Vad ca la clasica nu prea aveti spor, iaca5 e Paganini "Concertul nr 1 pt. vioara si orchestra"
..., părerea mea, ...
-
jiji - Junior Member
iaca7 - e clar voce de negru, si orchestratie soul mid 70's .. dupa am downloadat-o de pe kazaa, a devenit clar ca e Ray Charles..
iaca8 - nu stiu, dar tema suna a Mrs. Robinson de P. Simon.. presupun ca e un cover de prin 69-75 facut de oricine care cinta oarecum blues rock: de la Alman Brothers la (de ce nu) Frank Zappa..
iaca9 - Bob Marley - Three Little Birds
iaca8 - nu stiu, dar tema suna a Mrs. Robinson de P. Simon.. presupun ca e un cover de prin 69-75 facut de oricine care cinta oarecum blues rock: de la Alman Brothers la (de ce nu) Frank Zappa..
iaca9 - Bob Marley - Three Little Birds
-
bobez - Junior Member
bobez & aliosha, you're right.
iaca7 - Ray Charles "Eleanor Rigby"
iaca8 - Jimi Hendrix "Little Miss Strange"
iaca9 - Bob Marley and the Wailers "Three Little Birds"
si alta:
iaca7 - Ray Charles "Eleanor Rigby"
iaca8 - Jimi Hendrix "Little Miss Strange"
iaca9 - Bob Marley and the Wailers "Three Little Birds"
si alta:
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
..., părerea mea, ...
-
jiji - Junior Member
Initial trimis de jiji
iaca5 e Paganini "Concertul nr 1 pt. vioara si orchestra"
Cacart, o recunosteam si daca puneai 1 secunda, da' am uitat s-o downloadez... asta e, va trebui sa ma crezi pe cuvant

La "romaneasca zilei" era Titi Botez - Femeia, eterna poveste, ma mira ca nimeni n-a stiut.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
Cred ca am cam sarit calu' cu krautzii, ca vad ca nimeni nu se baga.. (sincer nu ma asteptam la numele melodiilor, doar cam cine cinta)
1 : Faust - 'Krautrock'
2 : Popol Vuh - 'Hossiana Mantra'
3 : Klaus Schulze - 'Totem'
4 : Can - 'One More Night'
5 : Neu! - 'E-Music'
6 : Kraftwerk - 'Metal on Metal'
1 : Faust - 'Krautrock'
2 : Popol Vuh - 'Hossiana Mantra'
3 : Klaus Schulze - 'Totem'
4 : Can - 'One More Night'
5 : Neu! - 'E-Music'
6 : Kraftwerk - 'Metal on Metal'
-
bobez - Junior Member
Re: ha ha ha
LOL!!! Cum draq? Am schimbat si numele fisierului, si in "File Info" in Winamp... L-am downloadat si imediat dupa ce am pus postul, si acum si nu scrie nimic... Explica-mi cum si ce... Sau din cauza ca am o versiune mai veche de Winamp? Nu am decat un ID3 tag... La versiunile mai noi sunt doua ID3 tag-uri... Cred ca asta e...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237

Eu folosesc pt. taiatu de mptreiuri Nero Wave Editor. Ala pe langa faptu ca elimina tagu poate si sa reduca din calitate => dimensiuni mai mici pentru atasament.
Tu cu ce program tai? Ca ii ciudat ca ti-o ramas tagu ID3v2, da nu il ai pe ala de v1. Strange, daca zici ca la tine nu se vede. Io am Winamp 2.80.
..., părerea mea, ...
-
jiji - Junior Member