..de foarte mult timp: Mc Ren - ruthless for life
stie cineva de unde pot face rost de ea, sau daca cineva o are, ii baga un upload pe net ? ;D
greetz
caut o melodie
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
caut o melodie
X
KNICKSONLINE.COM
KNICKSONLINE.COM
-
rady - Junior Member
Re: caut o melodie
Initial trimis de rady
..de foarte mult timp: Mc Ren - ruthless for life
stie cineva de unde pot face rost de ea, sau daca cineva o are, ii baga un upload pe net ? ;D
greetz
Am eu tot albumu: Dami un mail pe mihai@computers-romania.com si mai vdm
Skee-Lo RULEZ!
-
m0l0z - Junior Member
Potzi sa te consideri norokos moshule ca o am yo pa hard ,nu trebuie decat sa-mi dai adresa ta de mail sau mai bine da-mi tu un mail la x-ray@home.ro shi ne intzelegem noi.Peace!
how the fuck can i be white i don't even exist!
how the fuck can i be white i don't even exist!
-
sadox - Junior Member
:)
da o am eu..am vzyt ca esti din bucuresti da-mi un tel la 0723631902 sau mail la kombat@go.ro vii cu un cd disketa ceva si iti trag melodia..ca e mai simplu decat cu uplaod sia lte kestii
-
Kombat - Junior Member
Initial trimis de gizzo
Am zis sa nu mai deschid un nou topic asa ca o sa'mi spun aici rugamintea. Caut o melodie de o gramada de timp si n'am gasit'o pe nicaieri. A.G.-Hidden Crate. Daca ma poate ajuta cineva astept un raspuns.
Incearca cu kazaa sau winmx sau daca nu cu grokster,da un reply sa zici ce-ai rezolvat.Pace
-
sadox - Junior Member
Hei, gizzo, salut! Remember me? PM si da-mi si mie niste linkuri catre roadele muncii tale!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
8 mesaje
• Pagina 1 din 1