Cargo
Initial trimis de vali
copii, NU se lasa spatiu inainte de a pune virgula. dupa DA. inainte NU
bla, bla, bla, vali !puterea obisnuintei ce vrei
avand in vedere ca sursa e libertatea avem toate motivele sa ne indoim da daca e vero, parerea mea e ca e de rau.
a da si sa nu uit : LA MULTI ANI, TAVI!
addio pirata!
-
alina - Junior Member
kkt e in mintea mea!
imi cer scuze ca e cu intarziere!
la multi ani,TAVI!
imi cer scuze ca e cu intarziere!
la multi ani,TAVI!
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
- Rockeru'Somer
- Junior Member
Miercuri, 30 aprilie 2003 va avea loc la Sala Polivalenta din capitala un mega concert rock la care vor participa Verso, Regal (Timisoara), ab4, ZDOB SI ZDUB si CARGO.
Concertul va incepe la orele 19.00, iar biletele s-au pus deja in vanzare la Magazinul Muzica, si costa 100.000 de lei.
Concertul va incepe la orele 19.00, iar biletele s-au pus deja in vanzare la Magazinul Muzica, si costa 100.000 de lei.
- dyane
- Junior Member
cargo aniversar la tv
joi seara, selectiuni din concertul aniversar, la prima tv, dupa Salut Big Brother!
e dimineata in alta viata?
- shinee
- Junior Member
pleaca Kempes
Duminica, 4 mai, Cargo va canta in Piata Constitutiei.
La Polivalenta si in Piata Constitutiei sunt ultimele concerte in care puteti vedea Cargo in formula actuala urmand ca Kempes sa plece in cursul lunii mai in Australia. Fiti alaturi de el si de restul formatiei la aceste 2 cantari si sustineti Cargo in perioada in care urmeaza.
Va iubim maxim pe toti si Kempes o sa ne lipseasca mult, mult..
La Polivalenta si in Piata Constitutiei sunt ultimele concerte in care puteti vedea Cargo in formula actuala urmand ca Kempes sa plece in cursul lunii mai in Australia. Fiti alaturi de el si de restul formatiei la aceste 2 cantari si sustineti Cargo in perioada in care urmeaza.
Va iubim maxim pe toti si Kempes o sa ne lipseasca mult, mult..
- dyane
- Junior Member
Re: pleaca Kempes
Initial trimis de dyane
urmand ca Kempes sa plece in cursul lunii mai in Australia.
Imi bag p**a, Cargo nu o sa mai fie Cargo fara Kempes... E ceva sigur?
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
it's fucking official
ROCK-CONCERT / Concert de adio pentru Cargo si de bun-venit pentru Zdob si Zdub
BUCURESTI, 29 apr (MEDIAFAX) - Trupa Cargo va sustine, miercuri, la Sala Polivalenta, un concert de adio pentru vocalistul formatiei, Ovidiu "Kempes", care a decis sa emigreze in Australia, informeaza, marti, Fundatia Culturala Phoenix, organizatoarea evenimentului.
"Nu se poate altfel pentru ca viata este grea aici si nu am de ales. Singurul lucru de care imi pare enorm de rau sint fanii", a declarat pentru MEDIAFAX solistul formatiei Cargo.
Kempes va mai cinta intr-un singur alt concert alaturi de colegi, in orasul sau, la Arad, pe 3 mai.
Daca pentru tupa Cargo acesta va fi ultimul concert la Bucuresti, pentru Zdob si Zdub este practic primul concert pe scena mare din Capitala, dat fiind ca precedentele au avut loc in general in cluburi, unde publicul s-a inghesuit de fiecare data sa ii vada. Moldovenii care au cucerit Rusia, dar si Europa Occidentala (semnind un contract international cu casa de discuri Warner Music) sint doar in tranzit prin Romania, urmind sa sustina, in luna mai, concerte la Kiev, Riga si Moscova.
Recitalul celor doua trupe va dura aproximativ 2 ore si jumatate, iar in deschidere vor cinta, cite 20 de minute, trupele Regal, Verso si AB4.
Spectacolul va fi prezentat de Florentina Ciobanu, solista grupului Harmonix, si Dodo Dragomir, vocalistul trupei Regal. Cei doi, care sint si parteneri de viata, au realizat si o piesa in duet, “Inger in inima meaâ€Â
BUCURESTI, 29 apr (MEDIAFAX) - Trupa Cargo va sustine, miercuri, la Sala Polivalenta, un concert de adio pentru vocalistul formatiei, Ovidiu "Kempes", care a decis sa emigreze in Australia, informeaza, marti, Fundatia Culturala Phoenix, organizatoarea evenimentului.
"Nu se poate altfel pentru ca viata este grea aici si nu am de ales. Singurul lucru de care imi pare enorm de rau sint fanii", a declarat pentru MEDIAFAX solistul formatiei Cargo.
Kempes va mai cinta intr-un singur alt concert alaturi de colegi, in orasul sau, la Arad, pe 3 mai.
Daca pentru tupa Cargo acesta va fi ultimul concert la Bucuresti, pentru Zdob si Zdub este practic primul concert pe scena mare din Capitala, dat fiind ca precedentele au avut loc in general in cluburi, unde publicul s-a inghesuit de fiecare data sa ii vada. Moldovenii care au cucerit Rusia, dar si Europa Occidentala (semnind un contract international cu casa de discuri Warner Music) sint doar in tranzit prin Romania, urmind sa sustina, in luna mai, concerte la Kiev, Riga si Moscova.
Recitalul celor doua trupe va dura aproximativ 2 ore si jumatate, iar in deschidere vor cinta, cite 20 de minute, trupele Regal, Verso si AB4.
Spectacolul va fi prezentat de Florentina Ciobanu, solista grupului Harmonix, si Dodo Dragomir, vocalistul trupei Regal. Cei doi, care sint si parteneri de viata, au realizat si o piesa in duet, “Inger in inima meaâ€Â
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
ce frumos...pana ieri nu pleca nimeni si acum se cara!!
ce nasol...
ce nasol...
trei arme am la indemana
- Rockeru'Somer
- Junior Member
Eu nu-mi pot imagina piesele Cargo cantate de altcineva.Am asteptat foarte tare un concert Cargo in Cluj dupa cel din vara care a fost superb si acum e foarte greu sa ma obisnuiesc cu ideea ca nu-i voi mai vedea niciodata in formula actuala.;P ;P ;P
Cu trupa ce se va intampla in continuare?
Cu trupa ce se va intampla in continuare?
- tikka
- Junior Member
Sa speram ca ii gasesc un inlocuitor pe masura...
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
A fost super.Pacat,mare pacat, ca se tireaza....
PS: aseara in concert cei mai varza mi s-au parut AB4
PS: aseara in concert cei mai varza mi s-au parut AB4
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
Ziceti ba si voi despre 4 mai... Piata Constitutiei am inteles, da' ora? Afise n-am vazut.
Despre concertul de la Polivalenta v-as tot zice, da' m-am cam ramolit ca sa mai fac cronici de concerte. A fost frumos.
Despre concertul de la Polivalenta v-as tot zice, da' m-am cam ramolit ca sa mai fac cronici de concerte. A fost frumos.
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
rusionasa aparitia lu' barar si pup la realitatea tv!!!
kempes nu e un tradator!!!
kempes nu e un tradator!!!
trei arme am la indemana
- Rockeru'Somer
- Junior Member
rugaminte
ma tot straduiesc sa aflu de pe ce album este piesa "Daca ploaia"...de la Cargo bineinteles...si m-am gandit ca voi trebuie sa stiti...va rog frumos sa ma luminati si pe mine...multumesc
- lilith666..69
- Junior Member
merci mult,bhuttu...(tigari...inca mai am...am ce fuma...pt. moment)
asadar piesa e noua?...foarte bine...ma rog...cred ca nu prea sunt informata asupra noutatilor ce tin de Cargo...ieri am aflat ca pleaca Kempes...cum naiba sa plece?!?!?...atunci Cargo n-o sa mai fie Cargo, urat....
...inca o chestie...urmatorul album, pe care o sa fie si piesa "Daca ploaia s-ar opri"...e inregistrat deja, cu vocea lui Kempes...sau o sa cante altcineva piesele?si cine ar putea fi acel altcineva.?!...in nici intr-un caz nu poate fi Igrisan...nu se potriveste...
asadar piesa e noua?...foarte bine...ma rog...cred ca nu prea sunt informata asupra noutatilor ce tin de Cargo...ieri am aflat ca pleaca Kempes...cum naiba sa plece?!?!?...atunci Cargo n-o sa mai fie Cargo, urat....
...inca o chestie...urmatorul album, pe care o sa fie si piesa "Daca ploaia s-ar opri"...e inregistrat deja, cu vocea lui Kempes...sau o sa cante altcineva piesele?si cine ar putea fi acel altcineva.?!...in nici intr-un caz nu poate fi Igrisan...nu se potriveste...
- lilith666..69
- Junior Member