1935
(anul in care a aparut moneda de 250 de lei)
lansez si eu o intrebare, ca vad ca "subiectul" este la ordinea zilei: doriti sa plece dEpEchEmIND de pe forum? eu am votat "Evident".
Doriti sa plece dEpEchEmIND de pe forum?
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
Doriti sa plece dEpEchEmIND de pe forum?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Eu cred ca nu... uitati-va macar la fata ei din noul avatar... Parca cere mila si zice "Imi pare rau" ....

Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
-
genicon - Junior Member
mie imi e indiferent, poate sa plece, poate sa nu plece, nu am nimic cu ea, ma cam enerveaza cate o data posturile ei, dar de cele mai multe ori incerc sa le trec cu vederea :o
P.S. pe cat punem pariu ca poti sa dispari de pe forum fara sa vrei tu, ai auzit de ban definitiv
..........
P.S. pe cat punem pariu ca poti sa dispari de pe forum fara sa vrei tu, ai auzit de ban definitiv

l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
Ce ma enerveaza astia cu "saraca fata"!
mai baixo, de ce n-ai pus si o varianta cu "mi-e indiferent" ca sa votez si eu?
mai baixo, de ce n-ai pus si o varianta cu "mi-e indiferent" ca sa votez si eu?
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Jasmyna & Bad Girl....argumentatzi votul !
baixo...ai uitat sa pui o optiune la sondaj. continuarea de la..."uite-l cum moare , uite-l cum moare........" .
eu cu aia votez...in acest sondaj. :yD
baixo...ai uitat sa pui o optiune la sondaj. continuarea de la..."uite-l cum moare , uite-l cum moare........" .
eu cu aia votez...in acest sondaj. :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii