andreea balan
47 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
andreea balan
mah, pana nu de mult, mi se parea ca andreea balan canta mai bine decat pe vremea cand era in andre... stilul era parca mai actual, mai fresh... era totusi mai bine decat in andre... insa a venit si momentul care sa-mi dea peste cap toate convingerile: "Plang de dorul tau" mi se pare o piesa 100% in stilul andre... voi ce ziceti?? s-a prostit moga sau este o piesa de pe vremuri?:confused:
-
sohatzki - Junior Member
Pay andreea balan oricum a ramas in stilul "andre".Ca pe albumele ei se afla multe remixuri la melodii cantate in trecut de andre...(de ex. remixuri la "o noapte shi-o zi " shi la "prima iubire" ).
Ultima melodie a andreei chiar imi place mie...daca era cantata de Andre nu cred ca-mi placea ca era shi antoneasca pe-acolo.
"cool"
Ultima melodie a andreei chiar imi place mie...daca era cantata de Andre nu cred ca-mi placea ca era shi antoneasca pe-acolo.
"cool"
- Titina
- Junior Member
Melodia "Plang De Dor" este scrisa de Andreea, si este melodia preferata a acesteia. E o melodie de suflet, doar cei kre simt si trec prin unele momente ale vietii o pot intelege si o pot iubi. Despre melodie este vorba! : )))
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
Initial trimis de Andreea Pisoi
Melodia "Plang De Dor" este scrisa de Andreea, si este melodia preferata a acesteia. E o melodie de suflet, doar cei kre simt si trec prin unele momente ale vietii o pot intelege si o pot iubi. Despre melodie este vorba! : )))
...ba daca o scris-o ea insamna ca e ..o artista nu??
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
-
drumplayer - Junior Member
..... E o melodie de suflet, doar cei kre simt si trec prin unele momente ale vietii o pot intelege si o pot iubi. Despre melodie este vorba! : )))
..si anume despre ce MOMENTE particulare ale vietii vorbesti?? ...armata/somajul/masturbarea/zoofilia? ...
...ca prin restul trecem toti...
-
Bortzianu' - Junior Member
hm....
mie nu-mi prea transmite nici un mesaj melodia aia... eh, tot stilul andre e...
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
-
sohatzki - Junior Member
Nu pot sa ma lupt cu morile de vant... Is prea multe... Si nu ma pun eu cu toti... Anyway, desteptu` cedeaza!.. :B :sal:
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Nu pot sa ma lupt cu morile de vant... Is prea multe... Si nu ma pun eu cu toti... Anyway, desteptu` cedeaza!.. :B :sal:
...I LOVE YOU!!!!!!!:-X
-
a, deci e scrisa de ea... hm... asta explica totul...
-
sohatzki - Junior Member
chiar esti o fana inraita andreea balan?? . cati ani ai?? 7?:rolleyes:
-
..pai nu mai intra pe forum daca esti destearpa... Sau raspunde la intrebarile de mai sus...
-
Bortzianu' - Junior Member
Initial trimis de Bortzianu'
..pai nu mai intra pe forum daca esti destearpa... Sau raspunde la intrebarile de mai sus...
...si daca io vreau sa ma aplec dupa bomboanele aruncate de straini ce-i?:drool: ....

-
Initial trimis de Bortzianu'
..si anume despre ce MOMENTE particulare ale vietii vorbesti?? ...armata/somajul/masturbarea/zoofilia? ...
...ca prin restul trecem toti...
Vai dar ce insensibil ai devenit mai bortziene!!;m
-
LOL! Deci, eu sunt innebunita dupa muzica rock... Anyway... Imi place si Andreea Balan, e draguta...
Daca ii iau apararea, nu inseamna ca-s fan sau ca am 7 ani.... God!!

-
Si eu as fi tare curioasa sa stiu cam ce formatii asculti tu....sau macar ce genuri(asa, din randul rockului)....sa imi fac o idee. Poate faza cu Balanuta e doar o greseala.:rolleyes:
Sanest choice in the insane world...
-
the Zephyr - Junior Member
LOL! Deci, eu sunt innebunita dupa muzica rock... Anyway... Imi place si Andreea Balan, e draguta...Daca ii iau apararea, nu inseamna ca-s fan sau ca am 7 ani.... God!!
mah, zicea de rocarii de la linkin park...:hehe:
-
sohatzki - Junior Member
-
neatza - Mesaje: 5820
Probabil. Am remarcat ca devine un curent destul de popular asta al rockului...asa zisului rock deci
Acu nu stiu ce sa zic. Am intalnit oameni care se dadeau metalisti si mergeau la concerte de-astea mai serioase...si ma intrebau cu alta ocazie daca am vreun cd Limp Bizkit....:rolleyes:

Sanest choice in the insane world...
-
the Zephyr - Junior Member
ohhhhhhhh
io , cu muzica proasta , n-am a face !o ignor , si basta .
La ce naiba sa ma apuc sa o critic ?I-as da astfel , intr-un oarecare fel , importanta .
dar , o singura problema exista ....
si , ma doare tare ,tare ....
si anume :
mie imi plac tare mult copiii .
da cand ii aud fredonand piese gen Andreea Balan ...
incepe sa ma doara la pancreas .
mai multe nu sunt de spus .Din al meu punct de vedere .
aaaa
Traiasca berea !

La ce naiba sa ma apuc sa o critic ?I-as da astfel , intr-un oarecare fel , importanta .
dar , o singura problema exista ....
si , ma doare tare ,tare ....
si anume :
mie imi plac tare mult copiii .
da cand ii aud fredonand piese gen Andreea Balan ...
incepe sa ma doara la pancreas .

mai multe nu sunt de spus .Din al meu punct de vedere .
aaaa
Traiasca berea !

- rockgirl
LOL! Deci, eu sunt innebunita dupa muzica rock... Anyway... Imi place si Andreea Balan, e draguta...![]()
cica fata asculta "The Doors", mai exact Jim Morrison in "duet" cu Andreea Balan.

mah tu nu cumva esti chiar Andreea Balan!? ca o auzeam si pe ea cu declaratii de genu': "imi plac unele melodii de la Aerosmith", "imi place Iris"...:rolleyes:
...ca-s fan sau ca am 7 ani.... God!!
micutzo, ce mi-e 7 ce m-e 14!?

-
nocturna - Mesaje: 8725
LOL! Mda... Exemple?! Ok:MARILYN MANSON, NIRVANA, PAPA ROACH, P.O.D., KORN, METALLICA, LIMP BIZKIT, LINKIN PARK... Etc... Cam asta ar fi pe primu` loc... Ahhh, si sa nu uitam: EVANESCENCE!!! Iar poza Andreei o am pentru ca imi place cum arata aici, si nu aveam pe moment alta asa de mica! ;D Convingator sau nu?!
-
47 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii