Crossroads

ce-a fost pe Muzici o data

Crossroads

Mesajde Titina » Dum Mar 30, 2003 12:18 am

N-am gasit pana acum nici un topic legat de primul film al lei britney,"crossroads".
Io,una,nu l-am vazut,dar vreau sa mi-l cumpar pe DVD,din America(in vara asta mi-l iau).
Am obs. ca nu prea este asha agreat de ceilalti.....de ex. am vazut in unele reviste ca a fost votat printre cele mai proaste filme ale anului 2002,iar la "cele mai proaste actrite ale anului 2002" era enumarata shi ea,cu filmul Crossroads,pe-acolo....
Mie chiar mi-e mila(intr-un fel) cand vad ca.......a ajuns cam rau saraca Brit...(intelegeti)
Daca a vazut careva Crossroads sa-mi spuna shi mie cum e!
Titina
Junior Member

Mesajde CR@ZY » Dum Mar 30, 2003 6:43 pm

Si eu am citit in revista "what's up" :
"Filmul de debut al tinerei cantarete Britney Spears,Crossroads,a fost votat ca fiind cel mai prost film al anului 2002,in cadrul ceremoniei "the naftas".se pare ca filmul a fost nominalizat la opt categorii ale premiilor "razzie",premiile americane,atat ptr. cele mai proaste filme,cat si ptr. cei mai slabi actori."
PA!
A-)
El este departe,foarte departe,...dar totusi nu e chiar asa de departe.
:a
CR@ZY
Junior Member

Mesajde Kyliebaby » Lun Mar 31, 2003 12:54 pm

da da da CRITICII astia ne omoara!
Nu a fost Britney votata cea mai proasta imbracata femeie din lume impreuna cu X=tina desi mie mi se pare ca se imbraca foarte klumea are si ea stilul ei .... si ce daca cateodata se imbrca mai ciudat. Asa este si cu filmul. Eu l-am vazut si vreau sa va spun ca m-as uitat la el in continuu! nu ma pot satura! Nu este cine site ce Blockbuster a avut un buget de 10 mil de $. Este un film normal de casa la care te poti uita cu prietenii.

PS si Lord of the rings si Star Wars au fost votata ca cele mai proaste fime ale anului aa si sa nu uit si HARRY Potter.

Acesta este clasamentul celor mai proaste filme ale anului 2002:

1. Ali G in Da House

2. Men In Black II

3. Jeepers Creepers

4. XXX

5. Crossroads

6. Harry Potter and the Chamber of Secrets

7. Lord of the Rings: The Two Towers

8. Slap Her She's French

9. Signs

10. Goldmember

http://www.ananova.com
Kyliebaby
Junior Member

Mesajde candyman4u » Mie Apr 02, 2003 8:41 am

CRITICII sunt sa critice, ce au altceva de facut!
Au dat oscarul filmului Chicago desi nu-l merita!

Eu am filuml CROSSROADS pe DVD si imi place la nebunie filmul si cum a iesit britney in film e asa dragutza :) :) :) de iti vine sa o papi (frumusica tati')

Dupe mine e SUPER Bine pentru o incepatoare!

(Madona este printre cei mai criticati artisi! Si Britney are mai multe nominalizari la garmmy deca ea si utati ce succes are si nu se lasa invinsa, si Britney are un caracter foarte puternic, char ea a spus ca ce le place criticilor ei nu ii place si invers)

Filmul CROSSROADS a avut un buget de 10 mil de $ si a avut incasari de 83 mil $ adica 800% PROFIT
8 Mile buget 50 mil $ incasari de 150 mil $ 300% profit
Lord of the rings 200 mil $ buget si 800 mil incasari 400% PROFIT
Harry Potter 165 mil $ incasari 800 mil 450% profit

SURSA: http://www.ananova.com

:) :) :)
candyman4u
Junior Member

Mesajde Bubbels » Mar Mai 06, 2003 9:51 pm

mie mi-a placut foarte mult. Asa de dragutza e Britney in film ca nu te poti satura sa te uiti la film :)
:)

:kiss:
Bubbels
Junior Member

Mesajde Zotycos » Mar Mai 06, 2003 10:07 pm

3 din 5 stele

cu un buget asa mic totusi e ceva

Britney saves the day!!!
Zotycos
Junior Member

Mesajde k-rina » Joi Apr 15, 2004 6:46 pm

Jeezus man ... suntetzi kiar vraishte am intrat p-aici din pura curiozitate ... dar vad ca lumea poate fi kiar batuta-n cap ... pe langa scenariul de 2 lei shi "povestea" de nici atat cu veshnicul clisheu al virginei care-shi gaseshte marea iubire in drumul spre celebritate filmul e PLIN de gresheli din cele mai grosolane ... sincer mi-e rushine ca m-am uitat la asha ceva ;S
Always outnumbered never outgunned
k-rina
Junior Member

Mesajde I`m With You » Vin Apr 16, 2004 9:57 am

Nici eu nu am vazut filmul,daR am auzit pe postul "acasa" parca,ca a fost nominalizat la cel mai prost film al anului 2004...
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
I`m With You
Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Vin Apr 16, 2004 5:41 pm

eu am vazut filmul chiar cand a aparut... nota 1 din 10... nasol de tot... ii draguta in film britney dar nu le are cu actoria toate cantaretele vor repede sa fie si actrite dar pana acuma nici una nu a reusit sa ma impresioneze... :O ;g
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Înapoi la De pe muzica