Nicoleta Luciu - Lesbiana (ori bisexuala) sau doar imagine ?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Chestionarul s-a închis pe data de Lun Ian 30, 2006 6:10 am

Lesbiana (ori bisexuala)
51
39%
Imagine si bani
66
50%
Nici una nici alta (Arta)
15
11%

Voturi totale : 132

Mesajde numelemeu » Mie Mai 07, 2003 6:09 am

Motivele pentru care imi pun aceasta intrebare si in acelasi timp v-o adresez si voua, sunt doua:
1. Pictorialul din Playboy in care Nicoleta Luciu a aparut alaturi de Cosmina Pasarin. (pozele aici)
http://www4.kinghost.com/hardcore/moviex4u/nov_2002.htm
2. Videoclipul in care Nicoleta Luciu apare cu inca o "tanti", intr-o ipostaza la fel de "aducatoare de bucurii in "sufletele" barbatiilor" ! (pozele aici)
http://www.tvbabes.as.ro/album.php?apa_album_ID=75&apa_page=1
Deci, pana la urma este Nicoleta Luciu lesbiana (ori bisexuala), sau face ceea ce face, doar pentru imagine si bani ? Sau nici una, nici alta, iar ceea ce face ea, este doar arta si nimic mai mult ?
Despre acest subiect, va invit sa va dati cu parerea in continuare si sa votati in sondajul pe care l-am initiat:
1. Lesbiana (ori bisexuala)
2. Imagine si bani
3. Nici una nici alta (Arta)
Umila mea parere:
1. Lesbiana (ori bisexuala) - Daca este lesbiana, nu am nimic impotriva, dar ar fi o pierdere pentru barbati ;P (d.p.d.v. al frumusetii exterioare), iar daca este bisexuala, la fel nu am nimic impotriva, dar ma bucur :) !
2. Daca face totul doar pentru imagine si bani, parerea mea este ca nu asa ar trebui sa isi castige existenta o fosta "Miss Romania" (in 1999).
3. Arta - Daca era vorba de arta, se apuca de pictat, sculptat, cantat (cu adevarat), sau alte chestii de gen !
MI-AM LUAT SAPCA, HANORACU' V-AM PUPAT ! MA MUT ! ASTAZI 13-05-2003 LA EXACT 1 SAPTAMANA DE LA INSCRIEREA IN FANCLUB.RO, MA RETRAG ! DIN CAUZA MAGARIILOR CARE SE FAC IN FORUM PRINTRE CARE SI NEACCEPTAREA CREARII UNUI FORUM PINK PE MOTIV CA "ADMINISTRATORILOR NU LE PLACE INGHETATA" HABAR N-AU DESPRE CE E VORBA DA' NU VOR ! (DOAR EI CONTEAZA AICI?) ! [click aici]
numelemeu
Junior Member

Mesajde vali » Mie Mai 07, 2003 6:14 am

ce varza esti, ai deschis acelasi subiect de 2 ori...
some people deserve to die
vali

Mesajde numelemeu » Mie Mai 07, 2003 6:22 am

Initial trimis de vali
ce varza esti, ai deschis acelasi subiect de 2 ori...

Bravo tie ! Esti destept ! Oricum am anuntat moderatorul :a , cu urmatorul mesaj:
Salutare ! Sunt "numelemeu"
Nu stiu ce minune am facut, ca prima data cand am postat subiectul (Nicoleta Luciu - Lesbiana sau doar imagine ?), nu eram logat !
Asa ca am postat inca odata subiectul, de data aceasta logat !
As dori daca se poate sa stergi primul postat, adica acela cu "unregistred"
Merci si sorry (cred ca se accepta, deoarece e primul mesaj, deci sunt incepator) !

Merci de critica, ce-i drept pertinenta, si poate data viitoare te legi de subiect si nu de alte chestii !
MI-AM LUAT SAPCA, HANORACU' V-AM PUPAT ! MA MUT ! ASTAZI 13-05-2003 LA EXACT 1 SAPTAMANA DE LA INSCRIEREA IN FANCLUB.RO, MA RETRAG ! DIN CAUZA MAGARIILOR CARE SE FAC IN FORUM PRINTRE CARE SI NEACCEPTAREA CREARII UNUI FORUM PINK PE MOTIV CA "ADMINISTRATORILOR NU LE PLACE INGHETATA" HABAR N-AU DESPRE CE E VORBA DA' NU VOR ! (DOAR EI CONTEAZA AICI?) ! [click aici]
numelemeu
Junior Member

uite asha mai adun un post

Mesajde vali » Mie Mai 07, 2003 6:41 am

nu e mah lesbi, doar se preface
ceea ce, pe noi, ca baieti, nu ne deranjeaza deloc

ps: multam de linku cu tvbabes :D
vali

Mesajde numelemeu » Mie Mai 07, 2003 6:57 am

Ai dreptate ! Link-ul a fost pentru toti, oricum cu placere ! Ma bucur ca am ajuns sa ne intelegem cat de cat, si merci inca o data pentru critica. Nu o sa raman dator :D ! Astept si parerile altora !
Respectele mele !
numelemeu
Junior Member

Mesajde vali » Mie Mai 07, 2003 7:01 am

Initial trimis de numelemeu
Link-ul a fost pentru toti, oricum cu placere !

voiam sa zic merci, ca ala e situl meu :D
vali

Mesajde neatza » Mie Mai 07, 2003 7:32 am

bai frate, shi doar va rugasem sa nu va mai luatzi de nico! ce oameni rai, dom'le! invidiosh pe sucesele altora!

in alta ordine de idei, cine i-o pune se shtie, asha ca poa sa fie ia shi lesbi shi bi shi hetero shi frigida in acelashi timp, ca shansele sunt aceleashi... asta ie... baietzii buni n-are noroc!
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde Nicholas_Alex » Mie Mai 07, 2003 8:26 am

Initial trimis de vali

Hahaha...si cica el face numai site-uri "cuminti"...ia zi, unde-i ala cu moshu`???

Pe Nicoleta nu o vad prin pozele alea cu botu´n savarina...eu cred ca este chestie de imagine..:)
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

da, mah...

Mesajde sohatzki » Mie Mai 07, 2003 10:28 pm

nicoleta aia e la fel de lesbiana ca si alea de la t.a.t.u... imagine si bani, ce dreq...
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
sohatzki
Junior Member

Am inteles !

Mesajde numelemeu » Joi Mai 08, 2003 12:25 am

Initial trimis de vali

Daca nu ai specificat si tu, de unde sa visez :confused: ?! Oricum cu placere ! Si ai putea sa faci un site mai bun ! Nu zic, ca e rau, dar nici premiu nu iti dau !
numelemeu
Junior Member

M-ai inteles gresit !

Mesajde numelemeu » Joi Mai 08, 2003 12:34 am

Initial trimis de neatza
bai frate, shi doar va rugasem sa nu va mai luatzi de nico! ce oameni rai, dom'le! invidiosh pe sucesele altora!

in alta ordine de idei, cine i-o pune se shtie, asha ca poa sa fie ia shi lesbi shi bi shi hetero shi frigida in acelashi timp, ca shansele sunt aceleashi... asta ie... baietzii buni n-are noroc!

Eu nu am vrut decat sa aflu parerea oamenilor, nu m-am luat de ea :a ! Nu sunt invidios pe INSUCCESUL ei (de la Miss Romania la prostitutie legala) :D ! Cat despre partea cu cine "i-o pune" :sperm: , ASTA E :o ! Dar se supara cineva daca stam si noi la rand ca sa i-o dam la coada :D ?
numelemeu
Junior Member

Re: da, mah...

Mesajde numelemeu » Joi Mai 08, 2003 12:38 am

Initial trimis de sohatzki
nicoleta aia e la fel de lesbiana ca si alea de la t.a.t.u... imagine si bani, ce dreq...

Asta zic si eu :B ! Romancele "destepte" :con: fac orice pentru succes si bani :M !
numelemeu
Junior Member

Votati si Postati !

Mesajde numelemeu » Joi Mai 08, 2003 4:37 am

Va astept sa votati si mai ales sa va spuneti parerea pe marginea acestui subiect ! Toate gandurile bune :D sa se adune ! Sa vedem rezultatele si mai ales ce "surprize" placute ne mai rezerva Nicoleta Luciu :a !
numelemeu
Junior Member

Mesajde gigel » Mar Mai 13, 2003 12:19 pm

ce e cu intrebarea asta. e o imagine, si aia atat de proasta, ca astricat si "gazeta sporturilor" cu ea!
gigel

Mesajde Unregistered » Mar Mai 13, 2003 12:52 pm

OCCIDENTUL SA RTAIASCA. bine ca mai au ce sa vada de afara pt. a avea de unde sa mai copieza. daca nu apareau tatu, nici ele nu ar fi avut acum ideea de a fi lesbi. doua taranci vaci pline de balegar. nimic nou in peisajul muzical autohton. m*** cu sacaz.
Unregistered

Re: Nicoleta Luciu - Lesbiana (ori bisexuala) sau doar imagine ?

Mesajde drumplayer » Joi Mai 15, 2003 12:36 pm

2.

p.s. ma intreb daca e fericita.. probabil nici nu poate concepe termenul... d-apoi sa mai simta nevoia..
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
drumplayer
Junior Member

Re: Nicoleta Luciu - Lesbiana (ori bisexuala) sau doar imagine ?

Mesajde Unregistered » Joi Mai 15, 2003 1:06 pm

Initial trimis de numelemeu
Motivele pentru care imi pun aceasta intrebare si in acelasi timp v-o adresez si voua, sunt doua:
1. Pictorialul din Playboy in care Nicoleta Luciu a aparut alaturi de Cosmina Pasarin. (pozele aici)
http://www4.kinghost.com/hardcore/moviex4u/nov_2002.htm
2. Videoclipul in care Nicoleta Luciu apare cu inca o "tanti", intr-o ipostaza la fel de "aducatoare de bucurii in "sufletele" barbatiilor" ! (pozele aici)
http://www.tvbabes.as.ro/album.php?apa_album_ID=75&apa_page=1
Deci, pana la urma este Nicoleta Luciu lesbiana (ori bisexuala), sau face ceea ce face, doar pentru imagine si bani ? Sau nici una, nici alta, iar ceea ce face ea, este doar arta si nimic mai mult ?
Despre acest subiect, va invit sa va dati cu parerea in continuare si sa votati in sondajul pe care l-am initiat:
1. Lesbiana (ori bisexuala)
2. Imagine si bani
3. Nici una nici alta (Arta)
Umila mea parere:
1. Lesbiana (ori bisexuala) - Daca este lesbiana, nu am nimic impotriva, dar ar fi o pierdere pentru barbati ;P (d.p.d.v. al frumusetii exterioare), iar daca este bisexuala, la fel nu am nimic impotriva, dar ma bucur :) !
2. Daca face totul doar pentru imagine si bani, parerea mea este ca nu asa ar trebui sa isi castige existenta o fosta "Miss Romania" (in 1999).
3. Arta - Daca era vorba de arta, se apuca de pictat, sculptat, cantat (cu adevarat), sau alte chestii de gen !

Te pup te iubesc vreau sa te am!!!!! Rusi 0744360735 0722526132
Unregistered

Re: Re: Nicoleta Luciu - Lesbiana (ori bisexuala) sau doar imagine ?

Mesajde drumplayer » Joi Mai 15, 2003 9:03 pm

Initial trimis de Unregistered

..obsedatule;a
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
drumplayer
Junior Member

Re: Re: Nicoleta Luciu - Lesbiana (ori bisexuala) sau doar imagine ?

Mesajde sohatzki » Joi Mai 15, 2003 10:34 pm

Initial trimis de Unregistered

esti penal... helaaaau... de cand pot posta mesaje toti bolnavii mintali si pe forumu' asta??:bleah: mah rusi, u pa toate vrei sa le futi? si pe bebelusa, si pe asta...:hehe:
fuck this: :moon:
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
sohatzki
Junior Member

Mesajde Titina » Dum Mai 18, 2003 5:27 pm

Io cred ca-i .......poate o fi bisexuala,dar cred ca face doar asha ca sa vada reactia publicului...(cum mi-am pus shi io avatarul ala cu doua fete... :D )

Oricum,mie-mi place formatia shi cand apare albumul lor de debut(daca apare),io o sa-l cumpar... :D
Titina
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii