telenovelele
Moderator: anjin-san
vreau shi io desene. pentru unele ash fi dispus sa vin shi la sibiu. bai za uiei: mai exista budi bar?
-
neatza - Mesaje: 5820
Initial trimis de ASENA
poate ai sa ajungi administrator
auzi aseno pana aici. vezi ca te intreci cu gluma. pe acest forum administrator poate fi numai unu, unicul oribil mosh ,cel mai prolific forumist pe care l-a dat romania pana acu. nici prin vis sa nu cutezi a gandi ca altcineva in afara de lustru oribil mosh ar putea administra acest forum.
la primul post sa-ti ceri iertare. sau dai imediat pemeu sau ymeu lustrului cu scuzele de rigoare...ai inteles? inconstiento !!!
-
eyewitness - Mesaje: 19220
[quote]Initial trimis de eyewitness
[B]
pe acest forum administrator poate fi numai unu, unicul oribil mosh ,cel mai prolific forumist pe care l-a dat romania pana acu.
Ai dreptate! Cu toata ironia ta, moshu' e cel mai tare!
[B]
pe acest forum administrator poate fi numai unu, unicul oribil mosh ,cel mai prolific forumist pe care l-a dat romania pana acu.
Ai dreptate! Cu toata ironia ta, moshu' e cel mai tare!
- ASENA
- Junior Member
Initial trimis de bassplayer
Da, dar nu mai e atmosfera de pe vremuri. Acum e plin de pacalici si daca nu canta maneaua canta DJ Bobo
nasol! n-am mai fost p'acolo din '96.
-
neatza - Mesaje: 5820
Initial trimis de ASENA
moshu' e cel mai tare!
...auzi tu aseno adica acu doo posturi vroiai pa altu admin si acu il periezi pe moshu...pai hotaraste-te nu umbla cu clona vopsita ca nu tine...si de unde stii ca moshu-i tare? l-ai pipait?
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Ador, am adorat si voi dora mereu Clona. Nici o telenovela nu m-a mai facut sa plang pana acum cum a facut Clona mai ales. De ce nu il mai dati pe posturi, chiar si in portugheza (dar mai bine nu). Cel mai mult mi-a placut povestea de dragoste dintre Jade si Lucas. Sincera sa fiu la un moment dat am crezut ca Jade va ramane cu Leo, said sau Zein.
Va rog sa nu uitati de rugamintea mea.
Va pupic, Sandy Bell
Va pupic, Sandy Bell
- Sandy Bell
Initial trimis de Sandy Bell
Ador, am adorat si voi dora mereu Clona. Nici o telenovela nu m-a mai facut sa plang pana acum cum a facut Clona mai ales. De ce nu il mai dati pe posturi, chiar si in portugheza (dar mai bine nu). Cel mai mult mi-a placut povestea de dragoste dintre Jade si Lucas. Sincera sa fiu la un moment dat am crezut ca Jade va ramane cu Leo, said sau Zein.
Va pupic, Sandy Bell
Sau poate distractia abia incepe :o
"Imperious, choleric, irascible, extreme in everything,
with a dissolute imagination of the like which has never been seen.
Atheistic to the point of fanaticism, there you have me in a nutshell.
And kill me again or take me as I am, for I shall not change.
NEVER !"
with a dissolute imagination of the like which has never been seen.
Atheistic to the point of fanaticism, there you have me in a nutshell.
And kill me again or take me as I am, for I shall not change.
NEVER !"
-
Necuratu' - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma