Cei mai afoni artisti din Romania

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Cei mai afoni artisti din muzica romaneasca

Andreea Antonescu
16
17%
Andreea Balan
16
17%
Andra
5
5%
Akcent
12
13%
O-zone
9
9%
Angel
6
6%
Viva
7
7%
Cream
5
5%
Alina Sorescu
6
6%
Pops
14
15%

Voturi totale : 96

Mesajde V.T. » Joi Mai 01, 2003 1:11 pm

Initial trimis de Unregistered
Orice s-ar spune trebuie sa recunoasteti ca afoana mai mare decat uni-ka nu exista, imi aduc aminte de melodia cu labirint, de unde drak castiga asta bani, cine ii cumpara albumele, cine merge la "spectacolele ei"?

Ti-as da dreptate 1000%, insa vezi tu ? E usor sa pui "k" la final pentru a evita sa dai cu degetele pe tastatura, insa pot sa pun pariu ca tie la scoala iti placea mai mult sa bei cerneala decat sa scrii cu ea.... Afoana nu exista in limba romana, decat in masura in care din puntul tau de vedere sunt valabile si "geoloaga", "psiholoaga", "tenismena"...etc. Personal stiam de afona... "Cool", nu-i "asha moshule" ? Este, cu "dreaq" !
V.T.

Mesajde Unregistered » Sâm Mai 03, 2003 11:38 pm

Initial trimis de V.T.

Ti-as da dreptate 1000%, insa vezi tu ? E usor sa pui "k" la final pentru a evita sa dai cu degetele pe tastatura, insa pot sa pun pariu ca tie la scoala iti placea mai mult sa bei cerneala decat sa scrii cu ea.... Afoana nu exista in limba romana, decat in masura in care din puntul tau de vedere sunt valabile si "geoloaga", "psiholoaga", "tenismena"...etc. Personal stiam de afona... "Cool", nu-i "asha moshule" ? Este, cu "dreaq" !

Am si eu o intrebare ptr. tine, distrusule:

Unde te crezi?

Fiecare poate sa scrie cum vrea si ce vrea pe net, aici nu se dau note si de aia orice om normal la cap nu sta sa verifice orice virgula. Dar mai sunt si obsedati ca tine.
Du-te fraiere si gaseste-ti alta ocupatie!

Asa ca "pruteanule" daca ar fi existat mereu tembeli cum esti tu, am fi vorbit si acum latina ca pe vremea lui Traian, problema este ca lumea merge inainte si este in continua schimbare, nu tine cont de toti obsedatii.

Iar la gramatica cred ca cei care ma cunosc ar rade in hohote vazand cum un natarau incearca sa-mi dea lectii.

Fraiere, poate tu te crezi mai destept decat un intreg forum, unde toti spun afoana tu spui afona, oare cine este idiotul? tu sau o lume intreaga?

shi marsh din fatza mea katzi futt shi una, kakatule
Unregistered

Mesajde Unregistered » Dum Mai 04, 2003 2:43 am

Unde te crezi?

Fiecare poate sa scrie cum vrea si ce vrea pe net, aici nu se dau note si de aia orice om normal la cap nu sta sa verifice orice virgula. Dar mai sunt si obsedati ca tine.

Asa ca "pruteanule" daca ar fi existat mereu tembeli cum esti tu, am fi vorbit si acum latina ca pe vremea lui Traian, problema este ca lumea merge inainte si este in continua schimbare, nu tine cont de toti obsedatii.

Iar la gramatica cred ca cei care ma cunosc ar rade in hohote vazand cum un natarau incearca sa-mi dea lectii.

Fraiere, poate tu te crezi mai destept decat un intreg forum, unde toti spun afoana tu spui afona, oare cine este idiotul? tu sau o lume intreaga?

shi marsh din fatza mea katzi futt shi una, kakatule

TU..omul a incercat sa te invete ceva ...trebuia sa zici multumesc.
Unregistered

Mesajde V.T. » Lun Mai 05, 2003 1:55 pm

Unde te crezi?

shi marsh din fatza mea katzi ***t shi una, kakatule

La un asemenea discurs, mi-e teama ca nu pot sa raspund. Asa ca, la fel ca si Gelu Voican Voiculescu, imi exprim perplexitatea. Uite, vezi ? De-aia e Romania unde e. Datorita unora ca tine, care isi ascund ignoranta (ca sa nu spun imbecilitatea) in spatele unui asa numit progres lingvistic. Restul de vorbe e practi inutil.... Astept sa treci la fapte. Jmechere !
V.T.

Mesajde neatza » Lun Mai 05, 2003 2:33 pm

Unde te crezi?

shi marsh din fatza mea katzi ***t shi una, kakatule

bravo baiatu'! tine-o tot asha! ***e-i in gura p'aia cu gramatica lor! sper sa ajungi cat mai departe shi sa ramai acolo!
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde Unregistered » Mar Mai 06, 2003 12:50 am

Intradevar, in dictionar termenul corect este "afona", dar sincer sa fiu pana acum l-am intalnit doar sub forma "afoana", acum, scuzati-ma ca nu caut in dictionar la fiecare cuvant ca sa vad care este forma corecta, mai ales la asemenea cuvinte care nu fac parte din vocabularul uzual.

Si apoi, dupa cum am spus, forma afoana mi se pare mai corecta.
Ex. pe care le-ai dat sunt de profesii, sau tu consideri ca "afo(a)na" este o profesie?

Se pare ca in Romania este.
Unregistered

Mesajde neatza » Mar Mai 06, 2003 7:59 am

...scuzati-ma ca nu caut in dictionar la fiecare cuvant ca sa vad care este forma corecta, mai ales la asemenea cuvinte care nu fac parte din vocabularul uzual.

"afona" nu va fi niciodata un cuvant uzual intr-un vocabular de 40 de cuvinte dintre care 20 sunt sinonime.

neatza

Re: Re: buuuuuu

Mesajde neatza » Mar Mai 06, 2003 8:04 am

Initial trimis de Cr@zY @nGeL
Animal X e o trupa buna. Nu degeaba au multi fani.

adrian copilu minune ie o trupa buna. nu degeaba are multzi fani.
daniela giorfii ie o tipa buna. nu degeaba are mult silicon.
mintea ie o treaba buna. degeaba are mult creier.

neatza

Mesajde V.T. » Mar Mai 06, 2003 9:41 am

Ex. pe care le-ai dat sunt de profesii, sau tu consideri ca "afo(a)na" este o profesie?

Apreciem si aplaudam efortul tau de a deschide un dictionar. Multimea este in delir si cere tampitilor de la Acdemia Romana sa-si bage mintile in cap si sa legalizeze si forma "afoana". Am facut chiar si o petitie, pe care daca e nevoie cu forta o vom impune tampitior alora care cred ca pot face ce vor si cand vor ei...
Asadar, propunem ca de astazi 6 Mai 2003, zi pe care am denumit-o generic "Ziua Eliberarii de Prejudecati a Limbii Romane", sa fie considerate corecte urmaoarele :
- ghiveta
- tranversare
- calorefer
- albitru
- trotal
- cartie
- cremenal
- frimituri
- plover
V.T.

Mesajde neatza » Mar Mai 06, 2003 11:43 am

sa nu uitam de
- mi-ar place
- mai am fost
- shtres & co.
- expadrile
- seros
- shi multe, multe altele

neatza

Mesajde cubu » Mar Mai 06, 2003 2:48 pm

Heheheee... Mie-mi place cum suna "shtart"...
indescifrabil
cubu

Mesajde drumplayer » Mar Mai 06, 2003 4:04 pm

Initial trimis de V.T.

..da vezi ca ai uitat un "c" la "puntul"! SMART ASS!:moon:

...na? cum e?
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
drumplayer
Junior Member

Mesajde drumplayer » Mar Mai 06, 2003 4:13 pm

Initial trimis de V.T.

Apreciem si aplaudam efortul tau de a deschide un dictionar. Multimea este in delir si cere tampitilor de la Acdemia Romana sa-si bage mintile in cap si sa legalizeze si forma "afoana". Am facut chiar si o petitie, pe care daca e nevoie cu forta o vom impune tampitior alora care cred ca pot face ce vor si cand vor ei...
Asadar, propunem ca de astazi 6 Mai 2003, zi pe care am denumit-o generic "Ziua Eliberarii de Prejudecati a Limbii Romane", sa fie considerate corecte urmaoarele :
- ghiveta
- tranversare
- calorefer
- albitru
- trotal
- cartie
- cremenal
- frimituri
- plover

ce-i aia "Acdemia" ?? si ce-i aia "tampitior"?? da "urmaoarele" ce inseamna la tine?? nu de alta, da nu am gasit in DEX... sau nu-ti merge tastatura? aaaahh pardon! functioneaza, ca doar n-are picioare.... mai lasa-ne si tu ca nu suntem la ora de romana!

;a ;a ;a
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
drumplayer
Junior Member

Mesajde The Baby Girl » Mar Mai 06, 2003 6:10 pm

Artisti? Dragul meu, nu cred ca stiti definitia...Nu inseamna numai voce...Ca sa fii un artist desavarsit pe plan muzical, caci banuiesc ca la acesta va referiti (exista mai multe puncte de vedere) trebuie sa respecti niste reguli, insa nu neapart un sablon...
Pe scena trebuie sa joace un anumit rol, trebuie sa aiba o imagina, trebuie sa faca o coregrafie...etc

Noi nu avem artisti adevarati!!! Avem doar persoane publice...
Threadul este varza!!!:sperm:
The Baby Girl
Junior Member

Re: Re: buuuuuu

Mesajde sohatzki » Mar Mai 06, 2003 10:14 pm

Initial trimis de Cr@zY @nGeL
Initial trimis de sohatzki
[B]enimal ics

In primul rand, se scrieAnimal X . In al doilea rand, Animal X e o trupa buna. Nu degeaba au multi fani.

pot sa aiba multi fani... si Ardian Coptilu' Minune are multi fani... si Guta are multi fani... si ce vina am eu ca sunt multi prosti?...
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
sohatzki
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mie Mai 07, 2003 8:13 am

Initial trimis de drumplayer

ce-i aia "Acdemia" ?? si ce-i aia "tampitior"?? da "urmaoarele" ce inseamna la tine?? nu de alta, da nu am gasit in DEX... sau nu-ti merge tastatura? aaaahh pardon! functioneaza, ca doar n-are picioare.... mai lasa-ne si tu ca nu suntem la ora de romana!

;a ;a ;a

Dupa cum bine constati nu sunt user inregistrat, in consecinta nu pot reveni asupra mesajului pentru a-l corecta. Dar poate ca spiritul de observatie nu-ti este anesteziat chiar general, astfel incat sa realizezi ca greselile mele s-au strecurat eventual din graba si in nici un caz nu sunt de fond, cum se intampla la prea multi... Insa de la tine sincer nu ma astept sa faci diferenta asta. In nici un caz dupa ce ai scris la subiectul legat de muzica religioasa si religie in general. Este evident ca ceea ce te carcterizeza, cel putin in momentul de fata, este superficialitatea, ca sa nu-i spun ignoranta. Nu-i timpul pierdut. Presupun ca nu ai 20 de ani. Timpul ar mai fi, dar grabeste-te !
Unregistered

Mesajde Unregistered » Mie Mai 07, 2003 8:15 am

Timpul ar mai fi, dar grabeste-te ! [/B][/QUOTE]

Evident ca iar m-am grabit... Timp ar mai fi...
Unregistered

Mesajde Wild Rose » Mie Mai 07, 2003 10:04 pm

pai eu nu am cum sa-i votez pentru ca... trebuie sa existe si optiunea "all of the above"
Angel mai merge..macar are voce... dar restul...lasa de dorit!!

Ar trebui sa-i auziti vocea lui Liviu (l.a) ;D
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde cubu » Mie Mai 07, 2003 10:07 pm

Initial trimis de Bad Girl

:bleah:
indescifrabil
cubu

Mesajde neatza » Mie Mai 07, 2003 10:10 pm

Initial trimis de Bad Girl

de ce?

neatza

Mesajde cat_ » Joi Sep 25, 2003 3:37 pm

zoofilicsii sunt in fruntea sondajului...de afoni...adica primii de la coada :t
cat_
Junior Member

Mesajde Weirda » Joi Sep 25, 2003 7:27 pm

Initial trimis de Catelul_Fantoma
zoofilicsii sunt in fruntea sondajului...de afoni...adica primii de la coada :t

si care sunt aceiaa ma rog?! n`am auzit de vro formatie intitulandu`se asa... sau e vb de oamenii care lucreaza la zoo?? sau de animalele de akolo?! :con: :D
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde sohatzki » Joi Sep 25, 2003 9:36 pm

ce devotate mai sunt si fanele astea enimal ics, dom'le...;h
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
sohatzki
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii