Am crezut initial ca este vorba doar despre un caz izolat. "Ia cu tine si inima mea". Dar de atunci recidiveaza la fiecare melodie cu niste versuri pe care bunul simt nu ma lasa sa le calific aici. Intrebari: De ce? Cine? Cum?
vezi pentru edificare si http://www.muzica.home.ro/versuri.htm
avem deja 4 melodii compromise.
Versuri A.S.I.A.
Moderator: anjin-san
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
Versuri A.S.I.A.
DrSlam has left the building!
- DrSlam
- Junior Member
Re: Versuri A.S.I.A.
mai versurile ASIEI nu sunt proaste...sunt foarte proaste...fetele alea sunt pur shi simplu obsedate de america...shi in plus mai bine ar face backing vocals...muzica aia a lu adi ordean nu e dance...personal, imi aduce aminte de angela similea, de corina chiriac...shi astea macar au facut ceva klumea pe vremea lor...dar sa raman la versuri...pai ele sunt ultimul refugiu al incompetentei...nu conteaza neaparat cine le face...simplul fapt ca versurile alea sunt cantate denota cantitatea prostiei care depaseste limitele legale din capul lor...cred ca oricare din fete ar putea sa fie caracterizate prin zicala "de urata nu-i frumoasa, da-i desteapta, proasta dracu " ....
- speedo
- Junior Member
Sincer nu prea cred ca ele au vreo vina pt. versuri. Treaba lor este sa dea din tzatze pe scena,sa zambeasca ca vacile si sa faca playback. Cred ca Adi Ordean e vinovat pentru tot ce inseamna Asia.
Asta nu inseamna fireste ca cele 4 nu sunt niste gasculite tembele. Mai sunt si urate pe deasupra.
Asta nu inseamna fireste ca cele 4 nu sunt niste gasculite tembele. Mai sunt si urate pe deasupra.
Stii ca s-a nascut un om destept cand vezi prostii ca se-aduna sa-l doboare.
- Baluba
- Junior Member
ASIA sunt infecte.
Muzica si versuri facute la plictis, fara interes si fara talent.
Au impresia ca daca poarta D la cupa si au paru' facut codite pot fi considerate vedete.
La fel pentru Evrika si restul turmei...
Muzica si versuri facute la plictis, fara interes si fara talent.
Au impresia ca daca poarta D la cupa si au paru' facut codite pot fi considerate vedete.
La fel pentru Evrika si restul turmei...
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Initial trimis de DrSlam
Am crezut initial ca este vorba doar despre un caz izolat. "Ia cu tine si inima mea". Dar de atunci recidiveaza la fiecare melodie cu niste versuri pe care bunul simt nu ma lasa sa le calific aici. Intrebari: De ce? Cine? Cum?
vezi pentru edificare si http://www.muzica.home.ro/versuri.htm
avem deja 4 melodii compromise.
De ce dr.Slam? Poi ce pretentii putem sa avem noi cind pina la ora actuala nici cu monstrul din Loch Ness si nici cu Yeti nu stim prea bine ce e? Oricum, a functionat, cred, combinatia magica tupeu+proptele (una fiind fata de senator sau ma rog, ceva in halul asta?). De fapt, de ce tot insistam sa le numim versuri cind de fapt sint doar cuvinte pe muzica, fiindca nu au nici rima, nici ritm. Si de cind o fi asa de cald in America? Bin Laden stie.........
Ma tot interb ce garsoniera o fi asa de calduroasa iarna asta ca s-au simtit ele asa bine acolo? Si cit or plati intretinerea?
- apunake
- Junior Member
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma