Versuri A.S.I.A.

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Cine le face versurile celor de la ASIA?

Probabil ca ele, de asta sunt asa de proaste!
5
24%
Sigur ele, ca altfel n-ar fi asa de proaste!
6
29%
Nimeni nu stie. Probabil ca sunt inspirate din viata lor personala ca altfel n-ar fi asa de proaste!
6
29%
Ce-aveti cu ASIA?! Au niste versuri foarte bune!
4
19%

Voturi totale : 21

Versuri A.S.I.A.

Mesajde DrSlam » Mar Dec 11, 2001 8:28 pm

Am crezut initial ca este vorba doar despre un caz izolat. "Ia cu tine si inima mea". Dar de atunci recidiveaza la fiecare melodie cu niste versuri pe care bunul simt nu ma lasa sa le calific aici. Intrebari: De ce? Cine? Cum?

vezi pentru edificare si http://www.muzica.home.ro/versuri.htm
avem deja 4 melodii compromise.
DrSlam has left the building!
DrSlam
Junior Member

Re: Versuri A.S.I.A.

Mesajde speedo » Mar Dec 11, 2001 10:42 pm

mai versurile ASIEI nu sunt proaste...sunt foarte proaste...fetele alea sunt pur shi simplu obsedate de america...shi in plus mai bine ar face backing vocals...muzica aia a lu adi ordean nu e dance...personal, imi aduce aminte de angela similea, de corina chiriac...shi astea macar au facut ceva klumea pe vremea lor...dar sa raman la versuri...pai ele sunt ultimul refugiu al incompetentei...nu conteaza neaparat cine le face...simplul fapt ca versurile alea sunt cantate denota cantitatea prostiei care depaseste limitele legale din capul lor...cred ca oricare din fete ar putea sa fie caracterizate prin zicala "de urata nu-i frumoasa, da-i desteapta, proasta dracu " ....
speedo
Junior Member

Mesajde Baluba » Mar Dec 11, 2001 11:52 pm

Sincer nu prea cred ca ele au vreo vina pt. versuri. Treaba lor este sa dea din tzatze pe scena,sa zambeasca ca vacile si sa faca playback. Cred ca Adi Ordean e vinovat pentru tot ce inseamna Asia.

Asta nu inseamna fireste ca cele 4 nu sunt niste gasculite tembele. Mai sunt si urate pe deasupra.
Stii ca s-a nascut un om destept cand vezi prostii ca se-aduna sa-l doboare.
Baluba
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mie Dec 12, 2001 3:42 am

ASIA sunt infecte.
Muzica si versuri facute la plictis, fara interes si fara talent.
Au impresia ca daca poarta D la cupa si au paru' facut codite pot fi considerate vedete.
La fel pentru Evrika si restul turmei...
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde apunake » Mie Dec 12, 2001 1:06 pm

Initial trimis de DrSlam
Am crezut initial ca este vorba doar despre un caz izolat. "Ia cu tine si inima mea". Dar de atunci recidiveaza la fiecare melodie cu niste versuri pe care bunul simt nu ma lasa sa le calific aici. Intrebari: De ce? Cine? Cum?

vezi pentru edificare si http://www.muzica.home.ro/versuri.htm
avem deja 4 melodii compromise.

De ce dr.Slam? Poi ce pretentii putem sa avem noi cind pina la ora actuala nici cu monstrul din Loch Ness si nici cu Yeti nu stim prea bine ce e? Oricum, a functionat, cred, combinatia magica tupeu+proptele (una fiind fata de senator sau ma rog, ceva in halul asta?). De fapt, de ce tot insistam sa le numim versuri cind de fapt sint doar cuvinte pe muzica, fiindca nu au nici rima, nici ritm. Si de cind o fi asa de cald in America? Bin Laden stie.........
Ma tot interb ce garsoniera o fi asa de calduroasa iarna asta ca s-au simtit ele asa bine acolo? Si cit or plati intretinerea?
apunake
Junior Member

Mesajde Vizitator » Joi Dec 13, 2001 7:26 pm

ha ha ha

versurile le face maestrul ordean si cu impresaru florin ionescu (tobaru din vechea directia 5 si actualul amanat a lu irina de la asia)

prostia nu are limite

atentie la verusurile ultimelor aparitii
Vizitator

Mesajde KickAss » Mie Dec 19, 2001 11:12 am

versurile, va spun eu nu le fac ele ci chiar Ordean!!! Na surpriza!!!
Anunt pe bune:

Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
KickAss
Junior Member

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma