Cargo
Daca au inceput deja sa cante piesele, banuiesc ca albumul e gata, si inregistrat cu vocea lui Kempes. Intr-adevar, nici eu nu cred ca Igrisan e o alternativa.
Fapt e ca, oficial, incepand cu aceasta seara, Kempes a parasit trupa Cargo.
Hai noapte buna ca maine ma duc iar la sapa.
Fapt e ca, oficial, incepand cu aceasta seara, Kempes a parasit trupa Cargo.
Hai noapte buna ca maine ma duc iar la sapa.
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
albumul se va numi se pare "Spiritus sanctus".
vali, nu vor fi re inregistrate decat c am 2 piese, cu igrisan, fiindca videoclip.
nu vad de ce ar trebui sa inregsistreze din nou tot. in plus, e o premiera:) album cu solist emigrat...cool.
rockere, iti zic si tie cum am mai zis cuiva, nu stiu unde: nu se stiu prea multe kestii cu si despre prezenta si evolutia lui kempes la cargo. melania a avut curaj sa numeasca "tradare" plecarea lui. cristi si adi nu au mers convinsi pe aceasta varianta, nici unul dintre noi nu spune cu placere acest cuvant, pentru ca l am iubit cu totii mult mult si sustinut cum a fost baiatul asta NU a fost nimeni vreodata. cred ca toti simtim,insa, undeva, in suflet, o adiere de tradare.
fara suparare.
comentariile le inchid AICI!!!!
vali, nu vor fi re inregistrate decat c am 2 piese, cu igrisan, fiindca videoclip.
nu vad de ce ar trebui sa inregsistreze din nou tot. in plus, e o premiera:) album cu solist emigrat...cool.
rockere, iti zic si tie cum am mai zis cuiva, nu stiu unde: nu se stiu prea multe kestii cu si despre prezenta si evolutia lui kempes la cargo. melania a avut curaj sa numeasca "tradare" plecarea lui. cristi si adi nu au mers convinsi pe aceasta varianta, nici unul dintre noi nu spune cu placere acest cuvant, pentru ca l am iubit cu totii mult mult si sustinut cum a fost baiatul asta NU a fost nimeni vreodata. cred ca toti simtim,insa, undeva, in suflet, o adiere de tradare.
fara suparare.
comentariile le inchid AICI!!!!
e dimineata in alta viata?
- shinee
- Junior Member
tradare e un cuvant care n-are de ce sa va tulbure mintzile!!avand in vdr ca Kempes a ajuns la un nivel in Romania peste care nu mai putea trece e absolut indreptatzit sa plece,sa incerce altceva......nu face parte dintre aia care s-au tirat la 16 ani;a cantat cum s-a priceput mai bine,n-a fost multzumit de ce a realizat shi s-a dus......poate o vina au shi colegii lui care nu l-au ajutat sa iasa in prim-plan,deshi e clar ca beneficia de cea mai mare charisma dintre trupetzii cargo
acu' sa vedem ce a ramas: o formatzie fara un proiect bine conturat shi fara vocal de nivel mare......dupa parerea mea ar trebui incercata alta voce.....Igrisan,cu toata dragostea,nu il poate face uitat pe kempes,s-a mai verificat asta...........daca nu se va reushi,trebuie avut curajul shi inchisa casa
ramane sa speram ca Adi Barar o sa aiba din nou mana buna shi bafta shi o sa gaseasca un inlocuitor pe masura cum la randu-i Kempes a luat locul lui Leo Iorga cu un succes mai mare
acu' sa vedem ce a ramas: o formatzie fara un proiect bine conturat shi fara vocal de nivel mare......dupa parerea mea ar trebui incercata alta voce.....Igrisan,cu toata dragostea,nu il poate face uitat pe kempes,s-a mai verificat asta...........daca nu se va reushi,trebuie avut curajul shi inchisa casa
ramane sa speram ca Adi Barar o sa aiba din nou mana buna shi bafta shi o sa gaseasca un inlocuitor pe masura cum la randu-i Kempes a luat locul lui Leo Iorga cu un succes mai mare
rau de gura!
- curly
- Junior Member
ma enervezi...
dar am zis ca nu mai comentez nimic. doar atat: pui prea multa minte in kempes. crede-ma, nu are atata. baga mi as.
si nu cred ca formatia asta are cum sa aiba ceva conturat, de vreme ce acum 2 miercuri a aflat ca solistul ei se cara in australia in 17 mai. punct!!!!!
dar am zis ca nu mai comentez nimic. doar atat: pui prea multa minte in kempes. crede-ma, nu are atata. baga mi as.
si nu cred ca formatia asta are cum sa aiba ceva conturat, de vreme ce acum 2 miercuri a aflat ca solistul ei se cara in australia in 17 mai. punct!!!!!
e dimineata in alta viata?
- shinee
- Junior Member
Initial trimis de curly
[B]..poate o vina au shi colegii lui care nu l-au ajutat sa iasa in prim-plan
[B]
Colegii lui l-au ajutat si sustinut cum rar se intalmpla pe la noi si in situatii care pareau fara iesire. Nu e 'vina' nimanui din formatie ca vrea el sa plece. Si daca aici a atins un apogeu e cel al realizarii lui profesionale si, probabil, personale si e si meritul lui Adi Barar, al lui Adi Igrisan si al lui Tavi. Tradare e poate mult spus, o sa ne lipseasca pe scena cu siguranta cu vocea, carisma si gesturile lui, dar CARGO are forta sa mearga inainte cu Adi Igrisan sau, poate, cu altcineva la voce. Pana una, alta, dati-i o sansa lui Igrisan care are o voce super faina si simte muzica intr-un mare fel, veniti sa-l ascultati si pe urma dati-va cu parerea.
CARGO canta la Timisoara pe 17 mai si la Cluj pe 24 mai. Cei care iubiti Cargo, e momentul sa fiti aproape de ei.
"Nu stiu cat timp mi-a mai ramas
Dar vreau sa mi-l petrec
Cu voi care mi-ati fost alaturi
La bine si la greu..."
The show must go on!
- dyane
- Junior Member
Initial trimis de shinee
ma enervezi...
io nu l-am acuzat kempes ca ar fi vreo inteligentza sclipitoare de orbim pe la concerte de cat creier impartasheshte.am zis doar ca are charisma
apoi,poate ca solistul se cara fiindca nu e nika conturat,nu invers!da' tu shtii mai bine shi nu mai zici nimic fiindca ai pus punct.Pun shi eu.
rau de gura!
- curly
- Junior Member
excelent concert, pacat( sau din fericire) ca pe la jumatatea concertului a inceput o ploaie torentiala de toata frumusetea da paradoxal a incins atmosfera.cat despre prestatia lui Igrisan, vorba lui vali, neasteptata de bine(arata ca un biker din filmele americane) cre ca singura piesa la care i-am simtit lipsa lui Kempes a fost Batacanda.
inca o chestie pe care n-o cenzurez:da-o in pizda masii de treaba :cargo in deschidere la voltaj!
dar sa termin intr-o nota mai optimista:ce sa fie, ce sa fie? anarhie
inca o chestie pe care n-o cenzurez:da-o in pizda masii de treaba :cargo in deschidere la voltaj!
dar sa termin intr-o nota mai optimista:ce sa fie, ce sa fie? anarhie
addio pirata!
-
alina - Junior Member
bhuttu, sa vezi si sa nu crezi.dar acum judecand un pic mai limpede faza cargo "isi merita soarta" vin f. rar p'aici pe cand voltaju e f. iubit probabil si din prisma faptului ca goia e d'aici si ce-i drept (desi mi-e greu sa recunosc) fac atmosfera misto.
addio pirata!
-
alina - Junior Member
ar care ati foat la concertld e la festivaluld e motoare de la Cluj?
Banuisc si eu ca duda cu CARGO inainte de Voltaj a ost la festivalul berii nu la motoare.
Banuisc si eu ca duda cu CARGO inainte de Voltaj a ost la festivalul berii nu la motoare.
Nu te uita la baiatu' cu basu ca are paru mai lung ca tine/
Muzica , muzica nu de acolo vine/ Vine din suflet de la el, de la mine de la tine- TAXI -Hip-Hop-Rock
Muzica , muzica nu de acolo vine/ Vine din suflet de la el, de la mine de la tine- TAXI -Hip-Hop-Rock
- Storm
- Junior Member
Re: concerte
man am o intrebare prin sibiu daca urmeaza sa treaca shi cand in cazul ca vor trece
Ride the 420 highway
- DarK SamuraY
- Junior Member
Barfa...
Azi am aflat o chestie interesanta: Kempes a plecat cu gandul sa se intoarca peste doi ani in Romania si sa-si continue cariera... S-a dus acolo din doua motive: urmeaza sa aiba un copil, si vrea ca acesta sa aiba cetatenie australiana, si o sa urmeze un tratament pe care nu il poate face aici...
Cine stie?
Cine stie?
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
sal mah
ciudata kestia , dar parca a shi zis prin presa , mi se pare ca in libertatea ca o duce rau aici , am auzit shi eu destule kestii dar cel mai bine e sa lashi timpul sa spuna adevarul , daca mai shtii ceva de ei mai zi-mi shi mie , pe unde mai canta , auzisem ceva de Timisoara
Ride the 420 highway
- DarK SamuraY
- Junior Member
- DarK SamuraY
- Junior Member
- DarK SamuraY
- Junior Member
Club Phoenix
Ce frumos a fost!!!!!!!! Cred ca toti au avut emotii pentru concertul asta, Phoenix este un club unde trebuie sa convingi, am vazut la inceput oameni la mese care nu stiau la ce sa se astepte, dar au venit pentru ca stiau ca formatia Cargo inseamna mai mult decat Kempes. Si au plecat entuziasmati, pentru ca baietzii au inceput in forta, si au continuat tot asa, iar Adi Igrisan a cantat excelent mai mult de trei ore, fara sa dezamageasca vreo clipa publicul. Si am ascultat niste 'Povestiri din gara' mai frumoase ca niciodata, si au trecut prin toate albumele, inclusiv prin cel nou, si cand atmosfera devenise incendiara ne-au rasfatat si cu 'Smoke on the water'. Bineinteles ca lumea nu-i lasa sa plece, asa ca Baciu a urcat din nou pe scena si a cantat 'Aproape de voi', doar el si publicul, fara nici un fel de acompaniament, si parca a fost intr-adevar mai aproape de noi in momentul ala.
Vineri, nu uitati de Pirahna, in Regie.
Vineri, nu uitati de Pirahna, in Regie.
The show must go on!
- dyane
- Junior Member
Rock la Mureº
l Open Air Festival in Periam Port
In 11 ºi 12 iulie, in localitatea Periam Port va avea loc cea de-a doua edií¾ie a festivalului rock Open Air-Rock la Mureº. In acest an, organizatorii, Primí£ria Periam, Marin Sprisler, S.C. „Benson“ ºi Music Ebert, propun un festival internaí¾ional de anvergurí£, al cí£rui cap de afiº va fi legendara trupí£ germaní£ Das Ich, care va concerta in a doua zi a festivalului. Vor mai sosi la Periam Port formaí¾ii din Germania, Elveí¾ia ºi Austria, dar ºi din í¾arí£. Paní£ acum ºi-au confirmat participarea trupele Mettalspurhunde ºi Les Chefeures (Elveí¾ia), Acces_Denied ºi Superikone (Germania), WFS (Ungaria), precum ºi formaí¾iile autohtone CARGO, IMPLANT PENTRU REFUZ, Arc Gotic, Indirect, Persona, Scrum, Apocalipt, Phobia ºi Coroziv.
Muzica va rí£suna non stop 48 de ore, pentru cí£ dupí£ evoluí¾ia celor aproximativ 22 de trupe invitate, pe scení£ vor lucra 5 DJ profesioniºti, intre care DJ Martin Sprisler, DJ I.T.S.N. (Austria) ºi DJ Telescu. Informaí¾ii suplimentare despre festival se gí£sesc pe site-ul: http://www.rock-la-mures.com.
l Open Air Festival in Periam Port
In 11 ºi 12 iulie, in localitatea Periam Port va avea loc cea de-a doua edií¾ie a festivalului rock Open Air-Rock la Mureº. In acest an, organizatorii, Primí£ria Periam, Marin Sprisler, S.C. „Benson“ ºi Music Ebert, propun un festival internaí¾ional de anvergurí£, al cí£rui cap de afiº va fi legendara trupí£ germaní£ Das Ich, care va concerta in a doua zi a festivalului. Vor mai sosi la Periam Port formaí¾ii din Germania, Elveí¾ia ºi Austria, dar ºi din í¾arí£. Paní£ acum ºi-au confirmat participarea trupele Mettalspurhunde ºi Les Chefeures (Elveí¾ia), Acces_Denied ºi Superikone (Germania), WFS (Ungaria), precum ºi formaí¾iile autohtone CARGO, IMPLANT PENTRU REFUZ, Arc Gotic, Indirect, Persona, Scrum, Apocalipt, Phobia ºi Coroziv.
Muzica va rí£suna non stop 48 de ore, pentru cí£ dupí£ evoluí¾ia celor aproximativ 22 de trupe invitate, pe scení£ vor lucra 5 DJ profesioniºti, intre care DJ Martin Sprisler, DJ I.T.S.N. (Austria) ºi DJ Telescu. Informaí¾ii suplimentare despre festival se gí£sesc pe site-ul: http://www.rock-la-mures.com.
The show must go on!
- dyane
- Junior Member
Brasov
Chiar daca a fost foarte frig la Brasov, concertul celor de la Cargo a fost O.K. A trecut o saptamana si nu imi revin..Ce sa va mai spun dupa Constanta nu o sa-mi mai revin niciodata.Parca din ce in ce mai bine, din ce in ce mai iubiti si bunul dumnezeu este cu ei...
- kinder
- Junior Member