T.N.T. artistele din CRIPTA!!!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

So let me tell you mother fucker who you fuckin with!:)

Mesajde neatza » Mar Mai 06, 2003 12:33 pm

Initial trimis de Mihai-MOF
In mod oficial ma retrag din acest moment de pe acest forum!

Pentru a va expune in continuare frustrarile va rog sa apelati la e-mail-uri. E posibil sa-mi fac timp sa va raspund.

specialmente pentru Mihai-Mof(t) (daca nu citeshte iel, poate ii da cineva un PM sa-l inshtiintzeze despre asta):

din cate shtiu io, tu eshti PR la MOF(t). in mod normal (tot din cate shtiu io) tu ar trebui sa te ocupi de promovarea imaginii firmei la care lucrezi. mai shtiu ca, pentru aceasta promovare, in lipsa unor argumente puternice (acolo unde este nefericitul caz), trebuie sa inventezi uneori unele nu tocmai aproape de realitate. important este ca tu shi cei pentru care lucrezi sa credetzi in ele.

acuma vine partea be: un bun PR nu ar da niciodata bir cu fugitzii in fatza unor argumente care (intre noi fie vorba), cu putzin umor, se pot rezolva urgent.

pe final, vine shi partea ce: acuma exista doo posibilitatzi: ori oamenii au dreptate shi produsele firmei la care lucrezi sunt atat de proaste incat nici chiar un bun PR nu la poate promova, ori tu nu eshti un bun PR drept care MOF(t) ar trebui sa te dea afara.

vreo replica? (dar nu pe PM de data asta)
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde LoveMetal » Mar Mai 06, 2003 11:12 pm

Ce sa spun despre Lala,decat ca daca avea capu de fier ruginea de la atata **** luata...iar asta a recunoscut-o chiar ea cand nemaiputand rezista farmecului meu a dat iama la fermoarul de la blugi si a inceput sa suga cu atata pofta de parca a tinut post negru toata iarna......ca doar stim si noi iarna ne pastram magneziu si calciu din sperma ca sa rezistam frigului.....de aceea era atat de palida si slabita lala in primavara ....lasati ca a recuperat de la mine.....m-a deshidratat fata....m-a lasat fara minerale.......MAI STII LALA?????????
LoveMetal

Mesajde Bortzianu' » Mar Mai 06, 2003 11:14 pm

...buna intentie ..dar..daca cineva te jigneste (eu am patit-o de multe ori ..si totusi n-am pus la suflet .. ) ..cu putin creier ..poti rezolva mica polemica .

..intr-adevar ..fug si injura cei fara argumente.. .. nu vreau sa jignesc pe nimeni.

.. la urma urmei suntem tineri, din aceeasi generatie ... sa ne bucuram de viata.
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Mar Mai 06, 2003 11:32 pm

Initial trimis de LoveMetal
Ce sa spun despre Lala,decat ca daca avea capu de fier ruginea de la atata **** luata...iar asta a recunoscut-o chiar ea cand nemaiputand rezista farmecului meu a dat iama la fermoarul de la blugi si a inceput sa suga cu atata pofta de parca a tinut post negru toata iarna......ca doar stim si noi iarna ne pastram magneziu si calciu din sperma ca sa rezistam frigului.....de aceea era atat de palida si slabita lala in primavara ....lasati ca a recuperat de la mine.....m-a deshidratat fata....m-a lasat fara minerale.......MAI STII LALA?????????

..sper ca dupe aia n-ai pupat-o pe gura :)

..nu de alta .dar inseamna ca ai pupat in problema un sfert de bucale...
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mar Mai 06, 2003 11:36 pm

Initial trimis de Bortzianu'

..sper ca dupe aia n-ai pupat-o pe gura :)

..nu de alta .dar inseamna ca ai pupat in problema un sfert de bucale...

asta si cu am auzit ca cineva a zis : "Stii cata m.uie am luat eu pt X (= masina, cariera etc...) asta" sunt fumate de mult... ce dracu...veniti si voi cu ceva nou.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde cubu » Mar Mai 06, 2003 11:44 pm

Apropo de "gluma" asta... E interesant cum a evoluat... Prima oara am auzit ca era vb despre un "Cielo" si actiunea se petrecea in Ploiesti... Pana cand s-a ajuns la "Mercedes", apoi "Porsche" si actiunea se petrecea la "Arcul de Triumf"... Si toti care povesteau fusesera martori... ;h
indescifrabil
cubu

Mesajde Aliosha » Mar Mai 06, 2003 11:52 pm

Exact, si eu stiu vreo 10 care poa sa jure ca ei sau prieteni de-ai lor au fost martori...
:D
Aliosha

Mesajde Bortzianu' » Mar Mai 06, 2003 11:57 pm

Initial trimis de Aliosha
Exact, si eu stiu vreo 10 care poa sa jure ca ei sau prieteni de-ai lor au fost martori...
:D

..pai intrebati-l pe Love2fly ..garantez pentru el ca e serios ...

...dar oricum e treaba ei .. cum isi intretine tenul ...ca sunt tare scumpe lotiunile/potiunile ...

..
Bortzianu'
Junior Member

Lasati-ma bai in pace!

Mesajde Love2Fly » Mie Mai 07, 2003 10:57 pm

Bai nene, nu mai am chef de dume cu TNT si cu Lala, se pare ca o data ce am facut public adevarul cineva acolo sus s-a sesizat si am ajuns sa primesc telefoane de la anumiti prieteni ai Laurei(TNT) mai influenti care m-au amenintzat ca daca nu imi tin gura imi vor face rau. Ya right! de parca eu as fi bou sa fac afirmatii fara sa stiu daca am acoperire sau nu! oricum....rude de-ale mele lucreaza in presa asha ca....sa va vad bai MOF....care pe care? Acum e ceva PERSONAL!:cool:
Love2Fly
Junior Member

Mesajde LoveMetal » Joi Mai 08, 2003 12:48 am

Bai Mihai de la Hi-q uite iti cer si eu o favoare....daca tot te ocupi de fetele de la tnt pot sa imi fac programare la curu lu lala? stiu ca e coada acolo dar din propriile experiente te instiintez ca e f bine acolo....odata ce iti dai drumu scaldatul devine o placere in vaginul lalei.....ia uite ce vb ....de parca tu nu stii cum e pasarica lu lala......de un lucru mai sunt curios....oare de cate ori ai regulat-o cu cascaval pe uretra(provenit de la alt client)????????
LoveMetal

Re: Lasati-ma bai in pace!

Mesajde numelemeu » Joi Mai 08, 2003 12:50 am

Initial trimis de Love2Fly
Bai nene, nu mai am chef de dume cu TNT si cu Lala, se pare ca o data ce am facut public adevarul cineva acolo sus s-a sesizat si am ajuns sa primesc telefoane de la anumiti prieteni ai Laurei(TNT) mai influenti care m-au amenintzat ca daca nu imi tin gura imi vor face rau. Ya right! de parca eu as fi bou sa fac afirmatii fara sa stiu daca am acoperire sau nu! oricum....rude de-ale mele lucreaza in presa asha ca....sa va vad bai MOF....care pe care? Acum e ceva PERSONAL!:cool:

Ce pot sa iti faca ? Sa le trimita pe cele "3 femei fatale" (TNT) sa te violeze :t ?! Cat despre ce fac ele : "Te ia mata-n brate si iti spune bravo mama da' nu stie ca esti curva in prostitutia muzicala !" :sperm:
MI-AM LUAT SAPCA, HANORACU' V-AM PUPAT ! MA MUT ! ASTAZI 13-05-2003 LA EXACT 1 SAPTAMANA DE LA INSCRIEREA IN FANCLUB.RO, MA RETRAG ! DIN CAUZA MAGARIILOR CARE SE FAC IN FORUM PRINTRE CARE SI NEACCEPTAREA CREARII UNUI FORUM PINK PE MOTIV CA "ADMINISTRATORILOR NU LE PLACE INGHETATA" HABAR N-AU DESPRE CE E VORBA DA' NU VOR ! (DOAR EI CONTEAZA AICI?) ! [click aici]
numelemeu
Junior Member

Intrebare

Mesajde AnDrEi » Joi Mai 08, 2003 5:11 pm

Initial trimis de Bortzianu'

... ideea era alta...

Mihai-MOF: ..totusi te-ai eschivat (devine un obicei) ..si ..ai evitat subiectul ...
..da-ne tu detalii: ani de canto/ ani pe instrument/compozitii proprii ale fetelor/ experienta de scena ...

..nu te fa ca nu vezi ,te rog ...asa, din respect pentru tine...

Tu ai vreo tangenta cu muzica? Nu prea cred.. eu iti zic ca tu esti un simplu ascultator.. adik nu ai treaba cu partea care produce .. esti doar consumatorul .. si daca nu convine nu asculti .. pricepi?
Cam greu ..
AnDrEi
Junior Member

Intrebare

Mesajde AnDrEi » Joi Mai 08, 2003 5:17 pm

Asa pot sa spun si eu de mama ta .. ca era deshidratata si vai de capu ei cand te`a conceput si ca tu esti din flori facut.. asa iti convine? adik ce vroiam sa spun .. lasa virtualu/imaginatie si treci pe partea reala prietene!
AnDrEi
Junior Member

Intrebare

Mesajde AnDrEi » Joi Mai 08, 2003 5:19 pm

Initial trimis de numelemeu

Ce pot sa iti faca ? Sa le trimita pe cele "3 femei fatale" (TNT) sa te violeze :t ?! Cat despre ce fac ele : "Te ia mata-n brate si iti spune bravo mama da' nu stie ca esti curva in prostitutia muzicala !" :sperm:

Inventezi ceva ? cre`ca .. "prostitutie muzicala" doooh .. asa pot sa zic si eu "prostituie fasolara" adik fasolea din borsu pe care tu il mananci sa fie strecurat printr`o parte a corpului feminim .. unde tu iti lasi saliva de obicei!
AnDrEi
Junior Member

Concluzie

Mesajde AnDrEi » Joi Mai 08, 2003 5:23 pm

Bai Mihai de la Hi-q uite iti cer si eu o favoare....daca tot te ocupi de fetele de la tnt pot sa imi fac programare la curu lu lala? stiu ca e coada acolo dar din propriile experiente te instiintez ca e f bine acolo....odata ce iti dai drumu scaldatul devine o placere in vaginul lalei.....ia uite ce vb ....de parca tu nu stii cum e pasarica lu lala......de un lucru mai sunt curios....oare de cate ori ai regulat-o cu cascaval pe uretra(provenit de la alt client)????????

LoveMetal = maniac sexual?
P.S. Cine stie ce visuri ai tu si cu ai tai parinti postind`o pe sora ta.. si inca nu ti`ai dat seama
@People imi cer scuze de afirmatiile facute.. dar prostului trebuie sa`i raspunzi cu aceeasi moneda!
AnDrEi
Junior Member

Mesajde cubu » Joi Mai 08, 2003 5:44 pm

Pai stii ce ai facut tu acum? Ce face Iliescu la fiecare interviu... Vorbeste mult si nu zice nimic... Se pare ca cel mai bine te pricepi la facut poze penibile in bustul gol... Rezuma-te la asta...
indescifrabil
cubu

1952

Mesajde baixinho© » Joi Mai 08, 2003 6:08 pm

(anul in care s-a constituit Republica Populara Romana)

Initial trimis de AnDrEi
Asa pot sa spun si eu de mama ta .. ca era deshidratata si vai de capu ei cand te`a conceput

Initial trimis de AnDrEi
Cine stie ce visuri ai tu si cu ai tai parinti postind`o pe sora ta.. si inca nu ti`ai dat seama

si chiar trebuie sa te iei de familia lui?

Initial trimis de AnDrEi
prostului trebuie sa`i raspunzi cu aceeasi moneda!

pai fa si tu la fel! am citit posturile respectivului si nu am vazut nimic de mama, sora, etc etc etc
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Re: Lasati-ma bai in pace!

Mesajde drumplayer » Joi Mai 08, 2003 8:42 pm

Initial trimis de Love2Fly

HAHA!!! Ce-mi place! Nu te lasa!! :o
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
drumplayer
Junior Member

Re: Intrebare

Mesajde Bortzianu' » Joi Mai 08, 2003 10:21 pm

Initial trimis de AnDrEi

Tu ai vreo tangenta cu muzica? Nu prea cred.. eu iti zic ca tu esti un simplu ascultator.. adik nu ai treaba cu partea care produce .. esti doar consumatorul .. si daca nu convine nu asculti .. pricepi?
Cam greu ..

..Ca bine zicea Portnoy :) : tu le ai la poze cu bustul gol :)

..andrei ... ai terminat cu bacul? ..sper ca esti ok..
..probabil ca "stresul ce ti-l provoaca /scufundatul pe sub apa" (Vezi Partizan - Lumea tacerii) ..te-a facut sa pierzi din memorie:
AM ceva tangente cu muzica (mai multe decat vei avea tu vreodata) si ..NICI nu sunt ascultator de ...ce numesti tu muzica..

..si vorbeam cu Mihaita ... ce te bagi tu ca ...show

..esti iarasi angajat ca "mancator de rahat" ? ..parca incheiasem candva subiectul asta ..te inteleg ca tre' sa pupi in fund vedetele, ca sa ai un loc pe langa ele in Twice ..DAr nici chiar asa ..

..tu ai vrut-o..

bafta!
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Aliosha » Joi Mai 08, 2003 10:42 pm

:rolleyes:

... Knock Out
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mai 08, 2003 10:51 pm

slam-dunk ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Re: Intrebare

Mesajde Love2Fly » Joi Mai 08, 2003 11:08 pm

Initial trimis de AnDrEi

Cam greu ..

Lol....Andrei "artistul" forumului, lingaul tuturor formatiilor de kkt, omul cu poze la bustul gol ATACA vertiginos pe culmea....Bortzianu'...lol.....de unde iesiti fratilor in masa asha de mare?
Love2Fly
Junior Member

esti orb tinere

Mesajde LoveMetal » Sâm Mai 10, 2003 2:11 am

Initial trimis de AnDrEi

LoveMetal = maniac sexual?
P.S. Cine stie ce visuri ai tu si cu ai tai parinti postind`o pe sora ta.. si inca nu ti`ai dat seama
@People imi cer scuze de afirmatiile facute.. dar prostului trebuie sa`i raspunzi cu aceeasi moneda!

Mda da da da daaa...ce destept esti!!!
Boule eu vb din proprie experienta e adevarat ca mai face omu cate o caterinca dar cand e vb de TNT de multe ori planul imaginar se confunda cu cel real....deci asculta-le tu cum vb in spatele blocului despre poola,chizda,mooie si masturbare si apoi o sa poti face lejer un dictionar obscen!Tinand cont ca arata prezentabil nu prea poti sa ii asociezi limbajul cu trupul(ma refer la LALA)...si de aceea toti terminatii ca tine au impresia ca TNT e tare....e pe dreaq tot ce se numeste merit la tnt e oprea lu moga si respect pt cei care au facut-o posta "pt ca a intrat in tnt,am luat multa muie" vb lu Love2Flya fost sfanta atunci.....ce pot sa mai spun...o sa mai am ocazia sa vb cu lala si daca imi va dovedi ca e o sentimentalista si o fata culta ii voi permite sa se spele pe picioare cu mine!!!

Cat despre Tisha zici ca e speriata de bombe
Deea nu ma pronunt...
LoveMetal

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii