50 Cent - Get Rich Or Die Tryin'
26 mesaje
• Pagina 1 din 1
50 Cent - Get Rich Or Die Tryin'
Ce parere aveti de primul album al lui 50 Cent - noul protejat al lu dr. dre si eminem ? mie mi se pare super - se vede ca e mana lu dre de fapt zicea si 50 cent pe dvd-ul bonus ca el a venit cu versurile si dre cu muzica. parerea mea albumu anului deocamdata. in the club cea mai tare piesa de pe album.
- HERETE
- Junior Member
De la titlul genial al albumului pana la sound si versuri (cat am auzit pana acum) este excelent, dovada si vanzarile-record!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
am luat albumul de vreo saptamana si e dat in pula calului...
in the club e intr-adevar cea mai bengoasa piesa de pe album, da si celelalte sunt misto de tot..plus ca am inteles ca a vandut deja 1,5 mil. de albume in 2 saptamani.
in the club e intr-adevar cea mai bengoasa piesa de pe album, da si celelalte sunt misto de tot..plus ca am inteles ca a vandut deja 1,5 mil. de albume in 2 saptamani.
-
b0mber - Junior Member
Excelent albumul..poate cel mai bun din ultimii 3-4 ani. Sunt o gramada de piese misto...Many Men..High All The Time...Heat....etc. Oricum 50 Cent ca MC nu mi se pare mai bun ca DMX de exemplu...a fost ajutat insa de "spatele" care il are...Dre Eminem....plus publicitatea care i s'a facut. E tare totusi si in plus de alti asa zisi gangsteri chiar are credibilitate.
- MasterGz
- Junior Member
Initial trimis de MasterGz
Oricum 50 Cent ca MC nu mi se pare mai bun ca DMX de exemplu...a fost ajutat insa de "spatele" care il are...Dre Eminem....plus publicitatea care i s'a facut.
Ai dreptate, multi MC sunt mai buni ca 50cent, dar poate ca miscare rap astepta de mult timp ceva nou, revoultionar!
-
mh
Nu stiu daca 50Cent a adus ceva nou sau a revolutionat rapul in vre'un fel.Succesul lui...spun eu..se datoreaza in primul rand credibilitatii care o are ca g-rapper...faptul ca a fost impuscat de 9 ori..ca a vandut droguri...ca versurile lui nu sunt numai povesti. Si dupa aia are succes pentru ca are un spate beton..."the dream team" cum spunea chiar el..Dre si Eminem. Cu asa oameni in spate e imposibil sa n'ai succes. Oricum...e foarte bun...ma saturasem de "dilemme" "bonnie si clydeuri"...e bine venit un pic de g-rap.
- MasterGz
- Junior Member
am facut rost si de bonus dvd-ul care e limited edition si vine cu albumu. super mishto un fel de biografie a lui 50 cent povesteshte la greu prin ce a trecut, arata unde a fost impushcat si povesteste cum .. super
- HERETE
- Junior Member
Am vazut clipul si trebuie sa zic(parerea mea) ca asta defapt nu canta(rapuie) ci mormaie,pana si la playback parca da aiurea din gura,dar inca nu am ascultat albumul deci vedem dupa aia.
Numa bine
Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
Sincer sa fiu, mie nu mi se pare cine stie ce tipul. Nu am vazut videoclipul, si nici nu auzisem de 50 cent pana acum o sapt si ceva. In the club nu mi se pare prea tare, la fel cum nu mi se pare el cine stie ce. Totusi, ca idee imi place Fuck and be friends...
Am zis

Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
-
genicon - Junior Member
www.50cent.com
intrati pe forum-ul de pe situl mai sus mentionat.
Nu v-i se pare un pic aiurea faza ca a fost impuscat de 9 ori... ? sau chiar credeti treaba asta ?
Oricum, e bun 50... "The hottest thing of the moment" in USA cum zice gabi
Nu v-i se pare un pic aiurea faza ca a fost impuscat de 9 ori... ? sau chiar credeti treaba asta ?
Oricum, e bun 50... "The hottest thing of the moment" in USA cum zice gabi

- ckride
- Junior Member
Mda, treaba cu albumul nou si revolutionar am preluat-o, nu e parerea mea personala (de exemplu eu il prefer pe Obie Trice) dar e foarte bun 50 Cent asta!
-
Dr.Dre shi eminem i-au facut destul promo la 50 cent shi tocmai de asta are respectivu asha vanzari la albumu lui.Daca nu-i avea in spate pe Dre shi eminem nu shtiu daca putea sa se afirme cum s-a afirmat.Piesa in da club mi se pare destul de buna,tocmai am vazut klipu piesei pe mtv shi cred ca va detrona multe piese de gen.shi asta nu numai pentru ca-i produsa de dre si eminem ci pentru ca suna bine shi are shi-un klip pe masura.
Ragai shi ma skarpin/Manank pana mor/Vreau sa vad tzatze shi buci pa televizor
Ragai shi ma skarpin/Manank pana mor/Vreau sa vad tzatze shi buci pa televizor
-
sadox - Junior Member
....
multi dintre voi ati vorbit in necunostinta de cauza. NEamtzule...a fost impuscat de noua ori nu e nici o faza..in fine, daca 50 mormaie atunci deceneu ce face? (Daca e sa o luam asa)...in fine, va las pe voi sa ziceti ce vreti...si asa am mai zis-o in trecut si o mai repet: "e usor sa iti dai cu parerea atunci cand esti pe dinafara despre ceea ce vorbesti" asa ca bagati mare in continuare...
mda
mda
-
n3aGabitz - Junior Member
Initial trimis de rady
am ascultat albumul, e bun pentru un debutant, dar in afara de [B]Till i Collapse nu m-a prea impresionat nici una [/B]
e bun pentru un debutant???lol...ma rog,daca tu zici....
I slice nerds and melt icebergs in the north pole
You soft so, really awful, i rock the grand flow
You soft so, really awful, i rock the grand flow
-
b0mber - Junior Member
Voi atzi ascultat 50 cent pa vremea cand se rula la televizor klipu ala cu Rowdy,rowdy?.Tot stau shi ma intreb:oare sa fii fost shi atunci sub aripa protectoare a lu em' shi lu dre sau nuh.....Oricum acum are de 10x mai mult succes k shi atunci.Pace
How the fuck can i be white,i dont even exist
How the fuck can i be white,i dont even exist
-
sadox - Junior Member
Mie nu imi place albumul cu exceptia piesei "In Da Club".
Acum, pe orice fraier il intrebi de ce rapper ii place spune
automat 50 Cent, Eminem . . . da inainte de piesa asta nici
nu a auzit de el.
Oricum , albumul NU mi se pare extraordinar, am ascultat si
altele mai bune .
nu a auzit de el.
altele mai bune .
RIDE OR DIE
- Street-Style
- Junior Member
Am ascultat iar si iar albumul asta si am ajuns la concluzia ca Obie Trice si Royce da 5'9" sunt mult mai buni decat 50 Cent! Parerea mea!
-
Initial trimis de Street-Style
nu a auzit de el.
altele mai bune .
Asa e, frate... nici eu nu prea pot sa imi explic cum de are unu ca el asa succes. Nu i-am ascultat in intregime albumul, dar am auzit ca are v-o 30 de piese pe el (asa e?!?!?)... Oricum, din ce am ascultat, ramane clar ca stil - cel al lui p. diddy sau Puff Daddy sau Sean Combs sau cum dracu vreti sa-i spuneti.
Parca are mamaliga in gura... cine stie - dracu, poate din alea 9 gloantze primite, unu o fi fost chiar in limba

Oricum, parerea mea - un rapper care nu merita mai mult de 50 de centi... asa cum ii zice si numele :o
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!
-
genicon - Junior Member
Initial trimis de genicon
Parca are mamaliga in gura...
Asta ziceam si eu:)
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
daaaa
mie mi se pare destul de tare albumu....iar dre e tare..chiar super producator..in fine m-a surpins piesa PIMP care e produsa de Danaun Porter a.k.a. kon artsis DE LA D12 SI E SUPERRRRRR..
mie mi se pare buuuun albumu
mie mi se pare buuuun albumu
"cineva mi-a spus odata un lucru destept/norocu nu o sa vina de la sine eu degeaba il astept"
-
Gnom - Junior Member
Re: ....
Initial trimis de n3aGabitz
multi dintre voi ati vorbit in necunostinta de cauza.
nu-i lasa mah asha, ca o sa moara prosti
rady, ultima oara cand m-am uitat, "till i collapse" era pe albumu lu eminen
e fain dvd-ul ala, l-am gasit si eu
eu zic ca, daca il impuscau de 12 ori avea mai mult talent :confused:
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
26 mesaje
• Pagina 1 din 1