Ce parere avetzi de Narcisa Suciu?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Ce parere avetzi de Narcisa Suciu?

Mesajde dEpEchEmIND » Dum Feb 09, 2003 1:24 pm

Mie mi se pare cea mai penibila si mai enervanta fiintza din lumea "muzicii" romaneshti.
Punctul meu de vedere. :mad:
Alte pareri?
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde SatyR » Dum Feb 09, 2003 2:54 pm

SI pe mine ma cam ataca...dar cred ca mai mult fdin cauza felului in care arata....e puscarie pe fatza...
SatyR
Junior Member

Re: Ce parere avetzi de Narcisa Suciu?

Mesajde xumbech » Dum Feb 09, 2003 3:48 pm

Initial trimis de dEpEchEmIND
Mie mi se pare cea mai penibila si mai enervanta fiintza din lumea "muzicii" romaneshti.

daca ziceai doar "cea mai penibila fiinta din lume" era suficient. ;)
Atunci cand vei fi uitat, vei inceta sa mai existi
xumbech
Junior Member

Mesajde Unregistered » Lun Mai 05, 2003 9:10 pm

hm.......nu stiu cum naiba sa-ti spus da` esti tampit rau de tot.
Credeam ca pe acest site se vorbeste despre muzica adevarata si nicidecum despre "prezente fizice" .
Narcisa Suciu are o voce super .Si , o respect pentru ceea ce face .
Inteleg ca te numeri si tu printre acei care apreciaza doar marimea sanilor , a buzelor si miscare scenica -vocea n-are importanta .Sa-ti trezeasca simturile erotice-asta conteaza !
nu cumva ai tu acasa autografe si poze cu cele de la andre si candy, si ...nu vrei sa ne spui ?
hai valea !
you idiot !
Unregistered

Mesajde monk » Lun Mai 05, 2003 9:37 pm

mie mi se pare una din cele mai ratate cantarete (cu mutra de cantaret)

Si-a ratat viata !!
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde cubu » Lun Mai 05, 2003 9:57 pm

Alte pareri?

Un thread "a la depechemind"... Voce ca aia nu prea are nici o fufa care-si arata silicoanele si curul pe TV... Cand este talent, nu prea mai conteaza imaginea... Nici mie nu-mi place ceea ce canta, dar o respect pentru vocea ei, si pentru ca are ce discuta reporterul cu ea cand ii ia vreun interviu...
indescifrabil
cubu

Mesajde sohatzki » Lun Mai 05, 2003 10:54 pm

narcisa suciu are voce! numai ca melodiile ei... sunt prea boooring...:sleep:
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
sohatzki
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Mar Mai 06, 2003 12:00 am

Initial trimis de sohatzki
narcisa suciu are voce! numai ca melodiile ei... sunt prea boooring...:sleep:

..dar CANTA.

..mie nu-mi place. Dar macar nu ma minte cu playback-ul .. E de apreciat.

... ..Iar generatia ei inca n-a murit ..are pentru cine sa mai cante ... After vin TNT JR ... si o remixeaza ..
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Weirda » Mar Mai 06, 2003 3:01 pm

are voce, da' prea n-are grija de imaginea ei...cand o vad cu parul ala, :hehe: prea de tot...
Weirda
Junior Member

Narcisa!

Mesajde songbird » Mar Mai 06, 2003 9:07 pm

Numai atat vreau sa zic despre Narcisa Suciu: este o cantareata extraordinara! Cat despre imagine, era pomenita intr-un thread noua trupa Laguna- daca preferati asa ceva, macar nu va luati de cei care sunt cantareti si stiu sa si cante- raritate in muzica romaneasca si Narcisa Suciu e una dintre ei... By the way, "Campuri aurii" nu e deloc "boring"- ati ascultat versurile? Sunt GENIALE, reinveteaza poezia, de-a dreptul. Sunt curioasa- ea le-a scris? Si de ce piesa aceea minuanta e promovata abia acum? Din cate stiu eu, e de anul trecut...
songbird

Mesajde drumplayer » Mar Mai 06, 2003 9:14 pm

Alte pareri?

..mie mi se pare cam ciudata...da in viata de zi cu zi poate nu e..:confused:
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
drumplayer
Junior Member

Mesajde Dreamy_Girl » Mie Mai 07, 2003 9:13 pm

Imi place f.f.f.f.f. mult Narcisa Suciu ; "Campuri aurii" este una dintre melodiile mele de suflet.
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Dreamy_Girl
Junior Member

Mesajde SiMiCs » Joi Mai 08, 2003 1:10 pm

Initial trimis de Dreamy_Girl
Imi place f.f.f.f.f. mult Narcisa Suciu ; "Campuri aurii" este una dintre melodiile mele de suflet.

:lol: ce pot sa zic ai niste gusturi cam cudate (PAREREA MEA!) Mie nu imi place nici o piesa de la ea! Absolut nimik!:hehe:
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Mesajde songbird » Sâm Mai 10, 2003 6:41 am

Initial trimis de SiMiCs

:lol: ce pot sa zic ai niste gusturi cam cudate (PAREREA MEA!) Mie nu imi place nici o piesa de la ea! Absolut nimik!:hehe:

DE GUSTIBUS NON DISCUTANDUM :)
songbird

Mesajde Dreamy_Girl » Sâm Mai 10, 2003 2:20 pm

Initial trimis de songbird

DE GUSTIBUS NON DISCUTANDUM :)

Exact asta intentionam sa spun si eu!!!!!
Cat despre versurile melodiei "Campuri aurii"... nu pot spune decat cuvinte de lauda. Suint extrem de emotionante
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Dreamy_Girl
Junior Member

Mesajde sohatzki » Sâm Mai 10, 2003 10:52 pm

Initial trimis de Dreamy_Girl

Exact asta intentionam sa spun si eu!!!!!
Cat despre versurile melodiei "Campuri aurii"... nu pot spune decat cuvinte de lauda. Suint extrem de emotionante

campuri aurii are un videoclip in care sta narcisza in lanu' de grau?? daca da... ii si aia boooring, cum spuneam mai sus...
sohatzki
Junior Member

Mesajde Salma » Sâm Mai 10, 2003 11:41 pm

Narcisa Suciu e grasa, nu se machiaza si are un par ca o matura. Nu danseaza :eek:, n-are pic de coregrafie si nici n-ate tzoale cool. Sta pe un scaun si canta, dac-ati mai pomenit asa ceva, si are niste versuri din care nu prea intzelegi nimic "si daca nu e asta rostul meu de-a fi...":con:, nu frumoase si de suflet ca "amor amor la tine-n dormitor". Si n-are nici macar un efect pe voce. In plus, ala-i videoclip? Nu stiu cum au aia tupeul sa dea asa ceva la televizor. Eu sunt de-a dreptul revoltata.
Salma

Mesajde sohatzki » Sâm Mai 10, 2003 11:48 pm

Initial trimis de Salma
[BSta pe un scaun si canta, dac-ati mai pomenit asa ceva[/B]

ii e lene, ce sa-i faci?...:hehe:
sohatzki
Junior Member

Mesajde Ire » Dum Mai 11, 2003 3:07 am

Dar de cind si pina unde un cintaret trebuie sa se bitiie pe scena?
Nu sint toate venite de la Mickey Mouse Club...

Eu n-o cunosc (cred) pe Narcisa Suciu, dar voi aveti o conceptie gresita despre cintarete. Nu toate sint showgirls sau nu toate trebuie sa compenseze cu funduletul gol vocea pe care mama natura nu le-a dat-o... In lume mai exista si artisti care cinta pe scaunul cu rotile. Dupa voi, astia ar trebui impuscati ca nu dau din fund?
Ire
Junior Member

Mesajde Salma » Dum Mai 11, 2003 9:34 am

Draga Ire, mesajul meu e bazat pe o figura de stil numita "antifraza" , care inseamna folosirea unei expresii in sens contrar celui adevarat, cu intentii ironice. Se pare c-am fost prea subtila ;) Din pacate, multe "lutze" de pe acest forum gandesc exact ca in mesajul meu, asa ca revolta ta e intemeiata.
Salma

Mesajde Ire » Dum Mai 11, 2003 11:37 pm

Atunci iti cer mii de scuze!!!!!!
Si ma bucur ca gindesti asa;)

Ceea ce am scris era pt. ca am citit des pe aici comentarii de genul ala si, sincer, nu stiu de ce se cer toate astea de la un cintaret si, mai mult, i se mai cere si sa cinte live. Ori face gimnastica, ori cinta, nu?;)
Ire
Junior Member

Re: Re: Ce parere avetzi de Narcisa Suciu?

Mesajde Unregistered » Lun Mai 12, 2003 10:55 am

Initial trimis de Portnoy

Un thread "a la depechemind"... Voce ca aia nu prea are nici o fufa care-si arata silicoanele si curul pe TV... Cand este talent, nu prea mai conteaza imaginea... Nici mie nu-mi place ceea ce canta, dar o respect pentru vocea ei, si pentru ca are ce discuta reporterul cu ea cand ii ia vreun interviu...

Nu tre sa te agiti prea tare. Eu imi aduc aminte ca pastorea o lista de discutii. Pe care a pastorit-o pana s-a ales praful de ea.... Ce pretentii ai si tu, sa mor io' !
Unregistered

Mesajde my_girl_chris » Sâm Mai 31, 2003 4:33 pm

Initial trimis de Salma
Narcisa Suciu e grasa, nu se machiaza si are un par ca o matura. Nu danseaza :eek:, n-are pic de coregrafie si nici n-ate tzoale cool. Sta pe un scaun si canta, dac-ati mai pomenit asa ceva, si are niste versuri din care nu prea intzelegi nimic "si daca nu e asta rostul meu de-a fi...":con:, nu frumoase si de suflet ca "amor amor la tine-n dormitor". Si n-are nici macar un efect pe voce. In plus, ala-i videoclip? Nu stiu cum au aia tupeul sa dea asa ceva la televizor. Eu sunt de-a dreptul revoltata.

:)))))))
da, asa e, ai mare dreptate.eu n-am vazut videoclipul, dar stiu ca ARE intr-adevar voce.
my_girl_chris
Junior Member

Mesajde punct » Mar Iun 03, 2003 5:53 pm

Initial trimis de Salma
[B]Narcisa Suciu e grasa, nu se machiaza si are un par ca o matura. Nu danseaza :eek:, n-are pic de coregrafie si nici n-ate tzoale cool. Sta pe un scaun si canta, dac-ati mai pomenit asa ceva, si are niste versuri din care nu prea intzelegi nimic "si daca nu e asta rostul meu de-a fi...":con:, nu frumoase si de suflet ca "amor amor la tine-n dormitor". Si n-are nici macar un efect pe voce. In plus, ala-i videoclip? Nu stiu cum au aia tupeul sa dea asa ceva la televizor. Eu sunt de-a dreptul revoltata. [/B
]
e adevarat ca nu arata prea bine, insa are o voce buna, si intr-adevar, cum spunea cineva mai sus, reporterul are ce discuta cu ea. cat despre statul pe scaun si tzoalele cool.....uitati-va la ada milea. si sincer ...mai bine ma uit la videoclipul narcisei suciu, decat la altele in care vad numai silicoane si "buci":rolleyes:
X
punct
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii