Reclame,Publicitate,advertising!

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mar 24, 2003 10:31 pm

In ultima vreme ..putine reclame frumoase am vazut pe la televiziunile romanesti. Dar doua dintre ele...cu sigurantza sunt la bauturile racoritoare.

Prima este la Pepsi si este cu niste nebuni frumoshi care fac pe calul si incearca sa sara peste obstacole.....bineinteles fara prea mare succes. Mi se pare amuzanta. Chiar am ras cand am vazut-o prima data.

Iar a doua este la Schwepss (nu stiu cum se scrie corect...si nu am stiut niciodata). Cu leopardu si crocodilu' in vacantza. Leopardu' vadit deranjat de cele cateva picaturi de apa...de la un om ce trecea cu scuterul.....il trimite pe Christopher crocodilu....sa se razbune.
Ma distreaza ca pe crocodil il cheama Christopher....un nume total nepotrivit pentru un crocodil....dar insa...foarte amuzant.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mar Mar 25, 2003 12:10 am

Misto reclama la Schweppes.Mie imi place aia la Golden Brau cu betivanii aia care canta la ziua la ala micu "S-alta data" in loc de "La Multzi Ani"
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde darkshines » Mar Mar 25, 2003 10:44 am

imi place la nebunia reclama aia de la schwepps cu jaguarul si crocodilul pe plaja!

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mar 28, 2003 12:41 am

Extraordinara mi se pare reclama la berea Bucegi. Aia cu fabrica de pitici. Cu Moshu ala care zice ca intr-o zi s-a oprit un Jeep la poarta lui si a coborat un american si a dat comanda la 800 de pitici. Si a murit ala...si a ramas Moshu cu piticii...dar pe fiecare i-a modificat...dandu-i o personalitate.

Am fost si eu pe langa curtea lu Moshu asta. E chiar pe DN1..pe sensul Ploiesti - Bucuresti. Marfa pitici ce face el. Si marfa si berea Bucegi la 2 l . In zilele toride de vara....merge de minune.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

O, incredibil

Mesajde Mr Hyde » Vin Mar 28, 2003 12:59 am

Reclama de la Cocolino e de reparte cea mai brici... misto e si aia de la Connex
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Salut , sunt Cocolino !

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Apr 04, 2003 1:50 pm

Noua reclama de la cocolino e superba. Aia cu ariciul care se da drept Cocolino. Oricum...ariciul e de 1000 de ori mai simpatic decat Cocolino. :p
Ash vrea sa am si eu un arici...d'ala.
Oribilul Mosh
Junior Member

reclama

Mesajde Cristina » Vin Apr 04, 2003 1:54 pm

In general nu imi plac reclamele romanesti. Mi se par lipsite de inspiratie unele.
Imi place foarte mult reclama de la Connex si Dialog.
Ma enerveaza reclamele cu detergenti, nu stiu parca nu sunt inspirati.
Imi mai plac reclamele la masini dar cele de pe CNN, Discovery.
Aminteste-ti de trecut,
traieste in prezent,
gandeste in viitor!
Cristina
Junior Member

pentru cei care sunt interesati de publicitate

Mesajde alina_gheorghe » Lun Apr 07, 2003 7:06 pm

vad ca pe aici lumea e tare interesata de publicitate...reclame fumoase si reusite sunt multe, dupa cum nereusite la fel de multe. Dar v-ati gandit ca ati putea voi insiva sa faceti reclame? Puteti sa participati la Olimpiadele Comunicarii (inscrierile sunt pana in data de 4 mai) daca sunteti studenti si interesati de acest domeniu. Probele sunt multe...aruncati o privire pe http://www.olimpiadelecomunicarii.ro pentru mai multe informatii. Puteti gasi acolo si o gramada de print-uri in jocurile interactive.

Bafta pentru viitorii participanti!

Un fapt real este ca participantii din anii interiori la concursul de Strategii de Imagine (acesta era numele Olimpiadelor Comunicarii inainte de a fi introdus un numar mai mare de probe) au fost angajati in functii importante la marile companii si agentii de publicitate din tara.
alina_gheorghe
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Apr 08, 2003 7:27 pm

Romanii au inceput sa faca reclame de mare clasa. Iata doua exemple :

Cea la Romtelecom cu Sanda Toma. Campioana olimpica la canotaj in 1980,la Moscova. Imi place mult muzica aleasa...si cum este prezentata Sanda Toma....cea de acum si cea de atunci.
Si aia cu Linca e marfa de tot. Singurul campion olimpic la box pe care Romania l-a avut.
Sa-mi bag p**a....catzi campioni olimpici a avut si Romania. Catzi mari sportivi. Asa ne-a mai cunoscut si pe noi lumea.

A doua reclama pe care doresc sa o mentionez in postul de astazi estea cea la Rai de Mulfatrar. Pe melodia celor de la ABBA ...cu ingerul ala care tot il salveaza pe neindemanatic. :)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mai 03, 2003 8:49 pm

Reclama de la Orange cu "fiecare comunica in felul lui" mi se pare extraordinara. Poate una dintre cele mai frumoase reclame facute de romani. Aia cu omu' ala cu barba..care merge singur pe strada in acorduri de Islands in the sun ...si saluta pe fiecare asa cum este salutat. Imi place faza cu moshu..care isi scote palaria in fatza lui...iar asta ii imita gestul..chiar daca nu avea palarie. Sau cu fetitza care scoate limba la el. :p

Nu stiu catzi dintre voi au vazut reclama de la Pepsi din pauza meciului Manchester United - Real Madrid. Pe mine m-a incantat. A fost ca un film de scurt metraj. Un mic western. Rivaldo era wanted. Ce fatza shugubeatza avea. :)
Si imi place de Roberto Carlos cum iese nervos la sfarsit...ca il lovisera cu mingea. :yD
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde marian jan » Sâm Mai 03, 2003 9:52 pm

la reclama la orange a fost uitat un "amanunt".nu prinde la persoanele in varsta.nu o sa inteleaga niciodata de ce sare ala langa punker.si intreaga reclama nu o sa fie inteleasa de publicul in varsta.asta e dezavantajul progresului in publicitate.prea multe lucruri de descifrat.o reclama trebuie sa fie scurta si la obiect.sa iti ramana in minte.
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Mr Hyde » Sâm Mai 03, 2003 11:15 pm

Reclama de la Zapp, aia cu Gil Dobrica, mi se pare draguta. In schimb alea de la Romtelecom ma oftica rau de tot, ce cacat de legatura e intre marii sportivi si niste greci jegosi?!
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mai 09, 2003 7:33 pm

Super aia cu Gil Dobrica. Ma bucur ca romanii au inceput sa faca reclama care sa transmita ceva publicului. Bineinteles...nu m-a convis sa trec pe Zapp....dar este superba ideea.

Astazi eram la KFC. Si m-a apucat pishu...si m-am dus la WC. Si in timp ce urinam..mi-am aruncat privirea pe posterul din fatza mea....un om care facea acelasi lucru ca si mine...iar sub el scria : "give piss a chance" . Superb.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cubu » Sâm Mai 10, 2003 9:15 pm

Mie-mi place aia la Caraiman, cu bransa, varsa si Barca... Lasand la o parte ca dacii habar n-aveau ce-i berea... Cel mai mult ma distreaza fata romanului aluia la sfarsit cand mai cere o halba...
indescifrabil
cubu

Mesajde PhutreGuy » Mar Mai 20, 2003 5:31 pm

cel mai beton spot pe care le-am vazut vreodata e unul la VW Jetta. E beton si ala la 206.
Straine: NIKE, Adidas, Fox Sports
Iar din alea romanesti....Connex, Orange, Ciuc, Bucegi
Alea la detregenti sunt penibile.
Va prezint colectia mea:
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
My name is Nobody because Nobody is perfect!
PhutreGuy
Junior Member

Mesajde MiG29 » Dum Mai 25, 2003 5:25 pm

Reclama la apa minerala Dorna e geniala.Cred k e fara discutzie una dintre cele mai bune reclame romanesti.Sfarsitu cu ala care iese din apa cu sticla in mana nu e grozav dar per ansamblu e de 9 stele din 10:)
MiG29

Mesajde cubu » Dum Mai 25, 2003 9:52 pm

Mie-mi place aia la "Adevarul" cu don Quijote si Sancho Panza... "Esti nebun? Nu vezi ca doar sunt niste mori de vant?"
indescifrabil
cubu

Mesajde monk » Lun Mai 26, 2003 10:02 am

Pe mine unu deja ma calca pe nervi reclamele alea care le dau de la guvern cu " Citeste cu atentie eticheta inainte de a cumpara produsul" sau "Alcoolul dauneaza grav sanatatii" kkm-as pe ei de retardati ..... astia ori ne considera un popor de handicapati (ceea ce chiar suntem) sau cred ca Badea Ghoerghe de la Ciorogarla cand o sa se duca la crasma sa se imbete o sa citeasca eticheta de pe sticla de votca ca sa stie cat alcool are sa nu bea prea mult si sa se ametzasca .

Spre exemplu am un prieten al carui tata de francez si a venit in vizita in Romania cu familia .... tacsu cum a vz reclama ce branza si etc a intrbat logic la ce face reclama (nestiind romana) .

In momentul in care a auzt raspunsul s-a cracanat pe el de ras si ne-a spus ca reclame de-astea a vazut doar in tarile de lume a III a din care se pare ca facem parte !! :((
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde MiG29 » Joi Iun 19, 2003 12:21 am

Reclama la HVB Bank e interesanta,desi nu cred k e romaneasca.Am mai remarcat-o pe aia la Coca-Cola Light cu tipu ala din magazin care vb cu o tipa prin geam shi aia de la Pepsi cu Shakira.A fost cineva la Ad d`or?
MiG29

test eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iun 20, 2003 11:47 am

Mi se pare geniala noua reclama la Citroen. Cu familia cu 2 copii care se suie in masina si devin toti monstrii hidosi. Si cand vine militia...il sperie pe ala rau de tot. Copiii se transforma in buldogi , tasu in monstru oribil...etc. :)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Roxyanne » Vin Iun 20, 2003 12:01 pm

Dar de ultima reclama de la fanta ce ziceti? Dupa parerea mea este superba!!
The lost Little Girl
Roxyanne
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Iun 20, 2003 12:26 pm

roxxyano tu ma lasi fara slujba sa mor io. iar ma lua sefu la testiculari si-mi taie si 50% din salariu.

cand bagi ca-ti place o reclama detaliaza si tu despre ce e vorba in reclama aia . uite la aia cu fanta zii si tu cine e subiectu , care e predicatu ,e soare , e vara...ti-e sete. intelesesi ?

io daca iti zic ca-mi place de fanuta sau gherghina nu aluneci pe ganduri si te intrebi zi si noapte cine pana ta sunt alea?

vezi ca la prima abatere de genu asta scot chitantieru cu amenzi
eyewitness

Mesajde monk » Vin Iun 27, 2003 5:46 pm

nu m-am putut abtine sa pun reclama asta aici ...
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.

The Wake Up Show™
monk

2316

Mesajde baixinho© » Sâm Iun 28, 2003 11:18 am

imi place la nebunie reclama la coniacu Unirea. de fiecare data cand o vad ma cracanez de ras. nu stiu cine sunt nenii aia din reclama, dar ala care spune la sfarsit "Ia-o asa, in stanga" (sau ceva de genul asta) este demential. pe scurt, este vorba de un nene care se afla intr-o basculanta si vrea sa dea cu spatele, iar niste unii care lucreaza la o strada incearca sa il ajute, fiecare isi da cu parerea, evident, apar vreo 5-6 sfaturi, pentru ca in final basculantistul sa intre cu basculanta intr-o masina parcata regulamentar (parerea soferului care a parcat-o). nenea ala care spune "Ia-o asa, in stanga" are un tatuaj impunator pe umarul stanga, si dupa ce vede capodopera soferului de pe basculanta isi pune mainile in sold si priveste a paguba spre masina busita.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde punct » Mie Iul 02, 2003 6:09 pm

imi place reclama asta noua de la connex, 2 centi sms-ul, in care un tip ii face o serenada iubitei si la sfarsit trebuie sa ii plateasca pe toti mariachi in parte.
X
punct
Junior Member

Mesajde monk » Mie Iul 02, 2003 6:13 pm

super reclama :D ... da cel mai mult imi plac mutrele alora ... ce fete de mexicani inascuti

The Wake Up Show™
monk

Mesajde cubu » Mie Iul 02, 2003 6:45 pm

Cele mai penibile reclame, se stie, sunt cele la detergenti... Si cea mai tampita mi se pare aia la Bonux, cu "tanti Maria" care tine "pensiunea Maria" din capu' dealului...
Si mai e una de kkt, parca la Flanco, nu-mi aduc aminte, cand suna workerii la usa si ies niste pustani cantand "Un elefant..."
indescifrabil
cubu

Mesajde monk » Mie Iul 02, 2003 7:21 pm

ce mai idioata melodie mi se pare cea la Inghetata Napolact ... todeauna cea mai buna ... vei zbura , vei evada ... CE COMUNIST !!

PS asta e la radio

The Wake Up Show™
monk

2355

Mesajde baixinho© » Joi Iul 03, 2003 8:48 am

Initial trimis de monk
fete de mexicani inascuti

aia sunt din Chile, iar in urma cu ceva vreme cantau la Universitatii (cel putin acolo i-am vazut eu) si in alte zone din Bucuresti. 1' dintre ei s-a insurat cu o romanca. nu am mai auzit nimic de ei.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Iul 06, 2003 10:25 am

Mai mult decat reclama cu chilieni de la Connex...imi place cea cu cortul..din care ies o multime de persoane. Mi-am luat si melodia din acea reclama ...Afroman - Let's all get drunk tonight. (multumesc celui ce a zis cum se numeste , pe melodii din reclame)

Dar geniala mi se pare reclama la vopseaua Dufa Danke. Aia cu batraneii nemti ce calatoresc in Romania...si ghidul le spune sa nu foloseasca danke....ci "multumesc". Si se duc ei la beri..si unul uita...si zice "danke"....si se trezeste cu 10 cutii de vopsea in bratze....spre amuzamentul celorlalti.

Una dintre cele mai frumoase reclame din ultima vreme.
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma