Cine va castiga Primera Division?

Champhions League, UEFA Cup, EURO 2004, Il Calcio, Primera Divizion, Premiere League, Bundesliga

Real Sociedad
1
7%
Celta Vigo
0
Niciun vot
Valencia
0
Niciun vot
Real Madrid
6
40%
Malaga
0
Niciun vot
Deportivo
4
27%
Barcelona
3
20%
Rayo
1
7%

Voturi totale : 15

Mesajde Aragorn » Mie Oct 30, 2002 5:49 pm

Care din echipele de mai sus va castiga titlul?
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Aragorn » Mie Oct 30, 2002 5:52 pm

Eu sper ca Barcelona cu toate ca acum is doar pe locul 8.
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Oct 30, 2002 5:56 pm

Bobo...puteai sa spui in postul de inceput despre Barcelona. Nu era nevoie sa faci 2 posturi ..pentru 6 cuvinte !
Nu sunt deloc multumit de tine ! :(

Eu cred ca va iesi campioana ..Real Sociedat San Sebastian , o echipa gen Deportivo...de ilustrii necunoscutzi care lupta cu o deosebita ardoare !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aragorn » Mie Oct 30, 2002 6:01 pm

Msoule sa-ti explic...eu intai am facut sondajul si dupa m-am gandit cu cine sa votez ca nu preea vreiam cu Barcelona din cauza locului slab din campionat...

Mosule punem pariu pe inca un corn ca real Sociedad va iesi din primii patru anu asta? Undeva pe locu 5-10 vor termina...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Mirela » Mie Oct 30, 2002 8:36 pm

ca si la Anglia...oscilez intre 2 echipe.ati ghicit,e vorba de FC Barcelona si Deportivo A Coruña.pe amandoua as vrea sa le vad invingatoare...intrebarea e: acuma eu cu cine votez???

din pacate echipa mea de suflet s-a cam molesit de cand Valeron si-a fracturat piciorul in meciul cu Valladolid de luna trecuta.in afara de asta...Tristan nu mai joaca la standardele sale obisnuite,la Mondiale abia a scos camasha,iar Djalmihna e imprumutat austriecilor....cat despre Mauro Silva...de taticul brazilian chiar nu mai stiu nika.
cu toate astea...eu tot sper ca pana la urma va face Doamne-Doamne(sau Roy Makaay) un miracol.
Mirela

Mesajde Bagheera » Mie Oct 30, 2002 10:03 pm

Eu nu oscilez si mi-as dori din tot sufletul sa castige FC. BArcelona. Totusi, stau si ma uit la Real care ii are pe teren in aceasta seara pe Raul, Roberto Carlos, Figo, Zidane si Ronaldo. Dureros :eek:
Bagheera
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Mie Oct 30, 2002 10:43 pm

De cativa ani tin cu Deportivo... asa ca Deportivo am si votat, si daca Cheslea campioana in Anglia mi se pare mai mult o fantezie, aici chiar cred ca La Coruna are sanse... pacat de accidentarea lui Valeron. Dintre contracandidate se remarca in primul rand Real, cu cel mai valoros lot de departe, Barcelona, careia ii cam lipseste omogenitatea, si Valencia, campioana en-titre, o echipa ft. solida. Merg totusi pe mana lui Irureta.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Oct 30, 2002 11:55 pm

Vad ca la toate sondajele astea votatzi..cu cine atzi dori voi sa iasa . Practic..votatzi echipa voastra preferata ,nu cine credetzi ca ar castiga ! Hm..nu prea e OK !

Asa imi doresc si eu sa ia Deportivo..pentru ca sunt preferatzii mei inca de pe vremea lui Bebeto....dar sincer sa fiu..cred ca anu asta o sa ia Real Sociedat San Sebastian..si pun cu Bobo ramasag pe o punga cu minicroisante 7 Days ...ca gruparea din San Sebastian va fi intre primele 4 la finele campionatului.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde 3pac » Joi Oct 31, 2002 2:00 am

Cred ca Barcelona va castiga.Nu e favorita mea, as prefera Real Madrid pentru ca joaca cel mai frumos fotbal (chiar daca acum are momente mai slabe)
"me gusta marijuana,me gustas tu..."
3pac
Junior Member

Mesajde cutuma© » Vin Noi 01, 2002 10:11 pm

VREAU shi SUNT SIGUR ca FC Barcelona va cashtiga titlul. Daca Saviola shi Riquelme vor continua sa joace ca shi pana acum nu vad cine i-ar putea opri.

Realul e o echipa cu prea multe vedete care se calca pe picioare, totzi vrand sa inscrie, totzi vrand sa iasa in evidentza...asta nu e o echipa, e doar o selectzionata all-stars de la un joc de binefacere.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Noi 04, 2002 2:26 pm

Si iata ,Bobo..ca Real Sociedat San Sebastian este singura echipa din Premiera Divizion,care dupa 8 etape nu a conoscut infrangerea. Ei se mentin pe primul loc in clasament cu 6 victorii si 2 egaluri..iar eu sunt tot mai aproape de castigarea unui croissant. :yD
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Noi 18, 2002 10:29 pm

10 etape au trecut si gruparea din San Sebastian nu a cunoscut infrangerea. Tot lideri.
Plus ca au facut 0-0 pe Bernabeu ! Si au scos si egal cu Deportivo !

Hai sa zicem ca poate nu or sa ia campionatul...dar in Champhions Legue cu sigurantza ii vom vedea !

Intrebare : de cand sunt in Premiera Divizion ? ca parca sezoanele trecute nu erau
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde C^ine » Mar Mar 25, 2003 10:40 pm

Real Madrid
Ronaldo rulllz !
C^ine
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Mar 25, 2003 11:07 pm

Da..merci ! Acum oricine stie sa zica ca va iesi Real campioana. Asta e. San Sebastian au si ghinion...si pierd puncte anapoda. Probabil ca au avut prea mult noroc in tur.....

Asadar Real se afla la 3 puncte de Sebastian si la 6 puncte de Coruna. Sanse inca ar mai fi...sa nu ia nesuferitzii campionatu...

Valencia si cu Celta se lupta pentru Champhions League...dar dupa parerea mea o fac in zadar...ca anul asta doar primele 3 echipe din Primera Divizion se vor duce in liga. Nu,nu s-au facut modificari..tot 4 spaniole merg in Liga......dar a 4 a este Barcelona si nu prea conteaza pe ce loc iese...ca oricum va merge in Liga. :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SOD » Mie Apr 30, 2003 9:32 pm

bah,nu prea m-am bagat eu pe aici,ca sa nu zbiere moshu ca i-am luat fatza,da nu ma pot abtine.
e clar ca real iau campionatul,si mai clar ca iau si CL,si este evident ca joacxa un fotbal de vis!cu toate astea eu nu pot sa tin cu ei,pentru simplu motiv ca efectiv omoara competitia!la fel cum au facut si Chicago Bulls!ori eu vreau sa vad competitie,nu spectacol artistic!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Aragorn » Mar Mai 06, 2003 4:52 pm

Initial trimis de rapDavid
Real Madrid
Ronaldo rulllz !

Yep au laut-o 5 - 1 de la Mallorca, they rule, yep like i rule the world...

Real Madrid is cea mai naspa echipa din europa, numa nume mari si fac un rahat.
In Chamions League au ajuns aici numa din mila arbitrilor...pacat, mare pacat...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Mai 06, 2003 6:50 pm

E adevarat...ca au ajuns la noroc in semifinale CL. Toata lumea a uitat cat s-au chinuit in grupe. Totul a fost sters de dubla intalnire cu Manchester United.

Mai stii , mai Bobo...cat ma huleai la inceputurile acestui thread..ca pronosticam victoria Sociedatului in campionat ? Ziceai tu...ca nici loc in CL nu prind. Itzi sustzi in continuare parerea ? :p

Se anuntza o lupta superba pentru finalul din Primera Divizion. Real Madrid este doar la un punct distantza de Depor si Sociedat.

Recunosc...imi doresc sa castige Depor....echipa eliminata pe nedrept din CL....de un Juventus care a ucis fotbalul. Daca nu erau infectii din Torino...vedeam un Real-Depor in seara asta. Sau un Real - Barca.
Oribilul Mosh
Junior Member

Parerea mea ...

Mesajde numelemeu » Vin Mai 09, 2003 5:32 am

Vreau sa propun un avertisment pentru "Aragorn" deoarece a gresit cand a facut sondajul ! Nu trebuia sa scrie atatea echipe ci numai una si anume REAL MADRID ! :o
"Real Madrid is cea mai naspa echipa din europa, numa nume mari si fac un rahat."
Asta se traduce prin "Vor castiga titlul in Spania" !
"In Chamions League au ajuns aici numa din mila arbitrilor...pacat, mare pacat..."
In primul rand vreau sa ii spun lui "Arogant" adica "Aragon" (scuze ! M-am incurcat !) :D ca:
1.Real Madrid joaca in Champions League si nu in "Chamions League" ;) !
2.Real Madrid joaca in Champions League si nu in "Divizia A", ca sa ii ajute arbitrii !
Iar traducerea la ce a spus el este: "Vor castiga si Champions League" ! :o
VIVA REAL MADRID !
MI-AM LUAT SAPCA, HANORACU' V-AM PUPAT ! MA MUT ! ASTAZI 13-05-2003 LA EXACT 1 SAPTAMANA DE LA INSCRIEREA IN FANCLUB.RO, MA RETRAG ! DIN CAUZA MAGARIILOR CARE SE FAC IN FORUM PRINTRE CARE SI NEACCEPTAREA CREARII UNUI FORUM PINK PE MOTIV CA "ADMINISTRATORILOR NU LE PLACE INGHETATA" HABAR N-AU DESPRE CE E VORBA DA' NU VOR ! (DOAR EI CONTEAZA AICI?) ! [click aici]
numelemeu
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mai 09, 2003 12:36 pm

...iar cateodata mai pierd cu 5-1 pe Bernabeu , sau se chinuie cu d'alde AEK Athena in Champhions League...dar tot Real Madrid raman , nu ?

Dar daca castiga Super Depor...campionatul se supara cineva , my name ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Real

Mesajde numelemeu » Dum Mai 11, 2003 12:59 am

Tine minte un singur lucru: Real Madrid nu pierde niciodata ! ... doar mai castiga adversarii din cand in cand :o !
Real Madrid va castiga campionatul anul acesta, anul urmator si tot asa ...., la fel si cu Liga C. ! Miercuri Real va inscrie de 4 ori ! Minim ! Sa nu ma uiti cu Forumul P!nk ! Si poate o punem si de un forum REAL MADRID ! Cred ca merita ! Hai sa facem un sondaj !
Respectele mele ... pentru administrator ! Ti-a zis-o la chestia cu P!nk !
De fapt la ce ma pot astepta, daca tu nu poti sa raspunzi nici la subiectele create de tine ! (Real vs Barcelona)
MI-AM LUAT SAPCA, HANORACU' V-AM PUPAT ! MA MUT ! ASTAZI 13-05-2003 LA EXACT 1 SAPTAMANA DE LA INSCRIEREA IN FANCLUB.RO, MA RETRAG ! DIN CAUZA MAGARIILOR CARE SE FAC IN FORUM PRINTRE CARE SI NEACCEPTAREA CREARII UNUI FORUM PINK PE MOTIV CA "ADMINISTRATORILOR NU LE PLACE INGHETATA" HABAR N-AU DESPRE CE E VORBA DA' NU VOR ! (DOAR EI CONTEAZA AICI?) ! [click aici]
numelemeu
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Dum Mai 11, 2003 11:08 pm

SUPER DEPOR e in frunte! Moshule, daca se intampla sa ramana asa pana la sfarsitul campionatului TREBUIE sa bem cateva beri impreuna! Doamne-ajuta!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mai 11, 2003 11:21 pm

Oaaaaaa ! Acum am realizat si eu. Real Madrid a facut egal..iar Depor si Sociedat au batut...si au trecut pe primele doua locuri ! Cat de marfa ! Superrrrrrrr !

Cu sigurantza daca bate Depor.....iesim la beri..sa sarbatorim !

Forza Depor !
Oribilul Mosh
Junior Member

Real Madrid - Campioana Spaniei !

Mesajde numelemeu » Dum Mai 11, 2003 11:51 pm

Ia uitati mai oameni buni cu ce se mai ocupa cei care nu au ce face ! Fac glume ! Si ce glume ! Cica Deportivo ?!!! Cand iesiti la bere sa nu uitati sa ma chemati si pe mine sa bem in cinstea Real-ului, noua campioana a Spaniei ! Si Mosh-ule, te rog eu hotaraste-te : Barcelona sau Deportivo ? Sau toate in afara de Real ?
Cu respect nr. 150.000 !
numelemeu
Junior Member

Mesajde Iulya » Mie Iun 18, 2003 10:51 pm

Ultima etapa va decide titlul. Real are 2 pct avans :))) si daca Sociedad pierde cu Athlletico sau remizeaza atunci madrileni vor lua titlul.Daca Real Madrid castiga atunci nu mai conteaza ce faca Real Sociedad.
Orice e posibil asa cum am vazut de mai multe ori in Spania asa ca, cine va castiga Primera Divison?
Iulya
Junior Member

Real Madrid el Campeone!!

Mesajde Iulya » Lun Iun 23, 2003 12:03 am

Real Madtid - Atletic Bilbao 3 - 1

9' [1 - 0] Ronaldo

35' [1 - 1] Bittor Alkiza

45' [2 - 1] Roberto Carlos

61' [3 - 1] Ronaldo

Real campionii Spaniei!!!1
Iulya
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iun 23, 2003 12:15 am

Iar Real Sociedat San Sebastian a terminat pe locul 2.

Iata ce zicea Aragorn asta toamna : "Mosule punem pariu pe inca un corn ca real Sociedad va iesi din primii patru anu asta? Undeva pe locu 5-10 vor termina..."

Asadar , draga Bobo....imi datorezi un corn. Nu mai stiu despre ce corn era vorba...dar am castigat pariul. :)

Era clar ca Sociedat vor obtine o performantza de rasunet , dupa felul in care au inceput campionatul. O victorie le-a lipsit...si erau campioni. Ce o fi fost in capul Barcei de i-a batut ? Nu era mai bine si pt. iei sa pairda Real campionatul ? Of,of !
Oribilul Mosh
Junior Member

2276

Mesajde baixinho© » Lun Iun 23, 2003 8:34 am

Cred ca Real Madrid este cea mai mare rusine a fotbalului mondial. La trupa pe care o are sa se chinuie pana in ultima etapa sa castige campionatul. Halal! Plus ca a iesit din Cupa Spaniei si din Liga Campionilor pe usa din dos. Rusine! Barcelona a prins in ultimul moment un loc de Cupa UEFA, terminand campionatul cu doua puncte mai mult decat Athletic Bilbao, deci victoria impotriva celor de la Real Sociedad (nu Sociedat) San Sebastian a contat si ea, acolo, de-o ciorba.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

2860

Mesajde baixinho© » Sâm Aug 23, 2003 1:16 pm

nu mai selecta foca, ca cine stie ce dreac mai selectezi
sunt oaresce sanse ca debutul editiei viitoare de campionat sa fie amanat. din gazeta sporturilor de azi:
"Se amina startul
Programat pe 30 august, debutul campionatului spaniol a fost aminat cu 3 saptamini. Cauza intirzierii o reprezinta neintelegerile referitoare la drepturile TV. Dezacordul a aparut dupa ce 12 dintre cele mai importante cluburi din Primera - G12, cu Real si Barca intre ele - au incheiat contracte individuale cu "Sogecable" si TV3. Celelalte 8 grupari ramase, alaturi de cele 22 din Segunda (G30), au ales sa negocieze in comun cedarea drepturilor. Unica oferta disponibila, de 84 milioane de euro, facuta de firma "Getsport", a fost considerata insuficienta, cerindu-se 93 de milioane. Cum nu s-a ajuns la o intelegere, G30 a decis ieri boicotarea campionatului. Exista totusi posibilitatea unei reveniri asupra acestei masuri."

evident, multumex pentru atentie ©
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Înapoi la Fotbal International