(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
Am fost la Craiova. Sigur ca da. Chestia e ca vorbeam pe YM cu o fata din Craiova....si se plangea la mine ca n-are apa sa se spele pe dintzi. Si se mira ca eu am apa la 1 noaptea. Atata tot.
Ce ? Esti oltean ? :p Bravo tie ! Nu am nimic cu oltenii !
axeandra...zii lu Domnul Hyde cum sta treaba ! Vorbesc prostii ?
Eeee....ca mi-o fi mie frica de SOD. :p
Ce ? Esti oltean ? :p Bravo tie ! Nu am nimic cu oltenii !
axeandra...zii lu Domnul Hyde cum sta treaba ! Vorbesc prostii ?
Eeee....ca mi-o fi mie frica de SOD. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
P**a mea sunt oltean o laie, nu ti-am spus ca-s nascut in Stefan cel Mare??? Pur si simplu ma oftici cu concluziile tale halucinante, mai ales cu ce-ai scris pe Fotbal Intern. De ce nu te legi de exemplu de Ploiesti, un oras intr-adevar infect?!
A, si sa nu uit: Frunza verde drum de fier/ Mi te paste un trans... nu mastre, un avertisment :yD Pai ce exemplu dai tu ca admin, cand iti zic sa nu o iei razna si tu tot p'a ta cu tiganii o tii?! Noroc ca-s milostiv...
A, si sa nu uit: Frunza verde drum de fier/ Mi te paste un trans... nu mastre, un avertisment :yD Pai ce exemplu dai tu ca admin, cand iti zic sa nu o iei razna si tu tot p'a ta cu tiganii o tii?! Noroc ca-s milostiv...
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
pai daca ai ghinionul sa locuiesti in centru in mod sigur o sa ai norocul de a avea apa numai intre 5-6 dimineata pana la 12 p.m si inca o repriza intre 5 p.m si maxim 12 a.m...evident, exista si cartiere cu apa non-stop dar sunt putine(si nu centrale!)
si apoi, eu sunt craioveanca dar nu pricep dc ar trebui sa se abtina lumea sa vorbeasca de cr asa cum merita sa se vorbeasca despre ea;
si apoi, eu sunt craioveanca dar nu pricep dc ar trebui sa se abtina lumea sa vorbeasca de cr asa cum merita sa se vorbeasca despre ea;
o idee fara argumente e atat de schioapa incat nu poate face decat un singur pas: acela al prabusirii
-
axeandra - Junior Member
E...avertisment. Am ura pe tzigani. Adica ei ne fura ca in codru...si tot eu iau avertismnet ? hai ca am inteles ce vrei sa zici....nu mai sari in sus. bine ca ai dat split la subiect. ma bucur ca ai citit ce indicatii am dat pe sfat :p
In rest..minunati-va ! Un bucurestean apara Craiova...iar o craioveanca...ataca Craiova.
Frumos !
Hyde...ma uimesti. Nu am stiut ca esti nascut in judetul Vaslui. Sau despre alta comuna Stefan Cel Mare e vorba ? :p
In rest..minunati-va ! Un bucurestean apara Craiova...iar o craioveanca...ataca Craiova.

Hyde...ma uimesti. Nu am stiut ca esti nascut in judetul Vaslui. Sau despre alta comuna Stefan Cel Mare e vorba ? :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Initial trimis de Oribilul Mosh
Un singur lucru nu imi place in Regie. Berea este la fel de ieftina...ca pe Litoral. Cu banii de pe 1 bere in Regie....bei doua...la mine la mahala.
Pai sparla e sa stii UNDE sa te duci... Gasesti si locuri cu bere ieftina... cam 12.000 un Bergenbier... de egzemplu...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
In momentul asta ma freaca la cap 2 lucruri :
1. sunt ingrozit si amuzat in acelasi timp de ceea ce am vazut in Libertatea de azi : poze cu bebelusa sugand pu** si bagandu-si in pi*** coada unei maturi de curatat praful
Bebelusele din cate stiam io ar trebui sa suga din biberon nu din ... sau s-o fi schimbat moda ?
2. tre sa va anunt ca ar fi cazul sa ma retrag pentru o perioada (cam o luna)
motivul : tre sa ma pun pe toceala ca mai am mai putin de o luna si ..... bum ! dau examenul
(cu ocazia asta il bag in ma-sa pe ala care a inventat examenele) O sa cam postez din an in Paste !! 
1. sunt ingrozit si amuzat in acelasi timp de ceea ce am vazut in Libertatea de azi : poze cu bebelusa sugand pu** si bagandu-si in pi*** coada unei maturi de curatat praful
Bebelusele din cate stiam io ar trebui sa suga din biberon nu din ... sau s-o fi schimbat moda ?

2. tre sa va anunt ca ar fi cazul sa ma retrag pentru o perioada (cam o luna)

motivul : tre sa ma pun pe toceala ca mai am mai putin de o luna si ..... bum ! dau examenul

-
monk - Mesaje: 2747
1958
(anul in care Iolanda Balas Soter a devenit, in premiera, campioana europeana la saritura in inaltime, la Stockholm)
1. la ora la care ai scris tu postul eram deja acasa. plecasem de la terasa cu un ceas mai devreme
2. nu era o superba blonda (nici macar Superba Oana), ci roscata.
3. am consumat o cola la jumate, iar do'n'soara o cola la 250 ml.
4. nici nu ma gandeam la cei de pe forum, cu atat mai putin la tine.
5. (ma refer la tine, in legatura cu ultimele patru cuvinte): vezi ca incepi sa-ti dai seama cam cum stau lucrurile?
vorbeste cu aiu sau cu SOD ca sigur or sa te rezolve. macar cu una mica, daca nu la ochiu' maro.
pai baixo ...la ora asta...sta cu o superba blonda pe o terasa racoroasa. isi bea tacticos din ciocolata calda...si isi rade in barba de noi....cat de prosti suntem !
1. la ora la care ai scris tu postul eram deja acasa. plecasem de la terasa cu un ceas mai devreme
2. nu era o superba blonda (nici macar Superba Oana), ci roscata.
3. am consumat o cola la jumate, iar do'n'soara o cola la 250 ml.
4. nici nu ma gandeam la cei de pe forum, cu atat mai putin la tine.
5. (ma refer la tine, in legatura cu ultimele patru cuvinte): vezi ca incepi sa-ti dai seama cam cum stau lucrurile?
Ce-i pasa lui de noi..ca stam nefutu**
vorbeste cu aiu sau cu SOD ca sigur or sa te rezolve. macar cu una mica, daca nu la ochiu' maro.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Sa mor io ce pretzuri mari au bagat bulangii astia in Mamaia la terase.Un Carlsberg la jumate e 65.000 shi un Pilsener Urquell la 0,33 e 50.Cre k vara asta ma profilez pa stat in casa:D
Shi pa deasupra toata statziunea e plina de americani k m-am shi luat in gura cu unii in seara asta k le strigam go home:p
Shi pa deasupra toata statziunea e plina de americani k m-am shi luat in gura cu unii in seara asta k le strigam go home:p
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
1963
(anul in care a avut loc premiera filmului "Un suras in plina vara", de Geo Saizescu)
matrasito, goleste-ti cutia postala, vocala si ce mai ai p-acolo, ca ma inerfes! nu mai puate lumia sa-ti trimia un piem (si ce piem, nu asa, orcum).
matrasito, goleste-ti cutia postala, vocala si ce mai ai p-acolo, ca ma inerfes! nu mai puate lumia sa-ti trimia un piem (si ce piem, nu asa, orcum).
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
ma intreb de ce nu posteaza sod pe aici....din cand in cand mai ia cate o pauza de postat.de cate o saptamana.asta e a 7-a,nu?
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Ah, sa-mi bag vibratoru' (ca asa mi s-a zis o data, mai demult, ca cica sa bag si io ceva care am...), ascult Cindy lauyper cu Girls Just Wanna Have Fun si ma gandesc ca e foarte adevarat, da' maine dimineata am examen la Drept...si io de trei ori am deschis cartea de Drept in ultimele doua saptamani!!!(vorbesc foarte serios...)
Moshule, shat zí£ fac ap si nu te mai miorlai atata! Daca tot am abordat subiectul...vineri seara afara erau 6 grade Celsius si Mirela era la mu...ah, nu, asta era joi seara. Vineri seara...hmmmm...sa-mi bag...ce-am facut vineri, mah? Aaaaaaaah, da, mi-am scrantit glezna...
pies: Donez masiní£ de futut irlandejii in gat. Perfecta stare de functionare. Life-time guarantee. Daca Pro Transilvania ia titlul in B2 anul asta, sa mor io ca nu mai am nevoie de ea.
Moshule, shat zí£ fac ap si nu te mai miorlai atata! Daca tot am abordat subiectul...vineri seara afara erau 6 grade Celsius si Mirela era la mu...ah, nu, asta era joi seara. Vineri seara...hmmmm...sa-mi bag...ce-am facut vineri, mah? Aaaaaaaah, da, mi-am scrantit glezna...
pies: Donez masiní£ de futut irlandejii in gat. Perfecta stare de functionare. Life-time guarantee. Daca Pro Transilvania ia titlul in B2 anul asta, sa mor io ca nu mai am nevoie de ea.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Ce marfa...6 grade la Dublin. La noi sunt cu vreo 35 mai mult. Nu mai suport caldura.
Mirela...m-am saturat de betesugurile tale. In fiecare saptamana itzi scrantesti cate ceva...ba glezna,ba mana , ba capu' , ba piz** . Cum este posibil asa ceva ? :p
Pro Transilvania o sa ia titlu in B2. Lasa...ca poate vand locu'....si n-o sa avem parte de ei.
In rest sunt f. suparat. Maine ma asculta la istorie. Ma apuc sa imi fac copiutze. Acum..repede,repede....pana nu incepe BigBrother !

Mirela...m-am saturat de betesugurile tale. In fiecare saptamana itzi scrantesti cate ceva...ba glezna,ba mana , ba capu' , ba piz** . Cum este posibil asa ceva ? :p
Pro Transilvania o sa ia titlu in B2. Lasa...ca poate vand locu'....si n-o sa avem parte de ei.

In rest sunt f. suparat. Maine ma asculta la istorie. Ma apuc sa imi fac copiutze. Acum..repede,repede....pana nu incepe BigBrother !
-
Ca tot s-a starnit un anumit subiect...
trebe sa ma apuc de invatzat ca marti am teza la istoria artei si lunea viitoare am la romana.
Azi am fost la iarba verde si am mancat mici, iar cum am ajuns acasa m-am instalat la calculator.
Lucrez la site-ul meu personal pe care am de gand sa-l lansez vara asta. E cam simplutz, dar merge pentru inceput.
Azi am fost la iarba verde si am mancat mici, iar cum am ajuns acasa m-am instalat la calculator.
Lucrez la site-ul meu personal pe care am de gand sa-l lansez vara asta. E cam simplutz, dar merge pentru inceput.

-
dEpEchEmIND - Junior Member
Pro Transilvania o sa ia titlu in B2. Lasa...ca poate vand locu'....si n-o sa avem parte de ei.![]()
Ba il vand in pula mea, nu-l vand bah, ca prea au muncit sa ajunga pana unde sunt. Bah, vorbeam cu manageru' secund saptamana trecuta, si pe bune daca n-as fi in stare sa dau suta de euro pe echipamentul complet numa' de-al dreq sa ma plimb prin Dublin cu steagu' Romaniei pe spate (de fapt pe spatele echipamentului lor scrie Pro Transylvania, p'orma au nijte stelutze galbene, de seamana cu stelutzele de pe steagu' UE, si vara asta vor sa le shimbe ca sa adauge si steagu' Romaniei, haha, foarte ironic plasat langa stelutze)
ps: Ia zi tu Moshule, care-i cea mai fair-play echipa din Romania? Si care-i cea mai fair-play si mai mijtoaca galerie? Obiectiv acuma!!!
edit: am uitat sa va spui!!! nu vroiam sa-l dau in gat chiar asa pe mosh, da' iel a adus vorba, nu io. Sa stiti ca tot ce face iel (si am auzit io de undeva, nu dau sursa in vileag, ca Moshu tace, Moshu' face, si la aiu' tare-i place) ie facut cu copiutza frumos ascunsa in maneca, da' asa de dibaci plasata ca_chiar nuj da nime' seama de adevaru' adevarat.[/SIZE]
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Hi ppl!
In caz ca va amintiti de mine eu sunt... cine sunt? Moshule zi-mi repede cine sunt ca am uitat? Poate cel (pardon! cea) din avatarul pe care mi l-ai promis!
Eu scriu aces post because nu am ce face si because vreau ca oamenii sa-si aduca de mine aminte in caz ca o sa mor. Daca o sa primiti vreodata o invitatie la o inmormantare sa stiti ca este a mea. De ce? Pt ca dau examen si nu stiu nika! Sunt pe dinafara!!
Daca iau la liceul la care vreau eu promit ca o sa postez atat de mult incat sa ma bannati.
Pai, cam atat am avut de zis. Multumesc pt atentia acordata.
Pupici:kiss:
In caz ca va amintiti de mine eu sunt... cine sunt? Moshule zi-mi repede cine sunt ca am uitat? Poate cel (pardon! cea) din avatarul pe care mi l-ai promis!
Eu scriu aces post because nu am ce face si because vreau ca oamenii sa-si aduca de mine aminte in caz ca o sa mor. Daca o sa primiti vreodata o invitatie la o inmormantare sa stiti ca este a mea. De ce? Pt ca dau examen si nu stiu nika! Sunt pe dinafara!!
Daca iau la liceul la care vreau eu promit ca o sa postez atat de mult incat sa ma bannati.
Pai, cam atat am avut de zis. Multumesc pt atentia acordata.
Pupici:kiss:
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
- zuza
- Junior Member
Citind posturile de mai sus, mi-am amintit unde am cheia aia de 14...sa va stringeti suruburile cu ea, ca ati luat-o razna rau de tot!
*loool*..ce rost are sa ne riscam? Mai bine fur eu de la vecina mini-ul ei de pe sirma, te imbraci in el, si te vind in statie la 42...da nu pe bune, ca sint o fire geloasa.Numai asa, sa atragi clienti, si sa le furi auru´ si alte chestii...:p
Nicholas...uite ce itzi propun ! Data viitoare cand am laborator...iau forma cheilor de la laborator....si imi fac si eu unele la fel. Si intr-o noapte...o sa ma duc...sa ciordesc antenele si aparatele alea. Si mergem amandoi cu ele...in Germania...sa le vindem la prietenu' tau acolo. Cred ca luam pe putin 2000 de EURO pe ele...ca e aparatura marfa de tot. D'aia de se foloseste si in armata.
Ce zici ? Facem chestia asta ? Conducem cu randu pana acolo...sa nu ne obosim. Luam masina de la tine de la servici....si plecam spre Germania. Cu trenu ar fi prea mare chin....cu antenele alea dupa noi.
Sa ma anuntzi daca esti de acord....sau daca ai alte propuneri referitor la ce ti-am zis.
*loool*..ce rost are sa ne riscam? Mai bine fur eu de la vecina mini-ul ei de pe sirma, te imbraci in el, si te vind in statie la 42...da nu pe bune, ca sint o fire geloasa.Numai asa, sa atragi clienti, si sa le furi auru´ si alte chestii...:p
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Mirela..cred ca vorbim de lucruri diferite. Eu vorbesc de Apullum Alba Iulia. Aia sunt pe locu 1..in B2. Tu despre cine vorbesti ?
Cea mai fair-play echipa din Divizia A....este Astra Ploiesti. Cea mai fair-play galerie...este a Farului Constanta. Pararea mea !
monika...bine ai revenit ? pana la urma te-ai indragostit sau nu ? lama ce mai face ? e bine ? are mancare si bautura ?
Nicholas....mai bine in statie la 101...la gara. ca e vad ! :p
Cea mai fair-play echipa din Divizia A....este Astra Ploiesti. Cea mai fair-play galerie...este a Farului Constanta. Pararea mea !
monika...bine ai revenit ? pana la urma te-ai indragostit sau nu ? lama ce mai face ? e bine ? are mancare si bautura ?
Nicholas....mai bine in statie la 101...la gara. ca e vad ! :p
-
Bah, tu vorbesti de antene din alea pentru sistemul ala de armata, Tetra???????
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
-
Nicholas_Alex - Junior Member
nu bah. vorbesc de antenele de la gargaritza ! :p
treaba ta. nu esti om serios. o sa le fur si vad ce fac eu cu ele. cand o sa ma umplu de banet....sa nu vii la mine !
treaba ta. nu esti om serios. o sa le fur si vad ce fac eu cu ele. cand o sa ma umplu de banet....sa nu vii la mine !
-
De indragostit nu m-am indragostit. Iti spun eu ca nu se merita sa faci asta. Mai bine fara.
Nu stiu ce mai face lama ca n-am mai vorbit cu ea. Banuiesc ca bine, asta daca a suportat frigurile din Canada. Cica au fost si -20 sau 30 . Nasol!
Nu stiu ce mai face lama ca n-am mai vorbit cu ea. Banuiesc ca bine, asta daca a suportat frigurile din Canada. Cica au fost si -20 sau 30 . Nasol!
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
- zuza
- Junior Member
pt Moshu
E clar ca suntem pe doua lungimi diferite de unda. Io vorbesc de Pro Transilvania, echipa romaneasca care e pe locul 1 in divizia B2 in Dublin. Tu nujtu ce vorbejti acolo de aaa...pullum, da io nu-s nij aiu', nij SOD, iar baicsu pare-mi-se ca a plecat sa vada Rapiduletzul, aja ca tu vorbejti, tu inteleji
(asta a fost ca sa nu ma dezmint - doar tu ai zis ca sunt mereu cu ea in gura. (don't i wish?
) i do apollogise if it was a bit much)
(asta a fost ca sa nu ma dezmint - doar tu ai zis ca sunt mereu cu ea in gura. (don't i wish?

Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
On my mind: Moshule, mai traiesti, esti bine
:confused: \
on my mind2: Inca 3 sapt. doar atat, multumesc doamne, multumesc,nasol e ca pe 6 iunie dau final examns si imi e ca eu o sa fiu cu gandul in alta parte si asta nu e bine.
Damn I still have that obsession......obsessed with LIPS and so another day passes a day of our humble lifes.
P.S. "Life's but a walking shadow............."W.S.
Peas 2: De ce nu mai intra nimeni pe chat.......mai intrati si voi oameni buni

on my mind2: Inca 3 sapt. doar atat, multumesc doamne, multumesc,nasol e ca pe 6 iunie dau final examns si imi e ca eu o sa fiu cu gandul in alta parte si asta nu e bine.
Damn I still have that obsession......obsessed with LIPS and so another day passes a day of our humble lifes.

P.S. "Life's but a walking shadow............."W.S.
Peas 2: De ce nu mai intra nimeni pe chat.......mai intrati si voi oameni buni

l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
Baixinho,cutia mea postala iti asteapta mesajul..cu drag!!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804