Ce parere aveti despre Class?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Ce parere aveti despre Class?

Mesajde drumplayer » Mar Mai 06, 2003 9:11 pm

Sunt curios ce cred marii critici de pe acest forum despre Class??:) .. eu am o parere buna despre ei.. mai ales de la pen-ultima piesa incoace... De cand ii stiu au cam acelasi gen si isi compun piesele singuri (cred...:confused: ) ...cu toate astea mentionez ca nu sunt un fan... dar cred ca pentru stilul lor de muzica is cei mai OK din Romania... sau??
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
drumplayer
Junior Member

Parere buna

Mesajde Love2Fly » Mar Mai 06, 2003 9:31 pm

Dintre toti "muzicienii" de pe la noi, Class sunt cei mai buni, doar daca ne raportam la faptul ca ei au mai avut tangentze cu Conservatorul(pardon de kkofonie)....cat despre muzica lor....inca nu sunt 100% comerciali...dar vorba aia: "o data ce ai intrat in cocina, mocirla te inghite!":)
p.s: Mihaela Cernea nu prea are voce ce-i drept!
Love2Fly
Junior Member

Re: Parere buna

Mesajde drumplayer » Mar Mai 06, 2003 9:32 pm

Initial trimis de Love2Fly
Dintre toti "muzicienii" de pe la noi, Class sunt cei mai buni, doar daca ne raportam la faptul ca ei au mai avut tangentze cu Conservatorul(pardon de kkofonie)....cat despre muzica lor....inca nu sunt 100% comerciali...dar vorba aia: "o data ce ai intrat in cocina, mocirla te inghite!":)
p.s: Mihaela Cernea nu prea are voce ce-i drept!

:o I AGREE!
drumplayer
Junior Member

eu cre' ca...

Mesajde sohatzki » Mar Mai 06, 2003 9:54 pm

imi place mult CLASS. si sunt de parere ca si Mihaela Cernea si Anca Badiu au niste voci super.
pt. drumplayer: isi compun singuri muzica..
:B
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
sohatzki
Junior Member

Mesajde Zotycos » Mar Mai 06, 2003 10:16 pm

Intr-o zi si Luna mi-a zambit sunt super

dar astea sunt numai 2 piese de pe album sa ascultati tot albumul sunt piese si mai reusite, asa ceva mai rar in Romania unde doar prima piesa e buna si restul albumului sucks!
:)
Zotycos
Junior Member

Mesajde sohatzki » Mar Mai 06, 2003 10:21 pm

Initial trimis de Zotycos
Intr-o zi si Luna mi-a zambit sunt super

dar astea sunt numai 2 piese de pe album sa ascultati tot albumul sunt piese si mai reusite, asa ceva mai rar in Romania unde doar prima piesa e buna si restul albumului sucks!
:)

sunt de acord cu tine. ultimul album CLASS merita ascultat!
:o :o
sohatzki
Junior Member

Mesajde UnCopilutz » Mie Mai 07, 2003 7:48 pm

M-au dezamagit. Dupa ce i-am laudat peste toti , am vazut de unu mai la B1 tv o cantare de a lor . A fost nasol de tot cand am observat ca blonda falsa de groaza :(
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde drumplayer » Mie Mai 07, 2003 7:56 pm

Initial trimis de UnCopilutz
M-au dezamagit. Dupa ce i-am laudat peste toti , am vazut de unu mai la B1 tv o cantare de a lor . A fost nasol de tot cand am observat ca blonda falsa de groaza :(

.. tre sa iei in considerare ca se poate sa nu fi avut conditii prea bune de cantat.. poate n-aveau monitoare sau ..cine stie... e f. greu sa canti life in conditii de cacat! crede-ma ca stiu! ..si in romania se intampla des sa nu fie OK sonorizarea.. mai ales in televiziuni(..asta am auzit-o de la mai multi)..:)
drumplayer
Junior Member

Nice...

Mesajde Dreamy_Girl » Mie Mai 07, 2003 9:06 pm

Class... canta destul de bine. si au clipuri f.f. reusite, mai ales "Intr-o zi".
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Dreamy_Girl
Junior Member

Mesajde Unregistered » Sâm Mai 10, 2003 2:12 am

CLASS ? sunt ok atata timp cat canta tipele, de fapt sunt foarte OK atunci cand canta fetele, insa cand il aud pe dobitocul ala cu barba ce versuri are imi vine sa ma urc pe pereti.
trupa class ar putea fi o trupa f buna daca ar renunta la partea de rap facuta de barbos. poate ar fi mai bine sa renunte de tot la barbos ca trage trupa in jos.
Unregistered

Mesajde Dreamy_Girl » Sâm Mai 10, 2003 2:32 pm

Initial trimis de Unregistered
CLASS ? sunt ok atata timp cat canta tipele, de fapt sunt foarte OK atunci cand canta fetele, insa cand il aud pe dobitocul ala cu barba ce versuri are imi vine sa ma urc pe pereti.
trupa class ar putea fi o trupa f buna daca ar renunta la partea de rap facuta de barbos. poate ar fi mai bine sa renunte de tot la barbos ca trage trupa in jos.

Si pe mine ma cam enerveaza....
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Dreamy_Girl
Junior Member

Mesajde b0mber » Sâm Mai 10, 2003 4:38 pm

class mi se pare una dintre cele mai bune trupe de pe la noi,e o muzica foarte reusita care reuseste sa ocoleasca partea aia penibila a comercialului...mi-au placut inca de cand i-am vazut prima data si imi plac si acum,sunt una dintre putinele trupe care incearca sa faca muzica de calitate la noi..
I slice nerds and melt icebergs in the north pole
You soft so, really awful, i rock the grand flow
b0mber
Junior Member

Mesajde sohatzki » Sâm Mai 10, 2003 9:50 pm

bah, nu ar mai avea farmec!!!! u i-ai vazut vreodata in concert?! fara florin show-rile lor ar fii mult prea linistite...
sohatzki
Junior Member

Mesajde BLUEDEVIL » Dum Mai 11, 2003 4:12 am

Initial trimis de sohatzki

bah, nu ar mai avea farmec!!!! u i-ai vazut vreodata in concert?! fara florin show-rile lor ar fii mult prea linistite...

"daca vrei sa ai totul sa ai totul
nu vei avea nimic
daca vrei sa stii totul
vei afla ca stii prea putin"

iau o parte din textul pe care il interpreteaza barbosul pentru a il da exemplu. pe langa faptul ca "nimic " nu rimeaza cu "putin" si suna ca dracu se vrea ca sa se trasmita un mesaj avand o incarcatura filozofica deosebita si asta prin contrastul dintre versuri (doua cate doua ) si contrastul dintre aparenta si esenta (tu crezi ca stii totul dar nu stii nimic) . daca tot se dorea ca piesa sa contina acest mesaj trebuia sa-l fi facut sub alta forma. in cazul de fata e prea direct , e scris parca pentru a il intelege copii de la gradinita.
am dat exemplu acest paragraf pentru ca eu cred ca este reprezentativ si pentru alte melodii cum ar fi "mama spunea" unde barbosu iara face filozofia vietii la nivel de gradinita.

trupa class este fara indoiala una dintre trupele de varf a muzicii romanesti , nu contest acest lucru, pentru a ajunge mai departe ar trebui sa renunte ori integral la partea de rap ori sa isi scrie textele cu mai multa rabdare.
BLUEDEVIL
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Dum Mai 11, 2003 10:53 pm

Initial trimis de BLUEDEVIL

nu vei avea nimic
daca vrei sa stii totul

iau o parte din textul pe care il interpreteaza barbosul pentru a il da exemplu. pe langa faptul ca "nimic " nu rimeaza cu "putin" si suna ca dracu se vrea ca sa se trasmita un mesaj avand o incarcatura filozofica deosebita si asta prin contrastul dintre versuri (doua cate doua ) si contrastul dintre aparenta si esenta (tu crezi ca stii totul dar nu stii nimic) . daca tot se dorea ca piesa sa contina acest mesaj trebuia sa-l fi facut sub alta forma. in cazul de fata e prea direct , e scris parca pentru a il intelege copii de la gradinita.
am dat exemplu acest paragraf pentru ca eu cred ca este reprezentativ si pentru alte melodii cum ar fi "mama spunea" unde barbosu iara face filozofia vietii la nivel de gradinita.

trupa class este fara indoiala una dintre trupele de varf a muzicii romanesti , nu contest acest lucru, pentru a ajunge mai departe ar trebui sa renunte ori integral la partea de rap ori sa isi scrie textele cu mai multa rabdare.

... pai ...cred ca textele sunt "cu grija alese" ..sa le inteleaga tot prostu' (comerciale) .. si nu stiu daca ai realizat vreodata, dar muzica nu e neaparat "inteligibila" ..Nu totul are un INTELES ... uneori se folosesc in muzica (si nu numai la noi) cuvinte cu o anumita sonoritate (vezi prodigy) ...pentru a da nastere unei SENZATII ...nu unei IDEI ...

..cam pe aici e raspunsul ... nu continui ca ajung la TANTRE ... si acolo .. n-ai sa gasesti vreodata un inteles ...si totusi e MUZICA

...prea v-ati obisnuit cu "cuvinte alese" si mura-n gura si pe intelesul vostru ...

CLASS? ..sunt ok. din simplu motiv ca muncesc .
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde sohatzki » Lun Mai 12, 2003 10:43 pm

Initial trimis de BLUEDEVIL

nu vei avea nimic
daca vrei sa stii totul

asculta toata piesa cu atentie si fa legatura intre toate versurile. apoi pune-ti un pic creierasu' in functiune si fa legatura. nu este deloc greu. nu cred ca au dorit vreodata ca mesajele lor sa fie foarte complexe, foarte complicate. daca nici dupa aceea nu intelegi... las-o balta. ca doar se mai intampla sa nu intelegi o melodie... dar sa-mi mai zica cineva ce formatie pop-dance romaneasca face melodii cu un mesaj ca lumea...
ii admir pe cei de la CLASS, pentru ca (la fel cum a zis Bortzianu') ei muncesc si pun suflet. cat despre originalitate nici nu poate fi vorba... pentru fiecare album nou lucreaza timp indelungat, nu ca multi altii care la 2-3 luni scot albumele ca painea calda...
sohatzki
Junior Member

Mesajde BLUEDEVIL » Lun Mai 12, 2003 11:15 pm

tocmai asta era faza... textele sunt prea usor de inteles... si daca vreti ca sa lasam filozofia textelor ca se pare ca sunt perceput ca un idiot care se asteapta la versuri de tip eminescu sau mai stiu eu ce mare filozof.
vorbind strict despre muzica, partea de rap nu e in concordanta cu melodia in care isi face aparitia. mie mi se pare nu idiot ci foarte idiot raparul de la class mai ales atunci cand se apuca sa improvizeze (vezi renumitul concert din sectorul 5 care a fost prezentat si la cronica carcotasilor) si iese ceva f penibil care scade f mult valoarea trupei care este dupa cum am mai spus incontestabila.
tipele si tipul de la claviatura sunt ok raperul NU !!! SI in plus e cam expirata combinatia de dance cu rap ... in muzica internationala se foloseste din ce in ce mai rar.
BLUEDEVIL
Junior Member

Mesajde SatyR » Lun Mai 12, 2003 11:19 pm

Ultima melodie este interesanta ,numai ca o strica rau chelu care nu are nici o legatura cu melodia ,e cam de umplutura ce canta ,pardon vorbeste ala acolo....in rest ce sa zic...e de apreciat si videoclipul care este f misto...
SatyR
Junior Member

Mesajde b0mber » Mar Mai 13, 2003 12:44 pm

ce dreaq aveti de tot il faceti pe barbosul de la Class rapper?nu spun eu ca e bun sau prost,dar ce canta ala n-are nici o treaba cu rapul..daca cineva "canta" in felul ala,mai vorbit,asta nu inseamna ca e rapper...da-o-n cacat...
I slice nerds and melt icebergs in the north pole
You soft so, really awful, i rock the grand flow
b0mber
Junior Member

Deci?

Mesajde Love2Fly » Mar Mai 13, 2003 12:52 pm

Si pe mine ma cam enerveaza....

cum ar fi "mama spunea" unde barbosu iara face filozofia vietii la nivel de gradinita.

tipele si tipul de la claviatura sunt ok raperul NU !!! SI in plus e cam expirata combinatia de dance cu rap ... in muzica internationala se foloseste din ce in ce mai rar.

numai ca o strica rau chelu care nu are nici o legatura cu melodia ,e cam de umplutura ce canta

dar ce canta ala n-are nici o treaba cu rapul

Concluzia?
Sa plece barbosul!
Cred ca am sa-i scriu un e-mail sa ii spun parerea "fanilor" de pe acest forum!:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mie Mai 14, 2003 3:06 pm

e adevarat ca nu are legatura cu rap-ul adevarat....cred insa ca chelul chiar se crede ceva pui de raper
Unregistered

Mesajde sohatzki » Mie Mai 14, 2003 10:26 pm

vorbesti de cineva care a terminat conservatorul, ca tot vorbim de cine are pregatire in ale muzicii si cine nu...
sohatzki
Junior Member

Mesajde BLUEDEVIL » Mie Mai 14, 2003 10:51 pm

Initial trimis de sohatzki

vorbesti de cineva care a terminat conservatorul, ca tot vorbim de cine are pregatire in ale muzicii si cine nu...

eu nu am terminat conservatorul dar am studii muzicale medii (am facut o scoala de muzica si cant la vioara). asta nu ca sa ma dau mare ci ca sa iti raspund la afirmatia pe care ai facut-o.

nu cred ca e nevoie de conservator ca sa iti dai seama ca barbosul trage formatia in jos.
BLUEDEVIL
Junior Member

Mesajde sohatzki » Mie Mai 14, 2003 10:59 pm

puneam la indoiala studiile muzicale ale formatiilor si solistilor romani de succes, in nici un caz a celor care "frecventeaza" forum-ul asta.
"barbosul trage formatia in jos" - pe dracu'!:dir:
sohatzki
Junior Member

Mesajde cubu » Joi Mai 15, 2003 12:17 am

Barbosul e penibil... Intr-adevar, nu tre' sa stii prea multe sa iti dai seama... In concerte e si mai penibil, scoate niste dume din el... Vrea sa para proFUND... Iti trebuie si ceva prezenta de spirit ca sa scoti ceva pe loc si sa si sune bine... Daca nu, taci draq si fa ca pe CD...
indescifrabil
cubu

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii