Primul Concert Hi-Q impreuna cu TNT

Forumul asociat fanclubului Hi-Q

Primul Concert Hi-Q impreuna cu TNT

Mesajde AnDrEi » Lun Mai 12, 2003 3:55 pm

Duminica seara, la Constanta, Hi-Q si TNT au urcat, pentru prima data pe aceeasi scena. Desi fetele de la TNT sunt produse la MOF Records, casa de productie creata de baietii de la Hi-Q impreuna cu Marius Moga, nu s-a mai intamplat niciodata ca cele doua trupe sa aiba un concert impreuna. Duminica aceasta, insa, acest lucru s-a petrecut in fata publicului constantean.
Pareri inainte de concert :
Dea: "Ne obisnuisem ca Mihai si Florin sa fie in sala atunci cand avem cate un concert, dar trebuia sa se intample asta odata si odata".
Tisha: "Va fi ceva mai greu. Am fost la concertele lor si stiu ca le place sa faca show, sa comunice cu oamenii din sala, sa inventeze tot timpul cate ceva."
Lala: "Oricum suntem mai bune decat ei si o sa le furam spectacolul".
Mihai de la Hi-Q crede ca va fi chiar distractiv. "Ne vedem tot timpul la studio sau la petrecerea din Twice. Vom pleca impreuna spre mare si, ca de obicei, ne vom distra foarte bine impreuna.".
@http://www.tntonline.ro & AnDrEi :)
So ? Ce parere aveti ? A fost ceva cool sau nu?Atzi fi vrut si voi sa fitzi acolo ? Mai vreti astfel de concerte? I want to know ur opinios !:)
Thnx!
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sandrino » Lun Mai 12, 2003 8:54 pm

mai.. mi se poate o chestie destul de buna.. si era si cazul... ca noah doar sunt produsi de ei.. de Hi-Q.. si... de fapt era de asteptat..
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

he

Mesajde artemis » Lun Mai 12, 2003 10:29 pm

cred k a fost super concertul, sincer mi-ar fi placut si mi-e sa fiu acolo!da normal k am vrea sa vedem astfel de concerte(cel putin eu)!papa
:wazzup:
artemis
Junior Member

Propunere

Mesajde AnDrEi » Mie Mai 14, 2003 6:53 pm

Poate la vara vom face o intalnire a celor de pe fanclub si vom participa la un mega concert al celor de la Mof :)
AnDrEi
Junior Member

Înapoi la Hi-Q