Ma...spuneti-mi si mie care sunt albumele de la Parazitii.Eu am asa:
Suta
Irefutabil
Categoria grea
Iarta-ma
Care mai sunt pe langa astea?
Need a little help here...
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
Need a little help here...
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
Re: Need a little help here...
Initial trimis de edd4real
Suta
Irefutabil
Categoria grea
Iarta-ma
Pai mai este "Nici problema" si daca nu ma insel mai este si "Poezii pentru pereti".
Ma mir ca nu stii de Nici o problema, e prea adevarat albumul asta.
-
Uncle Boggy - Junior Member
Re: Need a little help here...
Initial trimis de edd4real
Suta
Irefutabil
Categoria grea
Iarta-ma
Mai e si "Nimic normal" da' e scos prin '97 si ma chinuiesc de o gramada de timp sa fac rost de el,fara nici un rezultat.Il are b0mber da' el e din Craiova si n-am avut drum pe acolo.Nu prea ai sanse nici la "Poezii pentru pereti"
- Iceman21
- Junior Member
Re: Re: Need a little help here...
Initial trimis de Iceman21
Mai e si "Nimic normal" da' e scos prin '97 si ma chinuiesc de o gramada de timp sa fac rost de el,fara nici un rezultat.Il are b0mber da' el e din Craiova si n-am avut drum pe acolo.Nu prea ai sanse nici la "Poezii pentru pereti"
bah,care ajungeti prin craiova,cu cea mai mare placere va dau primele doua albume parazitii:"poezii pentru pereti" si "nimic normal"...nu le fac mp3uri ca le am pe casete si daca le-as face chiar ca s-ar auzi ca dracu(ca si asa soundul nu e prea reusit)...
I slice nerds and melt icebergs in the north pole
You soft so, really awful, i rock the grand flow
You soft so, really awful, i rock the grand flow
-
b0mber - Junior Member
Ma stiam de Nici o problema.Aproape am pus mana pe el....Si ziceti k la alea nu am sansea....Poate imi fac vreun drum in Craiova vreodata!
Anyways,Mersi!
Anyways,Mersi!
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
Re: Re: Re: Need a little help here...
[banui ca nu exista vreo sansa sa le trimiti shi prin posta(copii bineinteles) ca nu prea cred ca o sa ajung pe la Craiova in curand(ma refer aici la urmatorii 20 de ani)... daca ti-se face mila de mine da-mi un mail la batranudinvecini@yahoo.com... 10x anyways!
- HillBillieRaper
- Junior Member
ahhh, tocmai am aflat ca un prieten de al meu o sa vina in craiova pe 7 iunie sau asa ceva la meci... deci daca mai e valabila oferta cu casetele anunta-ma shi pe mine... asta am avut de zis
- HillBillieRaper
- Junior Member
vreau si eu, de la cine stie sigur-sigur, lista albumelor si a pieselor parazitii, asa cum apar pe album (ordine, titlu). am tras zilele astea de pe net cateva zeci de piese, pe unele le-am sortat pe albume, dar altele is necunoscute.
pe paginaparazitii.ro discografia e cam aiurea
pe paginaparazitii.ro discografia e cam aiurea
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
la unele din ele te ajut eu vali da' ai putzintica rabdare...ca momentan vorba lui Carbon...ma *** cu lenea
-
cutuma© - Mesaje: 3047
:)
daca vreti poezii pentru pereti si nimic normal le am eu pe casete originale (vb vine ca ce era original la vremea aia) dar orikum calitatea sunetului este foarte proasta ... nimic normal mai merge da poezii se aude cam
oricum daca sunteti de prin bucuresti va pot ajuta
pace kombat@go.ro

oricum daca sunteti de prin bucuresti va pot ajuta
pace kombat@go.ro
-
Kombat - Junior Member
aaaa... daca poti sa faci in asa fel incat sa ajunga shi la mine (contra cost bineinteles) as fi foarte foarte fericit.... mailu meu parca era mai sus, ca sa nu umplem forumu' degeaba...
What' the difference? Well, we can start at the pennis, or we can scream "I don't give a fuck!" and see who means it!
- HillBillieRaper
- Junior Member
13 mesaje
• Pagina 1 din 1