Ce sa spun, frumos....foarte frumos!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Ce sa spun, frumos....foarte frumos!

Mesajde Ire » Lun Mai 12, 2003 7:58 pm

In Evenimentul Zilei de azi, 12 mai, apare un articol "Artisti lasati prada saraciei". Talentati ca Marina Voica, Johny Raducanu, Cornel Constantiniu si altii, nu au din ce trai. Nu au din ce trai!

Traiasca muzica.......
Ire
Junior Member

Re: Ce sa spun, frumos....foarte frumos!

Mesajde crista » Lun Mai 12, 2003 11:30 pm

Initial trimis de Ire
In Evenimentul Zilei de azi, 12 mai, apare un articol "Artisti lasati prada saraciei". Talentati ca Marina Voica, Johny Raducanu, Cornel Constantiniu si altii, nu au din ce trai. Nu au din ce trai!

Traiasca muzica.......

Bravo,Ire.In sfirsit cineva care propune un subiect de bun simt.Toata lumea este foarte preocupata de birfele cu Andreea Balan sau alte subiecte la fel de derizorii si nimeni nu pare sa priceapa ca acest site ar putea avea o destinatie ceva mai onorabila.
crista

Mesajde Ire » Lun Mai 12, 2003 11:43 pm

Voi care sinteti in Romania, aveti ocazia sa faceti ceva maret pe 20 mai.
http://www.expres.ro/divertisment/?news_id=120005

Noi aici vom incerca sa gasim contactele cu acesti artisti ca sa-i aducem in spectacolele noastre.
Ire
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Mar Mai 13, 2003 12:15 am

Initial trimis de Ire
Voi care sinteti in Romania, aveti ocazia sa faceti ceva maret pe 20 mai.
http://www.expres.ro/divertisment/?news_id=120005

Noi aici vom incerca sa gasim contactele cu acesti artisti ca sa-i aducem in spectacolele noastre.

..mda ..rusinos ..dar asa cum spunea Mihaela M. : " e o alta anomalie" , la fel cum sunt destule in romania..poate prea multe ptr. o tara atat de mica ... pe aici lumea s-a cam obisnuit cu delasarea asta ..."las' ca trece..leaga merge"... Mie unul mi-e ciuda ..as iesi in strada daca as mai gasi vreo zece ca mine ... De ce sa ies in strada? ..Simplu: pentru ca d'aia au murit tineri in revolutie !!! CA eu sa am acest drept ... de care acum nimeni nu mai e interesant .. Guvernul si canalele mass-media ..se straduie din rasputeri sa devieze opinia publica, canalizand-o spre alte subiecte (care n-ar trebui sa aiba atata importanta): va scumpim benzina/crime in sectorul 5/pedofili/cainii strazii/mai cate unul de-al lor aruncat de ochii lumii in mainile "judecatorilor"..pentru coruptie...

..ce pot spune intr-o tara in care patronul CAritasului scapa basma curata si cu bani de buzunar - cam vreo 320 de miliarde? ...

...ma rog ..era vorba de muzica! ....eu sunt tanar..cu prea mult nu-i pot ajuta ..DAR GENERATIA lor? sa le fie rusine lor ...celor care au fost bucurati de acei artisti ... Eu ii voi ajuta la batranete , daca pot , pe cei din generatia mea ..(in nici un caz pe andree..)

..Las' ca ma fac eu mare...
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Ire » Mar Mai 13, 2003 2:35 am

Tu esti mic, nu stii nimic ;)
Ai putea sa te duci la concertul ala pe 20 mai, nu cred ca va costa mult. In fond, daca stai si te gindesti, situatia lor se datoreaza faptului ca generatia voastra a inceput sa cumpere CD-urile andrelelor si a altora si mai si, dind la o parte pe cei "de moda vechie". Cred ca nici macar nu s-a dat sansa "batrinilor" de a se adapta la cerintele actuale, caci sint sigura ca ar fi reusit.

Am citit comentarii cam aiurea la articolul ala, cica astia ar fi cintat in timpul regimului, ar fi fost recomandati etc.. Mi se pare pueril sa afirmi asa ceva. Daca au trait in acea perioada ce puteau sa faca? Sa astepte sa se nasca in democratie?
"Marina Voica era mereu la televizor", zice unul. Pai pe vremea aia nu ieseau cintaretii ca ciupercile dupa ploaie, fii ai lui nea karaoke. Erau putini dar mai buni.

In rest, Bortzianule, stiu ca nu este singura anomalie in Romania, daca exista ceva normal in momentul de fata.... dar stii cum zice cintecul: cite-un pic pic pic....
Ire
Junior Member

Mesajde vali » Mar Mai 13, 2003 2:46 am

mai da-i draq, au avut bani cacalau si i-au baut si acum vin si plang ca n-au bani
some people deserve to die
vali

Re: Re: Ce sa spun, frumos....foarte frumos!

Mesajde Unregistered » Mar Mai 13, 2003 8:36 am

Initial trimis de vali
mai da-i draq, au avut bani cacalau si i-au baut si acum vin si plang ca n-au bani

Tampit ca de obicei. Asta asa, ca sa fiu de treaba ! Imagineaza-ti Vali, ca a venit revolutia si ca pe unii dintre ei i-a prins cu aprox 200.000 de lei la cec. Care in 1994 mai valorau fix un kkt ! Dar ce sa faci ? E mai usor sa te speli pe maini aruncand cu rahat in unii care chiar au muncit din greu si s-au trezit la 60 si ceva de ani ca nici macar ajutor social nu au. Ce ai spune daca intr-o zi te-ai intalni cu... Gil Dobrica sa spunem, la o cantina a saracilor. Ca veni vorba de Gil Dobrica - pe langa faptul ca e obligat sa accepte umilinta de a fi chemat la Surprize Surprize sa ii fie date un video si un televizor, stiai ca este si foarte bolnav, ca nu beneficiaza de asistenta medicala sui traieste din ajutorul prietenilor (ca sa nu spun mila) ? Nu cred ca stiai. Si omul ala si-a petrecut mai bine de 40 de ani pe scena. Mai multi decat ai tu, inmultit cu 2 !
Unregistered

Mesajde eyewitness » Mar Mai 13, 2003 9:18 am

bah laba fripta nu confunda pseudoartistii propulsati de un regim totalitar la rangu de vedete cu adevaratele valori ale muzicii autohtone. marina voica? ma pish pe "slagarele" ei care nu le fredona nimeni la vremea aia ....si care nici macar n-a avut bunul simt sa invete ca lumea limba romana. cornel constantiniu? zi-mi 3 piese de succes ale stimabilului artist, macar auzite de la parintii tai daca tu ai uitat, lansat la o emisiune "steaua fara nume" "regizata" intru descoperirea tinerelor talente (aidoma si corina chiriac)...gil dobrica ,vedeta numai de baruri de noapte prin jupiter si mamaia numa cu preluari din ray charles si john denver ,care-si bea mintile noapte de noapte ... si ma intreb de ce oare un nicusor, vintila, tandarica, baniciu si altii mai fac si azi sali pline....nu sunt de aceiasi varsta? ei de ce nu sunt in pragul saraciei?
eyewitness

Mesajde Unregistered » Mar Mai 13, 2003 9:52 am

Initial trimis de eyewitness
bah laba fripta nu confunda pseudoartistii propulsati de un regim totalitar la rangu de vedete cu adevaratele valori ale muzicii autohtone. marina voica? ma pish pe "slagarele" ei care nu le fredona nimeni la vremea aia ....si care nici macar n-a avut bunul simt sa invete ca lumea limba romana. cornel constantiniu? zi-mi 3 piese de succes ale stimabilului artist, macar auzite de la parintii tai daca tu ai uitat, lansat la o emisiune "steaua fara nume" "regizata" intru descoperirea tinerelor talente (aidoma si corina chiriac)...gil dobrica ,vedeta numai de baruri de noapte prin jupiter si mamaia numa cu preluari din ray charles si john denver ,care-si bea mintile noapte de noapte ... si ma intreb de ce oare un nicusor, vintila, tandarica, baniciu si altii mai fac si azi sali pline....nu sunt de aceiasi varsta? ei de ce nu sunt in pragul saraciei?

Mda ! O partte de adevar s-ar putea sa deti si tu ! Nu contest. Insa iti pot spune ca vei ramane uimit sa constati ca cei pe care ii tot infierezi tu acolo s-ar putea sa se numere printre cei preferati de parintii tai. S-ar putea insa sa ma insel. Cred ca parintii tai nu sunt chiar atat de in varsta incat s-o fi prins-o pe Marina Voica in perioada ei de glorie. Da, asa este nici maica-mea nu o putea suporta si nici acum nu o suporta, pentru ca nu a invatat ca lumea limba romana, dar nici nu spune ca nu i-a placut. De Nicu Alifantis, Mircea Vintila, Mircea Baniciu nu se poate spune ca sunt chiar de aceeasi varsta. Sunt cu vreo 10 ani mai acana. (BTW - poate habar nu ai ce mare iubire cu nabadai a fost intre Tandarica si Corina Chiriac, pe care "intamplator" o admira ca femeie si cantareata). Presupun insa ca nu stii ca in anii '60-'70 se canta altfel, si poate doar regimul comunist a facut in asa fel incat mai nimic de pe la noi sa nu treaca granitele. Da, Gil Dobrica a avut in mare parte preluari de la Ray Charles. De Jon Denver, in afara de Hai acasa (Country roads, take me home) alta nu mai stiu. Da' poate ne spui tu, Marite Zeu. "Teach us master". Ignoranta de care dai dovada ma face sa inchei aici lista de argumente logice. Oricum, ceva mai logice decat "bah laba fripta ".
Unregistered

Mesajde Raiden007 » Mar Mai 13, 2003 9:58 am

Nu stiu despre ceilalti, da Johhny Raducanu are show in fiecare duminica in Laptarie, deci nu cred ca e asa de sarac precum se scrie acolo. Mai ales ca nu apare decat la inceputul articolului si sub poza (unde btw e si scris gresit). Asa ca nu ne spune noua ca toti artistii vechi nu au din ce trai ....
Raiden007

Mesajde eyewitness » Mar Mai 13, 2003 9:59 am

bah laba fripata:
1/ cand postezi imediat dupa cel caruia ii dai raspuns nu mai dai quote
2/ pt mine unregistered= laba fripta deci ca sa am o polemica cu cineva trebuie macar sa stiu cu cine am

case closed
eyewitness

Mesajde Unregistered » Mar Mai 13, 2003 10:10 am

1/esti atat de bou incat nici nu merita sa ma obosesc sa mai sterg aberatiile anterioare. Dar trebuie sa recnosc ca e o idee buna. Lumea nu e obligata sa citeasca aceleasi cretinitati de doua ori
2/banuaim ca asta o sa fie raspunsul tau. Este daca vrei raspunsul tip al putopalmistilor fecundati de muste pe pereti, atunci cand raman fara replica.
Unregistered

Mesajde vali » Mar Mai 13, 2003 11:13 am

are cineva idee cat castigau acesti artisti?
cati bani?
daca au avut cap, traiesc si acum din banii aia
arsinel si stela, jean constantin, piersic, sunt numai cativa dintre artistii care faceau aceleasi spectacole, erau platiti cu aceleasi sume si iata ca acum nu se plang. arsinel are cel putin 3 vile. a dat in cap la oameni? nu. a stiut ca va veni o vreme cand nu va mai putea urca pe scena si nu a baut toti banii.
vali

Mesajde Unregistered » Mar Mai 13, 2003 11:32 am

[Ma pregateam sa retrag ce iti spusesem anterior... Dar se pare ca nu imi dai ocazia asta ! Dupa cum spuneam - cade obicei esti tampit. Intrebare : banii se pot pierde numai la bautura carti si femei ? Iti repet, in cazul in care nu ai inteles. Gil Dobrica avea inainte de lovitutie 200.000 pusi exact pt ceea ce spuneai tu - pt ziua in care n-o mai putea sa urce pe scena. Si s-a trezit ca in '93-'94 nu mai faceau nici cat o ceapa degerata ! Sunt oameni pe lumea asta, care pur si simplu nu se pricep la afaceri. E o crima ? Pe de alta parte, esenta problemei daca vrei, nu este faptul ca isi beau toti banii, ci ca cei care au incantat o generatie doua, care practic au fost casatoriti cu scena, au fost frati buni cu turneul, iar casa le-a fost hotelul si autocarul, in momentul in care dintr-un motiv sau altul raman fara bani, sunt exact ca cei care toata viata au stat cu mana intinsa si n-au facut altceva decat sa faca umbra pamantului degeaba. Asta este cu adevarat problema - ca dupa atatia si atatia ani de munca raman fara nimic. Ce exemple mi-ai tu sunt fix o. Ca sa pricepi - Olga Tudorache, Draga Olteanu Matei, Badia Maftei, Colea Rautu (care daca nu sti, a plans ca un copil cand i s-au acordat acele facilitati "cadou" de la guvern) si altii de talia lor, care nu mai prea pot juca, traiesc dintr-o penmsie de 1.500.000 - 2.000.000. Ti se pare corect ? Si ei si-au baut toti banii prin baruri ? De fapt cam asta e conditia artistului in Romania. Dar nu e asa ca e mai comod sa gandim exact precum labele de la guvern gen Cozmanca si in loc sa vedem ce se mai poate face penru ei, ne cramponam de o replica absolut cretina :"pai si ce sa le fac eu daca si-au baut toti banii ? Isi merita soarta !"
Unregistered

Mesajde vali » Mar Mai 13, 2003 11:47 am

Initial trimis de Unregistered
Ma pregateam sa retrag ce iti spusesem anterior... Dar se pare ca nu imi dai ocazia asta ! Dupa cum spuneam - cade obicei esti tampit. Intrebare : banii se pot pierde numai la bautura carti si femei ? Iti repet, in cazul in care nu ai inteles. Gil Dobrica avea inainte de lovitutie 200.000 pusi exact pt ceea ce spuneai tu -

daca eu si tampit, atunci copilul parintilor tai e bou. nu ma cunosti, asa ca taci draq din gura daca mai vrei sa mai vii pe aici

200.000???? sa-mi bag pixu, tata avea un salariu de 2.000 lei la revolutiem ca era inginer. deci bani aveau. nu inteleg acum in ce calitate ii plangi tu pe astia
vali

Mesajde Raiden007 » Mar Mai 13, 2003 11:58 am

bun. si ce vina avem noi ca s-a devalorizat leul ? Ca nu te pricepi la afaceri e una, ca nu esti in stare sa-ti dai seama sau sa iti atraga altcineva atentia ca se va devaloriza leul e alta .
Raiden007
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Mai 13, 2003 12:10 pm

bah vali ce nu inteleg e de ce cu 200.000 lei la cec in 89 ,gil al nostru a asteptat ,dupa cum spune laba trista ,pana in 94 ca sa realizeze ca nu mai au nici o valoare cand sub nasu lui leul pierdea teren fata de dolar zilnic imediat dupa 89 si orice om normal si-a lichidat economiile investind in altceva? mahmureala sau prostie?
eyewitness

Mesajde Unregistered » Mar Mai 13, 2003 1:09 pm

VA
Unregistered

Mesajde vali » Mar Mai 13, 2003 1:15 pm

unii au ajuns miliardari cu 200k in 89.

ps: am impresia ca dl unregistered ne-a cam parasit :D
vali

Mesajde Unregistered » Mar Mai 13, 2003 1:20 pm

Vali, fatpul ca nu ma mai semnez, asta nu inseamna ca nu stiu mai nimic despre tine. Stiu chiar mai mult decat as vrea. Daca vrei sa termini ziaristica, mai da-mi interdictii si poate iti pun o pila buna la Turcescu. Asa de control. Si ca sa o lamurim cu amenintarile, eyewitness mai de vara cu vorbele grele, ca lumea e mica. Da munte de munte, daramite om de om. Din cand in cand mai bat si eu Fire-ul si altele asmenea. Nu poti sa sti cum o sa trebuiasca sa sustii face to face "bai laba trista". Iar acum ca sa revin la subiect - se poate intampla sa nu te prinzi ce se intampla dpdv economic. Cei care imediat dupa revolutie s-au prins cum sta treaba au facut averi. Cei care nu s-au prins, au ajuns cu banii depusi pentru Dacie sa isi mai cumpere un casetofon si ala nu ultimul ragnet. Sunt fapte si nu vorbe. Sa nu te mire ca acest lucru se poate intampla si la case mai mari. Dar ca sa revin la o mai veche cugetare de-a mea : "traim in Romania doar ! de ce sa ne preocupe un picut si compasiunea pentru cei din jur ( a se citi la momentul asta "cei care chiar au reprezentat ceva pentru unii dintre noi"), daca e atat de la moda sa fi egoist ? Poate la anu', dar numai daca se schimba moda !"
Unregistered

Mesajde vali » Mar Mai 13, 2003 1:32 pm

Vali, fatpul ca nu ma mai semnez, asta nu inseamna ca nu stiu mai nimic despre tine. Stiu chiar mai mult decat as vrea. Daca vrei sa termini ziaristica, mai da-mi interdictii si poate iti pun o pila buna la Turcescu.

ha ha ha
ai dat click pe pagina mea personala si ai bagat nasul pe acolo. bravo tie. jurnalistica am terminat-o de mult, il stiu pe turcescu, am lucrat in presa, nu merci, nu vreau sa profesez. in concluzie, esti de kkt.
daca te ascunzi, inseamna ca nu ai curaj

si la faza cu "bai laba trista" nu uita ca tu ai inceput primul
vali

Mesajde Unregistered » Mar Mai 13, 2003 1:43 pm

Din nou sari cu capul inainte. Ba nu te stiu de pe site-ul tau. Ne stim chiar si un picut mai personal, dar asta nu are prea mare importanta. S-ar putea sa fi terminat, ca intru pe-aici de 2 ani, de cand forma era alta (implicit de cand erai student). Cat despre faza cu "laba trista" te contrazic din nou. Mai citeste posturile si ai sa vezi ce si cum...
Unregistered

Mesajde eyewitness » Mar Mai 13, 2003 1:53 pm

iti repet laba penibila ca inca mai trebe sa cresti si sa te inregistrezi daca vrei sa porti discutii cu mine si in al doilea rand io nu te-am amenintat cu nimic in posturile mele...imbecilitatea ta datorata frustrarii si clabucilor ce ti-au invadat muia cand ai realizat cat de cretin esti a scornit chestia asta , tu de fapt amenintand ca ce-o sa faci tu daca prinzi pe careva in fire...iti zic io ,o sa ne sugi pula si-n fire si "in alte locuri". gata , hai du-te la lectii acu ,pauza s-a terminat...
eyewitness

Mesajde Sioux » Mar Mai 13, 2003 2:06 pm

Tot ce-am spus este ca n-om vedea si o sa fi nevoit sa iti sustii din nou "tezele de doctorat", cu care vad ca nu prididesti sa umpli spatiul ramas pe forum. Ma intreb de cati mega de aberatii dispui ?
Sioux
Junior Member

Re: Re: Ce sa spun, frumos....foarte frumos!

Mesajde Unregistered » Mar Mai 13, 2003 3:22 pm

Initial trimis de vali

dar,daca tat-tu s-ar trezi la batrinete bolnav de cancer si sarac lipit pamintului,ti-ar placea sa auzi pe careva vorbind la fel despre el?mai schimba-ti mentalitate asta de parvenit imputit,prostane
Unregistered

Mesajde Unregistered » Mar Mai 13, 2003 3:28 pm

Initial trimis de Bortzianu'

..mda ..rusinos ..dar asa cum spunea Mihaela M. : " e o alta anomalie" , la fel cum sunt destule in romania..poate prea multe ptr. o tara atat de mica ... pe aici lumea s-a cam obisnuit cu delasarea asta ..."las' ca trece..leaga merge"... Mie unul mi-e ciuda ..as iesi in strada daca as mai gasi vreo zece ca mine ... De ce sa ies in strada? ..Simplu: pentru ca d'aia au murit tineri in revolutie !!! CA eu sa am acest drept ... de care acum nimeni nu mai e interesant .. Guvernul si canalele mass-media ..se straduie din rasputeri sa devieze opinia publica, canalizand-o spre alte subiecte (care n-ar trebui sa aiba atata importanta): va scumpim benzina/crime in sectorul 5/pedofili/cainii strazii/mai cate unul de-al lor aruncat de ochii lumii in mainile "judecatorilor"..pentru coruptie...

..ce pot spune intr-o tara in care patronul CAritasului scapa basma curata si cu bani de buzunar - cam vreo 320 de miliarde? ...

...ma rog ..era vorba de muzica! ....eu sunt tanar..cu prea mult nu-i pot ajuta ..DAR GENERATIA lor? sa le fie rusine lor ...celor care au fost bucurati de acei artisti ... Eu ii voi ajuta la batranete , daca pot , pe cei din generatia mea ..(in nici un caz pe andree..)

..Las' ca ma fac eu mare...
binr ,dom'le,asa se gindeste!explica-le si imbecililor care spuneau ca oamenii astia merita sa traiasca asa pt ca si-au baut banii...
Unregistered

Re: Re: Re: Ce sa spun, frumos....foarte frumos!

Mesajde vali » Mar Mai 13, 2003 4:22 pm

daca tat-tu s-ar trezi la batrinete bolnav de cancer si sarac lipit pamintului

nu os a se trezeasca, ca tata mai si gandeste

astora nu le-a pasat de nimic pana cand nu au dat ei de greu. asha ca ai 5 mii si mai canta si la alta masa
vali

Mesajde drumplayer » Mar Mai 13, 2003 9:12 pm

Initial trimis de Ire

Traiasca muzica.......

..vezi si oamenii ca Mihai de la MOF records se oftica si se retrag, cica, de pe forum cand le zici ca se face mult prea mare valva in jurul formatiilor de c***t cum ar fi TNT sau O-zone sau Akcent :bleah: ... si artisti care ar merita putina atentie mor de foame! ;P
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
drumplayer
Junior Member

Mesajde Ire » Mar Mai 13, 2003 10:59 pm

Multumesc!
Ma bucur ca cineva si-a adus aminte cum incepuse acest topic.....

Baietii, cei de sus...scuzati-ma, dar sinteti penibili. Vorbiti pe banii parintilor vostri, nu pe experienta voastra directa.

Si eu aveam bani pe vremea comunismului si aveam citiva anisori mai multi decit aveti voi acum. Ati mai auzit de legea 18? Te dadeau la legea 18 pt. sumele pe care astazi voi, copiii neo consumismului, beti o bere. Dupa o dictatura de zeci de ani, cind te trezesti intr-o lume pe care n-o cunosti (cica se numeste capitalism sau democratie), nu stii unde sa fugi cu bruma aia adunata intr-o viata, ti-e frica sa nu ramii si fara ea. In ce s-o investesti, in bacsuri de tigari straine???

Afaceri? Imi rezulta ca afacerile le-au facut initial tot bisnitarii sau securistii. Vorbiti fara sa aveti habar pe ce lume ati trait in acea epoca... Si nu ma luati si pe mine cu laba trista, libertatea nu sta in prostiile pe care le debitati in fata unui monitor, libertatea sta in inteligenta si in bun simt in orice situatie.

Un Gil Dobrica, care stia numai SA CINTE SI SA INCINTE, chiar si cu cintece preluate dar RECUNOSCUTE CA FIIND COVERS, nu cum se fura astazi pe fata, nu devenea imprenditor peste noapte.

Aveau bani artistii? Stiti unde a murit Mihaela Runceanu? Intr-o garsoniera de stat, la parter.

Unde ar muri astazi Adrian Copilu' minune? Pe asta sa mi-o spuneti voi ca sinteti la curent cu birfele. Sau daca n-o stiti pe asta, poate o stiti pe a lui Marcel Pavel (lautaru' devenit tenorul cizmelor mele peste noapte).

Nu voiam sa intru in gilceava cu voi, caci nu aveti prea multe argumente in afara "pulii" si "labii" etc...dar cind citesc cu cita inginfare judecati pe cei care n-au avut mintea "voastra" geniala de copiii de bani gata, ci n-au avut de ales decit sa traiasca sau sa incerce sa supravietuiasca din munca lor onesta..... mi se face mai mult decit greata.....
Ire
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Mai 13, 2003 11:12 pm

Ire...subiectul tau ar fi bun. Dar parca ti-ai ales cam gresit oamenii. Marina Voicu ? Aia e valoare ? Sa fim seriosi ! Daca ai fi dat niste exemple mai bune..poate nu ti-ar fi sarit lumea in cap.

Uite...ca dau eu un exemplu , nu neaparat din muzica. Nicolae Linca iti spuine ceva ? Ai auzit de el ?

Si inca ceva : nu e cazul sa invoci varsta pe care o ai .........
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii