Expres- formatia cu cele mai de calitate manele din Ro
33 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Initial trimis de Unregistered
!!! multi au impresia ca daca lovesc in manele lumea va spune despre el...mama ce om destept !!!
De aici se trage urmatoarea concluzie... Poate ne ajuta si Salma, care e psiholog... Acest amarat de Unregistered e unul din cei care asculta manele, dar nu are curaj sa recunoasca in public, ci doar pe un forum... Eventual chiar face in viata de zi cu zi exact ce zice el... Injura manelele ca sa se dea destept... De obicei snobii astia cred ca toata lumea gandeste ca ei...
Tu nu intelegi mai creier de gaina ca sunt oameni care chiar detesta manelele? Si care chiar asculta MUZICA?
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
ce tot comentati atita?
se pare ca unii membri au impresia de atoatestiutori. Mai baietasi, am citit articolele voastre idioate legate de manele. Oftica voastra pleaca de la faptul ca muzica voastra favorita nu mai place la romani, si se vand doar manele.
Eu produc muzica si vand asa ceva. Nici eu nu suportam manelele la inceput, nici macar nu concepeam sa ascult asa ceva. Problema e ca nu faci bani ascultand muzica ce-ti place. Da poporului ce cere! Nu loviti cu sete in cantareti care (din experienta si pt ca-i cunosc), cu toate ca sunt rromi, va baga sup papuc din orice punct de vedere. Nu vorbi DACA NU CUNOSTI!
E usor sa maninci cacat! Pe langa ei voi sunteti un mare ZERO care are acces la NET si au tupeul sa comenteze. E drept ca multe dintre piese sunt de "duzina". Dar, ascultand si cealalta muzica, nu vi se pare ca e la fel, plina de o gramada de formatii de 2 bani?
De ce nu sunteti obiectivi? Pt ca nu puteti. Sunteti ca niste cai cu ochelari la ochi. Se pare ca democratia inseamna ca majoritatea alege. Manelele se vand (fara reclama) fraierilor! Cealalta muzica, cu zecile de mii de $ care se baga in promo, NU. Va spun asta si cititi cu atentie ca asta e domeniul meu de activitate! SI SUNT OBIECTIV.
De ce nu va luati de PEPSI? - doar a intrat pe teritoriul unde e COCA-COLA?
Lasati poporul sa aleaga.
P.S. Sa va mai spun ceva-(din experienta studioului pe care-l am): Un solist cunoscut de manea- ii pui piesa in fata si "trage vocea" de obicei din prima, fara falsuri.
Unii solisti de dance,disco, usoara,...bla, bla (aka ANIMAL-X, AKCENT,.................... -mai bine zis majoritatea) stau 5-6 ore in studio pentru o piesa, cu 2-3 ingineri de sunet si si mai multe scule de scos falsuri + 1 sac de cafea si DISTONOCALM.
Faceti voi o comparatie!
NU VORBESTE SUBIECTIVISMUL DIN MINE!!!(asa ca la voi). EXPERIENTA!
Eu produc muzica si vand asa ceva. Nici eu nu suportam manelele la inceput, nici macar nu concepeam sa ascult asa ceva. Problema e ca nu faci bani ascultand muzica ce-ti place. Da poporului ce cere! Nu loviti cu sete in cantareti care (din experienta si pt ca-i cunosc), cu toate ca sunt rromi, va baga sup papuc din orice punct de vedere. Nu vorbi DACA NU CUNOSTI!
E usor sa maninci cacat! Pe langa ei voi sunteti un mare ZERO care are acces la NET si au tupeul sa comenteze. E drept ca multe dintre piese sunt de "duzina". Dar, ascultand si cealalta muzica, nu vi se pare ca e la fel, plina de o gramada de formatii de 2 bani?
De ce nu sunteti obiectivi? Pt ca nu puteti. Sunteti ca niste cai cu ochelari la ochi. Se pare ca democratia inseamna ca majoritatea alege. Manelele se vand (fara reclama) fraierilor! Cealalta muzica, cu zecile de mii de $ care se baga in promo, NU. Va spun asta si cititi cu atentie ca asta e domeniul meu de activitate! SI SUNT OBIECTIV.
De ce nu va luati de PEPSI? - doar a intrat pe teritoriul unde e COCA-COLA?
Lasati poporul sa aleaga.
P.S. Sa va mai spun ceva-(din experienta studioului pe care-l am): Un solist cunoscut de manea- ii pui piesa in fata si "trage vocea" de obicei din prima, fara falsuri.
Unii solisti de dance,disco, usoara,...bla, bla (aka ANIMAL-X, AKCENT,.................... -mai bine zis majoritatea) stau 5-6 ore in studio pentru o piesa, cu 2-3 ingineri de sunet si si mai multe scule de scos falsuri + 1 sac de cafea si DISTONOCALM.
Faceti voi o comparatie!
NU VORBESTE SUBIECTIVISMUL DIN MINE!!!(asa ca la voi). EXPERIENTA!
- Unregistered
33 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii