toata lumea stie ca intr-un razboi in care barbatii nu ar avea voie sa isi folosesca forta, femeile ar invinge...
normal! femeia ar pune mana pe maciuca si Zbang in capul barbatului! ce ar avea voie sa faca barbatul?
Moderator: anjin-san
toata lumea stie ca intr-un razboi in care barbatii nu ar avea voie sa isi folosesca forta, femeile ar invinge...
Initial trimis de Love2Fly
mai toate femeile au masini nemtzesti ultimul racnet in materie( BMW serie 3,5,7, z3, etcVWPassat, Bora, etc) precum si adevaratzi bolizi gen Viper, Porshe Carrera, etc...ma intreb...oare in urmatorii 20 de ani barbatzii vor fi scuipatzi in cap din masini luxoase de femei? Inca o intrebare pe care mi-o pun este: "De unde au femeile aceste masini luxoase?"
Initial trimis de Aragorn
Freak baby daca ar fi asa cum spui tu ar fi plin de femei in industria de computere, matematica, toate cel care necesita ceva minte...dar din pacate nici 10% nu-s femei...asa ca las-o balta si treci inapoi la spalat vase
Oricum sa nu ma intelegeti gresit. Femei destepte sunt, dar cam 1 din 20 sau chiar din 100 si ep acelea le admir.
un baiat nu poate sa reuseasca in viata sa ajunga atat de sus asa cum poate o femeie!! never ever
de ce? sa poata sa traga barbatii prosti de bani!! barbatii de ce nu trag femeile de bani?? pentru ca ele sunt prea inteligente si vad imediat cand sunt trase de bani si taie imediat sursa de bani
Initial trimis de dirklady
Pai voi va ganditi ca daca nu eram noi femeile voi barbatii nu ati fi exsistat pe lume? Si e logic ca daca nu erau barbatii femeia nu putea aduce pe lumea asta niste tampiti care sa gandeasca cum gandesc acum?!
D-zeu sa te binecuvanteze! Si apropo cine vorbea de invadarea "teritorului"?:aInitial trimis de costel300
Parca Dumnezeu l-o facut pe Adam,si nu o femeie!
Si parca Adam a fost facut pentru a lucra pamantul,iar Eva pentru Adam!Deci fiecare cu treba lui(pe diferite "teritorii").
Iar stiu ca un razboi\rivalitate incepe atunci cand cineva invadeaza teritoriul altcuiva,si tare ma indoiesc ca barbatii au invadat "teritoriul" femeilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pai daca exista o rivalitate trebuie sa existe si un "teritoriu" pe undeva. Da' ca sa te linistesc ,eu nu sunt unul dintre aia care spun femeilor: 'mergi la cratita' .Initial trimis de dirklady
D-zeu sa te binecuvanteze! Si apropo cine vorbea de invadarea "teritorului"?:a
Da...........dar nu se vorbea de rivalitate...........cel putin eu nu am vorbit de asa ceva........Spuneam ca nu poti zice ca femeia e mai sus de barbat sau barbatul mai sus de femeie sau ca sunt egali. Femeia are avantajele ei in anumite domenii..........barbatul la fel. Cam atat. CiaoInitial trimis de costel300
Pai daca exista o rivalitate trebuie sa existe si un "teritoriu" pe undeva. Da' ca sa te linistesc ,eu nu sunt unul dintre aia care spun femeilor: 'mergi la cratita' .
Subiectu' asta trebuie inchis, nu aduce nimanui decat stres. :a
Da' nici eu nu ma simteam stresat cand am scris ce-am scris! Si am zis ca nu sunt unul dintre aia care zice 'mergi la cratita' ,ca sa stii cu cine stai de vorba,sa nu ma acuzi de ceva pe gratuit.Initial trimis de dirklady
Da...........dar nu se vorbea de rivalitate...........cel putin eu nu am vorbit de asa ceva........Spuneam ca nu poti zice ca femeia e mai sus de barbat sau barbatul mai sus de femeie sau ca sunt egali. Femeia are avantajele ei in anumite domenii..........barbatul la fel. Cam atat. Ciao
P.S.:Nici nu ma preocupam daca erai sau nu unul din ala care zice "mergi la cratita". Eu una cand am scris ceea ce am scris nu ma simteam stresata. Ciao
Initial trimis de Bamse
Maru egal cu para?
Initial trimis de Shaki
Martiarhatul a existat doar pentru o scurta perioada la inceputurile omenirii din cate stiu eu...
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator