Cheecky Girls

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Cheecky Girls

Mesajde ro-ana » Vin Apr 04, 2003 9:54 pm

Am deschis acest topic pentru ca eu am ramas uimita cand am auzit ca cele doua fete au reusit sa ajunga sa aiba un atat de mare succes pe alte meleaguri.. din punctul meu de vedere asta dovedeste un singur lucru.. ca nu numai romanii asculta porcarii..
ro-ana
Junior Member

Mesajde Josefine^ » Sâm Apr 05, 2003 12:25 pm

e al treilea thread pe tema asta ..... ce le acordati asa multa atentie? nu merita absolut deloc :P
Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
Josefine^
Junior Member

Mesajde Titina » Sâm Apr 05, 2003 1:13 pm

GGGGOOOOOOODDDDDD!!!!!!
Al 7 thread legat de "Ketchky Girls"!!!
Titina
Junior Member

Mesajde Cruela » Sâm Apr 05, 2003 11:46 pm

Dupa parerea mea cele doua fete de la Cheecky Girls demonstreaza cel mai bine prostia oamenilor din strainatate. Cele doua fete sunt "bune", dar vocea si engleza lor lasa foarte foarte mult de dorit. Ele demonstreaza foarte bine faptul ca pot face foarte multe lucruri oferind alt fel de servicii englezilor. Ele au participat pentru a se lansa la emisiunea Pop Stars si prezentarea lor initiala spune totul: cele doua erau aproape dezbracate si dansau provocator. Astfel se explica succesul NEMERITAT al cele doua CHEECKY!!!
Nu fi trista daca voi pleca/Fiecare are calea sa!
Mai trec pe la voi/ Poate marti, poate joi/ Poate peste un an/ Sau poate doi!
Cruela
Junior Member

Mesajde Josefine^ » Dum Apr 06, 2003 5:56 pm

unde vezi tu ca fetele sunt "bune" ?
sunt una mai stramba ca cealalta :p
Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
Josefine^
Junior Member

Mesajde ro-ana » Mar Apr 08, 2003 9:51 pm

"ce le acordati asa multa atentie? nu merita absolut deloc :P"

Sunt de acord cu tine. Motivul pentru care am deschis subiectul este faptul ca am auzit de mai multe ori ideea ca "daca sunt apreciate in strainatate inseamna ca stiu sa cante", ceea ce mie mi se pare o maaare prostie.
ro-ana
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mie Apr 09, 2003 11:46 am

Initial trimis de ro-ana
"ce le acordati asa multa atentie? nu merita absolut deloc :P"

Sunt de acord cu tine. Motivul pentru care am deschis subiectul este faptul ca am auzit de mai multe ori ideea ca "daca sunt apreciate in strainatate inseamna ca stiu sa cante", ceea ce mie mi se pare o maaare prostie.

Dupa parerea mea cele doua fete de la Cheecky Girls demonstreaza cel mai bine prostia oamenilor din strainatate. Cele doua fete sunt "bune", dar vocea si engleza lor lasa foarte foarte mult de dorit. Ele demonstreaza foarte bine faptul ca pot face foarte multe lucruri oferind alt fel de servicii englezilor.

Pe cuvant daca pricep de ce va grabiti sa judecati... Ca sunt prosti, ca asa si pe dincolo. Ma rog, am o banuiala, ca de fapt nu ati fost pe acolo si nu prea stiti despre ce e vorba. Trebuie in primul si in primul rand sa tineti cont ca in tari straine, nu neaparat Anglia, muzica este cu adevarat o afacere. O industri in adevaratul sens al cuvantului. Trebuie sa stiti ca acolo oamenii nu cumpara pentru ca sunt fani, sau pt ca e cine stie ce muzica, cumpara pur si simplu pt ca e la moda. Lucru care poate dura o luna sau un an. Ei se distreaza in discoteci, se bucura ca pot da nestingheriti din popou si cam atat. Cei care pun foarte mult pret pe acest efemer succes, sunteti voi cei care faceti aceste discutii pe forum. Aia de acolo, nu sunt tampiti, ci doar foarte degajati. Atat si nimic mai mult.
Unregistered

Mesajde Unregistered » Sâm Mai 10, 2003 2:40 am

SUNT DIN CJ , ORASUL DIN CARE DUPA CUM STITI LE-A FATAT PE CELE 2 FETE. CEEA CE POT SA SPUN CA ERAU NISTE CURVE PENALE DE LA LICEUL DE COREGRAFIE, TOT CLUJUL LE STIA DE CURVE, SUNT SIGUR CA AU SUPT BINE DE TOT DE AU AJUNS UNDE AU AJUNS.NU VOM MAI AUZI NIMIC DE ELE INTR-UN AN, SPER....
Unregistered

cheeky girls...

Mesajde Weirda » Sâm Mai 10, 2003 12:50 pm

arata rau, canta rau, se misca prost, sunt cele mai aiurea... :bleah: sunt caraghioase rau cand vb in engleza... se mai si lauda cu succesul lor... dupa un an in anglia, nu mai stiau limba romana...
Weirda
Junior Member

Mesajde sohatzki » Sâm Mai 10, 2003 10:18 pm

Initial trimis de Unregistered
SUNT DIN CJ , ORASUL DIN CARE DUPA CUM STITI LE-A FATAT PE CELE 2 FETE. CEEA CE POT SA SPUN CA ERAU NISTE CURVE PENALE DE LA LICEUL DE COREGRAFIE, TOT CLUJUL LE STIA DE CURVE, SUNT SIGUR CA AU SUPT BINE DE TOT DE AU AJUNS UNDE AU AJUNS.NU VOM MAI AUZI NIMIC DE ELE INTR-UN AN, SPER....

mdah... am auzit ca au lansat un videoclip nou... oare iarasi o fi o "super melodie" scrisa de mama lor in doar 10 minute????;f
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
sohatzki
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mie Mai 14, 2003 8:33 am

SUNT PENIBILE SI AU DINTII STRAMBI..SI IN PLUS ROMANA LOR E MULT MAI PROASTA DECAT ENGLEZA....CHIAR ASA DE REPEDE AU UITAT CA ROMANII SUNT PRIMITORI NU PRIMITIVI...DE FAPT POATE AU DREPTATE...:)))))))) CE ZICETI?
Unregistered

Mesajde Ana » Mie Mai 14, 2003 10:55 pm

mdah... am auzit ca au lansat un videoclip nou... oare iarasi o fi o "super melodie" scrisa de mama lor in doar 10 minute????

10 minute? Chiar crezi ca acorda atata timp unei singure melodii??? Acuma serios vorbind.. am avut "placerea" sa aud melodia cu pricina.. e ceva cu "take your shoes of" si in afara de versuri (adica mai bine zis vers care se repeta in prostie) seamana taaaaaaaaare mult cu prima..
Ana

Re: Cheecky Girls

Mesajde Bortzianu' » Mie Mai 14, 2003 11:07 pm

Initial trimis de ro-ana
Am deschis acest topic pentru ca eu am ramas uimita cand am auzit ca cele doua fete au reusit sa ajunga sa aiba un atat de mare succes pe alte meleaguri.. din punctul meu de vedere asta dovedeste un singur lucru.. ca nu numai romanii asculta porcarii..

..pai poate folosesc frecvente ... mesaje subliminale ... cine stie..

..aropos am un wave cu un sunet de 3.1 Hz ..care-l vrea? ca te linisteste si te face din armasar planta ...si zambesti ca bou' dupa 3 minute ... :) ..probabil ..unii foslosesc astfel de sunete ca droguri ... altcumva nu imi explic atata fericire : ori generatia tanara in anglia e handicapata ..ori varianta de mai sus..

..oricum ..la cat de stersi sunt englezii ..nu ma mir.. ca au ajuns la fundul sacului.
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Nightmare » Sâm Mai 17, 2003 11:57 am

Pe langa faptul ca sunt urate, proaste si nu stiu engleza, mai sunt si increzute si laudaroase.
Nightmare
Junior Member

Mesajde Unregistered » Dum Mai 18, 2003 11:42 pm

meretzi in pula mea totzi !
Unregistered

...o gluma proasta!

Mesajde Sweet-one » Dum Sep 28, 2003 3:32 pm

!...asta mi se pare mi k sunt cele doua chestii din formatia "Puicutele"(mai pe romaneste)! Melodiile sunt aproape identice, stupide, fara sens, cantate de persoane cu o totala lipsa de bun gust. :bleah: Coregrafia nu o pot comenta... pt k nu exista! Mesajul??? Exista??? Don't think so!... Faptul k strainii le asculta demonstraza k lipsesc tara rau de pe piata serialele gen "Benny Hill"... ;B ;a ;a ;a
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
Sweet-one
Junior Member

Re: Cheecky Girls

Mesajde Dianne » Lun Oct 06, 2003 3:53 am

Sunt de acord cu tine sunt nishte ..........Shi eu ma mir ca au asa suKces. Si au un ackent.....! Sunt niste sclemberatice shi foarte urate
Dianne

Mesajde Wild Rose » Lun Oct 06, 2003 9:23 pm

cu exceptia celor de la Spicy, nu am intalnit pe nimeni care sa le egaleze sau sa le intreaca prostia..
oricum, suferim destul pentru ca le avem in dublu exemplar.
viva cheeky girls!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde vulpyx » Lun Oct 06, 2003 9:30 pm

mey mie noua melodie de la spicy imi pare dragutza.prima ma dispera.aia cu "bikini party"...bleah...
cat despre astelalte.........of doamne!mi se face rau.tre sa fi tare nesimtzit ca sa "hraneshti" publicul cu asha ceva.ce sa faci?din cate am vazut au mare dar mare succes in alte tzari.duca-se!!!!!!!!!!
vulpyx
Junior Member

Mesajde AnouCk » Mar Oct 07, 2003 9:44 pm

melodia noua a celor de la Spicy mi se pare chiar mai penibila decat fosta dar in fine, nu despre ele este vorba aici!
Cheeky cheeky sunt niste fete care au reusit (din pacate) sa iasa in evidenta..mai conteaza ca au facut-o promovand prostia si niste melodii extrem de comerciale? Oricum, ma indoiesc ca vor mai avea parte de acest succes pentru mult timp!
AnouCk

Mesajde vulpyx » Mar Oct 07, 2003 9:53 pm

vreau shi eu sa sper ca nu va mai dura mult "cariera" lor dar ma gandesc la faptul ca prostia omeneasca e nelimitata, shi cine shtie ce le trece(mai bine zis mamei lor)prin minte shi "pun" de-un nou album.:nope:
vulpyx
Junior Member

Mesajde M|haElla` » Sâm Oct 11, 2003 9:16 pm

Eu nu stiu cum au putut proastele astea 2 sa impresoneze atata lume!
Mi se par super aschilambice! Nu au pic de tzate sau de cur! Deci...de vazut ceva la ele...nu ai ce sa vezi!
De cantat....zici ca sunt scoase din gunoi! nu au voce...nu se misca bine...
Nu stiu ce vede lumea asa frumos la ele...
Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci când sunt cu tine. Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu înseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa. Un prieten adevarat te prinde de mâna si îti atinge inima. Pentru lume tu esti o singura persoana, dar poate pentru o singura persoana esti intrega lume.
So sweet...;r
Ufff...:love: ...:G
M|haElla`
Junior Member

Mesajde paiacec » Joi Ian 15, 2004 12:53 pm

Intreaba-l pe pishkesu(Mr. P.) el tre sa shtie ce e frumos la cici girls,insa de la distantza.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii