Vacantza de vara se apropie cu pasi repezi

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Vacantza de vara se apropie cu pasi repezi

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mai 15, 2003 10:45 am

Eu in fiecare vacantza de vara plec la tzara ...la mamaia si la tataia. stau cam vreo 2 luni. ii mai ajut la treburile campului , in gospodarie , la gradina de zarzavaturi...si unde se mai iveste.
bine..sa nu credetzi ca e numai de munca. e si foarte multa distractie. am o gramada de prieteni acolo. mergem la garla , jucam fotbal , seara mergem la caminu cultural ..unde se baga muzica. noptzile stam la sosea si discutam diverse lucruri.
Inca de mic m-am imprietenit cu doua fete de acolo din sat. Toti trei cutreieram padurile , prindeam fluturasi..si cate si mai cate alte chestii. Bineinteles timpul nu iarta pe nimeni. Am crescut cu totii...si eu si ele. Abia astept sa iau vacantza si sa imi revad prietenele. Pe Ioana si pe Maria. Nu le-am vazut de la sfrsitul verii de anu' trecut. Ieri am scos niste poze facute in vacanta trecuta...si pun una aici sa vedetzi si voi. Poza e facuta chiar de mine...prin august 2002 , la padure. In poza Ioana si Maria.

Am deschis acest subiect...sa povestitzi si voi cam ce facetzi in vacantzele de vara....si ce atzi vrea sa facetzi anu asta. Eu..ca deobicei..o sa plec la tzara...cam din iulie pana in septembrie.
Fişiere ataşate
ioana si maria.gif
ioana si maria.gif (171.12 KiB) Vizualizat de 4291 ori
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Re: Vacantza de vara se apropie cu pasi repezi

Mesajde cubu » Joi Mai 15, 2003 3:44 pm

Eu urasc vara, ca atunci invat cel mai mult... Vacanta mea e semestrul... Si atunci ma distrez cel mai bine... Mai trag un munte... Cam rar in ultima vreme, dar ma apuc eu din nou...

Moshule, ce-i cu fetele alea? Da si tu detalii... Ma intereseaza cea din dreapta... Care e din ele? Maria sau Ioana? Care din ele prindea cei mai multi fluturasi?
indescifrabil
cubu

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mai 15, 2003 4:47 pm

Ioana in stanga , Maria in dreapta. Amandoua studente la Brasov , la particulara. Imi place de ele ca nu sunt fete d'alea cu mofturi , cum vezi prin Bucuresti..d'alea de umbla numai dupa bani si interese. O sa va zic eu alta data niste intamplari hazlii cu ele.

Portnoy...majoritatea studentilor "invatza" vara...dar totusi..prin septembrie incolo. Iulie si august sunt luni pentru distractie 100 %. In timpul semestrului..nu e chestia ca invatz....dar cateodata ma mai trezesc dimineatza , ma duc la laboratoare , mai fac un referat.....e stresant totusi.
De tine e super ca stai la Campina. In juma de ora esti la poalele Bucegilor.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cubu » Joi Mai 15, 2003 7:33 pm

E! Aberam si eu... Normal ca imi misc si eu hoitu' pe ici pe colo... In general, cum am spus, la munte... Urasc marea... Si in fiecare vara fac o vizita la Sibiu, la verisoarele si unchii pe care ii am pe acolo... Si sunt o gramada... Si din aia de gradul I si din aia de gradul x, y, z... Cam la doi ani mai cunosc cate unul... A! Era sa uit "vizita" de rigoare la Sighisoara...
indescifrabil
cubu

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Mai 15, 2003 8:10 pm

Asa, asa...sa nu va prind pe la mare, ca va rup picioarele...:)

Eu am ceva planuri, dar este nasol ca am concediu doar 4 saptamini, si cred ca o sa ma puna astia sa-l iau in 2 parti, ca nu avem destui la munca...mi-ash...:(

Oricum, daca mai tineti minte chestia cu Stones...la ei o sa ma duc, ca am aranjat totul.

Dupa aia o sa fac pe afemeiatul prin statiuni!

:o
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Romania iz my country

Mesajde J'adore » Joi Mai 15, 2003 11:04 pm

Da, vacantza asta de vara o petrec in romania, o sa merg la mare, la munte, dar majoritatea timpului o sa mi-l petrec in buc.
Cand eram mica tin minte ca in fiecare vara mergeam la tzara cate 2 sapt. si dupaia mergeam la mare......
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Matrashita » Vin Mai 16, 2003 12:47 am

Urasc vara,urasc caldura,urasc marea,urasc Bacul ce vine,urasc fustele scurte si gata!!!:(
Dar imi place vacantza...
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mai 16, 2003 1:03 am

Apropos de fuste scurte....

Eram acum doua zile in 311....si stateam jos uitandu-ma plictisit in stanga si in dreapta. Si la un moment dat se suie o fata la vreo 18 ani....la fusta mini,mini....si cu niste picioare incredibil de lungi si de frumoase. Si fusta era atat de scurta. Imi venea...sa-i dau chilotzii jos...si sa-mi bag limba intre picioarele ei. Bai , Nicholas....ajuns acasa....mi-am batut maimutza de doua ori consecutiv.....ca nu se mai putea. Vara asta te baga in boala. Am ajuns si eu la concluzia lui DeathQueen...."urasc fustele scurte". Pai tre' sa-mi bat de 3-4 ori pe zi maimutza....ca fetele vin ca nesimtitele cu fuste scurte si decolteori de le iese sfarcurile pe afara. Nu se mai poate asa ceva ! Vreau sa vina ger napraznic....sa se imbrace toate la palton !

Marea nu o urasc. Sper sa ajung anul asta pe acolo. Sa stau la o bere cu Nicho pe faleza...si sa admiram tzatze si funduri ......si apoi sa ne batem maimutzele in tandem. :p

Si eu am examene...dar numai la asta nu imi sta gandu' ! La 40 de grade ...te mai potzi gandi la carte ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cubu » Vin Mai 16, 2003 2:37 am

Nicholas... Am si eu o intrebare daca se poate... Tu te duci la mare anul asta?
indescifrabil
cubu

Mesajde vali » Vin Mai 16, 2003 3:09 am

bah moshule, da rea maimutza ai, de o bati de 2 ori pe zi
daca tu le cunosti pe alea 2, eu ma impusc si dupa aia ma spanzur

eu sunt in vacanta din mai trecut :D
some people deserve to die
vali

Mesajde Nicholas_Alex » Vin Mai 16, 2003 7:27 am

*lol*..moshule, pai ce dracu nu te-ai luat de ea? Mijloacele de trasport in comun sint perfecte de a intra in vorba cu o fata draguta. Cine stie, poate punea botul, si-ti batea ea maimuta! :D

Mie imi plac fetele in mini. Mai ales alea care stiu ca arata bine in ele....sa vezi cum se misca. Odata am fost sa joc un biliard in spate la crematoriu, si la o masa vecina erau 3 fete...jucau si ele. Una avea un mini asa de scurt, incit de fiecare data cind se apleca sa de-a cu tacul, ai vedeam chilotii!!! Albi, frumoshi, se potriveau perfect cu tenul ei bronzat! O chema Corina, si statea la linga casa de cultura, cu mama si sora ei mai mica..balerina..:p

Dar ce nu suport vara, sint fetele cu par sub bratz, pe (intre) picioare, etc! Sint rare, dar cind mai vezi cite una, iti vine sa vomiti.Pina si eu ma rad sub bratz vara...

Potnoy...ce pula mea, nu vezi ce scrie sub avatarul meu? Ce dracu sa ma duc la mare, cind la numa´ 400 de metri de unde stau eu, incepe plaja..:D

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde vali » Vin Mai 16, 2003 8:56 am

Initial trimis de Nicholas_Alex
Potnoy...ce pula mea, nu vezi ce scrie sub avatarul meu? Ce dracu sa ma duc la mare, cind la numa´ 400 de metri de unde stau eu, incepe plaja..:D

pai tocmai ... te duci la mare anul asta???
vali

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mai 16, 2003 9:09 am

Ba da si voi prosti..cu intrebarile astea la Nicholas. Omu' poate se simte prost si nu vrea sa spuna ce face vara. Eu l-am vazut acum doi ani..pe plaja la Mamaia. Era cu un butoi in spate cu porumb fiert...si vindea la oamenii pe plaja. Striga Nicholas al meu cat il tinea gura : "frige,frige...si n-are gura sa strige ! porumbelul cald...." . Chestia naspa ca anu' trecut nu i s-a facut porumbul....dar a gasit el ce sa faca. S-a axat pe comercializarea pietrelor de baie si a colierelor facute din scoici. Si de asemenea vindea si banane furate din en-gross...."numai 3 la 20 de mii" .

Asa ca nu mai tot intrebatzi baiatu'....ce si cum....ca nu tre' sa stie un forum intreg. Daca vrea el sa spuna..o sa spuna !
Cum ar fi Portnoy..sa vin eu si sa te intreb : "tu la vara...mergi pe Coasta de Azur ? "
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Mai 16, 2003 9:32 am

LOL moshule ... din ce am inteles io ,anu asta alex pregateste o surpriza turistilor veniti pe plajele din mamaia. si-a tras un zorki 4 si-o maimuta adusa de vaporeni si o sa faca poze la fetitele de pe plaja...acu nu stiu daca o sa-i dea in cap maimutei sau nu daca bietu animal nu va sta la poze ,cert ie ca facu si-un sereleu cu migu care o sa mearga in spate la 2-3 metri echipat cu-n coif special facut din adevaru sau cujet liber si cu pungile de floare si bostan incinse la brau ,strigand percutant : "5.000 o basculanta mare la brazilianu"...
eyewitness

Mesajde angus » Vin Mai 16, 2003 10:05 am

unde au ramas grade nemasurate pentru vara asta, domnu aiu?
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Vin Mai 16, 2003 10:11 am

Eee...maimute, porumb, seminte, banane..sint vechi. Anul asta sint rentabile scoicile! Il iau pe Viorel, zis Omu´ din Atlantis, il duc la capul digului Z, si ai zic: "Scafandrule, ai 5000 de lei la kilu´ de scoici". Dupa aia le vind la circiumi in Bucuresti, ca-mi iau un frigider din ala de mashina, si o sa fac naveta..:D

Asta in caz ca nu o sa fac pe ghidul la turistii prosti...

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Mai 16, 2003 10:29 am

nashico ,cum iti mai tragi putin sufletelu de la indatoririle de zi cu zi si iesi din imbarligaturile intortocheate ale forumului labirint cel posedezi mataluta cu mandrie si abnegatie , cum vii si pui intrebari intrebatoare tendentioase si subtile prin substratu lor ascuns si nevazut ce se refera in speta la evolutia vremii si regimului pluviometric in lume...io zic asa, ca cand mai faci mataluta cate o mica pauza in alergatura zilnica intre monk si x-tina sa poposesti asa la o tigare si pe threadu cu turismu ca multe din dilemele vietii ti se vor dezlega cat ai clipi din eye...
eyewitness

Mesajde cubu » Vin Mai 16, 2003 12:23 pm

Initial trimis de Nicholas_Alex

Pai nu ti-am mai zis ca si eu ma mir uneori cat de subtil pot fi? O nebunie... Asa ca, uite, e si vali interesat, nu ne lasa asa... Te duci sau nu te duci la mare?
indescifrabil
cubu

Mesajde angus » Vin Mai 16, 2003 1:37 pm

aiule, datziash una, imi bagashi mortun casa de loai o peatran gura ca sa ma duc pa turism shi pa barfe, ca ma bagashi la idei ca s-ar da ceva bun pacolosha, pusei la intersectzie placutza cu pauza de masa, revin momentan, shi citii prin lecturare primele 4 threaduri la fishtecare, de sa facu coada de parbrize nespalate panan ghencea, claxoneaza totzi ca desperatzii ca cica nu mai vede prin geamuri. nush ce vazushi breh acolea de ras, ori unde vorbejti numai tu cu tine, le dai anonime shi o pui pe intrebare ca nenregistratu shi-tzi raspunzi ca nenregistrata, zile la aia la scularie sa bage bere fara alcool la dozatoru din hol, ca asta cu alcool dauneaza la creerashi pa caldura, shi creca azi fu stricata shi tzi se urca la cap. nu te doare burtica, ceva?
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Mai 16, 2003 2:13 pm

nashico in primul rand si cel dintaiu trebe sa-ti aduc la cunostinta ca io sunt la sectia de prelucrare dijitala prin aschiere telecomandata cu IDSN/POTUY si ca sa intelegi profilu mai ia mataluta o pauza ,baga la intersectie placuta cu inventar sau gestionaru bolnav si da o raita pe threadu cu sau fara facultate ultima discutie afex/stefan si-ai sa intelegi tot fara dubii sau alte interpretari. in al doilea rand si secund plimbarea mataluta pe turism ti-a prins bine intr-un fel ca putina miscare nu strica mai ales in pauza de masa si-ntre mese. mea culpa din vina mea ca nu ti-am transmis si ghidu sau brosurica cu traseele si harta aferenta. in al treilea rand tertiar aparitiile mele cameleonice pe forum sunt rezultatul vizionarii cu mult discernamant a senzationalei emisiuni babilonia care imi incanta de fiece data sufletul si care ma inalta pe culmile inalte si foarte inalte ale inaltei cunoasterii. si in al patrulea rand ultimul si final din urma tonomatu de pe holu fabricii nu da bere ci tequila si algocalmin fiole. sper ca acu lucrurile e mai clare...
eyewitness

Mesajde dj_jaxxx » Vin Mai 16, 2003 3:33 pm

Vacanta mea a inceput din aprilie si de la 5 mai lucrez pana pe 29 august. Deci cam asta o sa fie toata vacanta. O sa ma duc pe la padure, plaja, etc in weekenduri dar nu voi pleca niciunde pt mult timp.
Concurs NBA 2004-2005

I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
dj_jaxxx

urasc....

Mesajde Shaki » Vin Mai 16, 2003 5:53 pm

Urasc vara asta, trebuie sa dau licenta (in toamna) si n-o sa fie nici un fel de vacanta. Asa ca o urasc!!!!!
Shaki

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Mai 16, 2003 7:52 pm

Si eu simt apropierea vacantzei de vara.... Desi trebuie sa invat pentru teze, nu prea ma lasa inima, pentru ca este cald si mai bine prefer sa ies la o plimbare sau, de ce nu? sa stau in casa la racoare si sa mai uit la televizor.
E cam nepotrivit si cam aiurea sa fie frumos afara, iar tu sa stai in clasa si sa scrii o teza.Scoala, vara si zapusheala din sali... parca incepe sa mi se acreasca si mie de mirosul de transpiratie si de creier ars.:D
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Nightmare » Vin Mai 16, 2003 8:15 pm

Cred ca in vacanta asta o sa ma distrez in fiecare zi. Ma duc la mare, ies cu rolele pe centru, merg la strand, la padure.
Nightmare
Junior Member

Mesajde vali » Vin Mai 16, 2003 9:06 pm

nicholas, zi mah, te duci la mare anul asta?
vali

Mesajde gabuba » Vin Mai 16, 2003 9:20 pm

uaaaaa.... :bleah:

D-abia astept a doua parte a verii.... in prima am examenul, si dupa aia compromit juma' de vara cu inscrierile la liceu......

FUUUUUUUUUCKKKKKKKKKKKKKK!

Bafta tuturor celor care au examene!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Nicholas_Alex » Vin Mai 16, 2003 9:24 pm

Eee mare...ce dracu sa fac la mare? Nu ma duc ca-i uda. Si asa vine dealde eyeu,sodu,moshu, sa-mi fure fetele...n-are nimic...las sa le ia ei..parca vad ca or sa puna mina pe aia de a luat AIDS de la kebabu ala...atunci sa vezi ironia vietii...:D

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Aliosha » Vin Mai 16, 2003 9:26 pm

Alex, imi faci si mie lipeala pe la vreun hotel sa ies mai ieftin ca stiu ca esti plin de relatii pe Litoral.

:D
"Against modern football."
Aliosha

P*** mea....

Mesajde Love2Fly » Vin Mai 16, 2003 10:21 pm

Dreaq.....am o mie de examene...nici nu stiu ca e vara....si cand voi stii ce e vara va trebui sa ma apuc de invatzat pt restanzte asha ca:
fuck vara
fuck fustele mini
fuck marea neagra
fuck examene
si le fuck pe fetitele alea care merg in mini pe strada
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Matrashita » Vin Mai 16, 2003 11:08 pm

Love2Fly...esti de`al meu!!
De ce atata lume uraste vara totushi?:con:
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii